- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
İyi akşamlar kızlar 1tabak sebze yemegimi ve bol salatamı yedim bugun dışardaydım cok su içemedim hazıtlıklar başladı kendime ayakkabı aldım birde babama aldım hediye
Abime tişört eşinede parfüm alacagım
Yegenimede kıyafet falan tabi yanlarına başka şeylerde koyacagım anneciğiminkileri daha almadım
Cok azkaldı günler bitse keşke
İyi akşamlar arkadaşlar bugün pikniğe gittik ızgara yaptık ben karar veremedim ne kadar yemem gerektiğine diyette kebab yenir mine kadar yenmeli
Merhaba kızlar Banu abla Tebrikler güzel gidiyorsun valla
Iki gündür yazamadım kızım dün ishal oldu hastaneye gittik yeniden tahlil yapıldı çok şükür bi sıkıntı yok ama vücudunun bazı yerlerinde alerjik belirtiler var
Ilac verdi kullanıyoruz ishal içinde ama geçmedi yarın yine devam ederse gideceğim Dr moralim çok bozuluyor yemiyor iştahta yok
Dün gece sabaha kadar üç kere komple üzerine değiştirdim muz patates püresi yedirdim yok aynı
Diyetim devam ediyor pazartesi tartilmistim ben yine pazartesi tartilip buraya yazarim
Kaptanim izne ayrılan arkadaşlar var gruba başka arkadaşlar davet etsek hem motive olur hemde daha aktif olur grup
oynakbasi34 Sağol Banu abla kusmada başlayınca hastaneye geldik serum takıldı gece dörde ancak biter serum iyi geceler
Geçmiş olsunoynakbasi34 Sağol Banu abla kusmada başlayınca hastaneye geldik serum takıldı gece dörde ancak biter serum iyi geceler
oynakbasi34 Sağol Banu abla kusmada başlayınca hastaneye geldik serum takıldı gece dörde ancak biter serum iyi geceler
Banucum maşallah çok iyi gidiyorsun tebrik ediyorum seni...
Ayrıca liste için eline sağlık.. Derecemiz kötü ama haftaya daha iyi olur umarım...
ben de serenalar gibi yeni üye davet edelim diyecektim sana. yeni kan hareketlendirir takımı hem derecemizi de etkiler... artık 1. falan olalım biz de :)
Bugün izinliydik. aqua parka gittik çok eğlendik özellikle oğlum tüm gün suyun içindeydi kayıp kayıp durdu. :)
Onlar mutlu olunca herşey çok güzel görünüyor.
Kız bayilicim beni listeye mi aldın regliyim kiloda veremiyorum ki valla stres oldum şuan*** 8. Takım 525. Etap ***
Oynakbasi34 ( 102,4 / 101,8 / 0,6 / 0,59 % )
Diademe ( 69,3 / 68,9 / 0,4/ 0,57 % ) Üye İzne ayrılmak istiyor (
Yena ( 89,5 / 88,5 / 1 / 1,12 % )
saimeberen ( 58,1 /57,5 / 0,6 / 1,03 % )
turkmenkızı86 ( 83,6 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( senenin 1. İzni )
Zehra_eymen ( 86 / 85,6 / 0,4 / 0,47 % )
newsletter ( 89,4 / 89,3 / 0,1 / 0,11 % )
ISILDURU ( 83,3 / / / % ) Üye 511.etapta izne ayrılmıştı döndü, yüzdesi 15e bölündü
8.Takım Ortalaması; 0,556 %
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?