Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin aramıza. .

Davet ettikten sonra takım da görmeyince seni gelmeyeceksin diye düşündüm. :))

Inşallah hep Birlikte sağlıklı ve kalıcı güzel kilolar vereceğiz. .

Eşimi işe gönderdim küçük kuşuma da kahvaltısını hazırladım şimdi rahat rahat bende karnımı doyurabilirim
Sonrada dün ertelediğim menemenlikleri yapayım hazır evdeyken havada serin ohhh misss
Yarına bırakırsam bir aksilik olur sonra domateslerim hoşaf gibi olmasın

Günaydın daha önce hiç katılmadım kurallar ı pek bilmiyorum benim 6:aylık bir bebegim aslında sizin kadar aktif olamam sanırım ama takipte kalıp her cuma kilomu mutlaka yazarım

Günaydın daha önce hiç katılmadım kurallar ı pek bilmiyorum benim 6:aylık bir bebegim aslında sizin kadar aktif olamam sanırım ama takipte kalıp her cuma kilomu mutlaka yazarım

Rabbim kuzunu analı babalı büyütsün ....Aminnnnn
Günde bir iki mesaj bile yazsan sıkıntı olmaz sonuçta kuzunun ilgiye ihtiyacı var
Kural çok fazla yok; dün de dediğim gibi düzenli paylaşım, motivasyon, günlük menü paylaşımı ve olmaz sa olmazımız her cuma öğlen 14:00de kadar bir önceki haftayla birlikte o haftanın kilosu

Bildirimleri genelde şu şekilde yapıyoruz ;

Geçen Hafta; 96,1 kg ( misal )
Bu hafta; 95,5 kg
Giden; 0,6 kg
Yüzdesi ; 0,62 %

Yüzdeyi hesaplama çok basit;

Verdiğin kiloyu ( 0,6 bu örneğe göre ) Bölü Geçen haftanın kilosu ( örneğe göre 96,1 ) çarpı 100

Hesaplamayla ilgili sıkıntı olursa ben de yaparım sıkıntı olmaz ama herkesin öğrenmesini istiyorum Bazen bende çünkü yoğun olursam onlarla vakit kaybı olmasın

Kızlar Merhaba kimse kalmamış burda benim günlerim yoğun geçiyor

Kızımı sütten kesiyorum bugün altı gün oldu ikimiz içinde stresli bir dönem sütten kestigim için göğüslerim süt doldu ve hâlâ ağrıyor bu yüzden artıdayim

Bayram bitimi inş aranızda olurum

Ahh ne zor bir dönem. Çocuktan çok anneler etkilenip üzülüyor . :)
Emzirme dönemi çok kutsal çok özel bir süreç ..

C cengel canım hoşgeldin kendini tanitabilirsin

merhaba, benimde kilom 90,3 (dijital tartım var ve her sabah psikopat gibi tartılıyorum) boyum ise 1,70m Bezmialem'de diyetisyene gittiğimde kilom 76 olursa tabi aradaki farkı yağdan vermeyi başarabilirsem 38-40 beden giyebileceğimi kas dokumun iyi olduğunu söylemişlerdi. o zamandan beri sadece 3 kg verdim 93,5 iken gitmiştim tabi diyeti uygulayamadım. şimdi tekrar dikkat ediyorum inşallah 80'li kiloları görebilirim.

Bugün ham yaptığım ve yapacaklarim :)

Sabah,
Peynirli omlet
Zeytin

Öğle,
Avuç içi ebatin da yufka ekmek (antepten hediye :) 20 adet kadar.)
Peynir
Zeytin

Ara,
Kahve
2 ısırık bisküvi

Aksam,
Tavuk
Salata

Ara,
2 incir yemeyi düşünüyorum.

Spor,ev temizliği.. Ayrica dağ kıvamında ütüm var . Bu aksam yapmayi istiyorum bakalım güzel bir film eşliğinde :)

Hoşgeldin aramıza. ..
Diyetisyen listesimi uyguluyorsun ?
Kaptanımiz oynakbasi34 diyetisyen kontrolünde şahane kilolar veriyor..
Kolay gelsin hepimize. .

bezmialem de komşumun kızı çalışıyor diyetisyen olarak ,diyetisyeninin adı nedir?

Aysecim beni yanlış etiketledin sanırım. :)

Bu arada artık ugramiyirsun buraya arada gel sohbete lütfen.
evet canım yanlış olmuş
aslında foruma pek uğramıyorum biriki gündür buralardayım malum yaz ve ben yazlığa gidip geliyorum
mutlaka gelirim sen de bize gel 5.takım bekleriz sohbete

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Akşam üzere Kızlar ve Annemle yürüyerek kızkardeşime gittik iyi oldu hem yürümüş oldum hemde uzun zamandır mağazaları parmaklamamıştım oda aradan çıktı
İkram olarak patatesli börek, doğum günü pastası ve sonrasında da karpuz faslı vardı ama ben hiç birinin tadına dahi bakmadım
Evden çıkmadan yemeğimi yemiştim zaten ( saat 17:15de )
Sadece şekersiz çay içtim ve tabiki bol su

İnşallah azmimin karşılığını fazlasıyla göreceğime inanıyorum

Allah yardımcın olsun canım bir kaç gün sıkıntılı geçer ama sonra ikinizde rahat edersiniz
Bende zaten tahmin etmiştim bayram sonrası döneceğinizi İnşallah bayramdan sonra hepimiz Yılbaşı hedeflerimizi de belirleyip aynı azimle devam ederiz

Aramıza hoş geldin canım sende bendensin ( pisikopatlık konusunda bazen tartıya acıyorum )
Maşallah boyunda var o yüzden fazla kilolu görünmediğine eminim
Bezmialem benim ikinci adresim diyebilirim tövbe ya RAbbim
Rabbim hastanelere düşürmesin yokluğunuda göstermesin ....Aminnnnn
Tam olarak nerede oturuyorsun bilmiyorum ama Bezmialemi tercih ettiğine göre bana yakın bir yerlerdesindir
Ben açıkçası devlet hastanesindeki diyetisyenlerden pek performans alınabileceğini düşünmüyorum daha doğrusu Eyüp devlet hastanesinde diyetisyene gitmiştim adama uydum 1 ayda 3 kg almıştım yanlış okumadın evet almıştım adam bana günlük 8 dilim ekmek verdi neyin kafasını yaşadıysa

Bende sultançiftliğinde bir özel diyetisyene gidiyorum ama çok memnunum Genelleme yapmayayım belki sende çok güzel sonuçlar alırsın ama özelde biraz daha güzel ilgileniliyor ben hafta gidiyorum kontrole ve kaçamak rizki bir hayli düşüyor sonuçta günler çabuk geçiyor

Umarım birlikte çok çok güzel kilolar verir hedeflerimize bir adım daha yaklaşırız
Bu arada daha evvel yarışmaya katıldınmı ?

Kurallar çok basit ;

Düzenli olarak paylaşım bekliyoruz ( günlük yediklerinide yazarsan süper olur ki birbirimizi uyarırız sıkıntılı bir durum olursa diye )
Spor yapıyorsan ( ki zorunlu değil ama yapılırsa daha süper olur )
Her cuma kilo bildirimi yapıyoruz ( en geç öğlen 14:00de olursa daha iyi olur bir hata varsa düzeltebilmek için )
Yeni gelen üyeler 3.cü cuma bildiriminde takım listesine girebiliyorlar ( maalesef esnetemeyeceğim bir kural sonuçta daimi olanlar yarışsın isteniyor

Bu arada ilk hedefin olarak 80i not ediyorum ama dilediğin an hedefini aşağı çekebiliriz ileride

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Bugünde yine şükür sağlıklı bir şekilde güne uyanabildim erkenden
Sabah 6da kalktım ve bol suyla güne başladım bir güzel şekersiz Türk kahvemi de içtim
Dün kaçamak yapmamış olmanın mükafatını 100 gr da olsa daha hafif uyandım Bakalım cumaya kadar ne çıkacağım tartıda

Bayrama çok az kaldı o yüzden bugün biraz temizlik yapıp bir postada çamaşır yıkayıp ütü yaparım Yarın zaten sabah erkenden yine yollara düşeceğim büyük kıza ayakkabı bakıp ordan da eşimle buluşup arabayı muayeneye götüreceğim ( eşimde şirket aracını götürecekmiş aynı muayene istasyonuna benden sonraki randevuyu kapmış )

Bu arada dün telefonuma kıpır kıpır şarkılar indirdim hem yarın yolda giderken dinlerim hemde okullar açılınca tekrar yürüyüşlerime başlamak istiyorum ( gerçi neredeyse her gün mutlaka bir yerlere çıktığım için yürüyorum ama o zaman daha sıkı tutmak istiyorum )

Kızlar ben keyifle kahvaltımı da yaptım birazdan eşimi de gönderip hemen işlere girişeceğim
Sizlerin Bayram öncesi yoğunluğu tavan yaptı sanırım bende inşallah bir güzel evimin temizliğini de yapayım ki yarın kafam dinç olsun gelen giden olmaz ama adetten olmuş Annemizden öyle görmüşüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…