- 24 Aralık 2013
- 3.031
- 5.604
- 398
Ben ramazan gireli beri spordan uzak kaldım. Hem adapte olamadik yeni uyku düzenine hemde aşırı yoğun gecirdik. Resmen esimle nobetlese uyduk. O da surekli yazılı okudu not girdi. Eşim de bugün bitirir çünkü sistemleri bugün kapatacak idaresi.
Ben de bugün sahurdan sonra leslie yapmayı dusunuyorum. Hem bol su iciyorum hemde özledim.
Bu arada eliptik siparisi verdim. Diyetisyenim cok ısrar etti. Kosu bandını her saatte kullanamiyorum. Sessiz olacağı için istediğim saatte kullanırım.
Bol eksilerimiz olsun insallah...
3. Olmusum ben nasıl sevindim ❤
Ben ramazan gireli beri spordan uzak kaldım. Hem adapte olamadik yeni uyku düzenine hemde aşırı yoğun gecirdik. Resmen esimle nobetlese uyduk. O da surekli yazılı okudu not girdi. Eşim de bugün bitirir çünkü sistemleri bugün kapatacak idaresi.
Ben de bugün sahurdan sonra leslie yapmayı dusunuyorum. Hem bol su iciyorum hemde özledim.
Bu arada eliptik siparisi verdim. Diyetisyenim cok ısrar etti. Kosu bandını her saatte kullanamiyorum. Sessiz olacağı için istediğim saatte kullanırım.
Bol eksilerimiz olsun insallah...
Insalah canım ❤Eliptikten çok memnun herkes. Umarım sen de çok faydasını görürsün.
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine baygın düşmüşümya bu ara nasıl yoruluyorsam erkenden uykum geliyor gerçi dün baya geç geldik de gündüz evle uğraşmaktan baya yorulmuşum Arkadaşda hafif rahatsızdı onada yardımcı olmaya çalıştım hatta dedim keşke iptal etseydin diye ama nasılsa yabancı değiliz diye sağ olsun rahatlıkla bizi kabul etti
Bugün ütülerimle boğuşacağım ( iki gündür yine çamaşırla boğuşuyordum birikti ) birde tabi bir posta daha yıkarım
Büyük kız bugünde gitmedi ( bütün arkadaşlarıyla anlaşmışlar gitmiyorlar tabi ben ilk fırsatta gidip imza atmam lazım hatta belki öğleden sonra gider onuda aradan çıkartırım)
Tebrikler canım
Ben 11.ci olmuşumbunada şükür inşallah bir sonraki raporda hepimiz çok daha güzel rakamlar görmüş oluruz
Umarım sende bol bol eksi görürsüniyi günlerde güle güle kullan
Ben çok kullandım pedalın birini bozdum gelip yaptılar bu seferde yeni yapılan çok sert eskisi yumuşak kaldı yapacak bişey yok dediler velhasıl yıllardır köşede duruyor fazla kullanmaya gelmiyorEliptikten çok memnun herkes. Umarım sen de çok faydasını görürsün.
Banu abla kilo bildirimini persembeden yapacaktik sanirim be 85.1 geldim. Cok sasirdim iki uc kere tartildim hatta. Insallah hep böyle gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?