Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kızına kocamannn başarılar canım .
Sen dert etme hiç ... yeter ki buralarda olalım ve listeniz burda olsun

Tel.benim içinde cinnet sebebiiii

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese şimdiden Hayırlı sabahlar

Erken kalkma işini bugün abarttım sanırım sabahtın 5inde hortladım evden erken çıkacağız diye
Dün kapıştık bugün birlikte Annem ve Babamla bahçeye gidip kalan boya işini bitirmeye çalışacağız Gerçi dün uğradığımda hiç bir şey olmamış gibi davrandık ikimizde
Kızkardeşim zaten gelmiyor hesapta bir arkadaşlarının yazlığına günü birlik gideceklermiş o yüzden gelemezlermiş gerçi gelmediği daha hayırlı çünkü geçen seferde boya kokuyor bahanesiyle yardım etmemişti

Pazar günü de bir aksilik olmazsa arkadaşlarımız bahçeye gelecekler diye direk orada kalalım dedik tekrar git gel olmasın diye hava serin diye de ufaklığıda götürmeyeceğiz hem zaten tek sıkılır orada

Aslında Allah biliyor ya bana o bahçeden de fenalık geldi haftasonları hiç bir plan yapmamıza fırsat kalmıyor koca yaz tek etkinliğimiz bahçede amele gibi çalışmaktı

Bakalım şu iki günü nasıl atlatacağım Beslenme konusunda içim rahat zaten bol suyumu da içersem hiç bir sıkıntı yok Pazarda çok geçe kalmadan döneriz inşallah da en azından biraz dinlenme şansım olur malum Pazartesi yine temizlik yapmam lazım ki Salı KV yatıya gelecek
Bahçedeyken pek fazla cepten giremem buraya kızlar ama akşam belki hava kararınca nasılsa boya işi bitince bakarım

Sizlerde ne olur sakın ben yokum diye burayı ihmal etmeyin ve en önemlisi sıkı tutmaya devam edin Önümüzdeki hafta da derece alalım da 8. takımın istediğinde ne kadar iradeli ve başarılı olduğunu kanıtlayalım

Nasılsa daha çok erken ve bahçede kahvaltı edeceğiz diye şimdi kendime bir keyif kahvesi yapayım olmadı çıkmadan da ara öğün niyetine 1 bardak ayran içerim ( kahvaltı saatine kadar biraz tutsun beni )
Giderken yanımda bir kaç bir şey götüreceğim ki salatam falan eksik olmasın

Kolay gelsin size canım...

Banucum yılbaşı listesin de 100 gr. daha az gorunuyor kilom. Benim için iyi gerci..
Haksızlık olmasın diye söylüyorum. Geçen hafta 78.7 bu hafta 77.7 yim.. Hedef listesin de ise 78.6 ve 77.6 ekli... Aklın da bulunsun canım...

Vuhuu iyi çırpınmalar analı kızli .

buralar biize emanet için rahat olsun :)

cidden öyle bir de düzgün beslenirken haftada yediğin bir iki kaçamağın hiç bir şeyi etkilemediğini devamlılığın önemli olduğunu görüyor insan ama öyle tüm gün kaçamak yapılmaz yani bir öğünlükten bahsediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…