Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın
Mutlu pazarlar. .

yarım günlük denize gideceğiz kahvaltı faslindan sonra. . Şöyle bi çimip gelek. .

Ayyyy ne güzelllll keşke benim olsa
BOl bol hareket et güzelim hem rahatlarsın hem sıkılaşırsın
Ben ancak duşta çimerim bugün Neyse kaçtım midem sırtıma yapışacak

Bizde bugün hasbahceye mangala gidecez aksam 7 gibi bende saat 12 bucukta 2 yumurtayla omlet yedim aksama kadar meyve harici birsey yemeyip aksam mangal yemeyi dusunuyom en azindan fazla kacmasin
Sanada iyi eğlenceler canım Bende ufaklığı duş aldırıp öyle mi parka götürsem diyordum ama eser hasta olur başıma daha sonra babaannesine bırakacağım cadıyı ( ablası okçuluğa gidiyor birazdan daha doğrusu onuda ben bırakacağım ) dönüşte kardeşini de alıp eve geçecekler
Biz akşam arkadaşlara davetliyiz gece geç saatte kadar uyumasın diye oyalamaya gidiyoru yarın ekg çekilecekmiş doktor uykusuz gel demiş

Hava sicak abla ya birseycik olma ama çorabını atlet ve tisortunu giydir sadece tisort ve tayt giydirme gecen ben oyke yaptim yaz nezlesi oldu kizim

Selamın aleyküm kızlarrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dünde yine gece 1 de ancak eve gelince uğrayamadan kendimi yatağa attım ve doğal olarak ancak uyanabildim
Çok güzel bir haftasonu oldu ama benim düzsenim erken yatınca daha güzel devam ettiği için bugün itibaren gece bir yere gitmemem lazım
Dün arkadaşa akşam yemeğine gittik ve sadece 1 parça börek yedim ( çok ısrar etti arkadaşım ve kendide Sibele gittiği halde hadi bir şey olmaz diyerek beni de yoldan çıkardı özlemişim valla börek tadını ama sonradan vicdanen çok rahatsız oldum )
Cumaya kadar kesinlikle kaçamaksız ve bol suyla devam edeceğim inşallah Bu arada dayanabilirsem tartılmayayım diyorum

Hava sicak abla ya birseycik olma ama çorabını atlet ve tisortunu giydir sadece tisort ve tayt giydirme gecen ben oyke yaptim yaz nezlesi oldu kizim

Valla normalde bende duş alıp çıkarım hiç bir şey olmaz ama bizimki bir kere öyle yıkayıp çıkardım ertesi gün hemen yamuldu o yüzden riske girmek istemedim zaten normalde de devamlı atlet giyer

İyi pazarlaaarrrrr, 5. Takımdan herkese selam kızlar.
@oynakbasi34 banuş sen hep bize uğruyorsun, biraz da biz size gelelim di miiiii

Anammm benim gezdiğim zamana deng gelmiş ama seni burada gördüğüme sevindim canım Ne demek her zaman beklerim canım

Iyi akşamlar kızlar iki gündür yogundum yazamadım

Bugünkü yediklerim düzenli olmadı regl oldum

oynakbasi34 Banu abla diyetisyen ne dedi bitkisel çaylar için?

Canım ne olur kusura bakma cumartesi diyetisyen kontrolünde yağda artış olmuş denince cidden canım sıkıldı neden öyle oldu diye ve sormayı gidene kadar hep hatırlarken o an diyetisyenle yüz yüze gelince neden oldu diye tahminler konuşurken soramadım ama söz bu cuma kesinlikle sorarım

Kesinlikle bende erken yatmanın daha faydalı olduğuna eminim bende bak iki gündür geç yatınca sabahları kendimi daha yorgun ve şiş hissediyorum en güzeli 11de yatıp sabahın 6sında uyanmak inşallah bugün itibaren bende eski uyku düzenime devam edeceğim

Yettim yettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…