Ölçüsü kişi başı 1 çay bardağı olucek canım o ne öyle bir kilo bulgur abowwwYa ben bi ara, 4 hafta boyunca günde sadece bir ögün yiyordum, 10 kilo verdim. Bir kac gün sonra alisti bünyem yorgulunluk bitkinlik falanda kalmamisti. Bi kere daha o sekilde cok güzel kilo verdim. O yüzden diyorum ki bir kac gün deneyim bakalim nasil olacak. Bu sabah cok siki bi kahvalti yaptim, herhalde fazla siki oldu ki, su anda resmen midem agriyo. Limonlu soda yaptim bende kendime. Öglenede tekrar kisir getirdim. Ben iki kisiye bir kilo bulgurdan yapinca kisiri daha hala bi sürü duruyor evde buz dolabinda
Ölçüsü kişi başı 1 çay bardağı olucek canım o ne öyle bir kilo bulgur abowww
İnşallah 38 beden olursunda evde alıp giyersin zayıf halinin tadını çıkararsın bu duam hepşmiz için geçerli bu arada eşinle aranda güzel samimi bir muhabbet var gibi darısı benimkine biz asker arkadaşı gibiyiz deBaya eğlendim hatta hızımı alamadım bir ara dün akşam bahçede fıskiyeler çalışınca birde suyun altına girip atlayıp zıpladım deli gibieşim nasıl gülüyor hatun hızını alamadı diye
Bu arada denize girerken mayomun üzerine kısa şort giydim ( babamda vardı iyice cıbıl cıbıl kalmayayım diye) eşim bir ara yanıma geldi ve aşkım cidden geçen seneki halinle arada dağlar kadar fark var harika gidiyorsun dedi nasıl mutlu oldum anlatamam makarasına hatta len 38 beden olursam bikini giyeceğim demiştim geçen gün oda bakarız demişti ( tabi beni kandırıyor hayatta izin vermez ki versede ben giymem ) şimdi kendi kendime diyorum aman kilolar gitsin de giymesemde olur diye
Ya ben bi ara, 4 hafta boyunca günde sadece bir ögün yiyordum, 10 kilo verdim. Bir kac gün sonra alisti bünyem yorgulunluk bitkinlik falanda kalmamisti. Bi kere daha o sekilde cok güzel kilo verdim. O yüzden diyorum ki bir kac gün deneyim bakalim nasil olacak. Bu sabah cok siki bi kahvalti yaptim, herhalde fazla siki oldu ki, su anda resmen midem agriyo. Limonlu soda yaptim bende kendime. Öglenede tekrar kisir getirdim. Ben iki kisiye bir kilo bulgurdan yapinca kisiri daha hala bi sürü duruyor evde buz dolabinda
Arkadaşlar malum yaz dönemi ortalık düğünden geçilmiyor ağustosun sonuna doğru eşimin arkadaşının düğünü var ve eşimin arkadaşlar pek bi sosyetik ve eşleri bi o kadar bakımlı bir tek ben kiloluyum o derece yani ne yapıp edip o zamana kadar en aşağı 8 kilo vermem lazım
Ya ben bi ara, 4 hafta boyunca günde sadece bir ögün yiyordum, 10 kilo verdim. Bir kac gün sonra alisti bünyem yorgulunluk bitkinlik falanda kalmamisti. Bi kere daha o sekilde cok güzel kilo verdim. O yüzden diyorum ki bir kac gün deneyim bakalim nasil olacak. Bu sabah cok siki bi kahvalti yaptim, herhalde fazla siki oldu ki, su anda resmen midem agriyo. Limonlu soda yaptim bende kendime. Öglenede tekrar kisir getirdim. Ben iki kisiye bir kilo bulgurdan yapinca kisiri daha hala bi sürü duruyor evde buz dolabinda
Günaydin kizlar,
son günlerde nedendir bilmiyorum o kadar cok spor yapmak istiyorum ki, is yaparken hep gözümde tv karsisina gecip yoga yaptigimi hayal ediyorum. Her gün bugün yaparim diyorum, yine baska bi is cikiyo o kaliyo. Bu aksamda banyo balkon camasir var, anca onlari hallederim. Yarina mecbur yine yemek. Yarin alisverise gitmem lazim ev tam takir kuru bakir. Ondan sonra mutlaka ama mutlaka vergi aciklamasini yapmam lazim offf offfff.
İnşallah 38 beden olursunda evde alıp giyersin zayıf halinin tadını çıkararsın bu duam hepşmiz için geçerli bu arada eşinle aranda güzel samimi bir muhabbet var gibi darısı benimkine biz asker arkadaşı gibiyiz de
Arkadaşlar malum yaz dönemi ortalık düğünden geçilmiyor ağustosun sonuna doğru eşimin arkadaşının düğünü var ve eşimin arkadaşlar pek bi sosyetik ve eşleri bi o kadar bakımlı bir tek ben kiloluyum o derece yani ne yapıp edip o zamana kadar en aşağı 8 kilo vermem lazım
Selam kızlar ben geldim dün bütün gün görümcemlerin havuzundaydık baya güzel bir gün geçirdik onun eltisi ile beraber .
bugün sonuçlarımı almaya gittim galiba her şey normal hiçbir şeyde sorun yok çok şükür .
bu arada açlık kan şekerim 5.3 mmol Gayet normal bir değer galiba insülin direncine buna bakarak öğrenebilir miyim acaba o nasıl ölcülyorki
Dünden beri koca kisisiyle aramiz yine normale döndü. Teyzemi kaybetmem üzülmem onuda üzdü sanirim. Dünyanin gercekleriyle karsi karsiya gelince akli basina geldi.
Bide bi tanidigimiz var, bir iki kere gidip gelmisligimiz olan bi aile. Kadin bir kac senedir kanserle savasiyordu. Malesef onunda dün vefat haberini aldik. Fazla yas yoktu aramizda. Geride de iki tane yavru birakti biri daha yeni okula baslamis, biri de daha bebek sayilir yasta. Allah o yavrularin yüzüne baksin, bundan sonraki hayatlari insallah cok güzel olsun.
TRANSFORMERS
Benimde elim kısır konusunda pek aza gitmezhep fazla yaptığım içinde bu sefer gelip geçip yerdim o yüzden pek yapmak istemiyorum zaten uzun zamandır
Sana kolay gelsin canımişin zor ama kendine mutlaka bir saat de olsa ayır bırak bir işinde bir sonraki güne kalsın hiç bir şey bizden önemli değil sonuçta hep dediğim gibi öbür tarafta heh aferin her gün kendini yırttın evin tertemizdi al sana madalya diyecek kimse olmayacak
Rabbim eşine de hidayet etsin...aminnnn
Maalesef ölümler bizlere ara ara hayatın ne kadar boş olduğunu, birbirimizi boşuna kırmamamız gerektiğini hatırlatıyor ama işte bazen yine dünya hallerine dalıp unutuyoruz
Tüm ölmüşlere RAbbim rahmet eylesin biz geride kalanlara da sabırlar versin...Aminnnn
Bende o gün cenazede bir an düşündümAllah geçinden versin ama ben o kadıncağızın yerinde olsaydım bizimkiler ne kadar perişan olurdu diye yada ölen bayanın eşinin yerinde olsaydım bu kadar sağlam durabilirmiydim diye her iki düşünce bile beni çok kötü etkiledi Rabbim geçinden versin her iki türlüde zor
Bence sen arada eşine bu ölümlerle ilgili düşüncelerini söyle canımoda kendini bir diğer insanların yerine koysun seneler bir çırpıda geçip gidiyor hiç canınızı sıktığınıza deymez ben güzelim eminim oda bunun farkında ama bir yandan direniyor ister istemez
asiri derecede romantikmis, dikkat etde kapilip ücüncü kiz yola koyulmasinerkek degil mi ya vurdulu kirdili yada bu tarz bi filim olacak
ya benim ne zamandir aklimda da bi yapamadim. Belli oluyor yapmadigimda pek, yoksa bir kg bulgurla fazla olacagini bilmem gerekirdi
Ay iste olmuyo. Simdi yazmis, aksam yürüyüse cikalim diye, dedim tamam ben gelmeden sen naneleri yikarsan olur. Bahceden bi sele dolusu nane getirdi gecen. Bugünde kalsa yazik ziyan olacak.
Genelde Sinema seçimi konusunda eşim hep üstün gelir ama bazen çok da güzel şeyleri izlediğimiz de olurtehlikesiz bir film grinin 50 tonu vizyondayken adama makarasına ona gidelim mi demiştim de bana şaşkın şaşkın bakıp lennn sen kudurdunmu demişti evli barklıyız ne işimiz var o filmde demişti dedim çakal bekar olsak kesin o filme sokmaya çalışırdın beni diye nasıl gülüyor hee o başka diye
Canım nanelerini iyice yıkayıp kağıt peçete üzerine ser sonra tepsiyle güneşe koykurut miss gibi kuru naneni kendin yap çok daha lezzetli oluyor artık marketten kaç senelik naneleri alıyorsak onun kokusu daha yoğun bende de var hatta biraz bak sen hatırlatınca hemen bende yapayım bari çıkmadan
Bugün yediklerim..
Sabah,
Karpuz
Peynir
Yumurta
Ara,
Kahve
Iki parça bitter
Öğlen,
1 köfte
Yoğurtlu semizotu
Aksam,
Karpuz
Peynir
Ara,
Ayran
Karpuz
Peynir
60 dk. Yürüyüş. .
Bugün yediklerim;
Uyanınca ;
bol su ve şekersiz Türk kahvesi
Kahvaltı;
2 dilim süzme peynir
1 domates
1 salatalık
3 - 4 dal roka
1 dilim tuzsuz etimek
1 büyük fincan bitkisel çay
ara;
1 fincan yeşil çay
Öğlen;
4 yk tazefasülye
1 büyük tabak salata
1 bardak chialı ayran
ara;
donmuş kayısılı activya
akşam 18:30da
az kekikli tavuk ( az krema vardı sanırım ama dert etmedim onu )
Bol salata
1/2 bardaktan az Zero
ara; 20:00
1 şekersiz filtre kahve ( sütlü )
Eve gelince tekrar bir bitki çayı içtim bol suyla
Neyse geç oldu ben ufaktan yatayım sabah erken kalkacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?