Benim menü de şöyleydi
Sabah 1 yumurta peynir salatalik domates yeşillik ve 1 dilim karışık tahilli ekmek
Ara kahve
Öğle fırında sebze sarimsakli yoğurt eşliğinde
Ara küçük bir kase damla sakızlı muhallebi (bir kaçamak yaptim:))
Akşam 7 8 yemek kaşığı kadar yeşil mercimekli bulgur pilavı ayran salata
Sporum temizliğin son demleriydi çok şükür bitti yarın da utu yaparsam bayrama hazırım: )
herkeze mutlu haftalaroynakbasi34 ben nasıl yapıcam şimdi daha fazla vermek istemiyorum korumaya geçtim
banuş iyi cardıo oluyor sana bu bahçe..
Yakın da minik minik baklavaların olursa şaşırmam. :)
Günaydınlar nihayet 98.8 gördüm tartıda
Çok geçmiş olsun canım bütün aksilikler üst üste gelmiş neyse ki bu kez muayeneden geçmişin sağ salim de eve dönmene sevindimSelamın aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Şükür kavuşturana
Kayıp Kaptanınız Survivorden döndüüüü
Cidden 4 gün tam bir Survivor gibi hissettimTuvalet bahçe içinde var ama bahçenin diğer ucundaydı git gel deli oluyor insan heleki gece korktuğumdan eşime hadi seninde tuvaletin gelmiştir diye adamı peşimden sürükledim durdum
İlk gün baya iş yaptık eşimleben bahçe duvarını iyice boyadım ama elimde ufak rulo olunca ( büyük olan çok kötüydü kullanamadım ) minik minik ilerledi hep iş İkinci günde yine koşturmaca halindeydik hatta bir ara eşim dengesini kaybedip merdivenden düştü tabi ben baktığımda yerde oturuyordu ( düşüşünü görmedim ) hatta kendi kendime söylendim len sen otur ben çalışırım diye meğer adam düşmüş
Şükür önemli bir şey yoktu sadece biraz bacağında ufak bir yara oluşmuştu oda sürtünmeden.
Gelelim 3.cü ve en maceralı günümeyani dün
Sabah erkenden uyandım ve eşim hadi sen oyalanmadan git dediaraç muayenesi için Silivriye gidecektim malum
Araç hafif silkeler gibi oldu hatta eşim arabada benzin var ama dur biraz daha alalım dedine olur ne olmaz
Neyse eşimi bıraktıktan sonra ben yola düştüm ve daha 10 dakika olmamıştı araç birden yolda giderken motor durdu ve zor da olsa emniyet şeridine çekebildim
Bir 10 dakika bekleyip kendi kendime halletmeye çalışırken ( tabi bir yandan eşimde elli kere arıyor ne oldu nasıl oldu araç bulup geleyim mi diye ) bir yandan da tabi panik var tamda muayene gününe deng gelmesi can sıkıcı oldu
Sonunda bir kamyonet şöförü durdu yardım etmek için hatta aracı daha emniyetli bir kenara ittik
Ben gayet iyi niyetli biri sanırken adam bir ara araç çalışınca demezmi artık bir yemek ismarlarsın bana diyeo an içimden çok şey geçti ama duymamazlığa geldim üstüne eşim aradı o an ve telefonumu yan koltuktan bana uzatırken adamın suratı değişti Aşkım yazını görünce
Neyse tam onu atlattım derken biraz daha ilerledim ve tam benzinci yakınında dur arabayı tekrar durdurup çalıştırayım ki muayeneye gidersem sıkıntı olmasın diyedemez olaydım yine çalışmadı bu sefer benzincideki oto elektrikçisi aküden dedi ve ben tekrar 190 tl verip yeni akü aldım oh yırttım hadi muayeneye yetişeyim derken bu seferde muayene istasyonuna 10 dakikalık mesafede yine araç bozulmazmı otoyolda hemde
Resmen çıldırma noktasına geldim hatta bir ara eşime dedim yeminle arabayı benzin döküp yakasım var diyeadamcağız benden beter panik yaptı çünkü baştan ben geleyim seninle dedi ben yok ya sen o arada iş yapta bitsin dönüşte eve döneriz dedim ama oda bu sefer hiç iş yapamadı sıkıntıdan
Bu seferde motor hararet yapmış sanırım hemen az su ilave edip en yakın benzinciye gittim orda da su ilavesi yaptım ve şükür muayeneye randevu saattine 10 dakika kala varabildim
Baya stres yaşadım ama şükürler olsun ki muayenede araç aksilik yaratmadı ve sonunda muayeneden geçebildim
Gerçi iki sene sonra yine muayene var ama eşime dedim 1 sene sonra elden çıkarma şansımız olursa hemen halledelim artık fenalık geldi bana diye
Dün tam ben bahçeye döndüm hava kopardı resmen ( fırtına şeklinde yağmurla birlikte ) tabi bu durumda hiç bir şey yapamadık hatta Annem kızım boşver dönün başka zaman yaparsınız dedi ama biz belki sabah hava güzel olursa yaparız diye son bir gece daha kaldık ama sabahda kötüydü hava bizde hemen atlayıp eve döndük
Kuzular evde tek kalmıştı ama küçük kuzum dün artık telefonda ağlamaya başladı Anneciğim seni çok özledim yaa ne zaman geleceksin diye bugünde doğum günü olunca hadi akşamı beklemeden sabah dönelim sürpriz olsun dedikbizi görünce okadar çok sevindi ki çünkü akşam geliriz demiştik
Bol bol sarılışıp öpüştük bir daha sakın beni bırakma diyip durdubu gece artık kesin koynumda yatar
Bir Survivor macerası sona erdi ama 3 günde olsa eşimle baş başa kalıp bol bol sohbet ettikgerçi o bana ikinci balayı hesabı kakalamaya çalıştı ama yemezler dedim ilk balayından da kaçmıştık buda berbat popişimiz dondu dedim nasıl gülüyor
Canım dengeli gideceksin bundan sonraarada karbonhidratlardan yada baklagillerden ekleyebilirsin ama atıyorum haftada 1 gün bulgur pilavı yada kepekli makarna olabilir 1 gün de kuru yada nohut gibi
Her öğünde mutlaka yoğurt ve salataya devam canımZaten artık hepimizden iyi biliyorsun neler yemen gerektiğini ama sakın nasılsa verdim diye salıp atıştırmalara başlama canım sen yine her hafta tartıl ki dengede tutup tutamadığını gör en azından 1 kg bile fark olunca hemen müdahale etme şansın olur
Tebrikler canım
O zaman bir sonraki bildirimde mezuniyetini ilan edelim mine dersin ?
Sorma ama ne kardiyovalla hem yoruldum hemde beslenme düzenim bozuldu diye sinir oldum gerçi çok kaçırma şansım olmadı sağlıklı şeyler yedim ama vicdanen rahat olamadım dünde en sonunda oturup mısır patlağı ve az bir şey kepekli grissini yedim artık bir iki gün bol suyla devam edip öyle tartılayım ki ödem varsa moralim bozulmasın
Tebrikler canım inşalah hep daha aşağıları görürsün ancak
Çok geçmiş olsun canım bütün aksilikler üst üste gelmiş neyse ki bu kez muayeneden geçmişin sağ salim de eve dönmene sevindim
Banuuu ne atlatmissin öyle otoyollarda :))
Enee Nuri Alçolara gelmişsin valla :)
Şaka maka Çok sinir bozucu olay çok şükür hallolmuş. ..
Olsun canın sağolsun doğum günü kutlu olsun yavrunun, bizim ufaklığın da bu cumartesi doğum günü aramızda kutlarız kanimcaBugün küçük kuşumun doğum günü
Her sene ufak da olsa doğum günü kutluyorduk ( bir hafta öncesinde kuzenleri kutladığı için oda özeniyor diye ) ama bu sene kimseyi davet etmeyelim dedik
Tabi ablasının hiç içi rahat etmediği için ille ufakda olsa kuşuma doğum günü pastası alalım en azından dediminik bir uğur böceği pastası aldı kendi harçlığı ile ve sonra eve gelince sürpriz yaptık kuşuma
Hİç beklemediği bir şey olduğu için Prensesim çok sevindi
Normalde ağzıma tatlı sürmeyen ben bugün bir istisnağ yaptım ve ufak bir parça pasta yedimtabi bu durumda Kurban bayramında kesinlikle kaçamaksız devam edeceğim
Pastadan yedikten sonra tabi yine uyku bastıbaştan ben yorgunluktan sandım ama sonra eşim dedi tabi yedin Karbonhidratı şeker fırladı diye ve benimde jeton düştü tövbe bir daha yemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?