Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Çok şükür dün görümcemde hiç kaçamak yapmamamın karşılığını aldım Bu sabah evde 99.4 çıktım bakalım diyetisyende kaç çıkacağım gerçi büyük ihtimalle ordada aynı çıkarım ama inanılmaz mutlu oldum
Kayınvalidem ve Görümcem kilomu duyunca çok sevindiler helal sana valla ne güzel kaçamak yapmadan devam ediyorsun dediler hatta bir ara görümcem oğlu acıktım kuru et versene az ekmekle yiyeyim dediğinde bir tadına bak dedi de kesinlikle bu saatte tadına dahi bakmam dedim

Rabbime binlerce kere şükür ki bu kez önüme ne çıkarılırsa çıkarsın irademe sahip çıkabiliyorum

Bakalım bu haftaki listem nasıl olacak

Kızlar hala uyuyormusunuz

Ben çoktaaaan kahvaltımı da ettim hatta can sıkıntısından az İGdeki çok eski resimleri sileyim dedim ama toplu silinmiyormuş tek tek artık aklıma geldikçe çok öncekileri silerim maşallah dünya kadar yayınlamışım

Kızlar ben hazırlanıp çıkıyorum ilk fırsatta damlamaya çalışırım
Sibelden sonra tekrar bahçeye gideceğiz gece geç gelirim ama bakarım yine arada şarj aletini yanımıza alırız

Allaha emanet olun

Merhaba kizlar hepinizi tebrik ediyorum Ilk 3u zorlamissiniz bu hafta diger haftaya birinciligi kaparuz insallah oynakbasi34 ablacim senide ayri tebrik ediyorim cok sukur ikili rakamlar gelmis devamida gelsin allahin izniyle

Bu arada dun giremedim eltimdeydim tartilamadimda ama bu sabah tartida 72,6 gordum anlamadim ne oluyo ödem miydi gitti yada benim tarti mi kafasi karisti bilmiyom
@yst38
@adayaren38
LargeGemini
@Huzurvemavi
@Eddoras
@Avsumay
Kızlar bayram hedef listesinin bildirimlerini alayım

Bugün yediklerim..

Sabah,
1 yumurta
3 dal semizotu
Peynir
Karpuz

Ara,
Puding
Kahve

Ara,
1 kayısı,1minik armut,üzüm..

Akşam,
Kıymalı bamya

Ara,
Ayran içmek planım.

Spor.. 50 dakika yürürum bir saat sonra..[

Maşallah maşallah takım da in cin saklambac oynuyor.. :)
.bari menu falan paylaşın iki kelam edin. Böyle nasıl motive olucaz güzel hanımlar. .

ISILDURU naapiyosun kuzum. Sıcaklar ne fena dimi, dışarı çıktınmi hiç Durulmuyor valla..

Bu günkü yediklerim
9
2 kayısı
10.30
1.5 dilim tahıllı ekmek
Semizotu salatası
Omlet
Peynir
8 zeytin
15.30
Menemen
2 dilim tahıllı ekmek
Ayran
8.30
Tavuk
Semizotu salatası
Ayran
1 dilim tahıllı ekmek

İyiyim kuzum napim bugün biraz havuza indirdim çocukları evdede sürekli duş klima idare ediyoruz birde benim burası maşallah diyim güzel esiyor senin orası nasıl esinti varmı?

Bu günkü yediklerim
9
2 kayısı
10.30
1.5 dilim tahıllı ekmek
Semizotu salatası
Omlet
Peynir
8 zeytin
15.30
Menemen
2 dilim tahıllı ekmek
Ayran
8.30
Tavuk
Semizotu salatası
Ayran
1 dilim tahıllı ekmek

Çok güzel sağlıklı başarılı bir mönü olmuş. Afiyet olsun doğacım. ..

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı Pazarlar

Dün diyetisyenden sonra bahçeye gittik ve tabi yine eşimle birşeyler yapacağız derken çok geç saatlerde ancak eve dönebildik ( gece 01:30da )
Tabi anında kendimi yatağa attım ve şu saatte ancak yeni uyanabildim
Koşturmacadan yine çok fazla suyuma dikkat edemedim birde bütün gün ayakta durunca doğal olarak bugün ödemim var ( gerçi tartılmadım canım sıkılmasın diye ama hissediyorum )
Bugün çok dikkatli devam edip bir güzel ödemlerden kurtulacağım bol suyla

Belki de dediğin gibi ödemin vardı ne güzel işte motive oldun daha dikkat edersin kilo almamak için
Bu arada dün ilk kez bir şey duyunca şaşırdım Normal sade soda ( mineralli su ) vücutta ödeme neden oluyormuş ve fazla ödem olunca da vücut yağ depolamaya başlıyormuş

Geçen hafta ben bir iki kere mineral takviyesi olsun diye içmiştim ama Sibelde ölçümlerde yağ oranımda az da olsa çoğalma olmuş tabi ben şok nasıl olur diye ama Sibelle sohbet ederken ortaya çıktı ( hatun sayınca zeytin, turşu ve maden suyu diye jeton düştü )
Doğru bildiğimiz yanlışlar yüzünden zaten kilo veremediğimiz ortada
Sibel kesinlikle içmeyin ablacığım ( ayşede de aynı olmuş ) korumaya kadar kesinlikle yok korumada da çok nadiren 1/2 şişe ancak oda çok canınız isterse dedi ama maden suyunu da ne canım isteyecek tövbe bir daha içmem

Banu kaç çıktın diyetisyen de ?merak ediyorum

Orada da 99.8 çıktım ama ödemim de varmış 1 kilodan az fazla
Bu hafta çok sıkı tutacağım inşallah ki cuma kontrole gidince ( cumaya aldırdım haftasonum gitmesin diye ) çok daha güzel bir rakam görebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…