- 14 Nisan 2017
- 309
- 803
- 18
- 37
Kaptanım gerçekten çok mübarek ay en güzel şekilde değerlendirmek lazım oruç da zaten sağlıklı olana farz sende fidyesini verebilirsin rabbim tüm ibadetlerimizi kabul eylesinSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün yine erkenden uyuya kalmışım ( erken dediysem saat 23:00de )
Kaç gündür iyice dengem bozuldu şükür bugün daha iyiyimUyanır uyanmaz bir duş alıp kendime geldim
Bugün diyetisyen günü ya onun heycanıyla çok dinç uyandımşükür sabah tartıda da geçen hafta diyetisyende gördüğüm rakamı gördüm ( orda daha hafif çıkıyorum evdekine nazaran ) tabi onun verdiği bir sevinçte var çünkü pazartesi sabahı resmen 108i görmüştüm tekrar
Nasıl çins bir bünyeye sahipsem hemen düzen bozulunca arı sokmuş gibi bütün vücudum şişiyor ve cildim bile ağrı yapıyorBol su ve yeşil çayla ödemi attım sanırım Bakalım hatun ne diyecek bu haftanın değerleri için
Allah kabul etsin canım çok güzel bir beslenme oturtmuşsunne güzel ben tutamıyorum ne tansiyon nede insülin direnci izin vermedi Aslıında oruçta tutmayınca pek bir şey gelmiyor içimden kendimi eksik hissediyorum Normalde Ramazan başladığı an hemen her fırsatta açıp kuran okurdum hatta 2 hatim yaptığım bile olmuştu ama kaç gündür bir türlü hem yoğunluklardan hemde bir yanın buruk olmasından okuyamadım ama bugün kararlıyım eve gelir gelmez abdestimi alıp okurum oruç tutamıyorsam bile yinede faydalanmak lazım şu mübarek aydan
Kizlar ben bugun diyetisyene gittim. 3.4 yagdan vermisim yaklasik 35 günde. Diyetisyenin tartisinda 86.1 geldim kendi tartim 87.5 gosteriyordu. Orucluyken cok degisiyor demekki. Benim zayiflayan_fenci diye instagram hesabim vardi israrla onu kullanmami soyledi. Ben herkese seni tavsiye ediyorum. Paylasim yapmıyormussun dedi. Ben surekli takip edemiyorum falan dedi ama golge gibi ustumdeydi. Neyse bende actim tekrar orayi. Bugun baslıcam paylasmaya. Diyet listemide atacagim buraya iftara corba ic 45 dk dinlen dedi cok falan desemde 45 dk dedi. Bugun dayanabilcek miyim bakalım. Listemi de atiyorum buraya diyetisyene gitmeyenler icin fikir olsun...Eki Görüntüle 2002314
Sukur yagdan gidiyor. Hatta baskalari kastan veriyor benim bu durumum iyi mi kötü mu dedim kotu olur mu hic tam istedigimiz gibi kilo veriyorsun dedi. Yaninda stajyer gibi bir diyetisyen var. Benimkinin calismadigi saatlerde o calisiyor o da onayladi. Hatta bir ara sana bahsettigim kisi bu dedi. 4 ayda 14 kg yag cok iyi falan dedi o stajyerde. Nasil mutlu oldum anlatamam...Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Şükür evime gelebildimÇok yoruldum ama bütün işlerim bitti
Diyetisyene Ayşeyle 1 - 2 dakika arayla gittik ve girdiğimiz an şaşırdık kaldık sakinliğenormalde oturacak yer bulamayan biz bugün nereye oturacağımızı şaşırdık
Bu hafta az da olsa eksi gördüm ama tabiki beklediğimden çok çok daha azdı eksi
Eeee şekere inat oruç tutar susuz kalırsam, gece sahura kadar oturur sabahda uykumu almadan uyanırsam olacağı oyduheee tabi birde pazar günü yediğim dolmalar bugün beni tırmaladı
Yinede güzel dedi Sibel berbat haftasonuma göre
Bu hafta ben ; 900 gr vermişim ( 800 grda yağdan gitmiş ) ve tartıda 105.7 kg gördük
Ayşede; 800 gr vermiş ( 300 gr yağdan gitmiş ) ve tartıda yanlış hatırlamıyorsam 94lü bir şey gördü :)
Yeni listelerimizi aldık ve inşallah önümüzdeki hafta çok çok daha güzel rakamlar göreceğiz tartıda
Cumartesiye kadar listeme uygun beslenirim ( cumartesi bahçede amcamlarla iftar var onda bir tek akşam yemeği biraz daha gecikebilir ama yine listeye uygun olur)
Pazar zaten evdeyizCuma ve pazartesi kurs günü sabah kahvaltımı sağlam yapar çaktırmadan ara öğün yaparım öğle paydosunda da işim var diyip dışarı atarım kendimi ve çorba içerim
Ne güzel canım bak baya yağdan gitmişinşallah bir sonraki kontrollerimizde çok daha güzel rakamlar görürüz
Bencede hatun seni takip ediyorsa o hesaptan devam et canımen azından yanlış bir kere yaparsın uyardığı an daha dikkat eder çok daha güzel sonuçlar alırsın ; )
Sukur yagdan gidiyor. Hatta baskalari kastan veriyor benim bu durumum iyi mi kötü mu dedim kotu olur mu hic tam istedigimiz gibi kilo veriyorsun dedi. Yaninda stajyer gibi bir diyetisyen var. Benimkinin calismadigi saatlerde o calisiyor o da onayladi. Hatta bir ara sana bahsettigim kisi bu dedi. 4 ayda 14 kg yag cok iyi falan dedi o stajyerde. Nasil mutlu oldum anlatamam...
Insallah sende gönlünce verirsin. Burdaki butun arkadaslarla beraber. Ramazan geleli benim tersim döndü. Evim o kadar daginikki anlatamam. Birde okul bir hafta erken kapaniyor ve idare notlari girisimizi bugin beste kapatacak. Bir suru sinava girmeyen ogrenci var. Yazili sozu proje davranis notu kitap sayisi karne gorusu... Bir kismini hallettim sukur insallah yarin yetistirebilirim. Bir tek ben kalmışim herkes girmis notlari.
Günaydın ...
Ugrayamiyorum işlerim yoğun.
Bu hafta böyle pek telaşlı geçiyor. .
selam kızlar
ayy böyle yorgun uykusuz yazacak mecali olmayan birine dönüştüm bugün zombieden hallice
ne dicektim ya hu unuttum neyse
Allah kolaylik versin canim.Günaydın ...
Ugrayamiyorum işlerim yoğun.
Bu hafta böyle pek telaşlı geçiyor. .
Merhaba 8. takımcım,
502. ve 519. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-39#post-51593721
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
İyi skşamlar kızlar kimseden ses cıkmıuo valla bugun baya yorgunum bende
Merhaba 8. takımcım,
502. ve 519. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-39#post-51593721
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
İyi skşamlar kızlar kimseden ses cıkmıuo valla bugun baya yorgunum bende
Selamın Aleyküm Kızlarrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
İftara Arkadaşa davetliydik daha yeni eve girdimGayet keyifli bir akşamdı ve çok şükür kaçamaksız geçirdim ( tatlı olarak yemeğin üzerine dondurma ikram etti ama ben yemedim )
Bol bol sohbet edince bu saatte kaldık
Büyük kızımda arkadaşlarıyla keyifli bir akşam geçirmişşükür ev geldiğimde tertemizdi baya bir dağınık bırakır diye düşünmüştüm ama beni yanılttı
Ellerine ve emeğine sağlık Baharcığım
İnşallah bir sonraki dönemde geçer not almayı başarırız
Valla RAmazan hepimizi biraz uzak tuttu buradan yoğunluklardan ama inşallah cuma güzel sonuçlarla herkes bildirimini yapınca en azından onun mutluluğunu yaşarız
Bayrama kadar herkeste bir durgunluk yoğunluk görünüyorneyse idare edeceğiz artık 2 hafta daha sonra nasılsa herkes yine sahalara döner tam gaz devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?