- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Siz ne güzel velilersiniz yaa maşallah size :) darısı bana sizin gibilerdenSağol canım hepimiz için geçerli
Bu arada bizim öğretmen de sinifimiz daha güzel olsun diye birkaç görsel yapmak istiyordu biz veliler de yardım edeceğiz :) bakalım ne günü toplanacagiz :)
Şükür kavusturana canımhadi gözün aydın artik her gün buralardasin
Ohh supersin canımbu hafta senden güzel rakamlar gorecegimize eminim
Olsun canim cumaya kadar dengelersin ama baya sıkı tut canim
Evet bana güzel bir ders oldu o dönemAllahin izniyle bundan sonra hep daha asagilari göreceğim inşallah ♥♥♥ tabi hepberaber
Supersin canim hadi bir sonraki dar gelenleri hedefliyoruzbenimde düdük gibi olan hatta hiç olmayanlar vardi artik çok rahat oluyorlar yaza kadar çok daha fazla kilo vermiş oluruz sonra gelsin yeni gardolap :)
Geçmiş olsun canimmaşallah kisliklar yapıldığına göre çok daha iyisin kolay gelsin canim sana
Mis gibi temiz hava da alınmış daha ne olsunbiraz daha yaparsan tam süper olur
Geçmiş olsun canım kimi duysam hasta bu aralar havalar da soğumaya başladı dikkat etmek lazımHiç sorma oğlum grip oldu bile bu mikrop bütün evi dolaşır kesin hazır iyiken saldirayiç spora diyorum
Geçmiş olsun canım kimi duysam hasta bu aralar havalar da
Teşekkür ederim canım ya havaların dengesizliginden çoğaldı yine grip nezle
Dünkü menümü yazayım önce: )
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu light peynir küçük bir dilim bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi
Öğle bir kase asure
Ara bir paket activia
Akşam 5 6 kaşık zeytinyağlı taze fasulye 3 4 kaşık bulgur pilavı bir küçük kase yoğurt
Senin menü de gayet güzel canım veeee sporBugün yediklerim,
Sabah,
Tereyağli sahan da yumurta
Biber
Acur
2 zeytin
Ara,
Pek organik pestil 1 parça. .
(Mardinli is arkadaşım var ondan aldım. .Şeker ilavesi yok. Üzümün kendi şekeri şahane bişey..tülbent gibi incecik.. peçete gibi katlanmış.. Mardinin üzüm ve Mardin uzumunden elde edilen şaraplar dünyaca ünlüymüş. . Adım adım türkiyede Mardin yöresinden sevgiler.)
Ve duble kahve.
Öğle,
Börülce salatası
Ara,
Üzüm
Aksam,
Kıymalı kabak
Semizotlu yoğurt
Ara,
Henüz belli değil belki süt içmeye zorlarim kendimi...
Spor.. 60 dk. Aerobik plates
Merhaba kızlar bu sene hem 1. Sınıf hem de öğleci olunca kendime hiç zaman ayıramıyorum şimdilik
Ya düzene oturtmadım ya da böyle gidecek sene sonuna kadar bilemiyorum
Ne ev temizliği yemek toparlanma bitiyor ne de okulda çok verimli çalışabiliyorum İnşallah bu şekilde gitmez
Diyete gelince iki gündür dikkat ediyorum bakalım cumartesi diyetisyende ne çıkacak kilom
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
30 gr peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle
Kaşarlı tost
Ara
Küçük muz
Akşam
Salata yoğurt
80 gr et
1 kepçe çorba
Ara
1 mandalina düşünüyorum
Su 2 lt ye tamamlarım
Teşekkürler inşallah şuan ki gibi devam etmezKolay gelsin.. 1. Sınıf çok zordur. .
Yoluna girer henüz sene başındayiz çok yeni...
Teşekkürler inşallah şuan ki gibi devam etmez
Teşekkürler midem ağrıyor geceleri çok sinirsel...... semizotu çok severim ben kurutmuyorum ayıtlayıp yıkıyorum süzgeçte bekledikten sonra iri doğrayıp dondurucuya atarım kışın taze gibi olur yemeği pratik hemde ıspanakda aynı şekil atarım
Teşekkürler midem ağrıyor geceleri çok sinirsel...... semizotu çok severim ben kurutmuyorum ayıtlayıp yıkıyorum süzgeçte bekledikten sonra iri doğrayıp dondurucuya atarım kışın taze gibi olur yemeği pratik hemde ıspanakda aynı şekil atarım
Patlıcan çabuk kurur aslında ..olduğu kadar biberlerde hava kötü olursa yarı kuru buzluğa atarım kızarsın yeterBen de severim semizotunu
Kururmu ya biberler. ?
Artık geçti mevsimi diye aldığım patlıcanları közleyip buzluğa attım ben de bugun. .
Kurutmak için almıştım oysa :) nasip değilmis. Koca yaz geçti yeni aklıma geldi benim :)
Benim de hiç isim bitmiyor canım dün temizlik yaptim güya tuvalet ve banyo kalmıştı biraz önce de onları temizledim çocuk uyuduktan sonra da okul işleri var evrak vs. 12 de uyuyup 6da kalkmayı düşünüyorum inşallahMerhaba kızlar bu sene hem 1. Sınıf hem de öğleci olunca kendime hiç zaman ayıramıyorum şimdilik
Ya düzene oturtmadım ya da böyle gidecek sene sonuna kadar bilemiyorum
Ne ev temizliği yemek toparlanma bitiyor ne de okulda çok verimli çalışabiliyorum İnşallah bu şekilde gitmez
Diyete gelince iki gündür dikkat ediyorum bakalım cumartesi diyetisyende ne çıkacak kilom
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
30 gr peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle
Kaşarlı tost
Ara
Küçük muz
Akşam
Salata yoğurt
80 gr et
1 kepçe çorba
Ara
1 mandalina düşünüyorum
Su 2 lt ye tamamlarım
Gayet güzel canım afiyet olsun :)Menüm
Kahvaltı : iki kepçe mercimek çorbası 280
Öğle : köfte rosto +patates püresi 332
Ayran 64
Ara : yeşil çay
Bebek ziyaretine gittim orda bi tane kuru pasta + 1 bardak vişne suyy 82 kcal
Akşam bir tabak taze fasülye 142 kcal
İki kaşık pilav
Bir kase chialı yoğurt
Ortalama 1100 kalori oldu
Şuan suan 2 lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?