- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Hoşgeldin aramıza : ) öncelikle Allah tamamına erdirsin ne güzel 10 kilo vermissin devamı da çok rahat gelir bence azim var sende :)Hoşbulduk:)
Yaşım 22 ve öğrenciyim. Şuan kilom 64 toplam 10 kilo verdim ama durakladım cünkü motivasyonum yok. Nişanlandım mart ayında düğünüm var ozamana kadar 8 9 kilo vermek istiyorum yani hedefim 55 kilo. Haftada 2 kere spor yapiyorum aslında daha sık yaparım ama işten dolayı ve sınavlardan dolayı pek yapamiyorum yani hayatım stresli geçiyor. Ama artık kilo verme zamanı geldi düğünüm var
Hoşgeldin aramıza : ) öncelikle Allah tamamına erdirsin ne güzel 10 kilo vermissin devamı da çok rahat gelir bence azim var sende :)
Kaptanımızİnşallah:) ya hep başliycam diyorum yine araya bişey kaciyor. Şimdi tam olarak nasıl oluyor bu yarışma kuralları nedir?
Selam herkese bugun annem yanimdaydi biraz daha uyuyabildim ama yine de kahvalti yapamadim cunku cok yorgundum ve ya uyuyacaktim ya kahvalti yapacaktim bende uyumayi sectim kahvaltim ise bir iki domates kucuk lerden bir iki siyah zeytin aksam da tarhana corbasi dolma kiymali ve yogurt ama malesef annem tatli yapmis bir tane baklava dilimi kadar yedim cevizli serbetli uzgunum bu hafta su icemedim fazla baslangic olarak pek zayiflamis hisseiyorum kendimi tartiya cikmaya da cesaretim yok
Hoşbulduk:)
Yaşım 22 ve öğrenciyim. Şuan kilom 64 toplam 10 kilo verdim ama durakladım cünkü motivasyonum yok. Nişanlandım mart ayında düğünüm var ozamana kadar 8 9 kilo vermek istiyorum yani hedefim 55 kilo. Haftada 2 kere spor yapiyorum aslında daha sık yaparım ama işten dolayı ve sınavlardan dolayı pek yapamiyorum yani hayatım stresli geçiyor. Ama artık kilo verme zamanı geldi düğünüm var
O kadar fazla vaktim olmuyor hazirlayamiyorum aparatif takiliyorum
Selam herkese bugun annem yanimdaydi biraz daha uyuyabildim ama yine de kahvalti yapamadim cunku cok yorgundum ve ya uyuyacaktim ya kahvalti yapacaktim bende uyumayi sectim kahvaltim ise bir iki domates kucuk lerden bir iki siyah zeytin aksam da tarhana corbasi dolma kiymali ve yogurt ama malesef annem tatli yapmis bir tane baklava dilimi kadar yedim cevizli serbetli uzgunum bu hafta su icemedim fazla baslangic olarak pek zayiflamis hisseiyorum kendimi tartiya cikmaya da cesaretim yok
Bu arada herkese günaydın ; )oynakbasi34 kaptanimdan önce burdayim oleyyy o da çoktan kalkmistir da birazdan gelir
Herkes için güzel sağlıklı bir gün olur inşallah
elamın Aleyküm kızlarrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Ayyy bugün salı yani Fitnes günüm
Okula giden çocuklar gibi yine heycan yaptım daha doğrusu sabırsızlanıyorum çünkü cidden çok zevk aldım geçen seferFazlasıylada faydasını göreceğime adım gibi eminim
Hem spor öncesi saatim gelene kadar oturup yine kitap okuyabileceğim rahatlıkla ( sağ olsun eşim giderken ille bırakacağım diyor benimde işime geldi nasılsa dönüşte de yürüyeceğim bir yarım saat )
Bakalım toplamda akşama kadar bugün kaç adım atacağım
Aramıza hoş geldin canım
Bendeniz kızlarında dediği gibi Takım kaptanıadım banu 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında ( gerçi ikiside 1er yaş daha büyük olduklarını idda ediyor ) iki cadının Annesiyim ve İstanbulda evhanımıyım
Maalesef ki benim en yüksek gördüğüm kilo 124.5 kgdu ama şükürler olsun ki sonunda çok daha aşağıları gördüm ve görmeye de devam ediyorumGeçen cuma 93.9 kgdum ( 118le diyetisyene başladım 5.5 ay evvel )
Takım kurallarımız aslında çok fazla değil bakma ilk sayfada okadar çok kural yazdığınaÖzetliyorum hemen ;
Her arkadaşımızdan günlük 5 mesaj bekliyoruz en azından ( hani aktiv olunsun bazen belki 3 mesaj olur ama düzenli olarak paylaşım şart )
Yediklerimizi paylaşıyoruz ki birbirimizi uyarabilelim ( itiraf ediyorum bir kaç gündür ben ihmal ediyorum ama siz cemaat olarak hocanın dediğini yapın ama yaptığını yapmayın)
Her cuma bildirim günümüz yani bir önceki cumayla o cumanın kilosunu bildirim aradaki farkı yazıyoru
Mesela;
geçen hafta; 94,9 kg
Bu hafta; 93,9 kg
Fark; - 1 kg
Yüzdesi 1,05 % ( Verdiğin kiloyu bir önceki haftanın kilosuna bölüp 100 ile çarparak elde ediliyor bu yüzde )
Eğer yüzdeyi hesaplayamazsan da sıkıntı yok ben hallederim
Tek esnetemediğim kural var oda şöyle ki ; Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye alınabiliyorbu Adminlerin ısrarlı oldukları bir kural yoksa maalesef bazen bir hevesle takıma katılıp 1 hafta sonra ortadan kaybolan arkadaşların Takım kaptanlarına fazladan iş çıkarmamaları için kesin kural
Yani bu cuma bildirimini yaparsan 6 Ekimde sende düzenli paylaşım yaptığında listemize girmiş oluyorsuntabiki takıma dahil oldun listede ol olma Hee ben takım listesine girmek istemiyorum bildirimlere uyamam dersende yinede bizimle birlikte motive olup kilo vermeye odaklanabilirsin Zaten çok güzel fark yaratmışsın öyle aşırı bir kilonda yok
Bu arada daha evvel Takım yarışmasına katılmadın dimihani bir iki sene önce de olsa başka nikle de olsa belirtmen gerekiyor ki onuda listeye aldığımızda not düşeceğiz
İnşallah sende diğer kızlar gibi burayı çok sever ve kalıcı olurusunyılbaşına kadar bile müthiş farklar yaratabiliriz
Tekrar aramıza hoş geldin
Canım olmadı kahvaltı tabağını geceden hazırlayıp streçlehem sabah hiç uğraşmadan direk hazır olur domatesi de enine dilimlersen sulanmıyor onla bile uğraşmamış olursun ben çok acelem olduğunda öyle yapıyorum
Kız ölmüşle olmuşa çare yok ama bak cumaya listeye giriyorsun az da olsa eksi bekliyorum senden o yüzden kesinlikle bugün fazladan yürünüp o baklava yakılacak ona göre
Bomba gibi bir giriş yapacaksın bence bu cuma unutma
Valla benden önce geldin tabi ben sabah 6ya gelmemişti uyandım hatta şekersiz Türk kahvemi bile içtimdestan yaza yaza ancak gelebildim
Bu arada sanada günaydın canımne güzel erkenden kalkıldı metabolizma çalıştırıldı
Suyunu da bol tut cumaya kadar da bir bombe bildirim daha görelim senden bu hafta
Bu günkü yediklerim
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Peynir
Zeytin
Yeşillik
Öğlen
Cevizli köfte :/
Ayran
Biraz ekmek
Akşam
Mercimek çorbası
Öğlen parkta piknik yaptık güzeldi :)
Çok yürüdüm bu gün 11.000 adım köfteyi yakmışımdır umarım
Hoşbulduk:)
O kadar fazla vaktim olmuyor hazirlayamiyorum aparatif takiliyorum
Kahvaltımıda yapayım da tam olsun
Sabahın köründe kuru fasülye koydum haşlanması içinen azından öğlen duş alıp kendi yemeğimi yiyene kadar akşamlık yemeğim de hazır olur
Kuzunun beslenmesini de hazırladıktan sonra da artık az keyif yapar sonra spor için hazırlanırım
Bu arada bugün hava yağmurlu buralardayanıma bir ceket alayım da çıkışta hem terli olacağım hemde yağmur yağarsa hasta etmeyeyim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?