Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bugünkü yediklerim
9
2 kayısı
10.30
2 dilim tahıllı ekmek
Omlet
Peynir
Labne
13.30
Yoğurtlu köz patlıcan
2 kaşık tavuk
2 dilim tahıllı ekmek
19
2 lahmacun
1 köz patlıcan
Ayran

Bence içmemelisin ben içmiyorum böyle durumda

Valla ben genelde içmem çok susarsam ancak 1 yudum oda boğazımı rahatlatmak adına ama bir ara Televisyonda bir iki doktor da aksine bir iki bardak içilmeli ki sonuçlar doğru çıksın demişti o aklıma geldi

Ne için yaptıracaksın tahlili

Diyetisyene başladıktan sonra değerlerim ne alemde göreyim istedim zaten diyetisyenimiz de 3 ay arayla istiyormuş tahlilleri bizde 2 hafta önce 3 ay bitti tahlil yaptırmayı düşünüyoruz diyince oda yazdı bize nelere bakılmasını tavsiye ettiğini yarın sabah yaptırıp cuma sabahı da diyetisyene gitmeden sonuçları erkenden gösterip öyle giderim

Lahmacun cezası olarak 40 dk yürüdüm 15-20 dk de parktaki aletlerle çalıştım

Harikasın canım en azından boş oturmamışsın
Eminim yakmışsındır yediğini de

Aldım bir duj :) yaptım yorgunluk kahvesi yediklerimi paylaşayım...

Sabah,
1 yumurta
Peynir
Karpuz

Ara,
Minnak bitter
Kahve

Öğle,
Etli bamya

Ara,
Yarım haşlanmış darı

Akşam,
Tek yumurtayla çılbır

Spor,ev temizliği ..

Ben su içiyorum Banu. . Aç karnına deniyor çünkü. Öyle birsey olsa suda içmeyin denir. Yanlış biliyor olabilirim ehil birine sor yahut diyetisyene ulaşabilirsin ona sor. .

Ben su içiyorum Banu. . Aç karnına deniyor çünkü. Öyle birsey olsa suda içmeyin denir. Yanlış biliyor olabilirim ehil birine sor yahut diyetisyene ulaşabilirsin ona sor. .

İşte benimde kafam karıştı bu saatte kadına yazmak ayıp olur sabahda o cevap verene kadar kan vermiş olurum kesin
Aman bir yudum içerim olmadı ucunda ölüm yok ya

Banucum Allah rahmet eylesin.

Genç ölüm gerçekten üzücü. . Gerçi her ölüm erken ölüm deniyor ama genç ve ani kayıplar çok can yakıcı. .
Allah sabır versin yakınlarına. .

Sorma eşime sordum zor ayakta duruyordu çok kalabalıktı dedi Rabbim sabırlar versin ailesine ve sevdiklerine ...Aminnn

Sabah kan alan gorevliyede sorarsin onlarda bilir hem biz de aydınlanmış oluruz. :)

Aynen ben ne olur ne olmaz sadece çok çok susarsam bir yudum içerim sonra görevli derse sıkıntı yok o zaman rahatça suyumu içerim Kahvaltılıklarımıda zaten bir kapaklıda götürürüm nasılsa çay kantinden alabilirim acık havada kahvaltımı yaparım ( hastane bahçesinde de olsa )

Eskiden olsa hemen bir çift kaşarlı tost götürürdüm ama artık geçti o günler

Dimi çok anlamlı duygu yüklü. .
Şimdiki müzikler elektronik ortam da hazırlanan duygusuz cistaklar hep..

Biz genelde her gece eşimle aklımıza geldikçe bu tür şarkıları dinliyoruz birde bazen taverna şarkıları ama slow olanlardan

Böyle şeyler duyunca insan çok üzülüyor dediğin gibi tamda mutluluğu yeni bulmuşken Allah rahmet eylesin

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Erken yatınca ne güzel yine erkenden uyanabildim
İnternette bir çok siteye baktım yapılan kan tahlillerini su değiştirirmi diye çok fazla olmamak kaydıyla içilebilir diyor o yüzden gönül rahatlığı ile bir kaç yudum içerim birazdan ( biraz daha susayayım da orada da beklenecek sıkıntı olmasın )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…