Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Arkadaşlar hafta sonu baya kaçırdım ipin ucunu arkadaşlarla yat kiraladık ve iki gün boyunca pasta börek çörek yedik kendimi ödüllendirecektin zaten ama bu kadar olmasına üzüldüm pişman oldum ama artık çok geç bu hafta telafi haftam olacak kesinlikle artı istemiyorum

Ya nerden nerelere bulman iyi olmuş bence ne kadar güzel şeyler başardoğını görmüşsün :)

Herkese iyi öğlenler :))
Bugün uzun zamandır giymediğim bir badiyi giydim ve aynada gördüğüm görüntü karşısında mest oldum o yüzden çok mutlu ve enerjiğim bugün :)) kahvaltım öğle yemeğim de çok iyiydi ve inanamazsınız koca bi bardak yeşil çay içtim biraz önce :))
Gitsin kilolar inşAllah

Kaçamak
sonrası spor her zaman iyidir yürüyüşlerini attırırsın bu hafta

Selamın aleyküm kizlar

Tekrar hayırlı günler :)

Laptobu kaptirinca kiza cebe talim
Küçük kuzuyu okuldan aldim o ara esimde eve erkenden gelince komşu icin hazir araba evdeyken Halden su almaya gittim Kadincagiz pazar arabasıyla su almak için hem dünya yol gidiyordu hemde yoruluyordu bende araba altimda sirtimda mi tasiyacagim bittikce haber ver gider alırız biz dedim

Bir iki eksiğimi de alıp eve attim kendimi ve yorgunluk kahvemi bile içtim
Aksamlik kendime az birşey corba yapacağım evdekilere patlıcan biber yaptim birazda kizlara kadar patates kizartirim
Uzun zamandır yemediler bayram ettireyim sabilere

Sendeki bu azim oldukça basaramayacagin hiçbir şey yoktur kaptanım ; )

Sağol canım hepimiz için geçerli
Bu arada bizim öğretmen de sinifimiz daha güzel olsun diye birkaç görsel yapmak istiyordu biz veliler de yardım edeceğiz :) bakalım ne günü toplanacagiz :)

Merhaba arkadaşlar sonunda gelebildim benim internet bitti bi türlü yeniletemedim eve internet bağlattık sonunda artık internet sıkıntım olmayacak bu arada nasılsınız arkadaşlar neler yaptınız

Şükür kavusturana canım hadi gözün aydın artik her gün buralardasin

Ohh supersin canım bu hafta senden güzel rakamlar gorecegimize eminim

Olsun canim cumaya kadar dengelersin ama baya sıkı tut canim

Ya nerden nerelere bulman iyi olmuş bence ne kadar güzel şeyler başardoğını görmüşsün :)

Evet bana güzel bir ders oldu o dönem Allahin izniyle bundan sonra hep daha asagilari göreceğim inşallah ♥♥♥ tabi hepberaber

Supersin canim hadi bir sonraki dar gelenleri hedefliyoruz benimde düdük gibi olan hatta hiç olmayanlar vardi artik çok rahat oluyorlar yaza kadar çok daha fazla kilo vermiş oluruz sonra gelsin yeni gardolap :)

Merhabalar giremedim rahatsızdım biraz bu günde domates konservesi için 30 kilo domates aldım semizotu aldım onlarla uğraşıyorum çay molası verdim

Geçmiş olsun canim maşallah kisliklar yapıldığına göre çok daha iyisin kolay gelsin canim sana

Merhaba kızlar
Kızımı parka götürdüm yürüyüş oldu bı iki mağaza gezdik eve geldik şuan sallıyorum uyusun diye

Yeşilçayimi yapıp sporumu yaparım kızım uyuyunca

Mis gibi temiz hava da alınmış daha ne olsun biraz daha yaparsan tam süper olur

Dışarıda yuruyeceksin sandım ben yine de dikkat et canım herkes hasta bu aralar

Şuan akşam yemegimi yiyorum avm avm gezdim ama 7 gibi bi 20 dk daha yurumeyi düşünüyorum d vitamini alıyorum 4 gündür çok düşüktü Dr um verdi ondanmi bilmiyorum aşırı enerjiyim
Akşam yemeği menume geceyim
Tavuk suyuna çorba ama tavuğu patates soğan sarımsak havuç taze zencefil 3 4 adet top karabiber le haşladim suyu blendirdan geçirdim ohh mis ana oğul içtik sonra o bütün tavuğu patatesle fırına verdim kizarttim bi parça a aldım 2 dilimde patates yoğurt ve biber turşusu işte hepsi bu kadarda ne olsun zaten

Gayet güzel bir menü canim tebrikler
Bende akşam yemegimi yedim hatta aklimdayken bende paylaşayım yediklerimi

Evettt gelelim menüme ;

Sabah uyaninca 06:15de
1 büyük fincan şekersiz Türk Kahvesi
Bolca su

Kahvaltı 07:30da
2 tatlı kaşığı lor
1 parca light süzme peynir
1 domates
1 salatalik
1/2 kırmızı biber
Bol Roka ve Maydanoz
1 fincan maydabozlu limonlu yeşil çay

Ara 11:00de
2 kaşık yoğurt + 1 çay kaşığı Çörek otu

Öğlen 12:40
Bol maydanozlu marul salatası
4 kasik kadar izgara patlıcan
2 kasik yoğurt

Ara 15:00de
1 fincan şekersiz Türk Kahvesi

Ara 16:30
1 adet kivi + 1 fincan sıcak su

Akşam 17:45
2 kepçe tel Şehriye çorbası
1 büyük kase bol maydanozlu marul salatası

Artik son ara öğün saat 19 - 20 gibi olur oda 2 dilim ananas üzerine tarçın ve 1 fincan sicak su
Bu saatte kadar 2 litre ancak su icmisimdir artik yatana kadar 1 litre daha icerim en azından

2 sorum var
1 sıcak suyu içmenizin sebebi nedir
2 corekotu yoğurt zayıflamaya yardimcimi

Sizin e okul işleri çok oluyor dimi.?
Kolay gelsin ...

Hoşgeldin canım.. ev de netin olmasi iyi oluyor. .

Ne iyi olmuş yürüyüş çıkmış aradan..
Yansın yağlar. :)
Sağol canım okul başında ve sinav haftalarında e okul işleri yoğun oluyor evet canım bir de Türkçe öğretmeni isen daha çok işin oluyor okulun bütün programları bize bakıyor tabii bunlara ek bir de kütüphane var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…