Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ölçüsü kişi başı 1 çay bardağı olucek canım o ne öyle bir kilo bulgur abowww

İnşallah 38 beden olursunda evde alıp giyersin zayıf halinin tadını çıkararsın bu duam hepşmiz için geçerli bu arada eşinle aranda güzel samimi bir muhabbet var gibi darısı benimkine biz asker arkadaşı gibiyiz de

Tek öğün değil de iki öğün daha uygulanabilir ve sağlıklı..

Karatay diyeti uyguladığım da 2 yahut maks 2,5 öğün besleniyordum.
İyi kilo vermiştim o dönem ama benim devamlılık sorunum var o yüzden hedefime hiç bir zaman varamadım.. :)

Kaç kilosun zehracım.. Spora başlaman iyi olmuş... Düzenli devam edersen iyi sıkılaşırsın ve çok farkeder kıyafetler de ..
iş arkadaşlarımdan biri platese gidiyor 15 cm. fark olduğunu söyledi.. Gerçekten daş olmuş hatun :))
Ben de eylül gibi düşünüyorum plates nasipse.. Biraz daha kilo vermiş olurum hareketleri daha rahat yaparım...
Şimdilik en iyisi yürüyüş benim için...

Selam kızlar ben geldim dün bütün gün görümcemlerin havuzundaydık baya güzel bir gün geçirdik onun eltisi ile beraber .
bugün sonuçlarımı almaya gittim galiba her şey normal hiçbir şeyde sorun yok çok şükür .
bu arada açlık kan şekerim 5.3 mmol Gayet normal bir değer galiba insülin direncine buna bakarak öğrenebilir miyim acaba o nasıl ölcülyorki

Dünden beri koca kisisiyle aramiz yine normale döndü. Teyzemi kaybetmem üzülmem onuda üzdü sanirim. Dünyanin gercekleriyle karsi karsiya gelince akli basina geldi.

Bide bi tanidigimiz var, bir iki kere gidip gelmisligimiz olan bi aile. Kadin bir kac senedir kanserle savasiyordu. Malesef onunda dün vefat haberini aldik. Fazla yas yoktu aramizda. Geride de iki tane yavru birakti biri daha yeni okula baslamis, biri de daha bebek sayilir yasta. Allah o yavrularin yüzüne baksin, bundan sonraki hayatlari insallah cok güzel olsun.

Dün büyük kızım yeterki bizimle gelmek zorunda kalmasın diye evi temizlemeyi kabul etmişti ya hatun evi bir güzel temizlemiş bugün ilk kez temizliksiz bir günüm geçti canım sıkıldı
Eşimde biraz oyun konsolunun karşısına geçince az uyumuşum iyi geldi

Büyük kızım bugün büyük halasında kalacakmış tabi küçükte eee bende Ananneme gideyim o zaman yatıya diyince bizede gün doğdu karı koca hazır eşimde izinliyken hadi bizde bir sinema yapalım diyoruz Pek romantik bir film seçti kendisi TRANSFORMERS

Akşam yemeğini de dışarda yiyelim diyor tabi yarın Cuma olduğu için kaçamaklık bir durum söz konusu olamaz bile salata ve ızgara et yerim sanırım gerçi bana kalsa evdeki çorbamı yerim de bakalım daha ses etmedim birazdan söylerim
Zaten erken yeriz dışarda da olsa o yüzden çok da sıkıntı yapmam

Benimde elim kısır konusunda pek aza gitmez hep fazla yaptığım içinde bu sefer gelip geçip yerdim o yüzden pek yapmak istemiyorum zaten uzun zamandır

Sana kolay gelsin canım işin zor ama kendine mutlaka bir saat de olsa ayır bırak bir işinde bir sonraki güne kalsın hiç bir şey bizden önemli değil sonuçta hep dediğim gibi öbür tarafta heh aferin her gün kendini yırttın evin tertemizdi al sana madalya diyecek kimse olmayacak

İnşallahhhhhhhhhhh canım Aminnn
Valla eşim eskiden böyle değildi resmen kahve arkadaşı gibi davranırdı bazen boş bulunup hatta bir keresinde hacı naber diye hitap etmişliği vardı bende tabi intikam olsun diye bir kaç gün inatla iyidir hacı hadi gel kağıt oynayalım falan demeye başlamıştım adam ilk başlarda gülerken sonra sinir olmaya başladı tabi yanaştığında ''hacı ayıp ediyorsun len insan kahve arkadaşına asılırmı '' dediğimde olayın ciddiyetini kavradı ve o oldu daha dikkatli konuşmaya başladı
Şakalaşırız her konu hakkında konuşuruz ama artık asla bana kanka muhabbeti yapmaz

Canım kaçamaksız ve sağlam bir spor programı ile çok güzel sonuçlar alırsın üstelik Yenanın dediği gibi sıkılaşırsan verdiğinden fazlası gitmiş gibi durur

Ohhh sefan olsun canım hem hareket olmuş hemde eğlenmişsin
Sonuçlarının da güzel çıkmasına çok sevindim valla şu değerleri ben bir türlü öğrenemedim ama sanırım insülin direnci o verdiğin rakam çünkü bizde açlık şekeri genelde 90 - 105 arasında normal sayılıyor daha yukarı için değer fazla olarak söyleniyor benim mesela en son açlık şekerim 110du doktor biraz yüksek demişti ama ilk fırsatta bende tahlillerimi tekrar yaptırmak istiyorum sonuçta diyetisyene başladıktan sonra hiç yenilenmedi

Rabbim eşine de hidayet etsin...aminnnn
Maalesef ölümler bizlere ara ara hayatın ne kadar boş olduğunu, birbirimizi boşuna kırmamamız gerektiğini hatırlatıyor ama işte bazen yine dünya hallerine dalıp unutuyoruz
Tüm ölmüşlere RAbbim rahmet eylesin biz geride kalanlara da sabırlar versin...Aminnnn

Bende o gün cenazede bir an düşündüm Allah geçinden versin ama ben o kadıncağızın yerinde olsaydım bizimkiler ne kadar perişan olurdu diye yada ölen bayanın eşinin yerinde olsaydım bu kadar sağlam durabilirmiydim diye her iki düşünce bile beni çok kötü etkiledi Rabbim geçinden versin her iki türlüde zor

Bence sen arada eşine bu ölümlerle ilgili düşüncelerini söyle canım oda kendini bir diğer insanların yerine koysun seneler bir çırpıda geçip gidiyor hiç canınızı sıktığınıza deymez ben güzelim eminim oda bunun farkında ama bir yandan direniyor ister istemez

asiri derecede romantikmis, dikkat etde kapilip ücüncü kiz yola koyulmasin erkek degil mi ya vurdulu kirdili yada bu tarz bi filim olacak
Benimde elim kısır konusunda pek aza gitmez hep fazla yaptığım içinde bu sefer gelip geçip yerdim o yüzden pek yapmak istemiyorum zaten uzun zamandır

ya benim ne zamandir aklimda da bi yapamadim. Belli oluyor yapmadigimda pek, yoksa bir kg bulgurla fazla olacagini bilmem gerekirdi

Ay iste olmuyo. Simdi yazmis, aksam yürüyüse cikalim diye, dedim tamam ben gelmeden sen naneleri yikarsan olur. Bahceden bi sele dolusu nane getirdi gecen. Bugünde kalsa yazik ziyan olacak.

Evet ara sira hatirlatmak lazim bu dünyada kalici olmadigimizi, kendimizde unutuyoruz bazen. Belki o zaman kalp kirmak bu kadar kolay olmaz.

Aminnn, hepsinin mekani cennet olsun.

Genelde Sinema seçimi konusunda eşim hep üstün gelir ama bazen çok da güzel şeyleri izlediğimiz de olur tehlikesiz bir film grinin 50 tonu vizyondayken adama makarasına ona gidelim mi demiştim de bana şaşkın şaşkın bakıp lennn sen kudurdunmu demişti evli barklıyız ne işimiz var o filmde demişti dedim çakal bekar olsak kesin o filme sokmaya çalışırdın beni diye nasıl gülüyor hee o başka diye

Canım nanelerini iyice yıkayıp kağıt peçete üzerine ser sonra tepsiyle güneşe koy kurut miss gibi kuru naneni kendin yap çok daha lezzetli oluyor artık marketten kaç senelik naneleri alıyorsak onun kokusu daha yoğun bende de var hatta biraz bak sen hatırlatınca hemen bende yapayım bari çıkmadan

Bende yillardir kendi nanemi kendim kurutuyorum. Hatta bazen buzluga atiyorum, taze gibi oluyor bazi yemeklere o sekilde kullaniyorum.

Kızlar giyinirken dayanamadım tartıldım yine hesapta tarılmayacaktım ama tok karnına ( sonuçta 2 saat öncesine kadar yemiştim ) 102.4 çıktım
Demekki yarın sabah çok daha az çıkacağım evdeki tartıda Sibel de zaten dahada az çıkıyorum ( genelde 1 kg eksik oluyor orada )

Nasıl sevindim anlatamam artık dışarda ona göre dikkatli seçerim akşam yemeğimi

Hadi ben şimdilik kaçtım
Gece kesin eşim oyun konsoluna geçer bende damlarım kocaman öpüyorum hepinizi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Eşimle hesapta sinemaya gidecektik yalan oldu
Önce yemek yiyelim öyle girelim dedik ama seansa çok az olunca hadi sonrakine gireriz o arada birde kahve içeriz dedik ve şansımıza 21.00 seansı alt yazılıymış vazgeçti eşim çünkü 3 D izlemek istiyordu
Büyük kızın ahı tuttu sanırım biz giderken öyle olsun beni götürmeyi teklif bile etmeyin demişti şakasına bizde hadi yarın bari kızlarla gidelim dedik aynı filme gündüz matinesine tabi benim önce diyetisyen kontrolüm bir geçsin ondan sonra çok geç olmadan gideriz hem cimcimede çok seviyor o filmi

Bahtsız bedeviliğimiz tuttu ama yinede keyifli bir akşamdı birlikte yemek yedik ( sipariş verirken garsona normalde tabağa koydukları makarnayı istemediğimi söyledim onun yerine salatayı fazla koyun dedim ve tavuk salatayla kaçamaksız atlattım )
Sonrasında da oturup şekersiz filtre kahvesi içip bol bol sohbet ettik iyi geldi

Bugün yediklerim..

Sabah,
Karpuz
Peynir
Yumurta

Ara,
Kahve
Iki parça bitter

Öğlen,
1 köfte
Yoğurtlu semizotu

Aksam,
Karpuz
Peynir

Ara,
Ayran

Karpuz
Peynir

60 dk. Yürüyüş. .

Bugün yediklerim..

Sabah,
Karpuz
Peynir
Yumurta

Ara,
Kahve
Iki parça bitter

Öğlen,
1 köfte
Yoğurtlu semizotu

Aksam,
Karpuz
Peynir

Ara,
Ayran

Karpuz
Peynir

60 dk. Yürüyüş. .

Çok güzel bir menü canım bende aklımdayken yazayım bari

Bugün yediklerim;

Uyanınca ;
bol su ve şekersiz Türk kahvesi

Kahvaltı;
2 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
3 - 4 dal roka
1 dilim tuzsuz etimek
1 büyük fincan bitkisel çay

ara;
1 fincan yeşil çay

Öğlen;
4 yk tazefasülye
1 büyük tabak salata
1 bardak chialı ayran

ara;
donmuş kayısılı activya

akşam 18:30da
az kekikli tavuk ( az krema vardı sanırım ama dert etmedim onu )
Bol salata
1/2 bardaktan az Zero

ara; 20:00
1 şekersiz filtre kahve ( sütlü )

Eve gelince tekrar bir bitki çayı içtim bol suyla
Neyse geç oldu ben ufaktan yatayım sabah erken kalkacağım

Canım activyanın bağırsaklarına faydası oluyormu.?
Ben bu ara sıkıntılıyım biraz..
Normalde kefir mayalayıp içerim ama bıkkınlık geldi artık..
değişiklik yapayım az.. Çok önceleri denemiştim tadı hoşuma gitmemişti yiyememiştim..
senin gibi dondurup deneyeyim bazı aralarda alternatif..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…