Bence içmemelisin ben içmiyorum böyle durumda
Ne için yaptıracaksın tahlili
Lahmacun cezası olarak 40 dk yürüdüm 15-20 dk de parktaki aletlerle çalıştım
Kızlar son ara öğünümü yaptım
Yarın sabah doktorda randevum var gidip tahlillerimi yaptıracağım da aklımdayken sizlere sorayım; şimdi ben malum yeme faslını bitirdim yatana kadar da sadece su içeceğim
Şimdi ben normalde sabahın 6sında uyanıyorum ya randevu da 09:00daeee ben bu durumda o saatte kadar hiç bir şey yemeyeceğim onda sıkıntı yokda su dahi içemiyormuydum :)
Ben su içiyorum Banu. . Aç karnına deniyor çünkü. Öyle birsey olsa suda içmeyin denir. Yanlış biliyor olabilirim ehil birine sor yahut diyetisyene ulaşabilirsin ona sor. .
Banucum Allah rahmet eylesin.
Genç ölüm gerçekten üzücü. . Gerçi her ölüm erken ölüm deniyor ama genç ve ani kayıplar çok can yakıcı. .
Allah sabır versin yakınlarına. .
Sabah kan alan gorevliyede sorarsin onlarda bilir hem biz de aydınlanmış oluruz. :)
Şu anda bunları dinliyorumO dönemde yaşamış olmayı çok isterdim insanın ruhunu okşuyor şarkıları bile
Dimi çok anlamlı duygu yüklü. .
Şimdiki müzikler elektronik ortam da hazırlanan duygusuz cistaklar hep..
Bende Su içiyorum yemek için o sözBen su içiyorum Banu. . Aç karnına deniyor çünkü. Öyle birsey olsa suda içmeyin denir. Yanlış biliyor olabilirim ehil birine sor yahut diyetisyene ulaşabilirsin ona sor. .
Böyle şeyler duyunca insan çok üzülüyor dediğin gibi tamda mutluluğu yeni bulmuşken Allah rahmet eylesinİşte benimde kafam karıştıbu saatte kadına yazmak ayıp olur sabahda o cevap verene kadar kan vermiş olurum kesin
Aman bir yudum içerim olmadı ucunda ölüm yok ya
Sorma eşime sordum zor ayakta duruyordu çok kalabalıktı dediRabbim sabırlar versin ailesine ve sevdiklerine ...Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?