Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kizlar iyi aksamlar,

bu sabah tüplerimi kontrol ettiler, acikmis. Bendensel olarak hamile kalmama ne benim tarafimdan nede esim tarafindan bi engel yokmus. Bundan sonrasi artik demek ki nasip kismet. Rabbim hayirli zamanda hayirli saglikli bi evlat verir insallah.

Su son günlerde yedigime ictigime hic dikkat edemedim. Zaten bugün ilaclarin etkisiyle sarhos gibiyim. Bide iyice sisti bogazim.

Insallah cuma günü büyük bi hüsrana ugramam tartida.

Sabah;
Peynirli yumurta
Yine bitiremedim. .

Ara;
4 erik

Öğle;
2-3 çatal fasulye
1 saat sonra çorba

Aksam;
1 kaşık kavrulmuş kıyma üzeri yogurt

Ara;
Kefir

Sevindirici bir haber.. hakkınız da herseyin hayırlısı ..

İyi akşamlr arkdaşlar bugünkü öenüm
Sabah bir bardak süt 6 yemek kaşığı müsli 3 kuru kayısı
Ara bir küçük havuç
Öğle 5 mantar ve 2 yumurtadan yapılmış omlet bir kase yoğurt
Ara bir bardak sütlü kahve bir elma 2 ceviz
Akşam bir kase çorba bir büyük kase semizotu salatası yanında bir dilim peynir
Su 2,5 lt spor 2 mil leslie

Iyi aksamlar kizlar bende menumu paylasayım

Sabah
Peynir zeytin biber domates salatalik maydanoz 1 dilim ekmek ve yesil cay

Ara
Fındık ve galeta

Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim ekmek

Ara
Kivi

Aksam
Taze fasulye yogurt yeşillik
1 dilim ekmek

Ara
Erik ve 1 bardak süt

Suyu 2.5 lt ictim daha fazla icebilirmiyim bilmiyorum.
12500 adim attim
Oglum uyuyuncada mekik cekicem insallah...

adım sayısı harika..
Mönü de çok başarılı..

Kizlarrr,

bugünkü menüm

kahvalti yapmadim doktordan dolayi
öglen ve aksam firinda sosis ve patates yaptim yedim.

Simdide balli süt yapicam kendime bogazim cok fena yaa

adaçayı ile gargara yapınca iyi geliyor boğaz ağrısına..
zencefilli ballı çay için geçmiş olsun...

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün nasıl yorulduysam eve geldikten sonra hemen yemek faslı falan derken resmen koltukta sızmışım
Pazarda baya dolandım hatta bütün pazarı 2 tur dolaştık küçük kuşumla ( önce fiyatlara bir baktık sonraki turda da alışverişimi yaptım
Dönüşte Allahtan eşim geldi bizi almaya da bir de pazar arabasıyla okadar yolu dönmek zorunda kalmadım

Beslenmede harika geçti yalnız dışarda olunca fazla su içemedim tuvalet sorunu olmasın diye

Bu arada yine Freddynin kabusu yaptı yapacağını
Hatunla belli bir yerde buluştuk ( Annemle birlikte gittik ki ben haftalardır gitmiyordum o pazara )
Onun çocuklar okuldan yeni çıkmıştı tutturdu ille önce bizim eve gidelim diye ( evi de pazardan 4 - 5 sokak öte )
Neymiş ille çocukları acıkmış eve gidip onun çocuklarını doyurup sonra tekrar çıkacakmışız Boşuna okadar yolu yürümeyelim pazarda da yorulacağız, çocuklara al bir simit şimdilik yesinler dedi Annem Hatun bir bozuldu istediği yapılmıyor diye inatla hayır önce eve gidilecek diye tutturdu Tabi gidilecek derken Annemide peşinden sürüklemek istiyor maksat onun dediği olsun
En sonunda triplere girdi çocukları tuttu o zaman siz keyfinize bakın ben akşam eşimle pazara çıkarım diyip arkasını dönüp gitmeye başladı Tabi Annem baktım ikilemde kaldı ( yapmak istediğinin farkında ama tatsızlıkta çıksın istemiyor ) Dedim sen git onunla madem ben tek de pazarımı yaparım diye Hatta Annem kızını da alayım yorulmasın dedi ama yok gerek yok kuzu bana arkadaş olur dedim
Yalnız dayanamadım dönüp Anneme yine yaptı yapacağını hani iki sohbet ederek keyifle bir pazar yapacaktık onuda baltaladı dedim Kadıncağız gitti onunla oturup çocuklarına baktı ( o arada hanımefendi gidip pazarını yaptı ) daha sonra o eve geldikten sonrada Annem gidip pazarını yaptı ve benimle belli bir yerde buluştu

Anneme de dedim bir daha bu pazara değil de bizim oradaki pazara giderim ben diye Kadıncağız en azından iki arada kalmasın nasılsa diğerinin yüreği götürmüyor Annemle birlikte bir şey yaptığımızda onun dediğinin olmaması

Bazen cidden bir insan nasıl başkalarını parmağında oynatmak ister nasıl bir yürektir diye düşünüyorum

11-12-13.takimlar neden yok oynakbasi34 diskalifiye mi oldular

Canım o takimlar büyük ihtimalle üyeleri kalmadıysa kapanmıştır Bazen öyle olabiliyor
Geçmişte bizim takımda kapanmanın eşiğine gelmişti kalmıştı benle birlikte 2 üye bir kaptan olarak ben birde bir üye daha sağ olsun diğer kaptanlar takımın kapanmaması için bütün yeni üyeleri bana yönlendirmişlerdi de kendimizi toparlayabildik sonrada sizler gelince iyice aile gibi oldu burası

Gözün aydın canım en azından artık içinizde acabalar olmaz Dediğin gibi bundan sonrası Rabbime kalmış ama inşallah en kısa zamanda sende bize müjdeli haberi verirsin artık stres yapma bak oda büyük bir engel

Bu arada tekrar geçmiş olsun canım Yenanın dediği gibi zencefil iyi gelir

Menün gayet güzel canım aynen devam

Harikasın canım maşallah baya adımda atılmış sende inşallah yarın çok çok güzel rakamlar görürsün tartıda

Kizlarrr,

bugünkü menüm

kahvalti yapmadim doktordan dolayi
öglen ve aksam firinda sosis ve patates yaptim yedim.

Simdide balli süt yapicam kendime bogazim cok fena yaa

Bugün çok daha güzel beslenip bol limonlu ve zencefilli su yada çay içersen boğazlarında geçer inşallah

Günaydın kızlar

Dun cok yorulmusum ama mekigimi de tamamladım da uyudum. Insallah bugün de 10 bin adımı geçerim...

Sanada günaydın canım
Bende baygın düşmüştüm erkenden uyuyunca çok iyi geldi valla dinlenmiş vücudum

günaydın kızlar. dün geç geldik çok yorgundum uyuya kalmışım menümü paylaşmadan.

9.30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
havuç salatalık biber

ara
1 avuç taze fındık

13.30
1 kase mercimek ç.
bol yeşil salata

16.30
sütlü türk kahvesi

19.30
1 kase mercimek ç.
cevizli yoğurtlu kereviz salatası

ara
10 kadar çilek

su: 3lt
spor: 45 dk yürüyüş

Kahvaltımı da yaptım Elhamdüllillah

Büyük kız okuldan geri döndü bumerang gibi atıyorsn geri geliyorlar Başı çok ağrıyormuş ama şükür şimdi biraz daha iyi Ödevlerini yapacakmış biraz sonra az daha kendine gelince Hazır evdeyken onları da aradan çıkarayım dedi

Bende şu bir türlü yapamadığım ütülerimi yapayım artık ütüler isyan edip kendi kendine düzlenecekler yoksa nasılsa sen yapmayacaksın yeterrrrrrrrr diye

Yarın kurs var istesemde yapamam
Beslenme ve bol suya devam bakalım yarın ne göreceğim tartıda

Günaydın arkadaşlar oynakbasi34 kaptanım valla bu kez çok hırslandım devam edicem bakalım inşallah en kısa zamanda gider bu kilolar

Harikasın canım inşallah aynı azimle devam edersin ve eminim çok kısa sürede çok güzel eksiler göreceksin

Harika bir menü canım Sporda var daha ne olsun Yarın çok çok güzel bir rakam görürsün inşallah....Aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…