Allah razı olsun canım
Büyük kız lise 3.de benim İnşaat bölümü okuyor bilgisayarlarına Öğretmenleri Autocad yüklemiş bundan sonra Cuma ve pazartesi günleri bilgisayarı okula götürecekmişbir yandan sevindim sonuçta mesleğinle ilgili ilk adımı attı ama bir yandan da sinir oldum cumaya deng gelmesi kötü oldu
Neyse artık sabah erkenden listeyi hazırlarım Yena olmadığında senden veya diğer kaptanlardan rica ederim mecburhaftaya cepten denerim olmazsa ama genelde bir yeri değiştirmeye kalkışınca çorba oluyor hepsi
Banu abla güncel kilom 75.8Kızlar Bildirimi eksik olanlar veya hedefi henüz olmayanlar lütfen bildirsin ki bende ekleyeyimÖnümüzde daha çok var ama şükür gayet güzel kilolar verdik bile
Nasılsa daha çok erken ve bahçede kahvaltı edeceğiz diye şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım olmadı çıkmadan da ara öğün niyetine 1 bardak ayran içerim ( kahvaltı saatine kadar biraz tutsun beni )
Giderken yanımda bir kaç bir şey götüreceğim ki salatam falan eksik olmasın
Günaydın canlar şimdi kızıda alıp parka yürüyüşe, aletlerde de çırpınırız biraz.....aman kızlar hafta sonu diye kaptırmayın hep yedik zaten sabah eksi gördüm tarıtıda o zevk inanılmaz
Herkese günaydın: )
buralar biize emanet için rahat olsun :)Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese şimdiden Hayırlı sabahlar
Erken kalkma işini bugün abarttım sanırımsabahtın 5inde hortladım evden erken çıkacağız diye
Dün kapıştık bugün birlikte Annem ve Babamla bahçeye gidip kalan boya işini bitirmeye çalışacağızGerçi dün uğradığımda hiç bir şey olmamış gibi davrandık ikimizde
Kızkardeşim zaten gelmiyor hesapta bir arkadaşlarının yazlığına günü birlik gideceklermiş o yüzden gelemezlermişgerçi gelmediği daha hayırlı çünkü geçen seferde boya kokuyor bahanesiyle yardım etmemişti
Pazar günü de bir aksilik olmazsa arkadaşlarımız bahçeye gelecekler diye direk orada kalalım dedik tekrar git gel olmasın diyehava serin diye de ufaklığıda götürmeyeceğiz hem zaten tek sıkılır orada
Aslında Allah biliyor ya bana o bahçeden de fenalık geldihaftasonları hiç bir plan yapmamıza fırsat kalmıyor koca yaz tek etkinliğimiz bahçede amele gibi çalışmaktı
Bakalım şu iki günü nasıl atlatacağımBeslenme konusunda içim rahat zaten bol suyumu da içersem hiç bir sıkıntı yok Pazarda çok geçe kalmadan döneriz inşallah da en azından biraz dinlenme şansım olur malum Pazartesi yine temizlik yapmam lazım ki Salı KV yatıya gelecek
Bahçedeyken pek fazla cepten giremem buraya kızlar ama akşam belki hava kararınca nasılsa boya işi bitince bakarım
Sizlerde ne olur sakın ben yokum diye burayı ihmal etmeyin ve en önemlisi sıkı tutmaya devam edinÖnümüzdeki hafta da derece alalım da 8. takımın istediğinde ne kadar iradeli ve başarılı olduğunu kanıtlayalım
cidden öyle bir de düzgün beslenirken haftada yediğin bir iki kaçamağın hiç bir şeyi etkilemediğini devamlılığın önemli olduğunu görüyor insan ama öyle tüm gün kaçamak yapılmaz yani bir öğünlükten bahsediyorum :)Günaydın canlar şimdi kızıda alıp parka yürüyüşe, aletlerde de çırpınırız biraz.....aman kızlar hafta sonu diye kaptırmayın hep yedik zaten sabah eksi gördüm tarıtıda o zevk inanılmaz
kız birinci mi olmuşum yoksa dur bakiyim hemen ben hep buraya bakıyorum ilk görmedim sonuçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?