- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlı geceler herkese. Bugun mutfak dolaplarimi sildim. Orucu actiktan sonrada eliptik yaptim yarim saat. Bugun dunku kadar zorlamadi. Ama evim daginik ya. Nasil toplamayi beceririm bilmiyorum. Yarin annem sayacak yine
Salı günü annemleri ve abimleri iftara çağırmayı düşünüyorum. Yengemden de hic ses yok bu kız calisiyor biz cagiralim falan demiyor. Neyse ilk ben çağırayım. Evimi az daha toplamis olamayi umut ediyorum o zamana kadar. Simdi mutfağımı toplayıp sahur hazırlığımı yapayım. Esim bulgur pilavi istiyor bugün anası tok tutar dedi. Bulgurdan baska yemek yapmayı bilmediğinden. Benim listede de var ama hic yapasim yok. Klasik kahvaltiya devam ederim bugünde.
Herkese hayırlı sahurlar...
Enerjine hayranım instagramdan mesaj yazmıştım ona bir bak olur mu.
Amin canım. ..günaydın
güzel bereketli bol eksili bir hafta diliyorum
hayirli gunk5er arkadaslar ve oynak basi cim. eger yer varsa tekrar yaniniza gelmek istiyorum. yer acar misiniz bana diyecem ama sigabilecegim bir yer var mi onu da bilmiyorum.
banum seheryıldızı daha önce 8.takımda yarışmıştı bulabildiğim en son izne ayrıldığı etabı yazıyorumCanım seni gördüğüme sevindim
Ne demek canım tabiki sanada yer açarızdaha evvel takım yarışmalarında yarışmamıştın yanlış hatırlamıyorsam
Kısaca kuralları anlatayım ( gerçi Ramazan dolasıyla kızlar pek giremiyor bırak kuralları uygulamayı)
Günde 5 mesaj istiyoruz en azından
Günlük yediklerimizide paylaşıyoruz ( gerçi Ramazanda menü paylaşanda olmuyor pek ama neyse)
Spor yapıyorsan onuda yazabiliyorsun
Yeni gelen arkadaşlarımız 2 hafta denemede oluyor bir nevive ancak 3.cü bildirimlerinde takım listesine dahil oluyorlar ( malum yöneticiler istikrarla devam edenlerin yarışmasını istiyor ki kaptanlara fazla iş düşmesin yaz çıkar gibilerinden )
Bu arada yeni gelen üye 2 ay izne çıkamıyor ( senede 2 kere izinli yazdırılabilir üye ve süre kendi istediği kadardır ama en az 2 hafta diyor )
Gerçi atıyorum bu hafta yoğunluğum var akrabalar memleketten geliyor yada atıyorum benim yoğunluğum var diyenleri seve seve idare ediyoruz hafta içi ama cuma bildirimi şart
Cuma günleri öğlene kadar kilolarımızı bir önceki haftanın kilosuyla bildiriyoruz ( Ramazanda oruç tutanlar perşembe akşamından yazıyorlar kilolarınıİftardan önce tabilki )
Eğer bu şartlara uyarım dersen senide yemen listeye adaylar arasına eklerim
Bu arada bana başlangıç kilonu, hedefini yazarsan sevinirim
tesekkur ederim canim. hoşbuldum.
banum seheryıldızı daha önce 8.takımda yarışmıştı bulabildiğim en son izne ayrıldığı etabı yazıyorumcanım sende tekrar kontrol edersin daha sonra izinden tekrar dönüp yarıştımı diye
alttaki linkten sonrasına bakıcaksın canımcım bu link izne ayrıldığı 311.etap
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-81
ay benim o zamanki kiloya bakarmısın of offf
***8.TAKIM 311. ETAP***31 mayıs 2013
moni ( 87,2/86,5 // %0,80 ) hedef kilo 65
seher yıldızı ( 86,7 / // % ) izinli
Kizlar nasilsiniz gorusmeyeli kaptanim ben kendimi topladim sukur bende donmek istiyorum malesef 1 kac haftadir kilo verememisim ama olsun sukur cokta almamisim sonucta cunku oyle bi bunyem varki hemen aliyorum neyse bende geri donebiliyosam bu cuma bildirim yapmak istiyorum tabi ne sonuc ckar bilmiyorum bugun regl oldum sisligim var ama olsun obur hafta daha guzel sonuc alabilirim olurmu banu ablacim
evet daha once yaristim. 96 dan 68 e dustum. sonra yeni bir hamilelik tansiyon stres derken tekrar ayni kiloya geldim. kurallari biliyorum. biraz takılayim ama ramazandan sonra listeye alırsın beni olur mu. ama yine takip eder paylasim yaparim.
tamam abla o zaman bu hafta bildirim yaparim evet su iciyorum su anda bisikletimide kaldirdigim yerden cikardim bakalim hayirlisi artikkkBende profilinden baktımda tabi okadar geri gitmedim :) sağ olasın canımBu durumda sanırım 6 ay kuralı geçerli oluyormuydu acaba ?
Gerçi izne ayrılırken sebep belirtilmemiş
Tabiki dönebilirsin canım son bildirdiğin kiloya düşmüş olursan
Cumaya kadar bol bol su iç yeşil çay iç ki ödem varsa atmış olursun
Tamamdır canımen son bildirimin 87ymiş ama şu 6 ay kuralı geçerli oluyormu bir paylaşım alanına danışayım ki ona göre o kiloya inmene gerek yoksa hemen bayram sonrası sende listeye dahil olursun tekrar
canım ben şu an 94 ümmoni kac kilosun su an
banum seheryıldızı daha önce 8.takımda yarışmıştı bulabildiğim en son izne ayrıldığı etabı yazıyorumcanım sende tekrar kontrol edersin daha sonra izinden tekrar dönüp yarıştımı diye
alttaki linkten sonrasına bakıcaksın canımcım bu link izne ayrıldığı 311.etap
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...lama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-81
ay benim o zamanki kiloya bakarmısın of offf
***8.TAKIM 311. ETAP***31 mayıs 2013
moni ( 87,2/86,5 // %0,80 ) hedef kilo 65
seher yıldızı ( 86,7 / // % ) izinli
evet daha once yaristim. 96 dan 68 e dustum. sonra yeni bir hamilelik tansiyon stres derken tekrar ayni kiloya geldim. kurallari biliyorum. biraz takılayim ama ramazandan sonra listeye alırsın beni olur mu. ama yine takip eder paylasim yaparim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?