- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Hayırlısıyla gidersiniz kaptanım ben de çok istiyorum gitmeyi ama bizim izibler sıkıntı sanırım bi 5 sene sonra ancak gideriz nasip olursa tabiSelamın Aleyküm kızlarrrr
Herkese hayırlı günler
ASlında size spor salonundan da yazmıştım ama nedense gitmemiş
Bugün baya terledim ama terledikçe de daha fazla spor yapasım geldi
Eve gelir gelmez de hemen duşumu alıp şekersiz Türk kahvemi içtim sonrada Öğle yemeğimi hazırlayıp yedim
Birazdan giyinip büyük kızın okul toplantısına gideceğimordan da Anneme uğrayıp kuzuyu alacağım yüzmeye götürmek için
Artık spor salonundaki aynalara bakarken kendimi çok daha iyi görüyorum tabi yolum uzun ama eskiden aynaya bakınca bile kendi kendime yahu bu mudur diyordumEminim 1 ay sonra bile baya fark olacak görüntü olarak birde şu göbüşümün de dümdüz görebilsem yinede pes etmeden devam edeceğim
Yine bol suyla günümü tamamlayayım da yarın yine çok güzel eksiler göreyim
Bu arada bazılarınız bilir benim en kilolu dönemimde babam beni gaza getirmek için ne istersen vereceğim yeterki sağlıklı ol demiştihatta ben ilkten Amerika tatili hayalim var ona sponsor ol dedim ama eskileri bilirsiniz hemen ne gerek var ne yapaksın orayı görüpte dedi tabi birde kişi başına 3 000 doları duyunca 20 günlük tatil için eee kocasız da göndermezler
O an Annem aman saçmalama hani Allah için bir şey yapsan neyse para sıkıntı deyince bende bir gazla hadi o zaman Ümreye yolla beni dedimTabiki anında kabul ettiler hatta eşimin de bütün masraflarını + cep harçlığımızada sponsor oldular
90ı görünce miydi 85i görüncemiydi tam emin değilim sonuçta 1 seneden fazla oldu anlaşmayı yapalı
Şimdi zayıfladıkça daha çok hevesleniyorumama o zamana kadar zayıflayabileceğim kadar zayıflamak istiyorum ki o kutsal topraklara gitmek nasip olursa hem rahat ibadetimi yapayım hemde her yeri rahatlıkla gezip görebileyim
Eşimin rahatsızlığında tanıştığımız oda arkadaşımız ( kankam) da çok istiyor oralara gitmeyi hatta o Aralıkta direk Hacca yazılmak istiyor nasılsa çok uzun sürer çıkması diye bugün onla muhabbetini yapınca aslında hep birlikte de Ümre yapabiliriz dedi çok sevindim ama tabi birde eşlerle nasıl olacak bilmiyoruz biri 2 sene önce beynin felci geçirdi diğeri beyin kanaması hatta hep diyoruz ikimizde bunlarla uğraşmak zor hee şükür bir arıza kalmadı ikisinde de ama o sıcaklar sıkıntı olurmu ona takıldı aklımız bakalım o güne bir çıkalım da olmadı ikiside bir kontrolden geçer doktor izin verirse hep birlikte gideriz inşallah
Hayırlısıyla gidersiniz kaptanım ben de çok istiyorum gitmeyi ama bizim izibler sıkıntı sanırım bi 5 sene sonra ancak gideriz nasip olursa tabi
Eee ne de olsa soğuğun memleketi bura :)Günaydın canım. Sivas erken başladı sogumaya
Eee ne de olsa soğuğun memleketi bura :)Günaydın canım. Sivas erken başladı sogumaya
Herkese hayırlı akşamlar
Aşure den küçük bi kase yedim aptman 40 daireli dagittim eve sadece 2 küçük kase kaldi zaten az şekerli yaptım o 2 sini de eşim yer işte bitti
Akşam yemeği olarak
Göbek salata içine peynir ve tavuk göğsü parçaları koydum yedim
Yanında yeşil cay
Şu şimdilik 9 bardak oldu daha icerim tabi
1 saat 20 dk yürüyüş yaptım
Aşurenin yanında sekersiz turk kahvesi içtim
Kendimi gayet hafif hissediyorum
Iyi akşamlar...
Oğlum grip olma yolun da fena halsiz burnu tıkalı okulla birlikte hastalıkta başladı.
Yediklerime gelince
Sabah,
Sahanda yumurta
Acur
Biber
Ara,
1 kare bitter
Duble kahve
Öğle
1 küçük içli köfte
Börülce salatasi
Ara,
Ceviz
1 incir
Aksam
Fırın da Kaşarlı mantar
Salata
Ara,
Yarım avuç kabak çekirdeği
1 saat yürüyüş
İyi akşamalr kızlar ben bugün ne yedim ne yemedim pek takip edemedim valla çok yoğundu :) aslında yememem gereken bişi yemedim ama karışık ve miktar olarak çoktu galiba hatırlamıyorum bile :) ama yürüdüm yarım saat en azından hadi bakalım artık 65 le başlayan sayıları görmek istiyorum cumaya
Menümü yazıp kaçayım kızlar
Sabah
1.5 yumurta
30gr peynir
1 dilim ekmek
Domates
Öğle
1 küçük paket çubuk kraker
Ayran
Okulda dağıtılan üzüm
Akşam
1 tabak patlıcan yemeği
2 dilim ekmek
Ayran
Biraz sucukiçi
Ara
1 dilim kavun
2 lt su
Aynen canım 2.oldugunda kesin 2 yıl ücretsiz izin alirim ben deBir çocukla böyle acaba ikinciyi doğursam nasıl olacak sanırım o zaman 2-3 yıl izin alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?