- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlı olsun canım. . Allah tamamına erdirsin...
Yılbaşı hedefini düşün. Bak biz incecik oluciizz :) peki sen.? :)
Allah tamamına erdirsin canım benim de hafta sonu kacamaklarim oldu ve sana kesinlikle katılıyorum buraya yazınca içim rahat ediyor: )Günaydin kizlar,
bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim
Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor
Ohh işler yapılmış ne güzel ben de bir makine çamaşır yıkayıp serdim biraz ütü yaptim şimdi müsli yiyorum yarım saate cikicam evden akşam görüşürüz: )Kızlar bugün malum Pazartesi
Kızım laptobu yine okula götürecekmişsinir oldum ama akşam gelir gelmez yine laptobdan rahat rahat girerim
Tabi o arada cepten bakarım öğlende
İşleri yarıladım sayılır şimdi mutfağa girip öğlenlik çorbamı yapacağım yanına koca bir kase salatayla ve yoğurtla
Akşamlıkda henüz bir fikrim yok listeme bakıp ona göre uygun birşeyler yapıp erkenden yemeğimi yerim
Ufaklık okuldan çıkana kadar da ütülerimi aradan çıkartırımBanyo salon ve balkon tamamdır mutfağı da sağ olsun büyük kız toparladı sadece aygazı ve lavaboyu elden geçireceğim yemeği yaptıktan sonra
Hiç deme öğlen bende acıkmıştım sabah 7 de kahvaltı yapmıştım yidimm güzel yapmışımakşam öncesi kendimi tutamaıdm bir yedim bir yedim sanırım haftada bir oluyo bana bu :S sonra midem kötü oldu tabi akşamı hafif geçirdim o yüzden
Bugün ablama kahvaltıya davetliydim
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmegi çok az yufka ekmeği avuç içim kadar
Şekersiz 2 fincan çay domates salatalık biber
Peynir 2 dilim sucuk haşlanmış yumurta
1 çay kasigi çikolata sürdüm yedim
Şuan şu içiyorum
Birazdan kahve iccez
Akşam yemeğine evde olurum bakicam artık
Bugün Spor yapamayabilirim çünkü ablamla aramızda 25 km var yol beni çok yoruyor zaten
iyi günler herkese bi iki kaçamakta bir şey olmaz diyeti sporu bırakmayın yeter :)
akşam öncesi kendimi tutamaıdm bir yedim bir yedim sanırım haftada bir oluyo bana bu :S sonra midem kötü oldu tabi akşamı hafif geçirdim o yüzden
Çok yürüdüm bu gün 11.000 adım köfteyi yakmışımdır umarım
Herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımakşam yürüyüşü yaptık eşimle şimdi parktayiz batur oynuyor ben de bir bakayım bizim mekâna dedim : )
kittenlove afiyet olsun canım ben o yeme işini hafta sonu yaptim
Batur uyursa tabiiİyi yapmışsın canım hoş geldinNe güzel kuzu temiz hava alıyor hem eve gidince baygın düşüp uyur sende biraz eşinle baş başa kalırsın
Çok yürüdüm bu gün 11.000 adım köfteyi yakmışımdır umarım
Batur, uyursa tabiio uyuyana kadar benim uykum geliyor bizimkinin bebeklikten beri uykuyla çok arası yok o dogdugundan beri de benim uykuyla çok aram var
Bugün yediklerim
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu maydanoz biraz peynir 2 zeytin bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı activia 2 badem yarım muz (bunları aralıklarla yedim :))
Akşam peynirli kabak sandal (fırında pisti 3 adet yedim yani bir buçuk kabak)
Ara baturun bir lokmalik gofretli çikolatasi yemedi ben yedim :) şekersiz nescafe bir bardak birazdan da karışık bitki çayı icicez eşimle
Bu karışık bitki çayına bugün başladık yukarıya yazmayı unutmuşum akşam yemeğinden önce de bir bardak içtim bir de yatmadan yarım saat bir saat önce bir bardak daha icicez bakalım faydalı olacak mi cumaya göreceğiz: )
Teşekkürler canım, sizede iyi bir bakıcı denk gelir umarımHerkese günaydın: )
@YENAoynakbasi34 iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar evet biz de öyle diyoruz her şeyde bir hayır vardır kızıyorum kadına madem böyle bir rahatsizligin var baştan söyle dimi pazar günü arıyor ben yarın gelmiyorum yahu ben burda gurbetteyim kımsem yok ki öyle bugün sen bak diyeyim Allah razı olsun geçen seneki bakicimizdan o hemen ben ilgilenirim dedi de içim rahat gidicem bir kac gun okula
Ben de bugün biraz artı gördüm : ( inşallah fazlasıyla cumaya kadar gidecek
ISILDURU Canım size de çok geçmiş olsun
Allah tamamına erdirsin canım tebrik ederizGünaydin kizlar,
bu hafta sonu malesef bol bol kacamakli gecti malesef. Ama hic otturmadim uyumadim bile desem yeridir. Kiz kardesimin sözü vardi :) bir tane de olsa kardesimin tatilisindan yiyim dedim
Ama bugün yine tam gaz devam. Burya yazmak gercekden iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?