- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
günaydın kızlar iyi perşembeler yeni bişi keşfettim hemen sizlede paylaşıyım dedim dukan birası diye bişi varmış çok işe yarıyomuş diyete destek alırı derecede ödem attırıp metabolizmayı hızlandırıyomuş
3 yemek kaşığı yeşil çayı 750 ml suyla demkeyip soğuttuktan sonra üzerine 1 şişe soda yarım limon suyu ekliyosunuz kahvaltıdan sonra içiyosunuz 15 gün arada 5 gün mola tekrar 15 gün 1 ay ara şeklinde yapanlar çok memnun bide tokluk hissi yaratıyomuş
su ayrıca içiliyo yine başlıyorum bugün yaptım soğusun diye bekliyorum
Ben yapmıştım da tadı çok kötüydü içemedim ben geri bıtaktım sen dene memnun kalırsan ben de tekrar deneyebilirimgünaydın kızlar iyi perşembeler yeni bişi keşfettim hemen sizlede paylaşıyım dedim dukan birası diye bişi varmış çok işe yarıyomuş diyete destek alırı derecede ödem attırıp metabolizmayı hızlandırıyomuş
3 yemek kaşığı yeşil çayı 750 ml suyla demkeyip soğuttuktan sonra üzerine 1 şişe soda yarım limon suyu ekliyosunuz kahvaltıdan sonra içiyosunuz 15 gün arada 5 gün mola tekrar 15 gün 1 ay ara şeklinde yapanlar çok memnun bide tokluk hissi yaratıyomuş
su ayrıca içiliyo yine başlıyorum bugün yaptım soğusun diye bekliyorum
Merhaba arkadaşlar regl de ikinci günüm baya sancım var dün sadece 40 dakika spor yapabildim yine her tarafım şişti hiç sevmiyorum ama Allah eksikliğinide göstermesin onsuzda olmuyor
Günaydınlar kilom 99 tatil bitene kadar bunun üstüne çıkmam umarım şarjımı bitirmiş cadı sonra görüşürüz*** 8. Takım 531. Etap ***
Oynakbasi34 ( 96,1 / / / % )
Yena ( 82,8 /82,3 / 0,5 / 0,60 % )
saimeberen ( 55,9 / / / % )
Zehra_eymen ( 83,5 / / / % )
ISILDURU ( 80 / / / % ) Sabit, Üye izne ayrılmak istiyor ( senenin 2.ci izin hakkı )
doga3 ( 99,3 / / / % )
8.Takım Ortalaması; 0, %
MerhabaKızlar günaydın benim kilo sabit moralim çok bozuk kızlar ya mehter takımı gibiyim kaç haftadır hatta aydır burdayım şu hale bakın iki ileri bir geri gidiyorum önceden spor yapamıyordum şimdi spora da başladım hatta dün 1,5 saat yaptım ayaklarımı kaldıramıyorum ağrıdan ama kilo gitmiyor çok sinirlerim bozuldu
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir ve Sen de bugün iyi sonuçlar alırsın umarımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim hepimize gönlümüzden geçenleri hayırlı olarak nasip eder inşallah tez zamanda ....Aminnnn
Dün bütün gece ateş nöbetim devam etti
Bir ara ateşi yükselir gibi olunca soğuk kompres yaptık cimcimeye ama o an ağlanacak halimize güldük sayesinde
Ablası ben yapacağım diye tutturdu tabi bezler soğuk olunca bizimki nasıl yalvarıyor; '' Gözünü seveyim Ablacığım soğuk soğuk o bezler koyma, Allah aşkına kıyma bana bak daha beter hasta edeceksin beni '' diye saydırdı durdu
Eşimle ben o an baş ucunda resmen gülme krizine girdik çünkü koca karı gibi bık bık söylendi durdu ve daha evvel hiç kullanmadığı cümlelerdi
Gece onunla birlikte salonda yattım ki tekrar ateşlenirse anında fark edeyim diye ( zaten sabaha kadar doğru düzgün uyuyamadım ) ama şükür ateşi yükselmedi bir dahaUmarım tekrar olmaz ama ben kızımın bünyesini tanıyorsam kesin bir iki gün daha devam eder bu durum
Rabbim evlatlarımızla sınamasın bizleri ve tüm hastalara şifa versin....Aminnnn
Bugün artık Sibele giderken ablasına emanet olacak kuşum ama o konuda hiç rahatsız olmuyorum çünkü biliyorum benden çok daha sık ateşini ölçer ve ne yapılması gerektiğini çok iyi bilirGerçi inşallah gerek bile kalmaz
Tartı olarak Sibeldeki sonucu görmem lazım çünkü malum ben pil alamadımartık hafta içi nasılsa büyük kıza ayakkabı almaya çıkacağım o arada pil işini de hallederim inşallah
günaydın 55.3 hedefe son 300 gr bikaçgün giremem birazdan çıkıp hastaneye gitcez yeğenim ameliyat olcak kızlar
Geçmiş olsun canım bir an önce iyileşir ve Sen de bugün iyi sonuçlar alırsın umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?