evet canım ya bazen öyle üst üste geliyor. insan bunalıyor ama allah dermansız dert vermesin. şükür halimizeEvet calisirken gercekden zor. Dünde tüm gün temizlik yaptim evde islerim bitsinde hafta ici rahat edeyim diye. Biktim valla hastalikdan ya. Gerci böyle dedikden sonra diyorum haline sükür et, insanlar ne hastaliklarla ugrasiyor.
Yok canim ya, isdeyim, bide durmak bilmeyen bi yagmur var. Kendi yerimde de degilim, yoksa kendime cay yapar icerdim. Burda cay falan yok yanimda malesef. Aksam bese kadar bi sekilde idare edicem. Olmadi birazdan yemek arasinda gider kendime cay limon falan alirim.
Banucum gözü olanın gözü çıksın ben de çok inanırım ve korkarım nazardan. ..
Merhaba arkadaşlar benim hastalık yeniledi tekrar serum ve antibiyotik kullanıyorum bağırsak enfeksiyonu geçirmişim çok kötü bir durum bu arada detoks falan da yalan oldu bir düzene giremedim çok mutsuzum ya
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
PAzar günü bahçede nasıl rüzgarı yediysek dün bütün gün ailecek sersem gibiydik
Gündüz büyük kız Performans ödevi için laptopa el koyunca bir türlü fırsat bulupta gelemedim sonrada zaten başıma felaket bir ağrı girdi bütün gün deli oldum
Eşim bu saadece rüzgar çarpması değil Nazara geldik diyip durdu
Pazar bahçede okadar çok resim çekilmiştik ki bende onları hatıra kalsın diye facee yükledimkem gözlü bir kaç kişinin varlığını bile bile adamcağız beni oku dediğimde ağzım yırtılacaktı yahu bu ne ağırlık üzerinde diyip durdu benimde hatta gözümden yaş geldi
Bir daha koyma şu resimlerimizi facede dedi
Bu arada dünki sersemliğe rağmen yinede beslenmemin dışına çıkmadımveee dün hakikaten ödem varmış bugün daha hafifim şükürler olsun
Şimdi küçük kızı okula hazırlayıp kendime kahvaltımıda hazırlarımGüne çok daha enerjik başladım Rabbime şükürler olsun
Bende öyle bir usandım ki okuldan tatil gelse diye iple çekiyorum.Günaydın
1 ay rapordan sonra ise gitmek pek çekici gelmiyor :)
Banucum ramazana kadar hedeflediğimiz kiloya ne yazSam bilemedim. Bu ayın sonu ramazan sanirim. 98 diyeyim ben de.. :)
Günaydın
Hadi Azmin daim olsun inşallah. ..
ben kızıma aynı anda başlamıştım bundada aynı anda kestim alıştırma kilotları var onlardan kullanabilirsin dışarı çıkarken ve yatırırken nomal kilota benziyo yıkanıyo makinadada
günaydın arkadaşlar
çok kötü bir hafta sonu yaşadım.sanırım oglandan gecti.boğazlarım iltihaplandı.2gun kafamı kaldıramadım.1şişe serum yiyince kendime geldim.igne verdi dr.inşallah cabuk düzelirim.
kaptanım ben boyle takılsamda listeye girmesemde olur.sadece motive olsun diye sizi takip ediyorum.çünkü sanırım düzenli giremiyecegim.ilaçlarda biliyorsun daha çok şişiriyor insanı.ama sizleri zevkle takip ederim
canım çok güzel kilo vermişsin. sakın vazgeçme. yeni başlangıçlar iyiydir. insana güç verir. bence de süper olacak bu ay. hazirana en az 4 kilo daha az başlayalım inşallah.
Günaydin kizlar,
dünden beri kendimi hic iyi hissetmiyorum.
Bi yandan donuyorum bi yandan terliyorum. Bogazim agriyo, öksürüyorum. Kulaklarim agriyo. Yani aslinda tam yatalik haldeyim, de bu sene cok rapor aldim, hemen hemen 4 hafta hastalikdan evdeydim. Simdi tekrar rapor almak istemiyorum. Zaten yarinda tüplerimi kontrol edecekler, o yüzden raporluyum. Idare edicem mecbur.
Merhaba arkadaşlar benim hastalık yeniledi tekrar serum ve antibiyotik kullanıyorum bağırsak enfeksiyonu geçirmişim çok kötü bir durum bu arada detoks falan da yalan oldu bir düzene giremedim çok mutsuzum ya
Benimde bayramlarda ağrır başım hep. Tüm kem gözlülerin evine gidince
ay o durum cok gıcık benım ablamında cocukları acayıp yaramaz tabı cocuk olucak benımkıler baska yerlere gıdınce utanırlar cok sımarmazlar ama ablamın gozlerıne batar kı uslular dıye bı tek ben demıyorum herkes oyle dıyo bunlar yaramazmı sen yaramaz cocuk gormemıssın senınkıler gayet uslu dıyolar kendı cocukları acayıp yaramaz bırı bısey dedgnde cocuklara hemen alınır kuser napıyım cocuk onlar der benımkılerde yada obur ablalarımınkıler yapsın demedıgını bırakmaz napalım bunlar boyle demekkı ıdare etcez ablaHay o kem gözlülerinValla benim kızkardeşim de onlardan biri hatun nedense doğduğu günden beri benimle yarışır ( kendi kendine ama benim umurum olmaz ) Geçenlerde Annem bile dedi 36 yaşına geldi şu fesatlığından bir türlü vazgeçemedi diye İnsan kardeşini fesatlanırmı bana göre asla ama o ne zaman bizimle ilgili kötü bir şey olsun gülümseyerek geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır der ama çok güzel bir şey olsun beş karış suratla hmm gözünüz aydın der eskiden çok takıyordum ama artık umursamıyorum yüzüne de diyorum sen Annemlere dua et diye çünkü susuyorsam hep onların hatırına
2 sene evvel küçük kuşuma kurban bayramına çok güzel bir tütü etek üzerine gömlek ve hırka almıştım tabi saçlarınıda örünce ( kızkardeşim onuda beceremiyor) kuşum kuğu gibi Annem görünce bu bayram en güzeli sen oldun fıstık dedi bizimkinin surat düştü hmmm güzel olmuş dedi sonra kurban kesilen alana gittik tabi kızkardeşim aman çocuklar görmesin psikolojileri bozulur diye tuturdu ki bana göre çocuklara Kurban bayramının sebebini anlatmak gerekir ki onlarda o bilince sahip olsunlar büyüdüklerinde çocuklarınıda o şekilde yetiştirdiği için kızıda özellikle fesatlıkta anasıyla yarışır pozisyonda annesi onları giydirmedi diye önce kızıma kıyafetlerin yenimi nerden aldın diye sordu ( benim kuş o zaman tabi 5 yaşına yeni girmişti )
Hava serin diye onları arabaya oturtmuştu kızkardeşim ve o ara kızı arabanın camından bir şey dışarı atmış sonrada tabi bizimki iyilik olsun diye dur ben alayım derken çocuk arabadan inmek üzereyken kızımı itmiş ve küçük kuşum resmen arabanın dibindeki çamurlu sulara düşmüştüÇocuk ağlıyor beni itti diye kızkardeşimde ay düştünmü kız gitti canım kıyafetlerin diye gülüyor resmen dalga geçer gibi
O gün okadar sinirlendim ki gözlerimden sanki alev çıkacak gibiydi ama Allahtan yedek kiyafet getirmiştim yanımızda cimcimenin üzerini değiştirdim anında tabi bayramlıkları gibi olmadısonradan kızkardeşim kurban faslı bitince bir akrabamızın evinde kendi çocuklarını bir güzel süsledi sonrada kızı resmen nispet yapmıştı benim kıza bak ne güzel kıyafetlerim seninkiler çamur oldu üzerindekilerde bayramlık değil diye
HAni bunu insana kardeş yaparsa elalem neler yapmazo yüzden milletin bakışı beni etkilesede uzun sürmüyor Allahtan :) bağışıklık kazanıyorum kardeş sayesinde
canım cok cok gecmıs olsunMerhaba arkadaşlar benim hastalık yeniledi tekrar serum ve antibiyotik kullanıyorum bağırsak enfeksiyonu geçirmişim çok kötü bir durum bu arada detoks falan da yalan oldu bir düzene giremedim çok mutsuzum ya
Hay o kem gözlülerinValla benim kızkardeşim de onlardan biri hatun nedense doğduğu günden beri benimle yarışır ( kendi kendine ama benim umurum olmaz ) Geçenlerde Annem bile dedi 36 yaşına geldi şu fesatlığından bir türlü vazgeçemedi diye İnsan kardeşini fesatlanırmı bana göre asla ama o ne zaman bizimle ilgili kötü bir şey olsun gülümseyerek geçmiş olsun vardır bunda da bir hayır der ama çok güzel bir şey olsun beş karış suratla hmm gözünüz aydın der eskiden çok takıyordum ama artık umursamıyorum yüzüne de diyorum sen Annemlere dua et diye çünkü susuyorsam hep onların hatırına
2 sene evvel küçük kuşuma kurban bayramına çok güzel bir tütü etek üzerine gömlek ve hırka almıştım tabi saçlarınıda örünce ( kızkardeşim onuda beceremiyor) kuşum kuğu gibi Annem görünce bu bayram en güzeli sen oldun fıstık dedi bizimkinin surat düştü hmmm güzel olmuş dedi sonra kurban kesilen alana gittik tabi kızkardeşim aman çocuklar görmesin psikolojileri bozulur diye tuturdu ki bana göre çocuklara Kurban bayramının sebebini anlatmak gerekir ki onlarda o bilince sahip olsunlar büyüdüklerinde çocuklarınıda o şekilde yetiştirdiği için kızıda özellikle fesatlıkta anasıyla yarışır pozisyonda annesi onları giydirmedi diye önce kızıma kıyafetlerin yenimi nerden aldın diye sordu ( benim kuş o zaman tabi 5 yaşına yeni girmişti )
Hava serin diye onları arabaya oturtmuştu kızkardeşim ve o ara kızı arabanın camından bir şey dışarı atmış sonrada tabi bizimki iyilik olsun diye dur ben alayım derken çocuk arabadan inmek üzereyken kızımı itmiş ve küçük kuşum resmen arabanın dibindeki çamurlu sulara düşmüştüÇocuk ağlıyor beni itti diye kızkardeşimde ay düştünmü kız gitti canım kıyafetlerin diye gülüyor resmen dalga geçer gibi
O gün okadar sinirlendim ki gözlerimden sanki alev çıkacak gibiydi ama Allahtan yedek kiyafet getirmiştim yanımızda cimcimenin üzerini değiştirdim anında tabi bayramlıkları gibi olmadısonradan kızkardeşim kurban faslı bitince bir akrabamızın evinde kendi çocuklarını bir güzel süsledi sonrada kızı resmen nispet yapmıştı benim kıza bak ne güzel kıyafetlerim seninkiler çamur oldu üzerindekilerde bayramlık değil diye
HAni bunu insana kardeş yaparsa elalem neler yapmazo yüzden milletin bakışı beni etkilesede uzun sürmüyor Allahtan :) bağışıklık kazanıyorum kardeş sayesinde
ay o durum cok gıcık benım ablamında cocukları acayıp yaramaz tabı cocuk olucak benımkıler baska yerlere gıdınce utanırlar cok sımarmazlar ama ablamın gozlerıne batar kı uslular dıye bı tek ben demıyorum herkes oyle dıyo bunlar yaramazmı sen yaramaz cocuk gormemıssın senınkıler gayet uslu dıyolar kendı cocukları acayıp yaramaz bırı bısey dedgnde cocuklara hemen alınır kuser napıyım cocuk onlar der benımkılerde yada obur ablalarımınkıler yapsın demedıgını bırakmaz napalım bunlar boyle demekkı ıdare etcez abla
Yok artik sok oldum! Ve korktum acikcasi. Bizim kizlarda devamli kavga pesindeler. Kiskanclik fesatlik varmi aralarinda bilemicem, ama hep bi ben hakkliyim ben dogruyum kavgasi var aralarinda. Insallah bu gencligin cahilligin verdigi biseydir de ilerde düzelirler.
Selam kızlar ben geldim
Nasılsınız
Cok şükür iyiyim ben sorunsuz atlattıkdüğünüde. Ama cok düzenli yiyemedim cok sacma sapan oldu saatler falan neyse hayırlısı cumadan pek umutlu degilim
Valla abla aynen onun cocukları benımkılere zarar verıyo ben yada esımde savunup koruyunca sız cocukları kendı hallerıne bırakın bu cocuklar o yuzden cekıngen oluyo dıyo gelde delırme benım cocugum goz vore gore zarar.gorup canı yanıyosa nasıl gormezden gelebılırım annemde dyo ona hıc bısey denmıyo hemen alınıyo ıllakı cocuklarına zarar verırlerse dur dıyceksın tabı dyeHazır kızım bir iş için dışarı çıkmışken sizlere bakayım dedim
Şükür akşam yemeğimide yedim hatta aklımdayken yediklerimide paylaşayım;
Uyanınca 06:30da bol bol su
Kahvaltı; 08:30da
1 salatalık
10 tane kadar minik peynir toplarından ( mozarella )
1 adet etimek
1 fincan naneli limonlu yeşil çay
ara 11:00de;
1 adet kivi + 1 bardak sıcak su
Öğlen 12:45de
2 kepçe Mercimek çorbası ( 1 çay kaşığı kırmızı biberli )
1 tabak marul salatası ( 1 salatalık ekledim fazladan )
ara 15:00de
1 bardak chialı Ayran
ara 17:00de
1 adet donmuş kayısılı Activya
Akşam 18:30da
4 yk kıymalı patlıycan
1 kase kırmızı lahana salatası ( marul kalmamış evde)
Bu saatten sonra ancak 1 adet yeşil çay ve bol bol su içeceğim
Cumaya bomba gibi dönüyorum listeye ( bu sefer garanti)
Tamda benim kızkardeşimi anlatıyorsun
Cevreye kendini çok sakin gibi gösterir ( tabi benim çene daha fazla olduğu için, çılgın bediş tarzında olduğumdan herkes onun nekadar sessiz olduğunu söyleyip dururhatta ben hep derim dışı seni yakar içi beni diye )
Genelde sadece bana karşı değil herkese karşı öyledirNeymiş herkesle muhattap olmazmış, herkes onu kıskanıyormuş falan der durur ( 11 - 12 sene evvel evlendi ve ne bir komşuyla görüşür nede doğru dürüst arkadaşı vardır hatta eskiden eşinin akrabalarıyla sık sık buluşurlardı ama artık onları davet bile etmiyorlar toplandıklarında ki büyük ihtimalle bizimkinin tavırları ve çocukların yaramazlığı başlıca sebep )
Hep bir yarış içindedir ; ben mesela geçenlerde ya küçük kıza deri çeket almayı düşünüyorum dedimbenden önce gidip aldı Ben kızıma ablasından kalan sakladığım kot çeketini giydirdim ( eşim kesinlikle deri çeket almıyorsun şu saatten sonra dedi yoksa ben fesatlandım aldım olur onun gözünde ) bir baktım geçen hafta gitmiş çocuklarına kot çeket almış birde demezmi oğlanın vardı kızada çok uyguna buldum aldım diye neymiş kızı artık genç kız modundaymış o istemiş yoksa o almazmış
Geçmişte ben KVyle kötüyken resmen gülümseyerek dinlerdi beni ben ağlayıp dururken ( hesapta beni teselli ediyor ) şimdi tam tersine onu KVsi eskisi gibi tutmuyor benimki kızım kızım diye dolanıyor onu bile fesatlanıyor yok efendim hangi dağda kurt öldü de KVn sana bir şey aldı yada seni aradı der her seferdine
Tabi bu fesatlık eşlere de yansıyorAnnem eşimi çok fazla tutar ; ne yaparsa yapsın eşime danışır yada yapılacak bir şey olunca hemen seninki halleder der bizimkiler tabi bazen onlarda o ortamda olduklarında karı koca rengleri değişir Bazen kendi atlar benim eşim yapsın diye Annemde yok Eniştenin tanıdıkları çok o daha çabuk halleder diyor bizimki resmen griye dönüyor Körle yatan şaşı kalkar hesabı eşide ona benzemeye başladı tabi doğal olarak bizde tam aksine hiç umursamayız kime elimizden ne geliyorsa yaparız hiç art niyet düşünmeden
Yeri geldiğinde ama yüzüne de diyorum len sen Annemlere dua et valla Allah geçinden versin onlara bir şey olsun ilk işim seni evire çevire bir dövmek olacak ondan sonra ister konuş ister konuşma diye
Kız erkek kardeşimle aramız çok iyidi geçen seneye kadar sonra bir şey yüzünden erkek kardeşim bana bağırınca bende yaptığın çok büyük terbiyesizlik özür dilemediğin sürece senle konuşmayacağım demiştim de hatun meğer altan alta gazı veriyormuşbende diyorum yaw bizim eşşek sinirli falan ama benle küs kalmaya dayanamaz meğer bizim fettan el atmış olaya onuda bir gün telefonunu elime aldığımda fark ettim ( resim yolladı bana kardeşim dedi bende bir bakayım kuzu büyümüşmü dedim baştan telefonu verdi ama baktı ben whatsuppda yukarı doğru kayıyorum hemen atladı telefonu elimden aldı o benim özelim falan diye ) Dedim demekki beni çekiştiriyordun yoksa niye atlayasın hatta Annem bile pes artık bu ne böyle ayıp yaaa dedi ama tabi sonra yine onların hatırına konuşuyorum yeterki onlar üzülmesin mecbur katlanıyorum ama asla sırrımı vermiyorum artık
Valla bizimki tam Freddynin kabusuHani derler ya Evlat atsan atılmaz satsan satılmaz bizimkide o hesap
Hava atmasına müsaade edersem, onu bozmazsam ( bazen dayanamıyorum) ve çocuklarına git öte demezsem sıkıntı yok
Bir keresinde kocasıyla bile çocuklar yüzünden kavga ettik sebepte; onun oğlu benim kıza her zamanki gibi yine zarar vermek istediğinde bizimkide kendini kormak adına onun parmağını ısırmışAnam sanırsın çocuğun parmağı koptu adam bir veryansın ediyor neymiş nasıl ısırırmış ( Annem baktı diş izi bile yoktu abartıyorsun oğlum dedi onada ters cevap verdi o an zaten benim şalterlede o ara attı ) Her zaman yaptığı gibi zarar verdiyse gelip şikayet etseymiş neden kendini savunuyormuş Bana bir geldiler Lenn seninki evlatta benimki değilmi ne demek döversede gelip şikayet etsin Yeter artık her defasında tedirgin olmak zorundamıyım kabul edin artık sizin çocukların yaramaz hatta terbiyesiz dedim Bundan sonra ben çocuğumu aman kızım sen yapma diye frenlemiyorum hatta mecbur kalmadığım sürece sizinle aynı ortama da girmiyorum dedim 3 ay damatla bir araya gelmedik ( tabi kızkardeşimle babamın ısrarı üzerine 10 gün sonra barıştık tabi hatun kendini haklı görüyor o konuda da her zamanki gibi )
Artık çözümü bulduk; bir araya geldiğimizde baktık ikizler bizimkine zarar verecek gibi oluyorlar hemen kendi kızımızı yanımıza çağırıyoruzhem onlar rahatsız olduğumuzu anlıyorlar hemde kuşumda artık alıştı baktı canı yanıyor ben Annemlerin yanına oturuyorum diyor Freddy'ye göre yani kızkardeşime göre ben çok katı bir Anneymişim çocuk dediğin özürce çocukluğunu yaşamalıymış hiç kural tanımazlar hatta Anne babayı bile tınlamazlar onlara bile vururlar benimkileri ben yeri geldiğinde bir bakışımla oturturum sevgimin sınırı yoktur yeri gelir dünyaları istesin veririm ama saygı, örf, adet ve terbiyeyi de kesinlikle bilmeleri için kurallarım vardır ben hayır dediysem o hayırdır ısrar dahi etmezler ama bakarız dersem o tavırlarınıza bağlı anlamına gelir yani iyi davranırsanız olur yaramazlık yapılırsa olmaz anlamına gelir ve kuzularda bilir onu
Kendimi övmek için demiyorum ama çok şükür kızlarımı herkes çok beğenir hal ve tavır olarak ama onunkilerle ilgili cidden herkes çok haşarı der ( yüzüne kimse terbiyesiz diyemez ben hariç)
Anam bende varya nerden laf açıldıysa bir başladım Freddynin kabusuna döndümHakkınızı helal edin kafanızı şişirdim
Aleyküm selam canım
Hoş geldin canım
Düğünün güzel geçmesine sevindimbeslenmeye takılma canım bundan sonra çok daha sağlam beslenmeye sarılıcağız birlikte bak cumaya kaldı 3 gün bomba gibi sallayacağız yine takımları
Selam kızlar ben geldim
Nasılsınız
Cok şükür iyiyim ben sorunsuz atlattıkdüğünüde. Ama cok düzenli yiyemedim cok sacma sapan oldu saatler falan neyse hayırlısı cumadan pek umutlu degilim
Valla kaptanim yazılarını okuyunca iyiki abim var dedim. Biz cok sukur cocuk yuzunden kavga etmedik etmeyizde insallah. Afyondan buraya donerken en buyuk korkum buydu. Esim cok pinpirikli. Allahtan yengemde benim oğlanı çok seviyorda kendi çocuklarına dur diyor. En kucugu benimki en laftan anlamayanı o. Oyuncak kavgalarında da ya digerlerinin dikaktini baska bir şeye cekiyorum ya da oğlumun gonlunu yapıp tekrar onlara verdiriyorum. Allahtan illede benim demiyor. He birde benim evim annemlere de abimlere de uzak. Bazen dez avantaj olsada sık sık bir araya gelmemek iyi oluyor sanırım.
Bende gelmisken menumu yazayım.
Sabah
1 dilim peynir
5 tuzsuz zeytin
Domates salatalık maydanoz.
1 dilim ekmek
Yesil cay
Ara
3 kuru kayısı
Öglen
4 kofte
Yogurt
Keten tohumlu salata
1 dilim ekmek
Ara
Kivi (kaptanimdan canım cekti)
Aksam
Ispanak kavurma
Yogurt
1 dilim ekmek
Ara
Süt
5 tane erik olacak insallah.
Aynen canım yakın olmamak en güzeli ama benim ev Annemle aynı sokakta ( o bir ucunda ben bir ucunda tabi bizimki ne zaman Anneme gelse hemen benide çağırır hatta işim var dersemde sırf Annemlere yağcılık olsun diye bende işlerimi bırakıp geldim der)
Bazen diyorum keşke ayrı şehirlerde olsaydık bari diyekardeşim bir öte semtte ve cidden imkanım olsa karşı kıtaya taşınırım Nasip kısmet belki ileride oda olur
Menün harika canımaynen devam [/QUOTE ]hep derim keşke bi kız kardeşim olsa diye iki abim var Allah onlardan razı olsun her kötü anımda yanımda oldular
Eşimle cok sorunlu oldugumuz dönemlerde ikiside eger sevmiyosan istemiyosan gel başımızın üstünde yerin var ömrümüzün sonuna kadar bakarız dediler
Her zaman halimi hayırımı sorarlar bitanesi yakınımda 3-4 ayda bi görüşürüz
Diğeri Türkiyede oaraya gittigimde göremezsem sabah ilk işi gelip beni görmek olur
Büyügü gördüm ama konuşunca küçük abimi nekadar özlediğimi fark ettim valla inşallah yaza görüşecegiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?