Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben kan grubumu tam bilmiyorum daha doğrusu biz evlilik işlemlerimizi yaparken evraklarda 0 RH + ve A RH + yazıyordu :) eşim kendi kan grubunu bildiği için ben genelde hangisi senikiydi dediğimde heee demekki diğeri benim diyordum
Arayıp sorayım da bende listeme uygun dikkat ederim kan grubu olayına hazır pazara da gideceğim bari yararlı şeyler alayım

Kızlar şöyle yapalım bu hafta cumadan itibaren 1 hafta boyunca hepimiz kendi kan grubumuzdaki verileri biraz dikkate alarak beslenelim bakalım nasıl bir fark görecek herkes hepsini ezberlemek tabiki zor ama A4 kağıda yazabiliriz uzak durulması gerekenleri ve faydalı olanları

Ben kendi adıma kesin yapacağım bunu hatta yarından itibaren başlarım çok güzel gidiyor kilolar belki bunlada kombinlersem ( gıda seçimimi listeme uygun yaparsam ) daha da güzel gider ve ben hedefe belki 2 hafta daha evvel varırım

aynen banuşum bende az önce aynı şeyi düşündüm,bugün kahvaltımı 8,30 gibi yaptım,ara öğünüm 11e geliyordu ama nednse öğlene çok açıktımenginar pişirmiştim zeytinyağlı salatamı yapana kadar zor oyalandım 12,30da yedim normalde 1 i geçer benim öğle yemeğim
aynen biz her hafta gidip coşkuyu almalıyız
aa dün eşime beni foruma bırakırsın dediğimde yolda giderken banuylamı buluşacaksınız dedio bile kodlamış salı diyetisyene gidilmese bile banuyla buluşulur diye heralde

ayy tüm sevdiğim şeyler yasak

Kızlar ben öğle yemeğimi yedim ufak ufak hazırlanıp kızı almaya gideceğim oradan da Pazara geçerim Annemle
Akşam üzere ancak gelirim sizlerde o zamana kadar kaçamaksız ve bol suyla devam edin
Ben su içmem yoksa yolda sakata gelirim

Kocaman öpüyorum herkesi
Allaha emanet olun

Enişte bile alıştı artık
Neyse salıya ne kaldı şurada nasılsa haftasonu çabuk geçiyor

Bu arada bende 0 ph + mişim eşimi arayıp sordum oda hayırdır dedi üstün körü anlatınca diyetisyenin listesini bozma diye tembihledi dedim yok sadece sebze meyve seçimimi ona göre yapacağım diye
Neyse ben kaçtım görüşürüz yine

valla kaptanım benim bulunduğum yerde diyetisyen yok diyetisyeni geçtim eczanelerde ayrıntılı kilo tartımı bile yapan yok artık kendi kendime yapıcam bişeyler bu kan grubuna göre beslenmeyi bende daha önceden duydum ama hiç uygulamadım araştırmak lazım

Selam arkadaşlar ben merve bilge atalayın 28 gün yeter kitabını yeni gördüm videolarını izledim güzele benziyor sizin bilginiz var mı
gayet güzel bi kitap canım deneyebilirsin ben aldım ilk seferde onu uyguladım sonrasındada ordan öğrendiklerimle debam ettim 71 le başladım şimdi 62 yim hatta şimdide bi detoksunu aldım regl dönemim geçsin p.tesi onu yapıcam 5 günlük

Bende iki gün önce bir videosunu izlemiştim orda da bir liste verdi şimdi onu yapıyorum bakalım inşallah sonuçları güzel olur sende güzel kilo vermişsin canım darısı bizlere birde bu detoks olayı nasıl oluyor ücret karşılığında liste mi veriyor sana bende düşünebilirim burda diyetisyen yok da en azından online olarak yardım alırım

evet canım instagramda takip edebilirsin mrvbilgeatalay

Önemli olan kalıcı kilo vermek canım.
Sen verdiğin kiloyu geri almamışsın bu başarılı ve doğru yolda olduğunu gösteriyor.
Hiç bırakmadım canım ondan bir hafta bile bıraksam 5-6 kg hemen alıyorum kk sayesinde dinamik tuttum kilo verme işini yoksa gerçekten çok zor

Ay benim eşim de öyle. biri kan grubunu sorsa bana bakar hemen neydi diye.

aa çok güzel olurdu ama ben cumartesi günü şu detoksa başlamak istiyorum. hafta sonu kaçamaklarının da önüne geçeyim böylece diye cumartesi başlayayım dedim. ama eğer mümkünse buna göre düzenlerim detoksu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…