Günaydin kizlar
dünkü menüm
kahvalti iki ince dilim limonli kek, sütlü kahve
öglen yogurtlu corba, yaninda iki dilim ekmek, bolca tursu
aksam da bir dilim salamli ekmek.
Karbonhidrat agirlikli oldu ama miktar olarak azdi. Bide dün saatlerce is yapim herhalde yakmisimdir
Hayırlı sabahlar:)
Cevapladığın için teşekkürler Dün bi karışıklık oldu galiba bi 4.ü Takıma davet edildim bi 8.e şimdi arada kaldımmm? Bana hangisinde istiyorsan orda kal dediler dün 4.üncü takımda. Formu doldurdum kendimi tanıttım.
Ben bakliyatları dinlenmiş severim Banucum. . Sabahtan yaparım veya akşamdan ertesi güne hazır olsun diye gerçi birazda mecburiyetten:) malum çalışınca yemek hazır olmalı her daim ..
Bu arada dün spor Mahfetti beni kaslarimin her bi noktası çalıştı heralde .:)
Ben de hareketliym diye geçiniyordum:)
Kiim yemişHee seni piknikte köfte yerken görmüşler
Çok iyi olmuş. Günlük 10.000 adımın altına düşmememiz gerekiyor kilo vermemiz yahut korumamız için. Bir ara sağlık bakanlığı kamu spot yapmıştı hatırlarsan..
Kiim yemiş
yüzmeden tırsıp vaz geçtim şimdilik ama spora gidicem bu hafta ayarlarsam haftaya başlarım inşallah 2 gün o 2 günde yürüyüş kızıda yüzmeye götür getir yeter herhalde
Spora arkadaş buldum yüzmeyede bir iki ay sonra diye düşündüm canım...o arkadaşı kandırdım yüzmeyede:)Bence yüzmeden vazgeçme canımkesinlikle inanılmaz rahatlatıyor ve tüm vücudu en güzel çalıştıran spor
Ben hedefe ulaştığımda yaza doğru yazılmayı düşünüyorum tekrarhaftada 2 de olsa kendimi hem sıkılaştırmış olurum hemde keyif yapmış olurum
Spora arkadaş buldum yüzmeyede bir iki ay sonra diye düşündüm canım...o arkadaşı kandırdım yüzmeyede:)
Bende simdi kahvemi ictim eve gidip yemek yicem. Öglen icin dünden kuzu kavurma, sebze ve pilav var. Pilavi az tutarsam digerleri de pek sorun olmaz insallah.
Sonra eve gidince yine tam gaz ise devam. Kizin dolabini düzenlemem lazim. Alt üst olmus resmen.
Süperrrrrrrrrrinşallah çok faydasını göreceksin eminim
Afiyet olsun canımben yedim hatta şimdi tekrar çıkıyorum ayağı yanmış kedi modundayım yine bugün
Canım Pilavı 2 yk kaşığından fazla yeme en azından vicdanen rahat olursun
Kiim yemiş
yüzmeden tırsıp vaz geçtim şimdilik ama spora gidicem bu hafta ayarlarsam haftaya başlarım inşallah 2 gün o 2 günde yürüyüş kızıda yüzmeye götür getir yeter herhalde
Bende simdi kahvemi ictim eve gidip yemek yicem. Öglen icin dünden kuzu kavurma, sebze ve pilav var. Pilavi az tutarsam digerleri de pek sorun olmaz insallah.
Sonra eve gidince yine tam gaz ise devam. Kizin dolabini düzenlemem lazim. Alt üst olmus resmen.
Kizlar yaaa, ben size asil neyi sorcam dünden beri kafama takildi. Zayiflarken cildimizin sarkmamasi icin neler yapabiliriz? Kremler, spor falan tamada bunlar yeterli mi aceba? Sonucta benim hedefim hemen hemen yari halime gelmekDeri cild toparlanir mi?
valla bazen geliyolar banaHerkese iyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalımakşam yürüyüşü yaptık eşimle şimdi parktayiz batur oynuyor ben de bir bakayım bizim mekâna dedim : )
kittenlove afiyet olsun canım ben o yeme işini hafta sonu yaptim
boyun kaç canım . 0 10 kiloyu nasıl verdin peki diyetisyen takipli miydin spor salonuna gittin miiHoşbulduk:)
Yaşım 22 ve öğrenciyim. Şuan kilom 64 toplam 10 kilo verdim ama durakladım cünkü motivasyonum yok. Nişanlandım mart ayında düğünüm var ozamana kadar 8 9 kilo vermek istiyorum yani hedefim 55 kilo. Haftada 2 kere spor yapiyorum aslında daha sık yaparım ama işten dolayı ve sınavlardan dolayı pek yapamiyorum yani hayatım stresli geçiyor. Ama artık kilo verme zamanı geldi düğünüm var
valla spor heycanı güzel bir şey ben de bayılıyorum spor yaptığım günlere :)Öğlene doğru eve gelince bakarım yine hadi Allaha emanet olun
Kaçamaksız ve bol suyla günü kapatalım kızlarhadi kızlar göreyim sizi bu haftada ilk 3e girelim
onun sporfan başka çaresi yok malesef ama sadece cardio yetmez terletici egzersizlerin yanında sıkılaştırıcı egzersizler eklemek lazım pilates gibiKizlar yaaa, ben size asil neyi sorcam dünden beri kafama takildi. Zayiflarken cildimizin sarkmamasi icin neler yapabiliriz? Kremler, spor falan tamada bunlar yeterli mi aceba? Sonucta benim hedefim hemen hemen yari halime gelmekDeri cild toparlanir mi?
boyun kaç canım . 0 10 kiloyu nasıl verdin peki diyetisyen takipli miydin spor salonuna gittin mii
Haaaaa ve en önemlisi - saat 17 18 den sonra bişey yemedim. Hiçbişey. Ve bol bol su için su kaybını önlemek icinboyun kaç canım . 0 10 kiloyu nasıl verdin peki diyetisyen takipli miydin spor salonuna gittin mii
Bende öyle düsündüm. Yogurdum bitmis eger olsaydi yanina avodado dip yapardim sebzeyle iyi giderdi. Ben bi türlü mayalayamiyorum olmuyor resmen kac kere denedim. Benim es kisisi mayaliyor cani istedikceneyse bugün bidaha deneyim bari eninde sonunda olacak tutacak o maya
Bu siralar tursuya taktim ben, ilk defa kendim yaptim ve acayippp lezzetli olmuskendimide övim bari bi yandan. bi kavonoz tursuyu ekmekle yiyebilirim o derece
Kizlar yaaa, ben size asil neyi sorcam dünden beri kafama takildi. Zayiflarken cildimizin sarkmamasi icin neler yapabiliriz? Kremler, spor falan tamada bunlar yeterli mi aceba? Sonucta benim hedefim hemen hemen yari halime gelmekDeri cild toparlanir mi?
Herkese merhaba kızlar
oynakbasi34 maşallah bu ne hız bu ne hareket bu tempoya kilo dayanır mi
Biz de aksama yeni bakıcıya gideceğiz tanısacağız bakalım eşim tanıyor aslında beyler uzun zamandan beri arkadaş da biz hanımlar tanismiyoruz eşimin tanıdığı da iyi oldu kim müsait ise o bırakacak baturu yarın da okul çıkışı baturla gideceğiz sonra perşembe sabahtan bırakacağım artık inşallah iyi olur: )
valla spor heycanı güzel bir şey ben de bayılıyorum spor yaptığım günlere :)
Boyum 1.68cm
Hayır yanlız başıma verdim spor yaparak. Spor yapmadan sağlıklı zayıflamak mümkün değil zayıflasanızda kastan gider. Ben her sabah işyerinde molada yoğurt yedim icine meyve doğradım. Öğle annemin yaptığı yemeği genellikle sebze yemekleri yapar. Akşam bişey yemezdim sadece aç kaldıysam bi elma yada kücük bi salata yerdim yada salatalık böyle şeyler. Her sabah limonlu su ictim ve tatlıyı haftada 1 kereye düşürdüm. Aşırı tatlı yiyen birisiydim en cok tatlıyı azaltmak bana verdirdi:)♡ ama bu 10 ķiloyu kac ayda verdimmmmmm galiba 3 ay en sağlıklısı yavaş verilen kilodur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?