evet canım yaNe büyük kötülük yapmışız kendimize kilo alıp vermekle
Inşallah hepimiz için bu son olur ve ömür boyu koruruz kilomuzu. .
Sen de üzülme masallah çok iyi gidiyorsun Ayşem. .
Hoşgeldin yeniden. Ne güzel kilo vermişsın. .demek baya başarılısin bu konuda senin icin yeniden başlamak kalıyor geriye.
Ne büyük kötülük yapmışız kendimize kilo alıp vermekle
Inşallah hepimiz için bu son olur ve ömür boyu koruruz kilomuzu. .
Sen de üzülme masallah çok iyi gidiyorsun Ayşem. .
Hoşgeldin yeniden. Ne güzel kilo vermişsın. .demek baya başarılısin bu konuda senin icin yeniden başlamak kalıyor geriye.
evet hamilelik oldu canim. diyete davam ederken hamile kaldim bünye daha oturmamis oldugu icin hizli kilo aldim. bide gebelik tansiyonu oldu yari gebelik hastanede geçti. stres hastalik hamilelik olduk yine eskisi gibi. vardir 96 97 kilo. tam bir yarmagul kivamindayim
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kapanış benim mesajımla olmuş açılışta benden olsun
Dün erkenden yattım ve şükür kendime gelmiş bir şekilde uyandım
Bugün malum hesap günüBol bol su içtim dün ve tabiki yeşil çay ( anam eskiden hiç sevmezdim şimdi evde çeşit çeşit yeşil çaylarım var hatta bana yaramıyor ödem yapıyor derdim ama cidden herşey beyinde bitiyormuş şimdi hem severek içiyorum hemde çok faydasını görüyorum )
Yine bol suyla güne başladım ve birazdan kendime birde keyif kahvesi yapar sonrada güzel bir duş alırım güne daha dinç başlamak için
Bugünde çok güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Günaydın güzel haberlerle gel insallah...
Günaydın kızlar bugun tayin sonuclari açıklanacak. Yakin bir yer olur insallah. Sahura uyanamadim esimde bende nasıl derin uyuysak ve oruca niyetlenmedim cesaret edemedim sahursuz tutmaya. Dun cok zorlanmıştım.
insallah istedigin biyere cikar tayininizGünaydın kızlar bugun tayin sonuclari açıklanacak. Yakin bir yer olur insallah. Sahura uyanamadim esimde bende nasıl derin uyuysak ve oruca niyetlenmedim cesaret edemedim sahursuz tutmaya. Dun cok zorlanmıştım.
guzel sonuclarini bekliyoruzzzSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Kapanış benim mesajımla olmuş açılışta benden olsun
Dün erkenden yattım ve şükür kendime gelmiş bir şekilde uyandım
Bugün malum hesap günüBol bol su içtim dün ve tabiki yeşil çay ( anam eskiden hiç sevmezdim şimdi evde çeşit çeşit yeşil çaylarım var hatta bana yaramıyor ödem yapıyor derdim ama cidden herşey beyinde bitiyormuş şimdi hem severek içiyorum hemde çok faydasını görüyorum )
Yine bol suyla güne başladım ve birazdan kendime birde keyif kahvesi yapar sonrada güzel bir duş alırım güne daha dinç başlamak için
Bugünde çok güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim
Butun gun elimde telefon eskisehir milli egitimi actim ama sistemde hata varmis beklemeyin demişler esimin okulundaki birine. Zaten hic birsey zamaninda olmadi. Yarini bekleyeceğim bakalım.
Banu abla arada böyle yavaslar hem 500 gr gayet iyi. Bana gore cok hizli verdin masallah. Ramazan cidden zorluyor insanı. Allah kolaylık versin.
Kizlar ramazanda hepimizin Allah yardımcısı olsun❤
Kızlar gelen giden yok bende yatayım bariaz yatakta telefonla oynarım sonra nasılsa her gece olduğu gibi elimde telefon 5 dakikaya sızarım eşim her gece o halimi görünce çok tatlı yaa çocuk gibi diyip duruyormuş büyük kız söyledi
Fi diye bir dizi var kizlar internet dizisi. Fı çi diye bir seri var ondan esinlenmis psikolojik dizi sevenler için tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?