Hımmm düşünüyorum ve düşündüm 700 gram diyorumIyi tatiller,bol dinlenmeler..
Hadi güzel haberlerle gel kuzum..
Düzeldi düzeldi. . Is yerin de pc den bakmıyorum. Pek hoş karşılanmiyor :)
Sürekli cepten olunca bazen oluyor böyle. .
Canımsin. . Önümüzde ki hafta için de patlat bi tahmin bakalım. .
Gerci haftaya cumadan itibaren il dişin da olacağım bir haftalıgina. . Sabah 5 te uçağım. Bir daha ki cumartesi döneceğim. Bir yolunu bulurum kilo bildirimi yapmak için. .
Bir iki hafta daha bekliym porsiyonları büyük tuttum herhaldedoga3 canım senin menüler iyi ama iki haftadır az veriyorsun neden acaba.?
Tahlillerine baktinmi. ? Normalmi değerlerin. ?
Anamm barajmı varmış kıl payı deseneKızlar listemizin son hali buinşallah bir sonraki hafta çok daha güzel rakamlar görürüz de yine ilk 3e gireriz
Şükür 0.30 barajını aştık da sarı kart almıyoruz en azından
Listeyi taşıyorum alana
Zehra 84.3 demiş canım 100 Gr yüz gramdır :))
Eline sağlık canım 100 gram deyip küçümsemeyelim*** 8. Takım 529. Etap ***
Oynakbasi34 ( 97,6 / 96,9 / 0,7 / 0,72 % )
Yena ( 84,9 /83,1 / 1,8 / 2,12 % )
saimeberen ( 56,3 / 56,1 / 0,2 / 0,36 % )
Zehra_eymen (84 /84,3 / +0,3 / - 0,36 % )
newsletter ( 89 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
ISILDURU ( 80,5 / / / % ) Sabit
doga3 ( 100,2 / 99,8 / 0,4 / 0,40 % )
8.Takım Ortalaması; 0,464 %
Haklısın hemen düzelltimşimdi de alanda düzeltme yapayım
Bayada fark etti kız :)
Üst deki mesajı zor gönderdim yasorun var diye
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Çok şükür evime dönebildimBugün maşallah her zamankinden kalabalıktı Sibel ama baya sohbet ettik oradakilerle ve zaman çabuk geçti
Tartı ile ilgili de orada 300 gr fazla çıktımoda ben şapşik ölçüm yaptırmadan evvel boş bulunup su içtim
Geçen hafta 97.6 iken bu hafta 97.2 çıktım
400 gr kilodan vermiş görünüyorum Sibelin hesabına göre ama 1.6 kg sırf yağdan gitmişyani 2 kg kütle kaybı Sibelde bende sonuçtan çok memnunuz
Bu haftaki listemi yazmaya başladığında resmen böyle oldum
Kahvaltıda 2 dilim esmer ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim yarım yağlı beyaz peynir, 1 dilim süzme peynir ve bol yeşillik
aralarda bu hafta sadece yeşil çay var ( ödemi atmak için )
yine her zamanki gibi bol salata var öğünlerde ( yoğurt yok bu hafta )
Öğlende 1 yumurtadan menemen yada omlet ( sebze dilediğin gibi ekleyebilirsin omlete dedi ama miktar olarak 4 kaşığı geçmesin ikiside dedi
Akşam yemeğinde de 4 yk kadar et sote yada etli / kıymalı sebze yada 100 gr kadar et ızgara
Son ara öğünümde de meyveli activya verdi ( kesinlikle dondurup dondurma niyetine yerim yine onu)
Bu listeyle yağ yakımını hızlandırıp ödemi atacağız dedi
95lerde direnç olabilir ama onuda vücudu şaşırtarak kıracağız inşallah dedi
Yine her zamanki gibi aldık çoşkuyu ve geldik
Bu arada Ayşede 86.2ydi sanırım500 gr kilodan 700 grda yağdan vermiş ( yine çok çok iyi çünkü maşallah diyetisyene de itiraf etti hafta içi iki kere dışarda yemek yemiş evde de bir kaç kere tatlı yemiş )
Eminim önümüzdeki hafta ikimizde çok daha güzel kilolar vereceğiz( reglm yeni bitti onun şişliğide gidecek nasılsa )
Yani benim bildirim aynen kalıyor
Pes etme canım istersen bu hafta benim şu listeyi bir deneeminim direnç varsa kırar
Olmaz olurmu tabiki faydası olur hiç yoktan iyidirbende şu yoğunlukları bir atlatsam da kendimi spora verebilsem en azından kol her gün çalışmam şart oldu
Iyi geceler kızlar sabah girdim ama yazamadım Bugün de gezmeden vakit bulup yazamadım
Sabah çok sinirim bozuldu tartida 76.3 görünceyediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum nerde yanlış yaptım diye düşündüm 300gr az geldi
Bu hafta daha dikkatli olacağım
Bugün yediklerimde eşimin ısrarı ve benim iradesizligimde işin içine girince köfte piyaz sonrası iki kaşık irmik tatlısı yedimama eminim yakmisizdir hiç oturmadim sonra Gülhane parkini gezdik resim fln cekindik
Eminönü indik çarşıda kızım görsün diye civciv ördek kedi köpek her çeşit kuşların satıldığı yere gittik
Bizim zilli hiç ayrılmak istemedi hele tavsanlara bakakaldi çizgi filmlerdekine bezetemedi galiba
Ördeklere parmağını sokuyor onlar ısıriyo bizimkinin hoşuna gidiyoryavru ördek bende uzattım acitiyorlarmi diye yok küçük oldukları için
Kuşlara yem attı caminin önünde sevinçle bir kosusu var bittim çok mutlu oldum yavrum mutlu diye
Babasida annesi hayvanları çok seviyor kizimda annesine çekmiş diyor kendisi yaklasamaz sevemezde
Ben mutfak camimin önünde 365 gün su vardır kuşlar icsin diye
Ayy Banu abla kızlar ne çok yazdım kusura bakmayin
Tsk ederim sana çok imreniyorum valla süper gitmiş bu hafta kiloHiçte çok değil. zevkle okudum...
Keşke liste kilona insen bir an önce dahil olsan listeye...
1. olalım artık takımca...
Tsk ederim sana çok imreniyorum valla süper gitmiş bu hafta kilo
Bende çok cabaladim ama olmadı umutlar haftaya kaldı pes etmek yok devam edeceğim
Senin liste ne abla yolla bir bende bana uyarsa denim bakim
Banucum emeğine sağlık... Senin ve moninin adına çok sevindim sonuçlarınız gayet iyi..
Yalnız etap 10.su olmuşuz ona üzüldüm..
Iyi geceler kızlar sabah girdim ama yazamadım Bugün de gezmeden vakit bulup yazamadım
Sabah çok sinirim bozuldu tartida 76.3 görünceyediklerime dikkat ediyorum sporumu yapıyorum nerde yanlış yaptım diye düşündüm 300gr az geldi
Bu hafta daha dikkatli olacağım
Bugün yediklerimde eşimin ısrarı ve benim iradesizligimde işin içine girince köfte piyaz sonrası iki kaşık irmik tatlısı yedimama eminim yakmisizdir hiç oturmadim sonra Gülhane parkini gezdik resim fln cekindik
Eminönü indik çarşıda kızım görsün diye civciv ördek kedi köpek her çeşit kuşların satıldığı yere gittik
Bizim zilli hiç ayrılmak istemedi hele tavsanlara bakakaldi çizgi filmlerdekine bezetemedi galiba
Ördeklere parmağını sokuyor onlar ısıriyo bizimkinin hoşuna gidiyoryavru ördek bende uzattım acitiyorlarmi diye yok küçük oldukları için
Kuşlara yem attı caminin önünde sevinçle bir kosusu var bittim çok mutlu oldum yavrum mutlu diye
Babasida annesi hayvanları çok seviyor kizimda annesine çekmiş diyor kendisi yaklasamaz sevemezde
Ben mutfak camimin önünde 365 gün su vardır kuşlar icsin diye
Ayy Banu abla kızlar ne çok yazdım kusura bakmayin
Tsk ederim sana çok imreniyorum valla süper gitmiş bu hafta kilo
Bende çok cabaladim ama olmadı umutlar haftaya kaldı pes etmek yok devam edeceğim
Banu abla benim çok su içme hastaligim var doğuştan bunun için vakıf gureba hastanesinden endokrin bölümünden randevu aldım doçent Dr hemde pazartesi gideceğimSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün nasıl yorulduysam koşturmacadan, Sibeldeki yoğunluğun gürültüsünden ve eve gelince iş yapmaktanresmen erkenden uyumuşum hatta hesapta yatakta telefonla az oyun oynarım diyordum anında sızmışım telefonda altımdaydı sabah uyandığımda
Büyük kızım kitap okuyayım derken resmen sabahlamışuyandığımda daha oturuyordu hatta söylendim sabah sabah gece yatmak bilmiyorsun sabah kalkmak şu düzenini bir oturt diye gülüyor valla dalmışım diye Neyse bana şimdi duble şekersiz Türk kahvemi yaptı da gönlümü aldı ve yatmaya gitti
Oyyy oyyyy şu iki gün nasıl geçecek diye düşündükçe deli oluyorumValla önümüzdeki hafta protesto ediyorum ve bahçeye gitmeyi düşünmüyorum şu sebzeler bitmeden bizim haftasonları özelimiz diye bir şey kalmayacak sanki neyseki bu haftasonu kızkardeşim tatilden geliyor en azından bir sonraki hafta onlar gitsin Annemlerle
Yazdığım mesajda vardı ama hemen resim olarak atayım barihem daha okunaklı olur
Teşekkürler canımgeçen haftanın 2.ciliğinden sonra bende yine en azından ilk 5 de oluruz diye düşündüm ama diğer takımlar maşallah ne yapıyorlarsa nasıl okadar eksi görüyorlarsa ilk 5e girmek bile imkansızmış
Neyse önümüzdeki hafta inşallah çok daha güzel bir ortalama görürüz
Aklımdayken birazdan da şu Bayramlık listemizi düzenleyip paylaşayım
Kusur ne demek canım gayette keyifle okuduk
Ne güzel çok güzel bir gün geçirmişsin o iki çatal tatlıya da takılma nasılsa erkende yedin
Benim ufak kızda aynı bennerde kedi görse anında beslemek ister sevmek ister geçen gün kedinin biri birden tırmaladı az ağladı bir daha ellemeyeceğim dedi ama görünce yine dayanamıyor
Büyük kız da sever normalde ama sadece köpekleriKuşlardan korkar ( ufakken gece balkonda otururken önüne güvercin düşmüştü aklı çıktı o zamandan beri kuş görünce hala çok kötü olur hatta Eminönüne yada kuşların çok olduğu meydanlara gitmek istemez yakınından geçmek zorunda kalırsada resmen koca kız sinirleri bozulup ağlar bir tek o korkusunu yenemedik evde kuşu olan arkadaşlar bile ezberledi biz gelince kuşu kafesine kapatıyorlar aklı çıkmasın diye ) kedileride pek sevmez ufakken komşununki tırmaladı diye )
Eşimde hayvanları sever ama bizim kadar değilhani uzaktan bir tek arkadaşın köpeğini görünce gaza gelip köpekmi alsak der biz ufaklıkla neredeyse koynumuza alacağız
Kesinlikle pes etme canımsende Yena gibi hedefine her hafta bir adım daha yaklaşabilirsin Hep söylüyorum ama şu suyunu çoğalt
Dün nette bir bayanın başarı hikayesini okudum ( başka bir sitede ) hatun yediklerine dikkat etmiş ve kesinlikle günde 4 litre su içtim genelde demişYalan olmasın ama 92 kgla başlamış ve 6 ayda 55 kgya falan düşmüş neredeyse 40 kg valla okuyunca bir daha su su diye dolanmanın doğru olduğuna emin oldum
Vucutta su yeterli olunca zaten vücut otomatikman yağ yakmak zorunda kalacakmış
Banu abla benim çok su içme hastaligim var doğuştan bunun için vakıf gureba hastanesinden endokrin bölümünden randevu aldım doçent Dr hemde pazartesi gideceğim
Ilaci bırakmıştım yeniden başladım günlük 15 lt belki daha fazla su içiyorum benim beynindeki susuma merkezi calismiyor yani çok içiyorum ama hastalık olduğu için etki etmiyor
Böbrekler yoruluyo mesane normal insandan iki kat fazla büyümüş sırf çok su içtiğim için alışkanlık bağımlılık gibi bişey oldu bugece sabaha kadar beş lt icmisimdir
Günaydın kızlar
YENA benimde 65 inş görürüm önce 69 görsem kim bilir kaç sene oldu o kilodan çıkıp bu kilolara cakilip kaldım
74 kiloda uzun yıllar kaldım en fazla aldığım kilo 84
Eki Görüntüle 2029961
Bayram hedef listesi şu şekildekaldı 4 haftamız hadi kızlar sıkı tutalım hedeflere ulaşıp çifte bayram yapacağız
Anaaa kız bende salı gideceğim BezmialemeKeşke benimde Pazartesi olsaydı en azından bir çay ısmarlardım sana Gerçi büyük kızın gözde olması gerekiyor cadıya uyanınca sorayım mızmızlanmazsa pazartesiye alırım şimdi sormadan alırsam söylenir cadı Kısmet bakalım belki deng geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?