Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Hoşgeldin aramıza : ) öncelikle Allah tamamına erdirsin ne güzel 10 kilo vermissin devamı da çok rahat gelir bence azim var sende :)

İnşallah:) ya hep başliycam diyorum yine araya bişey kaciyor. Şimdi tam olarak nasıl oluyor bu yarışma kuralları nedir?
Kaptanımız oynakbasi34 kurallar konusunda yardımcı olur canım ama en aZından şunu söyleyeyim cuma günleri kilo bildiriminde bulunuyoruz son iki haftadır takım olarak çok iyiyiz maşallah deneme süresi 3 hafta 3 hafta sonra sen de listeye dahil olacaksın ve takımımıza çok güzel katkılar yapacaksın inşallah :)

Selam herkese bugun annem yanimdaydi biraz daha uyuyabildim ama yine de kahvalti yapamadim cunku cok yorgundum ve ya uyuyacaktim ya kahvalti yapacaktim bende uyumayi sectim kahvaltim ise bir iki domates kucuk lerden bir iki siyah zeytin aksam da tarhana corbasi dolma kiymali ve yogurt ama malesef annem tatli yapmis bir tane baklava dilimi kadar yedim cevizli serbetli uzgunum bu hafta su icemedim fazla baslangic olarak pek zayiflamis hisseiyorum kendimi tartiya cikmaya da cesaretim yok

kittenlove in da dediği gibi bir iki kaçamaktan bir şey olmaz sağlıklı ve dengeli beslenmeye devam

elamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ayyy bugün salı yani Fitnes günüm
Okula giden çocuklar gibi yine heycan yaptım daha doğrusu sabırsızlanıyorum çünkü cidden çok zevk aldım geçen sefer Fazlasıylada faydasını göreceğime adım gibi eminim
Hem spor öncesi saatim gelene kadar oturup yine kitap okuyabileceğim rahatlıkla ( sağ olsun eşim giderken ille bırakacağım diyor benimde işime geldi nasılsa dönüşte de yürüyeceğim bir yarım saat )
Bakalım toplamda akşama kadar bugün kaç adım atacağım

Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz kızlarında dediği gibi Takım kaptanı adım banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında ( gerçi ikiside 1er yaş daha büyük olduklarını idda ediyor ) iki cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım
Maalesef ki benim en yüksek gördüğüm kilo 124.5 kgdu ama şükürler olsun ki sonunda çok daha aşağıları gördüm ve görmeye de devam ediyorum Geçen cuma 93.9 kgdum ( 118le diyetisyene başladım 5.5 ay evvel )

Takım kurallarımız aslında çok fazla değil bakma ilk sayfada okadar çok kural yazdığına Özetliyorum hemen ;
Her arkadaşımızdan günlük 5 mesaj bekliyoruz en azından ( hani aktiv olunsun bazen belki 3 mesaj olur ama düzenli olarak paylaşım şart )
Yediklerimizi paylaşıyoruz ki birbirimizi uyarabilelim ( itiraf ediyorum bir kaç gündür ben ihmal ediyorum ama siz cemaat olarak hocanın dediğini yapın ama yaptığını yapmayın )
Her cuma bildirim günümüz yani bir önceki cumayla o cumanın kilosunu bildirim aradaki farkı yazıyoru

Mesela;
geçen hafta; 94,9 kg
Bu hafta; 93,9 kg
Fark; - 1 kg
Yüzdesi 1,05 % ( Verdiğin kiloyu bir önceki haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarparak elde ediliyor bu yüzde )

Eğer yüzdeyi hesaplayamazsan da sıkıntı yok ben hallederim

Tek esnetemediğim kural var oda şöyle ki ; Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye alınabiliyor bu Adminlerin ısrarlı oldukları bir kural yoksa maalesef bazen bir hevesle takıma katılıp 1 hafta sonra ortadan kaybolan arkadaşların Takım kaptanlarına fazladan iş çıkarmamaları için kesin kural
Yani bu cuma bildirimini yaparsan 6 Ekimde sende düzenli paylaşım yaptığında listemize girmiş oluyorsun tabiki takıma dahil oldun listede ol olma Hee ben takım listesine girmek istemiyorum bildirimlere uyamam dersende yinede bizimle birlikte motive olup kilo vermeye odaklanabilirsin Zaten çok güzel fark yaratmışsın öyle aşırı bir kilonda yok

Bu arada daha evvel Takım yarışmasına katılmadın dimi hani bir iki sene önce de olsa başka nikle de olsa belirtmen gerekiyor ki onuda listeye aldığımızda not düşeceğiz

İnşallah sende diğer kızlar gibi burayı çok sever ve kalıcı olurusun yılbaşına kadar bile müthiş farklar yaratabiliriz
Tekrar aramıza hoş geldin

O kadar fazla vaktim olmuyor hazirlayamiyorum aparatif takiliyorum

Canım olmadı kahvaltı tabağını geceden hazırlayıp streçle hem sabah hiç uğraşmadan direk hazır olur domatesi de enine dilimlersen sulanmıyor onla bile uğraşmamış olursun ben çok acelem olduğunda öyle yapıyorum

Kız ölmüşle olmuşa çare yok ama bak cumaya listeye giriyorsun az da olsa eksi bekliyorum senden o yüzden kesinlikle bugün fazladan yürünüp o baklava yakılacak ona göre
Bomba gibi bir giriş yapacaksın bence bu cuma unutma

Bu arada herkese günaydın ; ) oynakbasi34 kaptanimdan önce burdayim oleyyy o da çoktan kalkmistir da birazdan gelir
Herkes için güzel sağlıklı bir gün olur inşallah

Valla benden önce geldin tabi ben sabah 6ya gelmemişti uyandım hatta şekersiz Türk kahvemi bile içtim destan yaza yaza ancak gelebildim
Bu arada sanada günaydın canım ne güzel erkenden kalkıldı metabolizma çalıştırıldı
Suyunu da bol tut cumaya kadar da bir bombe bildirim daha görelim senden bu hafta

Kahvaltımıda yapayım da tam olsun
Sabahın köründe kuru fasülye koydum haşlanması için en azından öğlen duş alıp kendi yemeğimi yiyene kadar akşamlık yemeğim de hazır olur
Kuzunun beslenmesini de hazırladıktan sonra da artık az keyif yapar sonra spor için hazırlanırım

Bu arada bugün hava yağmurlu buralarda yanıma bir ceket alayım da çıkışta hem terli olacağım hemde yağmur yağarsa hasta etmeyeyim kendimi

Kızlar dün küçük kuzum ilk sınavını oldu
Öğretmen matematikten 1 sayfa vermiş ve sınıfta sıralama yapacağını söylemiş kuzumda sınav sonucunda sinif birincisi olmuş Tabi izah ettim ona bak herşey birincilik değil, senin birinci olman diğer arkadaşlarının daha kötü olduğu anlamına gelmez sakın kimseye ben birinciyim sen atıyorum 10.cu oldun ben daha akıllıyım deme sonuçta o arkadaşın heycan yapmış olabilir falan diye çünkü hiç sevmediğim şeydir kendini daha üstün görmek yada böbürlenmek Şükür öyle bir yapısı yok kızlarımın hatta kuzu bile olsun onlarda biraz daha çalışır bir dahakine onlarda daha güzel not alırlar dedi

Nasıl seviniyor işte ben sınıf birincisi oldum diye anlatamam bütün gün elinde kağıt herkese gösterip durdu
Ablasının birinci sınıf öğretmenine gittiği için özellikle ablasına ballandıra ballandıra anlattı yok işte çok kolaydı falan diye ablasıda tabi muzur heehhh aferin sana beni temsil ediyorsun sayılır Öğretmenime Beyzanurun kardeşi tembelmiş hiç ablasına çekmemiş dedirtme demezmi
Verdi kardeşine çoşkuyu artık daha çok çalışman lazım ki o birincilik elinden gitmesin diye hesabı
Öğretmen okuma ödevi vermiş herkese 10 sayfa bizimki de o gazla 20 sayfa okudu
Valla benim şu ufaklık resmen gazla çalışıyor diye dalga geçip durduk sonradan eşimle aramızda tabi ona duyurmadan

Ablası kılıklı Öğretmen ne görev verse bizimki atlıyor hemen ben yaparım diye şimdi okulda hem kitap kolu başkanıymış hemde öğretmenin sağ koluymuş ( öğretmene bir şey lazım olursa ben gidip alacağım her şeyde öğretmene ben yardımcı olacağım diye seviniyor garibim )
Ablasıda benim geçmişte yarattığım sevginin faydasını görüyorsun diye dalga geçiyor

Tüm hazırlıklarım tamam kuşumda uyandı birazdan hazırlanıp çıkacağız
Kitabımı da çantama atayım da zaman gelene kadar biraz kitabımı okurum Havada serin ohhh tam spor havası

Öğlene doğru eve gelince bakarım yine hadi Allaha emanet olun

Kaçamaksız ve bol suyla günü kapatalım kızlar hadi kızlar göreyim sizi bu haftada ilk 3e girelim

Hayırlı sabahlar:)
Cevapladığın için teşekkürler Dün bi karışıklık oldu galiba bi 4.ü Takıma davet edildim bi 8.e şimdi arada kaldımmm? Bana hangisinde istiyorsan orda kal dediler dün 4.üncü takımda. Formu doldurdum kendimi tanıttım.

Günaydin kizlar

dünkü menüm

kahvalti iki ince dilim limonli kek, sütlü kahve

öglen yogurtlu corba, yaninda iki dilim ekmek, bolca tursu

aksam da bir dilim salamli ekmek.

Karbonhidrat agirlikli oldu ama miktar olarak azdi. Bide dün saatlerce is yapim herhalde yakmisimdir

Bu günkü yediklerim
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Öğlen
Cevizli köfte :/
Ayran
Biraz ekmek
Akşam
Mercimek çorbası

Öğlen parkta piknik yaptık güzeldi :)

Hee seni piknikte köfte yerken görmüşler
Çok yürüdüm bu gün 11.000 adım köfteyi yakmışımdır umarım

Çok iyi olmuş. Günlük 10.000 adımın altına düşmememiz gerekiyor kilo vermemiz yahut korumamız için. Bir ara sağlık bakanlığı kamu spot yapmıştı hatırlarsan..

Hoşgeldin aramıza. ..

O kadar fazla vaktim olmuyor hazirlayamiyorum aparatif takiliyorum

Arada elbet boyle de takilacagiz insaniz sonucta fakat kilo vermek disiplin işi maalesef..
Bir çoğumuz çalışan çocuklu yoğun insanlarız...
Zayıflama yolunda odun vermemiz gerekiyor ki başarılı olalım ..

Ben bakliyatları dinlenmiş severim Banucum. . Sabahtan yaparım veya akşamdan ertesi güne hazır olsun diye gerçi birazda mecburiyetten:) malum çalışınca yemek hazır olmalı her daim ..

Bu arada dün spor Mahfetti beni kaslarimin her bi noktası çalıştı heralde .:)
Ben de hareketliym diye geçiniyordum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…