Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

evet canım ya amin inşallah
bilinçliyiz bu konularda birde

evet hamilelik oldu canim. diyete davam ederken hamile kaldim bünye daha oturmamis oldugu icin hizli kilo aldim. bide gebelik tansiyonu oldu yari gebelik hastanede geçti. stres hastalik hamilelik olduk yine eskisi gibi. vardir 96 97 kilo. tam bir yarmagul kivamindayim

Bende şimdi bir bakayım dedim ne zaman kaç kiloyla başlamışım takıma diye
16 Kasım 2013de katılmışım yani 4 sene olmuş ve 120le başlamışım
Kaç senedir hep bir ileri iki geri gittim durdum ama şükür o şeytan üçgeninden çıktım da eksiler gelmeye başladı
İlk 1 ayın bildirimlerine de baktım da ( 1. bildirimde 0.2 / 2.ci bildirimde 0.4 / 3.bildirimde sabit sanki çok vermişim / 4.bildirimde 0.5 sonrada zaten izne ayrılmışım çok vermiş gibi )

Şimdi nasıl kızıyorum kendime senelerimi heba ettim keşke o dönem adam akıllı bir diyetisyene gitseymişim kendi kendime debelenip duracağıma ama bunda da vardır bir hayır ne diyeyim

Merak etme canım eminim çok çabuk gider o kilolar yeterki azimli ol ve sağlıklı beslen
Diyetisyene gidiyormusun yoksa kendince mi liste uyguluyorsun
Hatırlarsın biz Ayşeyle neredeyse karga haşlayıp suyunu içecek kıvamdaydık yeterki zayıflayalım diye aman o detoks senin bu detoks benim diye açlıktan bayılacak gibi dolanırdık Şimdi şükür hem tok hemde her hafta daha da az çıkıyoruz tartıda

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Kapanış benim mesajımla olmuş açılışta benden olsun
Dün erkenden yattım ve şükür kendime gelmiş bir şekilde uyandım

Bugün malum hesap günü Bol bol su içtim dün ve tabiki yeşil çay ( anam eskiden hiç sevmezdim şimdi evde çeşit çeşit yeşil çaylarım var hatta bana yaramıyor ödem yapıyor derdim ama cidden herşey beyinde bitiyormuş şimdi hem severek içiyorum hemde çok faydasını görüyorum )

Yine bol suyla güne başladım ve birazdan kendime birde keyif kahvesi yapar sonrada güzel bir duş alırım güne daha dinç başlamak için
Bugünde çok güzel bir rakam göreceğime adım gibi eminim

Günaydın güzel haberlerle gel insallah...

Günaydın kızlar bugun tayin sonuclari açıklanacak. Yakin bir yer olur insallah. Sahura uyanamadim esimde bende nasıl derin uyuysak ve oruca niyetlenmedim cesaret edemedim sahursuz tutmaya. Dun cok zorlanmıştım.

Günaydın güzel haberlerle gel insallah...

Sanada Günaydın canım
İnşallah bugün de güzel haberle dönerim :)
Ramazanda biraz zor oluyor diyete uymak sonuçta oruç tutmasam da insan başkalarının yanında yada dışarda ara öğünlere dikkat edemiyor
Yine çok şükür güzel gidiyor ama eminim Ramazandan sonra çok çok daha güzel gidecektir

Günaydın kızlar bugun tayin sonuclari açıklanacak. Yakin bir yer olur insallah. Sahura uyanamadim esimde bende nasıl derin uyuysak ve oruca niyetlenmedim cesaret edemedim sahursuz tutmaya. Dun cok zorlanmıştım.

İyi yapmışsın canım Ben büyük kızıma da diyorum kalkamadığında tutma diye ama sağ olsun hep inatla tutmaya çalışıyor tamam sevabı belki biraz daha fazladır ama iyice halsiz düşüyor tansiyonu düşüyor cadının
Fırsat o fırsat sende bol suyla devam et canım

guzel sonuclarini bekliyoruzzz

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı günler

Sibelden geri döndüm maalesef tahmin ettiğim gibi pek parka geçmedi bugün
Evet eksi gördüm az da olsa ama hiç yağdan gitmemiş
Geçen haftaya göre - 500 gr gördüm Heee hiç yoktan iyidir tabi ama şu ikili rakamları görme isteği bu ara daha bir baskın oldu sanırım birazda ondan ama bu hafta olduğu kadar kötü bir haftasonu geçirirken yine eksi görmek bile sevindirici

Çıkışta Ayşemle keyifli bir yemek yedik ( gerçi baştan çok çekindik sonuçta Ramazan ama aç kalıncada tansiyon şeker falan bizi etkiliyor o yüzden en kuytu köşeye oturduk gerçi bir sürü insan dışarda artık çok rahat yemek yerken biz çekindik )
Üstüne keyif kahvelerimizi de içip ayrıldık
Bu haftanın listesinde bana meyve ve sebze ağırlıklı şeyler yazdı ve bu hafta az gittiği için bu bir nevi detoks vari olacak ve eminim çok daha güzel rakamlar görürsün dedi
İnşallah bu sefer olabildiğince uyarım ( gerçi eşim bugün yine kazık attı bana Perşembeye bana danışmadan Görümcemleri iftara davet etmiş neymiş ben geçen hafta enişte gelsin en kısa zamanda konuşur ayarlarız demiştim ama sağ olsun konuşmama fırsat bile vermedi eşşek )

Yarım saat evvel eve geldi o ara ablası arayınca tamam falan diyince bizde kızımla iftara cağırdı sandık meğer ihale bana patlamış bakalım eşim deminden beri aman aşkım ben temizliği yaparım yok efendim yemeklerine de yardım ederim falan diyip duruyor da şimdilik süründürüyorum nasılsa iftar her türlü olacak kaçarı yok
Yapabilirsem ben yemeğimi erken yiyip onlara sırf servis yapıp 9da da ara öğünümü yaparım zor olacak ama denemek zorundayım iradem zorlanacak o gece
Birde cuma kızkardeşime iftara davetliyiz oda ayrı bir konu onda kıvırma şansım sıfır ama ondada sırf çorba salata yerim artık

Butun gun elimde telefon eskisehir milli egitimi actim ama sistemde hata varmis beklemeyin demişler esimin okulundaki birine. Zaten hic birsey zamaninda olmadi. Yarini bekleyeceğim bakalım.

Banu abla arada böyle yavaslar hem 500 gr gayet iyi. Bana gore cok hizli verdin masallah. Ramazan cidden zorluyor insanı. Allah kolaylık versin.

Kizlar ramazanda hepimizin Allah yardımcısı olsun❤

Canım gece 12den sonra tekrar dene belki sistem düzelir o arada
İnşallah gönlünüze göre bir yer çıkar

Bu haftanın listesine harfiyen uymayı planlıyorum Hatta perşembe görümcelerim ve eşimin halası ( onuda araya soktum ki iftar faslı bitmiş olacak ) iftara geldikleri gün ben yine listeye uygun olarak erkenden yemeğimi yiyeceğim onlarada sadece servis yapıp masada sohbete eşlik ederim
Eşim tatlı olarak güllaç yapar yine ( eşimin Ramazanda en çok istek alan tatlısı :) ) onuda ben sevmiyorum Allahtan

Kızlar gelen giden yok bende yatayım bari az yatakta telefonla oynarım sonra nasılsa her gece olduğu gibi elimde telefon 5 dakikaya sızarım eşim her gece o halimi görünce çok tatlı yaa çocuk gibi diyip duruyormuş büyük kız söyledi

Ay cok tatlisiniz ya masallah

Bende 40 dk eliptik yaptım bugun. Nasil guzel ter attiriyor nasil mutluyum. Telefonumun kılıfını bulamadim su akilli kiliflardan. Ekrana gelen on kapağı kosu bandının ekranina takıp dizi aciyordum. Eliptigin sesi yok gerci oturma uygun bir ortam bulup laptopu acabilirim.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür yine erkenden uyandım hatta bir yandan sıcağa yakın suyumu içiyorum
Dün dikkatimi çekti normal su içince pek barsaklara etkisi olmuyor ama ne zaman sıcak sade su içiyorsam arkasından bağırsaklar yumuşuyor sabahları da o yüzden artık sıcağa yakın su içmeyi deneyeceğim

Sonrada artık biraz vakit geçirip kahvaltımı ederim Kuzuyu okula bırakırken eşim benide parka bırakacak bir güzel yürüyüşümü yapayım kulaklıklarımıda takarak
Bu hafta diyetisyenin de dediği gibi yürüyüşlerimide yapacağım

Fi diye bir dizi var kizlar internet dizisi. Fı çi diye bir seri var ondan esinlenmis psikolojik dizi sevenler için tavsiye ederim.

Benim kızım kitabını okuyor şu anda hatta serisini okuduktan sonra da baştan sonra diziyi izleyecekmiş malum kitaplarla diziler arasında çok fark oluyordu genelde oda önce kitabı okuyacak ki aradaki farkı daha rahat görebilsin

Kızlar ben kahvaltımıda yaptım birazdan hazırlanıp çıkarım
Yarım saatte olsa yürüyüp dönerim sonrada malum yarınki ağır misafir için hazırlık yaparım biraz temizlik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…