Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Hazır evdekilerin hepsi uyurken ( en önemlisi KV ) rahat rahat sizlere yazayım dedim
Dün sahura kadar oturduk ve 18 senedir etmediğimiz kadar çok sohbet ettik diyebilirim Hatun telefonuyla oynadı bir yandan tabi ben elime alamadım çünkü ben alsam alınacağı tutarsa vay kırk yılın başı geliyorum da bak bilgisayar başında yok efendim sıkıldı diyebilir ( sağ olsun kendisi arada boş yere alınganlık yapabiliyor )

Bu arada ben Bahçe dönüşü hatunu evine bırakırız diye düşünürken ( sonuçta 12 en geç 01 de eve dönmüş oluruz diye düşünüyorduk ) hatun dün oğluna ben o saatte evime gidemem ( sanki kapıya kadar götürmeyecekmişiz ) Cumartesi gecede sizde kalırım pazar sabah kalkınca dönerim demezmi

Bir ara büyük kızımla mutfaktayken ona söyledim duydun mu babana böyle böyle dedi diye ne alaka dedi çok sever Babannesini ama o onada saçma geldi Sanırım KV evde yalnız kalmaktan sıkılmaya başladı ( ilk zamanlar hep diyordu ben severim yalnız yaşamayı diye ama işin rengi yaşayınca öyle olmuyor demek ki )
Aslında bana zararı yok gerekirse zaten destur çektiririz ama en basidi ben yatak odasının kapısı kapanınca fenalık geçiririm eeee hatun var diye mecbur kapadık sonuçta ben deli yatıyorum eşimde aynı
Hatta sırf ben erkenden kalkıyorum diye ona büyük kızın yatağını verdik büyük kızda koltukta salonda yatıyor Şimdi KV burada yatsaydı ben hayatta giripte onun olduğu odada laptob başına giremezdim

Oruçlu olmadığım halde mecbur oturdum dün gece hatta bir ara sen yat biz büyük kızla hazırlar yaparız sahurumuzu dedi ama kırk yılın başı gelmiş ayıp olur diye yatamadım tabi yine iyi erken uyanabildim ona rağmen
Biraz sonra hazır herkes uyurken eşimide uyandırayım da çaktırmadan hemen sessizce kahvaltımızı edelim bari de aç açına adamcağız yola dökülmesin

Ay kendime birde türk kahvesi yapayım şimdide kendime geleyim eminim bu akşam ben kesin erkenden uyuklamaya başlarım 3 - 4 saatlik uykuylayım

Günaydın
Mutlu haftasonları

Benim de iftara misafirim vardı akşam. . Çok yorgunum. Hem is hem yemek organizasyonu pert etmiş beni uyanmama rağmen yataktan çıkamıyorum. .
Haftasonu uyusam ne iyi olacak ama alişkanlik işte erkenden uyanıyorum :)

Allah yardımcın olsun canım valla işin benden de zor
Bende ne olursa olsun sabah 06:30da hortluyorum bir yandan eskiden ne güzel 11e kadar uyurdum diyorum tabi o dönem yatmak bilmiyordum bir yandan da erken kalkan yol alır gün yetmiyor zaten geç kalksam hiç yetmez iyi oldu diyorum

Ev halkı hala uyuyor birazdan eşimi uyandırayım bari cimcime uyandı yatakta keyif yapıyor

Okula gönderecenmi kızı..? Benim oğlan artık gitmek istemiyor yaa.. Çok yoruldum anne 6 ay okul var sadece 3 ay tatil haksızlık bu deyip duruyor :))
Çalışınca ne olacak diyorum bak ben ve baban çok az tatil yapabiliyoruz dediğim de çalışmak daha zevklidir diyor. :)

Kızın da finalleri var ev de olması çalışmasını engeller diye korkuyorum bakalım nasıl yapıcam...

Ilk eliptik deneyimimi yazayim buraya da. Yarim saat yaptım ve kan ter içinde kaldım... Bir saat yapanlara hayran kaldım valla dizlerim acıdı sanki biraz. Alışırım insallah bir an önce...

Ilk eliptik deneyimimi yazayim buraya da. Yarim saat yaptım ve kan ter içinde kaldım... Bir saat yapanlara hayran kaldım valla dizlerim acıdı sanki biraz. Alışırım insallah bir an önce...

15,20 dakikaylamı baslasaydin acaba..

Sorması ayıp ne kadar aldın.
Yer sorunum var olmasa ben de düşünüyorum. .

15,20 dakikaylamı baslasaydin acaba..

Sorması ayıp ne kadar aldın.
Yer sorunum var olmasa ben de düşünüyorum. .

Guya aylardir yürüyorum yaparım diye düşündüm canım. Yarim saatle devam ederim artik galiba. Evinde uzun ince bos bir kose varsa alabilirsin. Kosu bandının yarisi kadar yer kapliyor. Bende de yer yok aslında ama diyeyisyen cok israr etti. Ben hepsiburadadan dynamic e 16 modelini 600 e aldim. Ben aldiktan sonra yayindan kalktı. Daha ucuza alanlarda olmuş önceden iyi takip etmek lazım. Birde özdilekte bu model vardı ve fiyatı aynıydı.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bahçe maduru Kaptanınız geldi
Yine her zamanki gibi kızkardeşimle ha bire atıştıp durduk ama bu kez Annemin pek fazla haberi olmadı ( gerçi bizim cadı sonradan anlatır kendini haklı göstermek için ama umurum değil valla )
Malum KVde bizimleydi onun yanında yapması daha çok sinirimi zıplattı
İşi güçü benle rekabet etmek
Dünki ilk konumuz yine çocuklardan çıktı
Bir ara onlar civ civ almışlardı bir iki hafta baktıktan sonra köydeki Annemin akrabasına bırakmışlardı tabi civcivler ölmüş sonradan ama kızkardeşim 9 yaşında çocukların psikolojisi bozulur diye onlara söylememiş
Benim cimcimede onun yanında mevzu konuşulunca gidip ikizlere sizin tavuklar ölmüş demiş
Vay efendim sen misin söyleyen kızı doğrusunu öğrenmek isteyince başladı KVnin yanında benim küçük kızı gömmeye yok efendim niye inanıyorsun sen ona o yalancı işte uyduruyor falan diye söylenmeye hatta benim kıza çaktırmadan birde fırça atıyor senin çenene tüküreyim yok niye herşeyi anlatıyorsun üstelik yalan falan diye
Bana ufaktan gelmeye başladılar tabi o an
Dedim kendini kurtarmak için kızımı harcıyorsun yapma yanlış yapıyorsun diye ama bu ısrarla sırf kendi çocukları üzülmesin diye benim kız için o yalancının önde gideni inanmayın siz ona falan demeye
Dayanamadım ve kusura bakma ama sen benim kızımı dürüst olduğu halde yalancı olarak gösteremezsin oturupu çocuklarına ölümünde var olduğunu, işte herkesin yaşayacağı ömrün insan olsun hayvan olsun belli olduğunu anlatmış olsaydın 9 yaşında bir çocuğun tavuk öldü diye bu kadar yalanlar atmak zorunda kalmazsın üstelik benim kızı yalancı durumuna düşürmen çok yanlış dedim

Tam konu kapandı dedim baktım bu sefer ikizler benim kıza yükleniyor sen yalancısın yok efendim yemin et Allah belamı versin yalansa diye yemin et falan, Annemiz asla yalan söylemez sen yalancısın diye çocuğu sıkıştırıyorlar bu sefer benimki dahil 3üne birden bağırdım bu konuyu kapattın beni dellendirmeyin diye

KVnin yanında bizimki tabi kendini çok doğru gösterecek ya ay işte sen nasıl insansın çocukların üzülmesini engelleyeceğine daha fazla konuyu uzatıyorsun falan demezmi birde neymiş çok sık görüşünce ben öyle yapıyormuşum hep falan aklı sıra beni KVye kötü gösterecek kendi KVsiyle uzun zamandır arası açık diye

Herkes bir sürü iş yaptığı halde durup durup ay ben öldüm sabah beri çalışmaktan ay efendim eşim çok yoruldu falan demeler :) birde Annem bir ara mangalı keşke senin eşin yapsaydı çok geç kalındı falan diyincede uyuz oldu çünkü eşi hem çok yavaş kaldı hemde bir ara etleri toprağa falan düşürdü Amcamda yardım etmeye kalkınca yengemde işte senin eşin yapsaydı çok daha iyi olurdu bunlar ikisi bir yapamadılar hala diyince demekki bir dahakine kaçarı yok benimki mangal başına geçecek dedim onada bozuldu
Eşi hatta bir ara masaya oturmak istemedi iftar saati o an hatta Annem saçmalamasın hep birlikte oturacağız masaya dedi bende hayırdır diyince bizimki hemen gözlerini pörtletip yok bir şey şekerim sen merak etme herşeyi dedi

Sonunda Anneme duyurmadan atışıp durduk ve çok kapışmadan evimize döndük
Onlar sahura kaldılar orada ( benim misafirim var bugün diye kalmadım )
Uzun bir müddet görüşmezsek daha iyi olur gerçi bayramda da bir araya gelmemek için elimden geleni yaparım kurban olsa mecbur hep birlikte yine köye gidilecek de bu Bayram köye gidersek de ancak Annem hadi birlikte gidelim derse belki onlarda gelir tabi ayrı zamanlarda gidersek daha hayırlı olur

Dönüşte KV diyor kızım çok haklıydın bugün ama sen çok belli ediyorsun bozulduğunu bak o hiç çaktırmıyor dedi Dedim benim elimde değil ortaya bir haksızlık varsa tahammül edemiyorum bana geliyorlar o an bu sadece benim kızlarım için geçerli değil yeri geldi mi Annem bile babama bir şey dediğinde hemen müdahil olabiliyorum yapım bu üstelik ne olursa olsun kendi çocukları üzülmesin diye toplum içinde yanlan yere bir çocuğu yalancılıkla suçlamakda psikolojiyi bozar ( kendi çocuklarının psikolojisi bozulmasın mış ya Benimkilerin bozulsada oluyor )

Allah biliyor ya ben daha bir gün öncesi dedim inşallah kapışmadan döneriz diye çünkü huyunu biliyorum tahammülü yok birilerinin beni iyi görmesine ama şükür geleneği bozmadık

Valla büyük izin kağıdını imzalattı bana ( çarşamba gitmiştim okuluna ) o bir tek karne almaya gidecek sınavlar falanda bittiği için ufaklık çok severek okula gidiyor hatta bizim rahatsızlanıp ameliyat olan asıl öğretmenimiz pazartesi dönüyormuş sınıfın başına o yüzden kesin her gün karne alana kadar gider birde arada serbest gelmelerine müsaade ediyorlar ya o yüzden de daha bir hevesle gidiyor
Kızlarla erkekler çok farklı sanırım o konuda bizim cadının oğluda hiç gitmek istemiyor ( gerçi kızıda bıktım diyip duruyor )

Güle güle kullan canım iyi günlerde Bol bol eksi görürsün inşallah ...Aminnn

ayyyy o kardeş ve yeğenler bende olacak

Selamün aleyküm kızlar dün kayınvalidelere görümcemleri vede eltimi iftara davet ettik cok yogundum

Kvdeler nerdeyse her akşam iftarı görümcemlerde yiyolar kp bu akşamda biz çagıralım ayıp diyince tamm dedim
Dün baya yoruldum ama hepsini bi arada cıkardım kurtuldum
Zaten iki hafta sonu kalıyo ondan sonra ki hafta pazar günü bayram

ayyyy o kardeş ve yeğenler bende olacak

Kesin katil olurdunuz
Bazen yüzüne de söylüyorum dua et Annem babama Rabbim uzun ömürler versin yoksa asla yüzüne bakmam diye gülüyor sadece

Hadi şükür atlattın bende bu akşam kuzenleri bir ağırlıyayım bir tek görümceler kalacak onlarıda bir hafta sonra falan alırım sanırım sonra bir daha rahatım
ASlında ev temizken aradan çıkarsaydım iyidi de bu ara çok çok yorgunum hemde görümcemin eşi salı günü yurtdışından gelecek

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Çok şükür bugün ki misafirlerimi de atlattım hatta damat adayı yemeklerime bayıldı
Bayramdan sonra yine gelecekler hatta kuzenler o zaman yatıya kalacaklar
Bugün hafif diyet dışına çıktım ama yarın kesinlikle bol su ve sağlıklı beslenerek dengelerim

Evde az börek kalmıştı onuda eşimin halasına gönderdim hem çok sever hemde bana yeme potansiyeli kalmasın diye

Yarın kurs var ve bir ara gitmesem mi diye düşünyordum vazgeçtim gideceğim şu hamile olanlara yaptığım yorganlamalar kaldı onları götürüp orada yaparım ( dikiş makinem var ama orda yaparsam daha rahat olur hocanın eşliğinde
Hem onların işi kurs bitmeden tamamen bitmiş olurda bayramdan sonra doğum sonrası kokulu taşlarını da yapar teslim edene kadar kafam dinç olur

Bugün bizim fredinin kabusundan hiç ses çıkmadı çocuklarını tekne orucuna yazdırmış hatta Annem öğlen haber vermeden o parka gitmiş tabi beni göremeyince ablan yokmu demiş bizimkide mahcup bir şekilde yaa ben o yazdırdı çocuğu sandım benimkileri yazdırdım ama o meğer yazdırmamış diye kıvırmaya çalışmış bende yoo ben ona okullar kapanınca yazdırıp oraya götüreceğim demiştim falan diyince sanırım yanlış anladı dedi ( aslında oda farkında da hiç birimize yüz vermemeye çalışıyor hani daha çok tartışırız diye )
Gerçi işime geldi görmek zorunda kalmadım uzun bir süre de görmesem daha iyi olur gerçi cuma iftara davet etmişti ama duruma göre bakarım gidip gitmemeye olmadı bir şey uydururum unuttum arkadaşa söz verdim gibilerinden o anlar zaten de maksat Annemler üzülmesin

Hayırlı geceler herkese. Bugun mutfak dolaplarimi sildim. Orucu actiktan sonrada eliptik yaptim yarim saat. Bugun dunku kadar zorlamadi. Ama evim daginik ya. Nasil toplamayi beceririm bilmiyorum. Yarin annem sayacak yine
Salı günü annemleri ve abimleri iftara çağırmayı düşünüyorum. Yengemden de hic ses yok bu kız calisiyor biz cagiralim falan demiyor. Neyse ilk ben çağırayım. Evimi az daha toplamis olamayi umut ediyorum o zamana kadar. Simdi mutfağımı toplayıp sahur hazırlığımı yapayım. Esim bulgur pilavi istiyor bugün anası tok tutar dedi. Bulgurdan baska yemek yapmayı bilmediğinden. Benim listede de var ama hic yapasim yok. Klasik kahvaltiya devam ederim bugünde.
Herkese hayırlı sahurlar...

Enerjine hayranım instagramdan mesaj yazmıştım ona bir bak olur mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…