Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Herkese 50 kere adıyla hitap ederek sonunda hepsini uyandırabildim sabah sabah beni deli ettiler kahvemin keyif kısmı o arada kaçtı ama neyse

Hadi biz kaçtık gece inşallah posam çıkmadan eve gelirsem yazarım yine orda bakarım diye söz veremiyorum malum onu yapalım bunu yapalım derken akşam oluyor

Allaha emanet olun

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı pazarlar

Maşallah dün benden sonra hiç uğrayan olmamış Buralar yine Banunun diyet günlüğüne dönmüş
Neyse eminim en geç bayramdan sonra herkes toplanmış olur

Dün malum bahçedeydik İnanılmaz yorucu ama bir okadarda güzel bir gün geçirdik Beslenme, su ve hareket açısından mükemmel bir gün oldu gram liste dışına çıkmadım ve bol bol suyumu içtim
Resmen Arı gibi çalışkandım
Tabi okadar çok yoruldum ki gece dönerken yolda uyumuşum saat 12yi geçiyordu eve girdik ve anında üzerimi değiştirip kendimi yatağa attım bu sabahda yine erkenden uyandım şükür

Hazır herkes uyurken kendime güzel bir keyif kahvesi yaptım şekersiz İnşallah cumaya kadar bütün günleri dünki gibi kaçamaksız ve çok güzel atlatırım da Sibelde harika bir rakamla bayram öncesi yine gazımı alır dönerim
Gerçi bu cuma kontrolünden sonra 15 gün Bayram tatiline girecekler ama inanıyorum ki o 15 günü de kaçamaksız ve güzel bir şekilde atlatıp sonraki kontrolde helal kız sana dedirtirim

Minik kuşumla birlikte kahvaltımızı yapıyoruz şimdide
Ne güzel hastalığı çabuk atlattık derken hatun sabah öksürerek uyandı boğazları ağrıyormuş sanırım iki gün önceki ateş sadece fragmandı
Asıl film şimdi başlıyor
Şükür en azından ateşi yok

Bugün hazır evdeyken dün bahçeden topladığım domates ve biberlerle menemenlık yapayım diyorum kışlık biraz uğraştıracak ama en azından kışın rahat edeceğim
Hatta büyük kıza limon tuzu aldırayım da ince tatlı biberlerle de turşu kurayım gerçi ben yiyemeyeceğim ama kışın iyi oluyor

Gerçi bu hafta çok fazla değişiklik olmadı en azından benim açımdan

Hadi kızlar bu hafta hepimiz çok sıkı tutalım bakın kaldı 1 haftamız ve hedef listesine başladığımızdan beri hepimiz çok güzel yol aldık en azından büyük bir adım daha yaklaşmış olalım hedeflerimize

Bayramdan sonrada hemen kendimize Yılbaşı Hedefleri koyalım ki yine aynı şekilde süper sonuçlar alalım

Hedef koymamış olsaydık belki bu kadar güzel gitmeyebilirdi o yüzden yine bizleri motive edecek gerçekçi hedeflerle yolumuza aynen devam
Bu arada hepimiz bayram süresince kaçamaksız devam edelim kızlar Ben kesinlikle kararlıyım hiç bir şekilde kaçamak yapmayacağım hatta gerekirse yine yanımda götürürüm yiyeceklerimi zaten ilk gün buradaki akrabaları gezeceğiz ( sabah Annemde kahvaltı, öğleden sonra da KVye gideriz birde eşimin Halasına akşam üzere Bu Bayram amcasına gitmeyeceğiz hem 4.cü katta oturuyor asansör yok eşimin dizine zarar hemde açıkçası Yengeye biraz kırıldım çünkü gelinin lafına bakıp bana tavır yapmıştı son gittiğimde )
İkinci gün de Köyde kurban kesme faslı olacak ( hayvanları kesecek olan adam ille 2.ci gün gelin demiş )
O gün de sabah bahçede kahvaltımızı edip öğleden sonra hayvan kesim alanına gideceğiz daha sonra Annemin dayısı ve teyzesine geçip ordan da artık eve döneriz inşallah
Hani benim açımdan pek risk yok gibi ama tabi gideceğimiz o bir kaç kapıda da kesin tatlı vardır Allah kahretsin ki hepside çok lezzetli yapar tatlıları ama inatla yemeyeceğim

Belki birileri gelir diye oyalanıyordum ama sanırım pazar keyfi yapıyor herkes
Neyse bende boş boş oturmayayım da şu kalan kokulu taşları da aradan çıkarayım da bitsin artık
Belki akşam burada olan hamile amca gelinine gideceğiz o zaman götürürüm de ister tüle sarsın ister etiket yapıp yapıştırsin Bayramdan sonraki haftasonu da hala kızının yanına nasipse gideceğiz Bileciğe o zamanda onunkileri götürürüm ki onlardanda hala eksik var

Menemenlikleri de pazartesi yaparım taze toplanmış domateslerle yapılırsa ekşimsi olurmuş Annemin amca kızı tembihledi bir iki gün daha beklet öyle yap diye bari 1 günde olsa beklet diye tembihledi annem şimdi :) neyse iş mi yok bana

Mutlu pazarlar..

Dün gece döndüm evime..

Bugün tüm gün temizlik yerleşme ile geçecek. Tatilin seyahatin bu kismini hic sevmiyorum . :) Yeni haftaya güzel baslamak umuduyla. .

Bu arada banucum emeğine sağlık listeler için. .
Bu hafta kaçıncıyiz bakamadım ...

Hoş geldin canım
Enerji depolayıp dönmüşsün ne güzel maalesef tatile çık çıkma ev işi hiç bitmiyor o yüzden boşver iyiki gitmişsiniz

Maalesef sondan 2.çiyiz en azından 0,30 luk barajı geçtik de nota almadık
Eminim haftaya çok daha güzel bir derece alacağız

Bende kalan son 10 tane kokulu taşı yapayım bu akşam çaya gidip onları teslim edeceğim birde doğum hediyesi yaptığım bebek yorganını bakalım hatun beğenecekmi söylememiştim sürpriz olacak

Gelince yine damlarım nasılsa
Çok fazla kalmayacağız

Sağlıklı günler de kullansın bebiş ve annesi.. bence özel bir hediye.. el emeği,göz nuru var netice de..

İşleri bitiremedim yarına kaldı. Eşim kalsın artık dedi.. işten dönünce devam edeceğim mecburen..

Herkese şimdiden iyi geceler..

Selamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Misafirlik gayet keyifli geçti ve ben çay hariç hiç bir şey yemedim içmedim
Aslında baya oldu geleli de eşimin kuzeni arayınca ancak yazabildim :)
Birazdan yatarım ki sabah yine erkenden güne başlayabileyim

Bu arada yarın kızkardeşim ikizlere erken doğum günü yapacakmış normalde 4 gün sonra doğum günleri ama kvsi tatile çıkmadan yapalım demişler sıkıntı yok nasılsa ne zaman olursa olsun pasta yemeyeceğim
Hedefime giden yolda engellere yer yok

Sağlıklı günler de kullansın bebiş ve annesi.. bence özel bir hediye.. el emeği,göz nuru var netice de..

Görünce çok beğendi yada en azından bana öyle dedi
Hatıra saklayabileceği bir şey sonuçta

İşleri bitiremedim yarına kaldı. Eşim kalsın artık dedi.. işten dönünce devam edeceğim mecburen..

Herkese şimdiden iyi geceler..

Allah yardımcın olsun canım hem çalışıp hem ev işi yapmak çok zor gerçekten

Sirayla takimlara yonlendirme yapiyoruz suan sira 3. Takimda daha sonra 4. Takim daha sonra siz varsiniz :) uye eksikliklerini giderelim yarisma canlansin dedim

Gerçekten iyi düşünmüşsün Maalesef bizde izinde olan ama bir türlü gelemeyen ( motivasyon bitmiş yada yoğunluktan ) bir sürü arkadaşımız var Takımda en azından yeni arkadaşlar katılırsa belki eskilerde dönerde daha bir motive oluruz yoksa burası benim günlüğüme dönecek

Neyse kızlar bende yattım geç bile kaldım

Sabah 7de en geç damlarım nasılsa yine
Allaha emanet olun

Yeni gelecek olan arkadaş Krizantem cicegi İnşallah senide artık aramızda görürüz Şimdiden aramıza hoş geldin Sabah inşallah uzun uzun sohbet ederiz

@Kriziantemcicegi buraya gel canim. Kaptan ilgilenir seninle

Geldim :) hikayemi özet geçeyim 68 kg ile evlendim 75-78 e kadar çıktım diyet rejim yapıp bıraktım sonra evliliğimşn 3.senesi eşim çocuk istedi ben istemedim çünkü 85 kgydim derken eşimden üç dört ay süre istedim. Ve malesef 81 e inip tekrar 85 olup hamile kaldım. Doğuma 103 ile gittim.. Bebegim 5 aylıkken 93 ile rejim yapmaya karar verdim sütümü etkilenmeyecek bir diyet olmalıydı bu.. Kuzenlerime dedim gelin beraber çıkalım bu yola dedim kuzenim benimle dalga geçti diyetin kaç gün sürecek 3 gün mü dedi.. Çok hırs yaptım zayıflcm dedim oda bana dha öncede yaptın diyerek dalga geçti neyse uzun lafın kısası 93 Ten 83 e düşmeyi basardım :) karatay diyeti yaptım hala devam ediyorum ama benim sıkıntım vücudum sanki kilo vermiş gibi değil kimse fark etmiyor yanlış mu yapıyorum acaba

elamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Şükür bugünde erkenden uyanabildim
Gündüz hazır evdeyken biraz iş yapayım diyorum malum ayağı yanmış kedi gibi ha bire dışarı işlerim var ( çarşamba yine araba muayenesi için ta Silivriye gideceğiz büyük kızımla )
Eee malum Bayramda yaklaşıyor boş durmak olmaz gerçi daha çok olmadı dip köşe gireli ama her odanın camı açık olunca ister istemez daha fazla toz oluyor ( bizim arka sokakta hesapta bina bitti ama adamlar her gün yine toz kaldıracak bir şey yapıyorlar )

Kızlar bu sabah bir tartılayım dedim de anam inanamadım 95,9 çıktım gerçi bir kaç kere daha çıktım o zaman az fazla çıktım ama ucundan da olsa şu 95leri gördüm ya çok mutlu oldum kesinlikle cumaya kadar çok sıkı tutmaya devam bakalım belki Sibelde çok daha güzel rakamlar görürüm
Bayramlık bir motivasyon olur bana

Aramıza hoş geldin canım Rakamlar farklı olsa da çoğumuz aynı süreci yaşadık İnanılmaz ama ben evlendiğimde 52 kgdım Almanyada doğup büyüdükten sonra İstanbula gelin gelince denge diye bir şey kalmadı bende birde sağ olsun eşim çok zayıfsın ölümü gör ye diye diye benim mideyi genişletti üstünede bir depresyon derken 70lerle hamile kaldım ve 92 kgla doğuma girdim tartılmadım ama doğum sonrası 80 - 85 falandım sanırım ki eşime göre çok çok iyi aman verme daha fazla modundaydı sanki boyda varmış gibi Sonra depresyona kaldığım yerden devam edince nasıl olduğunu anlamadan hep daha fazla kilo aldım 108le ikinci kızıma hamile kaldım ve 9 ayda bu sefer 5 kg verdim doktorlar bile şaşırdı sen hamilelikte nasıl kilo verdin diye heh tamamdır ben bu işi kaptım derken süt olsun hesabı bir kocayı yemediğim kaldı ve bir gün bir baktım rekorum 124.5 kg
Tabi önce bir ben öldüm bittim beni direk gömün diye bir kaç gün ağlama krizlerine girdim hatta bir ara her çeşit diyeteyken nevrim döndü tutturdum mide ameliyatı olacağım diye tabi oda büyük cesaret ve ben açıkçası okadar kurala uyamayacağımı düşündüm tabi birde ameliyat korkusu derken arkadaşlarımında ısrarıyla son anda vazgeçtim

Neyse uzatmayayım :) al ver al ver derken en sonunda bir arkşadaşımın tavsiyesi işle şu anda gittiğim diyetisyene başladım ve 117.6 ( benim tartıya göre 118le ) sağlıklı beslenmeye başladım ve şükür 5.ci ayın içindeyim ve 95leri ucundan da olsa gördüm ( toplamda 23 kg falan gitti yani )
Yolum uzun ama etrafımda kimse inanmasada ( şükür herkes artık helal kız sana aynen devam diye veriyor çoşkuyu ) ben kendime inanıyorum ve her geçen gün daha da az çıkmaya devam edeceğim

İnşallah birlikte hedeflerimize ulaşana kadar burada kilo verme sürecinde birbirimize yarenlık edeceğiz

Bu arada Kaptan olduğum anlaşılmıştır sanırım 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının annesiyim
Gerçi şimdi herkes bayram telaşında ama eminim kızlarda geldikçe kendilerini tanıtacaklardır

Hee unutmadan daha evvel hiç bu cuma yarışmalarına katıldınmı?
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( bir nevi deneme süresi ve maalesef bu kural esnetilemiyor çünkü kaptanların hepsine kolaylık olsun sadece azimli düzenli olanlar listede olsun diye konulmuş bir kural )
Her gün mümkünse en azından 5 mesaj beklentimiz var ( hee önemli durumlarda bilgilendirince sıkıntı olmaz yoğunluk zamanlarında )
Birbirimizi bol bol motive edip yedikerlimizide paylaşıp birbirimizi gördüğümüz hatalar konusunda uyarıyoruz tabi tatlı dille

Birde bana başlangıç kilonu, hedefini yani mezun olmak istediğin kiloyu yazarsan not edeyim ki listeye gireceğin zaman onlarıda bildirmem gerekiyor

İnşallah sende şu çekirdek ailemize dahil olursun da önce yılbaşı sonrada yaza kadar çok çok güzel yollar kat eder hedeflerimize ulaşırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…