amaninnnSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim hepimize şu mübarek ayın hürmetine gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak tez zamanda nasip eder inşallah....Aminnnnn
Nasıl yorulduysam yatağa yatar yatmaz gözlerim kapanmışyinede şükür bünye alıştı ya artık saat kurmaya gerek kalmadan hemen uyanıyorum
Bugün malum hem bildirim günü hemde benim kurs günümAllahın izniyle inşallah herkes bol eksilerle döner Telefonu şarj ediyorum inşallah fırsat bulup bakarım diye gerçi kurstan erken kaçacağım malum ağır misafirim var hemide yatıya
Bugün ve yarınıda atlatayım ( yarında Annemlerle Bahçede Amcamları iftara ağırlıyacağızözellikle o günü çabuk atlatmak istiyorum gerçi bizim fettan yine Annemi çaktırmadan etkileme peşinde menüyü kendi keyfine göre değiştirmiş bana Annem dediğinde reşmende dedim valla hiç umurum değil ben yemeğimi zaten yanımda getireceğim diye birde şimdi dünde kadının aklına bahçede sahuru yapıpta dönmeyi sokmuş valla popişimiz donar dedim yine mızıkçı ilan edilmemek için tabi fazla ses etmedim bakalım havaya göre karar veririz dedim şimdi desem anam çocuk çombalak zaten iftara kadar bir arada olacağız sabahtan itibaren çekemem diye ben kötü ilan edileceğim üstelik KVde bizimle gelecek kadınıda sahura kadar esir etmiş olacağız ( gerçi onun canına minnet ama zaten yorulacağız birde iyice uykusuz o saatlere kadar valla daha gitmeden gerildim artık bol bol sabır çekerim geçen senede yine Ramazanda oradaydık Amcamlarla bizim fettan çaktırmadan lafları sokup sokup durdu bende en sonunda dayanamadım ve ona bir laf sokup sonrada ister istemez 5 karış surat oturdum Yengemizde sağ olsun bayılır malzeme toplamaya ( oda ailenin bir numaralı fesatıdır hatta kızkardeşime bile hep derim bir o bir sen diye aranızda hiç bir fark yok gözümde diye )
Rabbim inşallah o günüde kazasız belasız atlatmayı nasip eder ....Aminnnnnnnn
inşallah kaptanım bu azimle olur bencehayat ebruli
@YENA
T turkmenkizi86
Kızlar Paylaşım raporlarına göre Takımın ilk 3ü sizlerde
Çok güzel kilolar vererek hedeflerinize bir adım daha yaklaştınız
Darısı bizlerinde başına inşallah
hayırlı yolculuklar canım,rabbim en yakın zaman da hayırlısıyla bebişini oldurur ve kucağına almayı nasip eder inşallahMerhaba kizlar,
bugün yola cikiyoruz. Internet olur mu, olursa ne siklikta girebilirim bilmiyorum. Ama firsat buldukca bakmaya caliscam.
Bu arada kacamaksiz uymak istedigim cok güzel bi plan yaptim kendime. Umarim istedigim sekilde olur, tatilden zayiflamis olarak dönebilirim ve gelincede listeye bende katilabilirim.
Ban yedigim icin (yine, tutamiyorum kendimi bazen) yazamadim.
Su mübarek ay ve günde hakkinizi helal ederek benim icin dua edin kizlar, doktordan geldim, yumurtalarim yavas yavas büyüsede büyüyormus, pazar aksami yumurta catlatmak icin igne olucam. Rabbim saglikli hayirli bi evlat daha nasip eder insallah.
hayırlı yolculuklar canım,rabbim en yakın zaman da hayırlısıyla bebişini oldurur ve kucağına almayı nasip eder inşallah
tatlım cuma kilo bildirimlerini unutmassan sorun olmayacaktır diye düşünüyorumMerhaba arkadaşlar kilom 85,9 internetim bitti giremiyorum kusura bakmayın
hayırlı cumalar
amaninnnbanum imtihanın büyük bacım Allah bol bol sabır versin
harikasınnn
Merhaba kizlar,
bugün yola cikiyoruz. Internet olur mu, olursa ne siklikta girebilirim bilmiyorum. Ama firsat buldukca bakmaya caliscam.
Bu arada kacamaksiz uymak istedigim cok güzel bi plan yaptim kendime. Umarim istedigim sekilde olur, tatilden zayiflamis olarak dönebilirim ve gelincede listeye bende katilabilirim.
Ban yedigim icin (yine, tutamiyorum kendimi bazen) yazamadim.
Su mübarek ay ve günde hakkinizi helal ederek benim icin dua edin kizlar, doktordan geldim, yumurtalarim yavas yavas büyüsede büyüyormus, pazar aksami yumurta catlatmak icin igne olucam. Rabbim saglikli hayirli bi evlat daha nasip eder insallah.
Merhaba arkadaşlar kilom 85,9 internetim bitti giremiyorum kusura bakmayın
Selam kizlar hayirli cumalar nasilsiniz
Gonlunuzden gecen dua ve dilekleriniz kabul olsun insallah ...
Oo çok yogunsun kaptanım vallahi bravo ben olsam bu kadar dayanamazdım herhalde enerjine hayranım
Ben elimden geldiği kadar az yemeye çalışıyorum hatta sahurda hiç yiyemiyorum bile
Bol bol suyunuda içiyorum ama oruçta düzenimiz cok bozuluyo galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?