Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Banu pantolon olayın gibi bişeyler oldu cuma günü okula gittim hep giydiğim kotu giydim amanın düşecek totoşdan diye tuta tuta gittim bi mutlu oldum ki evde iki çeşitli bedende olan pantolon vardı denedim modası geçmiş olan bol bile oldu 48 beden olanda oturdu bir iki kilo sonra süper olur bi kırmızı elbisem var 77 kilo falandım aldığımda onu giyebilmek hedefim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı geceler

Şükür büyük kız okuldan geldi de biraz evvel laptopuma kavuştum
Her sabah 5de kalkınca erkenden uykum geliyor ama direniyorum Aslında sabah 6 benim için en ideali de bu ara nedense daha erken uyanıyorum
Yarın fitness günüm ohhh misss bir güzel yağları yakayım ki cumaya süper bir rakamla karşınıza çıkayım
Yine çok yoğun bir gün beni bekliyor hatta her zamankinden yoğun

Sabah fitness öğlene doğru büyük kızın okul toplantısı ( 1 saatçikte olsa görüneyim ) ordan çıkınca hemen küçük kızımı Annemden alıp direk havuza yüzme dersi için gideceğiz artık akşama kadar biraz zor girerim buraya gerçi sabah çıkmadan bir damlarım

2 sorum var
1 sıcak suyu içmenizin sebebi nedir
2 corekotu yoğurt zayıflamaya yardimcimi

Canım bana diyetisyenim her meyvenin yanına sıcak su veriyor kan şekerinin meyvenin şekerinden birden yükselmesini engelliyor üstelik baya da tıkıyor insanı

Siz ne güzel velilersiniz yaa maşallah size :) darısı bana sizin gibilerden inan ben bişey istemiyorum ara sıra okula gelsinler yeter :)

Ben büyük kızın İlkokul dönemi her şeye atlardım hatta ilk sene birde Sınıf Anneliği yapmıştım ama o baya bir yormuştu çünkü aman milletin cebinden çok fazla para çıkmasın diye ne lazımsa günlerce en uygunu nerde diye dolanırdım
Şimdi Sınıf Anneliğine gönüllü olmadım ama Öğretmen büyük kızımında eski Öğretmeni olduğu için bilir ne olursa yardımcı olabileceğimi
Şükür bu seferki velilerde gayet istekli ( çoğunun ilk tecrübesi ) sadece bir kaç tanesi kılçık onlarında hakkından geliyoruz geçen sene bir tanesi neden aidat ödenecek falan diye söylendi dayanamadım hatunu fırçaladım sonuçta o toplanan aidatlar çocukların temizliği ve ihtiyaçları için kullanılacak herkes veriyorsa seninde itiraz etme şansın yok sonuçta senin evladında yararlanacak dedim hatun bana bozulur diye düşünürken şimdi ne olsa sanki sınıf annesi benmişim gibi Ablacığım işte atıyorum para toplanacaksa bu para ne için sen daha iyi bilirsin işte şu günü getireceğim diye bana hesap veriyor

Menün harika canım sporunuda yapmışsın daha ne olsun hadi bakalım cumaya ikimizde bomba gibi sallayalım listemizi

Menün çok güzel canım maşallah bakıcınızda dünya tatlısıymış Rabbim daim etsin ...Aminnn

Gülşenciğim Allah yardımcın olsun tam gün olsaydı en azından daha erken eve döner kendine de vakit yaratabilirdin Gerçi hazırlıklarını geceden yapıp sabahda erken kalkabilirsen yine 1 saat de olsa kendine zaman yaratabilirsin
Menün bu arada gayet güzel yalnız öğlen okulda yiyorsun sanırım evden buharda pişmiş sebze yada güzel tavuklu salata tarzı birşeyler yanında götürsen daha güzel olabilir gibime geliyor hem karbonhidrat almamış olursun hemde daha uzun süre tok tutar

Süpersin canım senide tebrik ederim inanılmaz zevk veriyor dimi bir ufak bedeni giyebilmek inşallah çok daha ufak bedenlere girebildiğimiz günleride paylaşmak nasip olacak ikimize hatta hepimize
Aaa bak sen diyince kırmızı elbise diye aklıma geldi Benim büyük kızın mezuniyet balosunda giydiği abiyesi var ( hatun bir kere giydiği abiyeyi bir daha giymezmiş haspam sanki her Allahın günü abiye giyiyor ) Benimde ilk hedefim ona girebilmek olsun o zaman gerçi en son denediğimde fermuarı yarıya kadar kapanıyordu şansıma etim sıkı da göstermiyorum fazla yada diyetisyene gittiğim için çoğunluk yağdan gittiği için daha fazla fark oluşuyor

Bu bakicimizla olan muhabbetimizi Rabbim daim etsin amin

İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah sahanda yumurta Bir dilim salam peynir zeytin iki dilim TB ekmeği

Ara iki ceviz

Öğlen kıymalı sebze yemeği yoğurt üç kaşık

Ara çok acıktım Bir dilim ekmek peynir

15:30 gibi 7findik

16:00 yeşil çay

19:00 pırasa yemeği Bir bardak chiali ayran

21:00 iki küçük mor erik

23:30 yoğurt kürü

Spor 30dk eliptik bisiklet 50 mekik
50 kalça 50 sırt 40bacak hareketi 50 kerede zipladim

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün her zamankinden biraz daha geç yatmama rağmen bünye nasıl alıştıysa yine sabahın 5inde hortladım ama bu kez az daha uyuyayım dedim yoksa saat 21:30da başlıyor uykum gelmeye
O fazladan 45 dakika nasıl iyi geldi anlatamam

Bu arada şükürler olsun ki cumaya göre çok az da olsa eksi gördüm bugün birde perşembe Fitness'de de güzelce ter atınca eminim cumaya harika bir rakam göreceğim evde de Sibel'de de

Normalde uyanır uyanmaz kahvemi içerdim ama bu sefer önce kahvaltımı yaparım birazdan sonrada spora gitmeden şekersiz Türk kahvemi içerim ki daha güzel yağ yakayım

Tebrikler canım harika bir menü olmuş
Karşılığını bol bol eksi olarak alırsın inşallah

Herkes uyudu sanırım ben de yatıyorum herkese iyi geceler

Ohoooo o saatte benim pireler gösteri pilotları gibi baş aşağı bile uçuşuyor

Şekersiz kahvemi de yapıp içeyimde giyinip kuşumu hazırlayacağım
Onu okula bıraktıktan sonra eşimi metroya bırakacağım ( toplantı var diye arabayı bana bırakıyor şükür çünkü baya uzak otobüslede yetişemem )
Ordan da kendimi Spor salonuna atarım artık

Gelince damlarım yine kızlarrrrrrr

Allaha emanet olun öpüyorum
Kaçamak yapmak yok ona göre cumaya yine derece bekliyorum herkesten

Bir çocukla böyle acaba ikinciyi doğursam nasıl olacak sanırım o zaman 2-3 yıl izin alırım

Ahh canım öğlen okulda yeme konusunda haklısın ama dedim ya hala düzene oturtmadım
Dediğin gibi tavuk falan haşlasam salatayla falan çok iyi olur ama daha onu yapacak zaman yaratamadan kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…