- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Günaydın
Mutlu pazarlar. .
yarım günlük denize gideceğiz kahvaltı faslindan sonra. . Şöyle bi çimip gelek. .
Sanada iyi eğlenceler canımBizde bugün hasbahceye mangala gidecez aksam 7 gibi bende saat 12 bucukta 2 yumurtayla omlet yedim aksama kadar meyve harici birsey yemeyip aksam mangal yemeyi dusunuyom en azindan fazla kacmasin
Sanada iyi eğlenceler canımBende ufaklığı duş aldırıp öyle mi parka götürsem diyordum ama eser hasta olur başıma daha sonra babaannesine bırakacağım cadıyı ( ablası okçuluğa gidiyor birazdan daha doğrusu onuda ben bırakacağım ) dönüşte kardeşini de alıp eve geçecekler
Biz akşam arkadaşlara davetliyiz gece geç saatte kadar uyumasın diye oyalamaya gidiyoruyarın ekg çekilecekmiş doktor uykusuz gel demiş
YENA güzel izmirimin hangi sahilinde çimiyon :))iyi eğlenceler
İyi pazarlaaarrrrr, 5. Takımdan herkese selam kızlar.
@oynakbasi34 banuş sen hep bize uğruyorsun, biraz da biz size gelelim di miiiii
Hava sicak abla ya birseycik olma ama çorabını atlet ve tisortunu giydir sadece tisort ve tayt giydirme gecen ben oyke yaptim yaz nezlesi oldu kizim
İyi pazarlaaarrrrr, 5. Takımdan herkese selam kızlar.
@oynakbasi34 banuş sen hep bize uğruyorsun, biraz da biz size gelelim di miiiii
Iyi akşamlar kızlar iki gündür yogundum yazamadım
Bugünkü yediklerim düzenli olmadı regl oldum
oynakbasi34 Banu abla diyetisyen ne dedi bitkisel çaylar için?
Çok şükür kacamaksiz bir hafta sonu geçirdim kızlar gece 11 de yatınca sabaha kilo kaybettigimi farkettim geç yatınca kacamaksiz da olsa kilo gitmiyor leptin salgılanması saatini kaçırıyorum demekki sizede hatırlatmak istedim
Banuuuu nereyesunoynakbasi34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?