Doğum günün kutlu olsun nice yıllara prenseseBugün küçük kuşumun doğum günü
Her sene ufak da olsa doğum günü kutluyorduk ( bir hafta öncesinde kuzenleri kutladığı için oda özeniyor diye ) ama bu sene kimseyi davet etmeyelim dedik
Tabi ablasının hiç içi rahat etmediği için ille ufakda olsa kuşuma doğum günü pastası alalım en azından dediminik bir uğur böceği pastası aldı kendi harçlığı ile ve sonra eve gelince sürpriz yaptık kuşuma
Hİç beklemediği bir şey olduğu için Prensesim çok sevindi
Normalde ağzıma tatlı sürmeyen ben bugün bir istisnağ yaptım ve ufak bir parça pasta yedimtabi bu durumda Kurban bayramında kesinlikle kaçamaksız devam edeceğim
Pastadan yedikten sonra tabi yine uyku bastıbaştan ben yorgunluktan sandım ama sonra eşim dedi tabi yedin Karbonhidratı şeker fırladı diye ve benimde jeton düştü tövbe bir daha yemem
Baya yoruldun kaç gündür ödem olabilirYarın sabah erkenden uyanıp eski sistemime döneceğim yinekaç gündür suyumu yeterli içmeye çalıştım ama ara öğünlere tam uyamadım işlere dalınca
Bakalım bir kaç gün sonra tartılırım artık çünkü ödem varsa da sinir olmak istemem
Olsun canın sağolsun doğum günü kutlu olsun yavrunun, bizim ufaklığın da bu cumartesi doğum günü aramızda kutlarız kanimca
Doğum günün kutlu olsun nice yıllara prensesebenim cadınınkide 4 üne
Baya yoruldun kaç gündür ödem olabilir
Bende 6 kavanoz domates konservesi yaptım fazla alınmışız habersiz birbirimizden değerlendirim dedim
Hoş geldinmerhaba, ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum. inş herkes dilediği kiloya ulaşır.
Hoş buldum :)Hoş geldin
Kaç kilosun yaşın kaç canım tanışalımhoş buldum :)
merhaba, ben de kilolarımdan kurtulmak istiyorum. inş herkes dilediği kiloya ulaşır.
Hedefine ulaşırsın inşallah 10 kilo gider 3 ayda...bende 48 yaş 99 kiloyla devam ediyorım kaptanımız da82 kilo 172 boy. 32 yaşindayim. hedefim 72 kilo olmak. 3 ay içinde hedefliyorum.
Aramıza hoş geldin o zaman canım
Bendeniz Banutakımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum uzun zamandır
Maalesef ki rekorum 124.5 kgdu ( 52 kgla evlendiğimi duyan pek inanamıyor tabi) al ver derken en son 118 kgla 5 ay evvel diyetisyene başladım ve şükür geçen cuma 95.6yı gördüm Allahın izniyle tabiki daha yolum uzun ama başaracağıma inanıyorum
Sende biraz kendinden bahsedersen kızlarda gelince seni daha yakından tanıyabilir
Bu arada daha evvel hiç Cuma yarışmasında yarıştın mı ? ona göre kayıtlara geçerim
Başlangıç kilonu ve hedefinide bildirirsen sevinirim
Kurallar gerçi 1.ci sayfada yazılı ama okadar incelemiyoruz artıközet geçeyim sana;
GÜnlük her yarışmacıdan en az 5 mesaj beklentimiz var ( hee yoğun olduğumuz zamanlarda daha evvel haber verirsek birbirimizi idare ediyoruz tabikiatıyorum hastalıkta yada misafirlikte )
Her gün menü paylaşımını istiyoruzki yanlış bir durum varsa bir an önce birbirimizi uyarma şansımız olsun
Cuma kilo bildirim günümüz yani öğleye kadar herkes bir önceki haftayla o haftanın kilosunu aradaki farkla yazıyor ( yüzdesini de hesaplayabilirsek süper olur ama olmadı ben hallederim tabi )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı benim esnetebilme şansım yok ama sayılı gün çabuk geçiyor )
Takımlar arasında derecelendirme oluyor ve bireysellerde birinci olan ufak da olsa o hafta neler yaptığını yazıyor ki başka arkadaşlarada destek olabilme şansımız olsun
Tekrar aramıza hoş geldin
Merhaba, daha önce katılmadım forumda yeni sayılırım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Sağlıklı ve az yağlı değişik yemekleri denemeyi çok severim. Yemek yapmayı sevdiğim gibi yemek yemeyi de seviyorum aslında :) Daha önce düzenli yürüyüşle 62 kgya kadar inmiştim. yine kilo aldım.. tekrar kilo verip o kiloda sabit kalmayi hedefliyorum.Aramıza hoş geldin o zaman canım
Bendeniz Banutakımın kaptanlığını üstlenmiş bulunuyorum uzun zamandır
Maalesef ki rekorum 124.5 kgdu ( 52 kgla evlendiğimi duyan pek inanamıyor tabi) al ver derken en son 118 kgla 5 ay evvel diyetisyene başladım ve şükür geçen cuma 95.6yı gördüm Allahın izniyle tabiki daha yolum uzun ama başaracağıma inanıyorum
Sende biraz kendinden bahsedersen kızlarda gelince seni daha yakından tanıyabilir
Bu arada daha evvel hiç Cuma yarışmasında yarıştın mı ? ona göre kayıtlara geçerim
Başlangıç kilonu ve hedefinide bildirirsen sevinirim
Kurallar gerçi 1.ci sayfada yazılı ama okadar incelemiyoruz artıközet geçeyim sana;
GÜnlük her yarışmacıdan en az 5 mesaj beklentimiz var ( hee yoğun olduğumuz zamanlarda daha evvel haber verirsek birbirimizi idare ediyoruz tabikiatıyorum hastalıkta yada misafirlikte )
Her gün menü paylaşımını istiyoruzki yanlış bir durum varsa bir an önce birbirimizi uyarma şansımız olsun
Cuma kilo bildirim günümüz yani öğleye kadar herkes bir önceki haftayla o haftanın kilosunu aradaki farkla yazıyor ( yüzdesini de hesaplayabilirsek süper olur ama olmadı ben hallederim tabi )
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( maalesef bu kuralı benim esnetebilme şansım yok ama sayılı gün çabuk geçiyor )
Takımlar arasında derecelendirme oluyor ve bireysellerde birinci olan ufak da olsa o hafta neler yaptığını yazıyor ki başka arkadaşlarada destek olabilme şansımız olsun
Tekrar aramıza hoş geldin
Kız diğer katılmak isteyenlere yetişemiyor dum paylaşımda gördüm hemen davet ettimBen yazana kadar tanıtım başlamış bilegüzel çabuk kaynaşmanıza sevindim
Merhaba, daha önce katılmadım forumda yeni sayılırım. Yemek yapmayı çok seviyorum. Sağlıklı ve az yağlı değişik yemekleri denemeyi çok severim. Yemek yapmayı sevdiğim gibi yemek yemeyi de seviyorum aslında :) Daha önce düzenli yürüyüşle 62 kgya kadar inmiştim. yine kilo aldım.. tekrar kilo verip o kiloda sabit kalmayi hedefliyorum.
İnş. ulaşırız. Zayıf olmak beni mutlu ediyor. :)Hedefine ulaşırsın inşallah 10 kilo gider 3 ayda...bende 48 yaş 99 kiloyla devam ediyorım kaptanımız daoynakbasi34
Kız diğer katılmak isteyenlere yetişemiyor dum paylaşımda gördüm hemen davet ettimbir kişi daha çağırdım o gelmedi daha
aynı saniye çağırıyorlarİyi yapmışsın canıımmaşallah diğer kaptanlar kapıda mı bekliyor nedir anında yetişiyorlar ben hep kaçırıyorum milleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?