Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Sabah : kahvaltı tabağı domates salatalık 1 haşlanmış yumurta 1 kaşık elma receli maydanoz ve biraz pide

Öğle : tarhana corbası

Akşam : bişey yiyesim yok bi kac ceviz yedim
Su fazla icemiyorum bilmiyorum miğdemde hep böyle şişkinlik gibi bişey var
Zaten saat 17 18 den itibaren bişey yemek yok
Şimdi sporumu yapcam

Helal sana canım aynen devam eminim bu hafta çok güzel sonuçlar göreceksin

Merhaba canım menun güzel
Ama artık karar vermelisin iki takıma birden yazamazsin Bir grupta yarisabilirsin

Merhaba kızlar benim Diyet spor güzel gidiyor sporumu 50dk çıkardım günlük

Bide şu kalori hesabı yapan arkadaşlar bana yardımcı olabilir mi? Bugün toplam kalori 800

Bı yanlışlık olabilir mi siz hangi kalori hesaplama uygulamasini kullanıyorsunuz

Yediklerime gelince
Yoğun bir gündü yine, hatırlamaya çalışayım ...

Sabah,
Yumurta
Peynir
Domates
Zeytin

Ara,
Duble kahve
1 dilim baklava

Ara,
3 taze ceviz
10 tane üzüm. .

Akşam,
Kabak çiçeği dolması
Kavun

Kahvaltilik göçmen sosu yaptım bakalım nasil olacak. Fakat cok ugrastiriyor.. belim agridi geldigimden beri ayaktayim,mutfaktayım... artik ayak topuklarim agiriyor uzerine basamiyorum...birazdan limonata da yapicam daha sonra oturucam inş. ..

Herkese hayirli aksamlar bugün yazamadım çünkü günüm yollarda geçti
Kahvaltı omlet peynir cay ve 1 dilim tam buğday ekmegi
Ara şekersiz türk kahvesi
Akşam 2 kaşık pilav 2 kaşık etli nohut biraz turşu atıştırma şeklinde oldu çünkü hep koşuşturma halindeydim
Şu 2 lt olmuştur Halen de iciyorum

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Gece KVde olsa cepten girerim diyordum ama baktım bu kez fazla telefonunu eline almadı bende ondan sıkıldığımı düşünmesin diye kendi telefonumu da elime almadım
Şükür dünde çok güzel geçti ve bol suyla günümü kapattım Gece 23:30da artık dayanamayıp müsaade istedim yattım ( o saatte kadar okadar zor direndim ki eee yoğun bir gündü normaldir )
Kvye sen kızın odasında yatarsın dedim malum erken kalkıyorum seni uyandırmayayım dedim

Bir güzel şekersiz kahvemi de kaptım geldim
Bu arada eksiler göremeye devam ediyorum Pek yakında Allahında izniyle 8li rakamları da göreceğim inşallah

Kızlar cumaya kaldı burda 2 gün lütfen herkes çok sıkı tutsunda yine hedeflerimize biraz daha yaklamış olalım hemde dereceye girelim tekrar

Canım ben kalori sayar çok eskiden kullanıyordum ( Fatsecret diye bir program ) ama ben onların yüzde 100 doğru olduğunu düşünmüyorum Heee 3 aşağı 5 yukarı ne kadar yediğini bilirsin o şekilde birde kalori olarak çok da aşağılara düşme sonuçta ileride duraklama olduğunda daha aşağısına düşemeyecek bir durum olur
Benim listelerim kaç kalorilik tam olarak bilmiyorum ama 1 500 kalori falan herhalde şu an tükettiklerim ve gayet güzel gidiyor

Yenacığım menün yine harika hamarat hatun hem çalışıp hemde okadar kışlık yapabilmen bence gerçekten saygıyı hak ediyor ben evde olduğum halde zoraki yaptım hatta az daha menemenlik yapsaydım diyorum ama fırsat bulamıyorum daha doğrusu yemiyor Daha dün arkadaşa da dedim şöyle patlıycanlı, kırmızı biberli, bol domates biberli bir kahvaltılık yapsam keşke diye ( sanırım senin göçmen sosu dediğin de bunun gibi )

Hairka bir menü canım akşam özellikle çok dengeli ( daha doğrusu hepsi dengeli de akşam bizler için daha önemli olduğu için dikkatimi o çekti ) Birde suyunu az daha çoğaltırsan gerçekten harika bir sonuç alacağına adım gibi eminim

Ben de katılabilir miyim

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun . Çok mutsuz hissediyorum ama hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden . Sizlerle beraber bende zayıflamak istiyorum lutfen beni de alın gruba

Ne demek canım tabiki katılabilirsin
Aramıza hoş geldin
Hemen kısaca bende kendimi tanıtayım; Adım Banu, 37 yaşında biri 17 diğeri 7 yaşında iki cadının Annesiyim ( gerçi ufaklık ısrarla ben 8 yaşındayım diyor ) İstanbulda yaşıyorum ve evhanımıyım
Küçüklükte bile hiç bir zaman çok çok zayıf olmayan biriydim İnanılmaz ama 52 kgla evlenen ben depresyondu, sıkıntıydı, hormonlardı hatta hamileliklerdi derken rekorum olan 124.5 kg yu görmüşlüğüm var
Bir ara ameliyat bile olmayı düşündüm ama yemedi
Senelerce al ver dönemlerim oldu ve en sonunda 5.5 ay evvel Diyetisyene 118 kgla başladım ve şükürler olsun ki 93.9u geçen hafta cuma görebildim
Yolum çok uzun ama ben kesinlikle başarabileceğime inanıyorum

Şimdi hoca buysa Cemaat nasıldır diye düşünme sakın Kızlar maşallah fıstık gibi olma yolumuzda benden önce gidiyorlar ama bende yetişmek için azimliyim
Birlikte çooook çoook güzel kilolar verip hedeflerimize ulaşacağız Allahın izniyle

Hemen kurallarıda bir özetliyeyim;

Düzenli olarak paylaşım istiyoruz ( günde en az 5 mesaj hee yoğunluklarda yada giremediğimiz zamanlarda öncesinde haber veriyoruz ki kimse merak etmesin o konuda hep idare ediyoruz birbirimizi sonuçta maksat motive olmak insanları sıkmak değil )
Günlük menülerimizi de elimizden geldiğince paylaşıyoruz ki varsa bir durum gözden kaçan görenler uyarabilsin kırmadan
Her cuma tartı günümüz o gün saat 14:00de kadar en geç herkes bir önceki haftanın kilosuyla o haftanın kilosunu aradaki farkla bildiriyor ;
MİSAL

Geçen hafta; 94,9 kg
Bu hafta; 93,9 kg
Fark ; 1 kg
Yüzdesi ( verdiğin kiloyu bir önceki haftanın kilosuyla bölüp 100 ile çarpıyoruz bu yüzdeyi bulmak için )

Heee yüzde hesabını yapamazsan ilk etapta bende yaparım sıkıntı değil

Bu arada esnetemediğim bir katı kuralımız var oda KK nın Adminleri tarafından konmuştu zaten
Yeni gelen arkadaşlarımız ancak 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar yani bu cuma bildirim yapan 2 hafta sonraki cuma ancak listeye girebiliyor
Bu kuralı esnetme şanımız yok çünkü maalesef bir hevesle gelip bir sonraki hafta kayıp olan arkadaşlarda oluyor yönetimdekiler de Kaptanları fazla işden kurtarmaya çalışıyor ( bizler listeleri düzenlediğimizden )
Hem madem zayıflayacağız istikrarlı ve bizleri motive eden arkadaşlarla yolumuza devam etmek daha keyifli dimi

İnşallah sende kalıcı olur bizlerle hedefe kadar devam edersin

Bu arada her üye senede 2 kere izin alma hakkına sahip İzne ayrılan üye en az 2 hafta izinli olabilir ama ucu acık dönüş anlamında tabi her zaman derim sürüden ayrılanı kurt kapar o yüzden fazla uzak kalmamak en güzeli

Bu arada daha önce bu veya başka nikle cuma yarışmasına katılmadın dimi ona göre 3.cü cuma notunu düşeceğim seni listeye eklerken

Suyu çoğaltmak istiyorum ama hem ogurecek duruma geliyorum hem de bıkıyorum bi yere gidemez oluyorum çünkü benim doğuştan idrar torbam küçük 5 10 dakika bir doluyor hiç şu içmesem bile ben oruçluyken bile günde 12 15 arası idrar yapıyorum günde 2 3 bardak su içtiğim zaman bu sayı 18 e çıkıyor şimdi 2 lt içiyorum düşün halimi

Allah yardımcın olsun canim cidden çok zor benim gunde 3 litreyi g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…