Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Karnımıda doyurdum Ellhamdüllillah Çayımı içiyorum şimdide sonra hemen giyinmeye başlarım

Hepimiz için bol bol eksili ve kaçamaksız bir gün olur inşallah...Aminnn

Kızlar bakın cumaya kaldı 3 gün ona göre sıkı tutalımda şu ilk 3e girelim tekrar

Selamın Aleyküm kızlarr

Herkese hayırlı günler

Çok şükür evime gelebildim diyetisyenden
Aslında daha güzel bir sonuç bekliyordum ama hem regl olmaya başlamışım hemde vücudumda ödem varmış yani diyetisyene göre gayet güzel bir sonuçmuş ;

Geçen Salı; 109 kgdum
Bu salı; 108.2 kg çıktım

Yani 800 gr gitti kilodan
1.3 kgda yağdan gitmiş
500 gr da Ödem varmış yani o olmasaydı dahada az çıkacaktım

Şu andan itibaren de cumaya odaklanıp hem o ödemi hemde daha fazlasını vermek için elimden geleni yapacağım

kaptanım tebriklersüper gidiyorsun
ben bir ileri iki geri gidip duruyorum.ev iş cocuklar çok yoruldum.evdeki beyfendide hiç kılını kıpırtmıyor.armut piş ağzıma düş hepsikendime adapte olamıyorum.gecenlerde çok hastaydım evde beni bırakıp arkadşlarıyla balığa gitti.o günden beri hiç konuşmuyorum.hiç sormuyo niye konuşmuyorsun diye of ya çok sıkıldım hayat gelme üstüme

Sağ olasın canım
Allah seninde yardımcın olsun
Bende bazen söyleniyorum iki pasaklı marimarlar keyif yaparken ben peşlerini toplamayla uğraşıyorum şu anda bile ufak cadı almış eline tableti çizgi film izliyor bir yandan cubuk kraker yiyerek ben hatunun eşyalarını toparladım büyükde ders çalışıyor balkonda onada ilişmeyeyim dedim
Hiç iş bitmiyor ama yapacak bir şey yok maalesef kaderimizse çekeceğiz

Bu arada eşinde cidden ayıp etmiş konuşmamamkta haklısın canım
Tabi huzurunuzu kaçıracak kadarda uzatma canım heee ben hep derim eşime bana ters olan bir şey olduğunda yap nasılsa vakit gelir bende intikam alırım diye :)
valla benimki ben hastayken bir yere keyfi gitse dönüşte başına gelebilecekleri film şeridi gibi gözünün önünden geçeceği için gitmez

Bence sen bir müddet hiç ses etme hatta konuş ama ilk fırsatta oda kendini iyi hissetmediğinde sende git arkadaşlarınla buluş baktın hık mık yapıyor hemen yapıştır lafı; Niye bozuluyorsun aşkım sen ben hastayken balığa giderken iyidi diye
Bazen erkekler cidden düşüncesizce davranabiliyor sonuçta o an ona çorba yap temizlik yap diyen yok ama bari az ilgi alaka göster

Aklımdayken bu haftanın listesinide paylaşayım;

Sabah uyanınca ; 1 SB oda sıcaklığında su

Kahvaltı; 09:00da en geç
2 tatlı kaşığı LoR
1 dilim beyaz peynir ( yarım yağlı )
1 adet haşlanmış yumurta
1 fincan Bitki çayı

ara; 11de
1 fincan Türk kahvesi sade

Öğle 13:00de
Bol yeşillik ( salata )
4 YK sebze yemeği
1 kase cacık ( içine 1 yk chia tohumu )

ara 15:00de
1 fincan yeşil çay

ara 17:00de
1 Fincan Yaseminli Yeşil çay

Akşam 19:00da
Bol salata
2 kepçe çorba
Közlenmiş patlıycan + 3 kaşık yoğurtla karıştır ( içine 1 tk zerdeçal + 1 tatlı kaşığı çörek otu )

ara 21:00de
1 fincan sıcak su
1 dilim ananas yada 1 adet kivi yada 5 çilek yada 10 adet erik

Günde 3 litre su
4 x 45 yürüyüş
3 x 60 dakika plates

Ay listen supermis ben hic yumurta ile peyniri yan yana yemedim bu zamana kadar. Peynirli yunurtaya hasret

Insallah bol eksi getirir listen kaptanım.

Erkekler cidden bazen dusuncesiz oluyor. Boyle bir durumda bende ilk fırsatta intikamimi alirdim.

Ay listen supermis ben hic yumurta ile peyniri yan yana yemedim bu zamana kadar. Peynirli yunurtaya hasret

Insallah bol eksi getirir listen kaptanım.

Sorma Listeye iki peyniri yazınca bir gözlerim parladı üstünede yumurtayı ekleyince resmen Olleyyyy diye sevinesim geldi de zor tuttum kendimi

Valla özledim yumurta yemeği ve benimde direk peynirli yumurta geldi aklıma :)

Bu akşam yemekten sonra Kayınvalideye uğrayacağız çaya
Pazar günü Anneler günü için ne Anneme nede Kayınvalideye gidememiştik hatta eşimle onlara düşündüğümüz hediyeleride veremedik ( ben fikri buldum eşimde ahşaptan yaptı :) )
Bugün Kayınvalideye yarın akşamda Annemlere gideriz dedik

Maksat gönülleri olsun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Daha yeni eve girebildim Kvye Anneler günü için Pancurlu çerçeve yaptı eşim içinede geçen bayram toplu halde çekildiğimiz bir resmi yapıştırdık çok beğendi
Annemlerede aynı çerçeveden yaptı eşim içine de Annemle babamın benim büyük kızla resmini yapıştıracağım
Tabi A4 boyutunda bir çerçeve

Kvde yine bir sürü şey ortaya çıktı ama ben kesinlikle ne kek nede başka şey yemedim sadece ara öğün niyetine 1 adet zeytinli grisini yedim ( ufaklardan az uzun ve kalın ) birde şekersiz Nescafe

Yarında yeni listeme başlıyorum
Şimdi kendime şekersiz bir Türk kahvesi yapayım hazır kızlarda yatmışken az keyif yaparım

Afiyet olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…