2 sorum var
1 sıcak suyu içmenizin sebebi nedir
2 corekotu yoğurt zayıflamaya yardimcimi
Siz ne güzel velilersiniz yaa maşallah size :) darısı bana sizin gibilerdeninan ben bişey istemiyorum ara sıra okula gelsinler yeter :)
Bugün yediklerim,
Sabah,
Tereyağli sahan da yumurta
Biber
Acur
2 zeytin
Ara,
Pek organik pestil 1 parça. .
(Mardinli is arkadaşım var ondan aldım. .Şeker ilavesi yok. Üzümün kendi şekeri şahane bişey..tülbent gibi incecik.. peçete gibi katlanmış.. Mardinin üzüm ve Mardin uzumunden elde edilen şaraplar dünyaca ünlüymüş. . Adım adım türkiyede Mardin yöresinden sevgiler.)
Ve duble kahve.
Öğle,
Börülce salatası
Ara,
Üzüm
Aksam,
Kıymalı kabak
yoğurtlu semizotu
Ara,
Henüz belli değil belki süt içmeye zorlarim kendimi...
Spor.. 60 dk. Aerobik plates
Bugünkü menum de şöyle
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir bir küçük dilim bir yumurta bir dilim karışık tahilli ekmek bir bardak çay
Ara bir fincan şekersiz turk kahvesi ve 2 adet gün kurusu kayısı
Öğle bir kase müsli light süt ile hazırlanmış
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı bir bardak çay yarım dilim kek 2 3 çatal aldım okul çıkışı baturu alıyorum ya sağolsun bakicimiz her gün çay demliyor bana ne kadar yok girmeyeyim desem de olmuyor
Akşam 2 kaşık zeytinyağlı taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı bir küçük dilim karışık tahilli ekmek bir tabak yogurtlu patlican salatasi
Yeşil cayimi içerim 1 saat kadar sonra
Merhaba kızlar bu sene hem 1. Sınıf hem de öğleci olunca kendime hiç zaman ayıramıyorum şimdilik
Ya düzene oturtmadım ya da böyle gidecek sene sonuna kadar bilemiyorum
Ne ev temizliği yemek toparlanma bitiyor ne de okulda çok verimli çalışabiliyorum İnşallah bu şekilde gitmez
Diyete gelince iki gündür dikkat ediyorum bakalım cumartesi diyetisyende ne çıkacak kilom
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
30 gr peynir
Domates
1 dilim ekmek
Öğle
Kaşarlı tost
Ara
Küçük muz
Akşam
Salata yoğurt
80 gr et
1 kepçe çorba
Ara
1 mandalina düşünüyorum
Su 2 lt ye tamamlarım
Banu pantolon olayın gibi bişeyler oldu cuma günü okula gittim hep giydiğim kotu giydim amanın düşecek totoşdan diye tuta tuta gittim bi mutlu oldum ki evde iki çeşitli bedende olan pantolon vardı denedim modası geçmiş olan bol bile oldu 48 beden olanda oturdu bir iki kilo sonra süper olurbi kırmızı elbisem var 77 kilo falandım aldığımda onu giyebilmek hedefim
Bu bakicimizla olan muhabbetimizi Rabbim daim etsin aminSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür büyük kız okuldan geldi de biraz evvel laptopuma kavuştum
Her sabah 5de kalkınca erkenden uykum geliyor ama direniyorumAslında sabah 6 benim için en ideali de bu ara nedense daha erken uyanıyorum
Yarın fitness günümohhh misss bir güzel yağları yakayım ki cumaya süper bir rakamla karşınıza çıkayım
Yine çok yoğun bir gün beni bekliyor hatta her zamankinden yoğun
Sabah fitness öğlene doğru büyük kızın okul toplantısı ( 1 saatçikte olsa görüneyim) ordan çıkınca hemen küçük kızımı Annemden alıp direk havuza yüzme dersi için gideceğiz artık akşama kadar biraz zor girerim buraya gerçi sabah çıkmadan bir damlarım
Canım bana diyetisyenim her meyvenin yanına sıcak su veriyorkan şekerinin meyvenin şekerinden birden yükselmesini engelliyor üstelik baya da tıkıyor insanı
Ben büyük kızın İlkokul dönemi her şeye atlardımhatta ilk sene birde Sınıf Anneliği yapmıştım ama o baya bir yormuştu çünkü aman milletin cebinden çok fazla para çıkmasın diye ne lazımsa günlerce en uygunu nerde diye dolanırdım
Şimdi Sınıf Anneliğine gönüllü olmadım ama Öğretmen büyük kızımında eski Öğretmeni olduğu için bilir ne olursa yardımcı olabileceğimi
Şükür bu seferki velilerde gayet istekli ( çoğunun ilk tecrübesi) sadece bir kaç tanesi kılçık onlarında hakkından geliyoruz geçen sene bir tanesi neden aidat ödenecek falan diye söylendi dayanamadım hatunu fırçaladım sonuçta o toplanan aidatlar çocukların temizliği ve ihtiyaçları için kullanılacak herkes veriyorsa seninde itiraz etme şansın yok sonuçta senin evladında yararlanacak dedim hatun bana bozulur diye düşünürken şimdi ne olsa sanki sınıf annesi benmişim gibi Ablacığım işte atıyorum para toplanacaksa bu para ne için sen daha iyi bilirsin işte şu günü getireceğim diye bana hesap veriyor
Menün harika canımsporunuda yapmışsın daha ne olsun hadi bakalım cumaya ikimizde bomba gibi sallayalım listemizi
Menün çok güzel canımmaşallah bakıcınızda dünya tatlısıymış Rabbim daim etsin ...Aminnn
Gülşenciğim Allah yardımcın olsuntam gün olsaydı en azından daha erken eve döner kendine de vakit yaratabilirdin Gerçi hazırlıklarını geceden yapıp sabahda erken kalkabilirsen yine 1 saat de olsa kendine zaman yaratabilirsin
Menün bu arada gayet güzel yalnız öğlen okulda yiyorsun sanırımevden buharda pişmiş sebze yada güzel tavuklu salata tarzı birşeyler yanında götürsen daha güzel olabilir gibime geliyor hem karbonhidrat almamış olursun hemde daha uzun süre tok tutar
Süpersin canım senide tebrik ederim inanılmaz zevk veriyor dimi bir ufak bedeni giyebilmek inşallah çok daha ufak bedenlere girebildiğimiz günleride paylaşmak nasip olacak ikimize hatta hepimize
Aaa bak sen diyince kırmızı elbise diye aklıma geldiBenim büyük kızın mezuniyet balosunda giydiği abiyesi var ( hatun bir kere giydiği abiyeyi bir daha giymezmiş haspam sanki her Allahın günü abiye giyiyor ) Benimde ilk hedefim ona girebilmek olsun o zaman gerçi en son denediğimde fermuarı yarıya kadar kapanıyordu şansıma etim sıkı da göstermiyorum fazla yada diyetisyene gittiğim için çoğunluk yağdan gittiği için daha fazla fark oluşuyor
İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah sahanda yumurta Bir dilim salam peynir zeytin iki dilim TB ekmeği
Ara iki ceviz
Öğlen kıymalı sebze yemeği yoğurt üç kaşık
Ara çok acıktım Bir dilim ekmek peynir
15:30 gibi 7findik
16:00 yeşil çay
19:00 pırasa yemeği Bir bardak chiali ayran
21:00 iki küçük mor erik
23:30 yoğurt kürü
Spor 30dk eliptik bisiklet 50 mekik
50 kalça 50 sırt 40bacak hareketi 50 kerede zipladim
Herkes uyudu sanırım ben de yatıyorum herkese iyi geceler
Günaydın herkese yağmurlu bir sivas sabahindan merhabalar
Günaydın herkese yağmurlu bir sivas sabahindan merhabalar
Spora devam ediyorum canım sporsuz olmuyorKaçamak
sonrası spor her zaman iyidir yürüyüşlerini attırırsın bu hafta
26Sınıf mevcudu kaç. ?
Bir çocukla böyle acaba ikinciyi doğursam nasıl olacak sanırım o zaman 2-3 yıl izin alırımBenim de hiç isim bitmiyor canım dün temizlik yaptim güya tuvalet ve banyo kalmıştı biraz önce de onları temizledim çocuk uyuduktan sonra da okul işleri var evrak vs. 12 de uyuyup 6da kalkmayı düşünüyorum inşallah
Ahh canım öğlen okulda yeme konusunda haklısın ama dedim ya hala düzene oturtmadımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı geceler
Şükür büyük kız okuldan geldi de biraz evvel laptopuma kavuştum
Her sabah 5de kalkınca erkenden uykum geliyor ama direniyorumAslında sabah 6 benim için en ideali de bu ara nedense daha erken uyanıyorum
Yarın fitness günümohhh misss bir güzel yağları yakayım ki cumaya süper bir rakamla karşınıza çıkayım
Yine çok yoğun bir gün beni bekliyor hatta her zamankinden yoğun
Sabah fitness öğlene doğru büyük kızın okul toplantısı ( 1 saatçikte olsa görüneyim) ordan çıkınca hemen küçük kızımı Annemden alıp direk havuza yüzme dersi için gideceğiz artık akşama kadar biraz zor girerim buraya gerçi sabah çıkmadan bir damlarım
Canım bana diyetisyenim her meyvenin yanına sıcak su veriyorkan şekerinin meyvenin şekerinden birden yükselmesini engelliyor üstelik baya da tıkıyor insanı
Ben büyük kızın İlkokul dönemi her şeye atlardımhatta ilk sene birde Sınıf Anneliği yapmıştım ama o baya bir yormuştu çünkü aman milletin cebinden çok fazla para çıkmasın diye ne lazımsa günlerce en uygunu nerde diye dolanırdım
Şimdi Sınıf Anneliğine gönüllü olmadım ama Öğretmen büyük kızımında eski Öğretmeni olduğu için bilir ne olursa yardımcı olabileceğimi
Şükür bu seferki velilerde gayet istekli ( çoğunun ilk tecrübesi) sadece bir kaç tanesi kılçık onlarında hakkından geliyoruz geçen sene bir tanesi neden aidat ödenecek falan diye söylendi dayanamadım hatunu fırçaladım sonuçta o toplanan aidatlar çocukların temizliği ve ihtiyaçları için kullanılacak herkes veriyorsa seninde itiraz etme şansın yok sonuçta senin evladında yararlanacak dedim hatun bana bozulur diye düşünürken şimdi ne olsa sanki sınıf annesi benmişim gibi Ablacığım işte atıyorum para toplanacaksa bu para ne için sen daha iyi bilirsin işte şu günü getireceğim diye bana hesap veriyor
Menün harika canımsporunuda yapmışsın daha ne olsun hadi bakalım cumaya ikimizde bomba gibi sallayalım listemizi
Menün çok güzel canımmaşallah bakıcınızda dünya tatlısıymış Rabbim daim etsin ...Aminnn
Gülşenciğim Allah yardımcın olsuntam gün olsaydı en azından daha erken eve döner kendine de vakit yaratabilirdin Gerçi hazırlıklarını geceden yapıp sabahda erken kalkabilirsen yine 1 saat de olsa kendine zaman yaratabilirsin
Menün bu arada gayet güzel yalnız öğlen okulda yiyorsun sanırımevden buharda pişmiş sebze yada güzel tavuklu salata tarzı birşeyler yanında götürsen daha güzel olabilir gibime geliyor hem karbonhidrat almamış olursun hemde daha uzun süre tok tutar
Süpersin canım senide tebrik ederim inanılmaz zevk veriyor dimi bir ufak bedeni giyebilmek inşallah çok daha ufak bedenlere girebildiğimiz günleride paylaşmak nasip olacak ikimize hatta hepimize
Aaa bak sen diyince kırmızı elbise diye aklıma geldiBenim büyük kızın mezuniyet balosunda giydiği abiyesi var ( hatun bir kere giydiği abiyeyi bir daha giymezmiş haspam sanki her Allahın günü abiye giyiyor ) Benimde ilk hedefim ona girebilmek olsun o zaman gerçi en son denediğimde fermuarı yarıya kadar kapanıyordu şansıma etim sıkı da göstermiyorum fazla yada diyetisyene gittiğim için çoğunluk yağdan gittiği için daha fazla fark oluşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?