- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
iyi günler herkese şükür telefonum geldi diyete tamgaz devam kaçamaksız bişekilde
Selamın Aleyküm kızlarr
Herkese hayırlı günler
Çok şükür evime gelebildim diyetisyenden
Aslında daha güzel bir sonuç bekliyordum ama hem regl olmaya başlamışım hemde vücudumda ödem varmışyani diyetisyene göre gayet güzel bir sonuçmuş ;
Geçen Salı; 109 kgdum
Bu salı; 108.2 kg çıktım
Yani 800 gr gittikilodan
1.3 kgda yağdan gitmiş
500 gr da Ödem varmışyani o olmasaydı dahada az çıkacaktım
Şu andan itibaren de cumaya odaklanıp hem o ödemi hemde daha fazlasını vermek için elimden geleni yapacağım
kaptanım tebriklersüper gidiyorsun
ben bir ileri iki geri gidip duruyorum.ev iş cocuklar çok yoruldum.evdeki beyfendide hiç kılını kıpırtmıyor.armut piş ağzıma düş hepsikendime adapte olamıyorum.gecenlerde çok hastaydım evde beni bırakıp arkadşlarıyla balığa gitti.o günden beri hiç konuşmuyorum .hiç sormuyo niye konuşmuyorsun diye of ya çok sıkıldım hayat gelme üstüme
Aklımdayken bu haftanın listesinide paylaşayım;
Sabah uyanınca ; 1 SB oda sıcaklığında su
Kahvaltı; 09:00da en geç
2 tatlı kaşığı LoR
1 dilim beyaz peynir ( yarım yağlı )
1 adet haşlanmış yumurta
1 fincan Bitki çayı
ara; 11de
1 fincan Türk kahvesi sade
Öğle 13:00de
Bol yeşillik ( salata )
4 YK sebze yemeği
1 kase cacık ( içine 1 yk chia tohumu )
ara 15:00de
1 fincan yeşil çay
ara 17:00de
1 Fincan Yaseminli Yeşil çay
Akşam 19:00da
Bol salata
2 kepçe çorba
Közlenmiş patlıycan + 3 kaşık yoğurtla karıştır ( içine 1 tk zerdeçal + 1 tatlı kaşığı çörek otu )
ara 21:00de
1 fincan sıcak su
1 dilim ananas yada 1 adet kivi yada 5 çilek yada 10 adet erik
Günde 3 litre su
4 x 45 yürüyüş
3 x 60 dakika plates
kaptanım tebriklersüper gidiyorsun
ben bir ileri iki geri gidip duruyorum.ev iş cocuklar çok yoruldum.evdeki beyfendide hiç kılını kıpırtmıyor.armut piş ağzıma düş hepsikendime adapte olamıyorum.gecenlerde çok hastaydım evde beni bırakıp arkadşlarıyla balığa gitti.o günden beri hiç konuşmuyorum .hiç sormuyo niye konuşmuyorsun diye of ya çok sıkıldım hayat gelme üstüme
Ay listen supermis ben hic yumurta ile peyniri yan yana yemedim bu zamana kadar. Peynirli yunurtaya hasret
Insallah bol eksi getirir listen kaptanım.
Afiyet olsun...Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Daha yeni eve girebildimKvye Anneler günü için Pancurlu çerçeve yaptı eşim içinede geçen bayram toplu halde çekildiğimiz bir resmi yapıştırdık çok beğendi
Annemlerede aynı çerçeveden yaptı eşim içine de Annemle babamın benim büyük kızla resmini yapıştıracağım
Tabi A4 boyutunda bir çerçeve
Kvde yine bir sürü şey ortaya çıktı ama ben kesinlikle ne kek nede başka şey yemedimsadece ara öğün niyetine 1 adet zeytinli grisini yedim ( ufaklardan az uzun ve kalın ) birde şekersiz Nescafe
Yarında yeni listeme başlıyorum
Şimdi kendime şekersiz bir Türk kahvesi yapayımhazır kızlarda yatmışken az keyif yaparım
Kimse gelmiyor sanki artik takima...Sağ olasın canım
Kimse gelmiyor sanki artik takima...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?