- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Mutlu pazarlar..
Dün gece döndüm evime..
Bugün tüm gün temizlik yerleşme ile geçecek. Tatilin seyahatin bu kismini hic sevmiyorum . :) Yeni haftaya güzel baslamak umuduyla. .
Bu arada banucum emeğine sağlık listeler için.
Bu hafta kaçıncıyiz bakamadım ...
Bende kalan son 10 tane kokulu taşı yapayımbu akşam çaya gidip onları teslim edeceğim birde doğum hediyesi yaptığım bebek yorganını bakalım hatun beğenecekmi söylememiştim sürpriz olacak
Gelince yine damlarım nasılsa
Çok fazla kalmayacağız
Sağlıklı günler de kullansın bebiş ve annesi.. bence özel bir hediye.. el emeği,göz nuru var netice de..
İşleri bitiremedim yarına kaldı. Eşim kalsın artık dedi.. işten dönünce devam edeceğim mecburen..
Herkese şimdiden iyi geceler..
@Kriziantemcicegi buraya gel canim. Kaptan ilgilenir seninle
Sirayla takimlara yonlendirme yapiyoruz suan sira 3. Takimda daha sonra 4. Takim daha sonra siz varsiniz :) uye eksikliklerini giderelim yarisma canlansin dedimAnaaa teşekkür ederiz bize arkadaş yönlendirdiğin içinSeve seve ilgilenirim tabiki yeterki taze kan gelsin
Sirayla takimlara yonlendirme yapiyoruz suan sira 3. Takimda daha sonra 4. Takim daha sonra siz varsiniz :) uye eksikliklerini giderelim yarisma canlansin dedim
@Kriziantemcicegi buraya gel canim. Kaptan ilgilenir seninle
Geldim :) hikayemi özet geçeyim 68 kg ile evlendim 75-78 e kadar çıktım diyet rejim yapıp bıraktım sonra evliliğimşn 3.senesi eşim çocuk istedi ben istemedim çünkü 85 kgydim derken eşimden üç dört ay süre istedim. Ve malesef 81 e inip tekrar 85 olup hamile kaldım. Doğuma 103 ile gittim.. Bebegim 5 aylıkken 93 ile rejim yapmaya karar verdim sütümü etkilenmeyecek bir diyet olmalıydı bu.. Kuzenlerime dedim gelin beraber çıkalım bu yola dedim kuzenim benimle dalga geçti diyetin kaç gün sürecek 3 gün mü dedi.. Çok hırs yaptım zayıflcm dedim oda bana dha öncede yaptın diyerek dalga geçti neyse uzun lafın kısası 93 Ten 83 e düşmeyi basardım :) karatay diyeti yaptım hala devam ediyorum ama benim sıkıntım vücudum sanki kilo vermiş gibi değil kimse fark etmiyor yanlış mu yapıyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?