Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ben ramazan gireli beri spordan uzak kaldım. Hem adapte olamadik yeni uyku düzenine hemde aşırı yoğun gecirdik. Resmen esimle nobetlese uyduk. O da surekli yazılı okudu not girdi. Eşim de bugün bitirir çünkü sistemleri bugün kapatacak idaresi.
Ben de bugün sahurdan sonra leslie yapmayı dusunuyorum. Hem bol su iciyorum hemde özledim.
Bu arada eliptik siparisi verdim. Diyetisyenim cok ısrar etti. Kosu bandını her saatte kullanamiyorum. Sessiz olacağı için istediğim saatte kullanırım.

Bol eksilerimiz olsun insallah...

Eliptikten çok memnun herkes. Umarım sen de çok faydasını görürsün.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün yine baygın düşmüşüm ya bu ara nasıl yoruluyorsam erkenden uykum geliyor gerçi dün baya geç geldik de gündüz evle uğraşmaktan baya yorulmuşum Arkadaşda hafif rahatsızdı onada yardımcı olmaya çalıştım hatta dedim keşke iptal etseydin diye ama nasılsa yabancı değiliz diye sağ olsun rahatlıkla bizi kabul etti

Bugün ütülerimle boğuşacağım ( iki gündür yine çamaşırla boğuşuyordum birikti ) birde tabi bir posta daha yıkarım
Büyük kız bugünde gitmedi ( bütün arkadaşlarıyla anlaşmışlar gitmiyorlar tabi ben ilk fırsatta gidip imza atmam lazım hatta belki öğleden sonra gider onuda aradan çıkartırım )

3. Olmusum ben nasıl sevindim ❤

Tebrikler canım
Ben 11.ci olmuşum bunada şükür inşallah bir sonraki raporda hepimiz çok daha güzel rakamlar görmüş oluruz

Umarım sende bol bol eksi görürsün iyi günlerde güle güle kullan

Tesekkur ederim. Bence bir dahaki dönemde mutlaka ilk ucte olursun.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Yorgunluktan geberiyorum
Sabahtan öğlene kadar yatak odamı temizledim sonra gidip marketimi yaptım dönüşte de küçük kuşu okuldan aldım ordanda büyük kızın okuluna gidip izin kağıdı imzaladım okulun oradaki A 101 markete de bir bakayım dedim ve yine para harcayıp döndüm
Havada felaket sıcak bugün resmen baygınlık geçirdim evlerin içi çok daha serinmiş

Bu arada son girdiğim markette 2 sene evvel Annemin bana Almanyadan getirdiği bitkisel çaydan buldum Normalde orada eczanelerde satılıyor ve yağ yakımına çok çok faydalı
Hazır bulmuşken kalan 2 paketi de aldım

Hatta resmini de atayım size belki deng gelirseniz sizde almak istersiniz

Günde 2 tane içiliyor ve metabolizmayı hızlandırıyor Aslında Anneme hesapta bu son gidişinde aldıracaktım ama söylemeyi unutmuştum iyi oldu deng geldim 4.95 di fiyatı normal çaylarada zaten okadar veriyoruz

Şimdi de üzerimi değiştirip hemen o çaydan bir tane içip ütülerime girişeyim akşam üzere de artık mutfağa dalarım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür sonunda ütülerimi de bitirdim Biraz daha dinleneyim de sonra büyük kızla ütülenenleri yerleştiririz nasılsa
Yarına hiç işim kalmadı kurstan gelince sadece yemek yapacağım KV gelemeden
Malum hatun yatıya gelecek gerçi henüz ne yemek yapacağıma karar veremedim daha doğrusu Kırmızı Mercimek çorbası kesin, salata kesin, köz biber kesin, pilavda yaparım az ana yemek artık birşekilde uydururum bir şey

Banu abla kilo bildirimini persembeden yapacaktik sanirim be 85.1 geldim. Cok sasirdim iki uc kere tartildim hatta. Insallah hep böyle gider.

Aynen canım oruç tutanlar bu gece iftardan evvel tartılacaktı yada unuttan olduysa artık cuma saat en geç 17:00de bildirim yaparlarsa da olur ama daha geç kesinlikle olmaz çünkü sonra unutulmasın

Kızlar yeni albüm oluşturdum :) kilo takibimi resimli olarak da saklamak için hatta son resim birde öncesi sonrası yaptım 10 kg fark ve aynı kıyafetle bir bakın bakalım fark varmı :)

Kimsenin geleceği yok bende yatayım bari felaket yoruldum bugün resmen ayakta uyuyorum
Yarın sabah inşallah herkes çok daha hafif uyanır

Allaha emanet olun kızlar
iyi geceler

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim hepimize şu mübarek ayın hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnn

Nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz gözlerim kapanmış yinede şükür bünye alıştı ya artık saat kurmaya gerek kalmadan hemen uyanıyorum
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim kurs günüm Allahın izniyle inşallah herkes bol eksilerle döner Telefonu şarj ediyorum inşallah fırsat bulup bakarım diye gerçi kurstan erken kaçacağım malum ağır misafirim var hemide yatıya

Bugün ve yarınıda atlatayım ( yarında Annemlerle Bahçede Amcamları iftara ağırlıyacağız özellikle o günü çabuk atlatmak istiyorum gerçi bizim fettan yine Annemi çaktırmadan etkileme peşinde menüyü kendi keyfine göre değiştirmiş bana Annem dediğinde reşmende dedim valla hiç umurum değil ben yemeğimi zaten yanımda getireceğim diye birde şimdi dünde kadının aklına bahçede sahuru yapıpta dönmeyi sokmuş valla popişimiz donar dedim yine mızıkçı ilan edilmemek için tabi fazla ses etmedim bakalım havaya göre karar veririz dedim şimdi desem anam çocuk çombalak zaten iftara kadar bir arada olacağız sabahtan itibaren çekemem diye ben kötü ilan edileceğim üstelik KVde bizimle gelecek kadınıda sahura kadar esir etmiş olacağız ( gerçi onun canına minnet ama zaten yorulacağız birde iyice uykusuz o saatlere kadar valla daha gitmeden gerildim artık bol bol sabır çekerim geçen senede yine Ramazanda oradaydık Amcamlarla bizim fettan çaktırmadan lafları sokup sokup durdu bende en sonunda dayanamadım ve ona bir laf sokup sonrada ister istemez 5 karış surat oturdum Yengemizde sağ olsun bayılır malzeme toplamaya ( oda ailenin bir numaralı fesatıdır hatta kızkardeşime bile hep derim bir o bir sen diye aranızda hiç bir fark yok gözümde diye )
Rabbim inşallah o günüde kazasız belasız atlatmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn

*** 8. Takım 520. Etap ***

Oynakbasi34 ( 106,6 / 105,6 / 1 / 0,94 % )
Diademe ( 70,2 / / / % )
Yena ( 95,3 / / / % )
saimeberen ( 59,4 / / / % )
türkmenkizi86 ( 86,4 / 85,1 / 1,3 / 1,51 % )
ela_hsn ( 94,4 / / / % )
Zehra_eymen ( 86,4 / / / % )

8.Takım Ortalaması; %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…