Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydin kizlar,

Krem vb hikaye diyor uzmanlar.. Spor Spor Spor imiş çaresi :)

Ha ben çok sarktim

Hadi yaaa, insallah toparlar vucüdün kendini en kisa zamanda. En korktugum sey sarkmak. Gerci su kilolar gitsin de tek derdim o olsun.

Valla yogurdu kaccc kere denedim hic olmadi. Bu hafta tekrar denicem Taze süt almam.

Ayyy tursuya bayilirm da su mu toplatiyo? Öyleyse dikkat edim bende öffffff olamaz ama yaa tursu derken bile agzim sulaniyor

Oooo süper olurrr,söyle hafif kasli incecik bi göbek wowww.

Spor yápmiyorum ne zamandir, ama günlük bir saat yürüyüsüm var tempolu bi sekilde. Ha bide bitmekbilmeyen ev isleri -.-

Sadece başvuru yapmıştım önceden ama katilmadim. Çok eskilerde katılmış olabilirim iki uç sene önce tam hatırlamıyorum canm. Listeye katilmasam bile bildirim yapabiliyor muyum

Sıkıntı yok canım ben araştırırım geçmişe dönük
Başka nikle girmediysen bulunur zaten ona göre listeye girdiğinde not eklerim ben
Listeye girmesende tabiki burada bildirim yapabilirsin tabi gönül listeye girmenden yana

Oooo süper olurrr,söyle hafif kasli incecik bi göbek wowww.

Spor yápmiyorum ne zamandir, ama günlük bir saat yürüyüsüm var tempolu bi sekilde. Ha bide bitmekbilmeyen ev isleri -.-

O bitmeyen ev işlerinden bende de var artık bitsin diye beklemiyorum bağışıklık kazandım

Dünkü menüm:

sabah sütlü kahve, iki dilim kek (bitti sükür kek)

öglen, pilav, kuzu kavurma, sebze bolca tursu

aksam bir dilim ekmek, peynirli

Menün gayet güzel canım ama akşam çok az olmuş en azından bir salata ekleseydin yanına yada yoğurt

Kızlar KVyle hazırlanıp Anneme kahve içmeye gidiyoruz öğleden sonrada veli toplantısı var sonrasında damlarım yine

Allaha emanet olun

Ben haftalık yapıyorum yoğurdu süt kaynadıktan sonra parmağınla bak ılıktan daha sıcak olsun bi kaseyede mayayla sütü karıştır dök içine ağzını kapa sar sofra gibi bişeye ( ben akşamdan yapıp sabah buz dolabına koyarım) rüzgar almayan yerde bırak buz dolabında da bir gün kalırsa daha güzel oluyor afiyet olsun

Dünkü yediklerimi yazayım
Sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
Salata
Peynir
Zeytin
Öğlen
Çorba
Salata
İkindi
1 armut
Akşam
Çorba
Salata

Spor 1 saatten fazla yürüdüm 7.000 adım dizim ağrıdı bıraktım

Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun . Çok mutsuz hissediyorum ama hiçbirşey yapmak gelmiyo içimden . Sizlerle beraber bende zayıflamak istiyorum lutfen beni de alın gruba

Merhaba canım...

Allah yardimcin olsun canım. .

ISILDURU nasıl oldu kızın.? Ins daha iyidir...

oynakbasi34 Banucum aynı sostan bahsediyoruzdur muhtemelen. Çok lezzetli oluyor yap sen de makarnaya da çok yakışıyor...
Kızım çok Seviyo o yüzden de uğraştım bu kadar .. bir de çalışınca evde olmadığım zamanlar hazır yiyecek olmasi gerek .. okuldan gelince hemen lupletiyorlar ...

Sen de ağır misafirini atlatmissin hadi gözün aydın :)

diyetkolik kullanıyorum ben genelde

selamlar bugün çok şükür enerjiğim sporumu yapıcam sonunda geçen hafta çok hasta olmuştum yeni yeni geçiyo en azından spor yapcak kadar( yürüyüş yapcak kadar) geldim kendime üç güne hasta olucam ondan şişim biraz ama cuma eksi göreyim diye çırpınıyorum bakalım inşAllah yıllar sonra 65 li rakamlar görücem

bunu deyince aklıma 57 kilo olduğum zaman geldi sınav stresinden kilo almıştım 2 kilo çok geliyordu bana ah akılsız başım sonraki 2 sene içinde 73 kilo oldum işte şükretmek lazım insan değerini bilmiyor hiçbir şeyin elindeyken .

dünkü menümüü yazayım bu arada
kahvaltı yapamamıştım
öğlen : yayla çorbası 98 kcal
sebze kebabı 302 kcal
ayran 128 kcal
ara : 2 kare bitter çikolata

akşam : 1 tane kırmızı biber dolması
mısır ekmeği doğradım yoğurda bir kase ondan yedim
ara : 10 badem

sanki bişi daha yedim ama hatırlamıyorum şuan

fatsecreti telime yüklemiştim ben kilo takibi de yapıyo aslında o çok hoşuma gitmişti onun güzel yanı markalarında olması yoğurt yerine örneğin direkt sütaş yoğurt yazınca çıkıyodu hatta aklıma geldi yüklesem mi ki

Herkese merhaba hanımlar su an yorgun bir şekilde yazıyorum bir yayilmisim görmeyin dün yeni bakıcıya gittik tanıştık keşke daha önce tanissaymisiz ve ille eve gelsin bakıcı diye diretmeseymisim çok sevdim kadını evleri de tertemiz 2 tane de oğlu var 9 ve 10 yaşlarında onlar da baturu çok sevdi bugün de okul çıkışı gittik esyalarimizi biraktik içime sindi bakalım inşallah iyi olur dün zaten geç geldik bakamadim bile buraya sabah da 6da kalktım ama baturun çantasını hazırladım bir de bugün nöbetçi olduğum için erken çıktım evden okul da çok yoğundu nöbet zaten zor öğle arası da veli toplantımız vardı bitmiş bir halde eve geldim baturu aldim yeni bakıcıya gittik 1 saat oldu geleli geçmişi okuya okuya anca geldim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…