Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

İki gündür her zamankinden biraz geç yatıyorum ama şükür bünye nasıl alıştıysa yinede aynı saatlerde uyanıyor
Bugünde düne nazaran biraz daha hafif uyandım üstelik dün olması gerektiği gibi su da içmemiştim
Hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp geldim
Biraz keyif yapayım sonra kahvaltımıda yapar saat 8e doğru da evdeki herkesi uyandırırım
Şu büyük kızın işini halledelim de sonra hemen eve dönüp şu temizliğime başlıyayım ( iyi ki geçen gün az da olsa birşeyler yapmışım )

Şu cumartesiyi de atlatayım da sonra bir kaç gün temizlikde yapmam valla hayatımın en yoğun haftası oldu bu hafta

Canım menün harika Cumayı iple çeker oldum bu hafta da

Seninde hem spor hem menü cidden süper canım eminim karşılığını fazlasıyla göreceksin

Canım seninde menü süper maşallah benden beter koşturmuşsun o saatte kadar yemek faslıyla da uğraştığına göre
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun özelliklede hem çalışıp hemde evinin işini yapan hatunların
Aminnnnnnn

Hay bin kunduz eşim bugün işe gitmeyecekmiş adamcağız dün iş yerinde depoyu boşaltırken fazla yoruldu herhalde bugün halsiz hissediyor kendini başı da çok ağrıyormuş
Neyse inşallah dinlenince kendine gelir ben dışarı işini halledip gelir eve girişirim

Kaptanım bizim oğlan uyumadan iş yapamıyorum o uyuduktan sonra yapıyorum işlerimi o yüzden de geç saate kalıyorum birde bir gün sonrası için yemek yapıyorum yoksa spora gidemiyorum

Günaydın arkadaşlar bugün bir karar aldım 1 ay boyunca kaçamak yapmıcam ve diyetimi bozmucam ne olursa olsun misafir gezme fark etmez kararım kesin geçenlerde de kendime iki hafta vermiştim iyi oldu bu sefer süreti biraz uzun tuttum bakalım inşallah uyarım

Günaydınlar
çok iyi eksiyide görünce daha bi motive olursun.....
Banucum birşeyi yoktur inşallah eşinin kolay gelsin güne hazırlık varmş

Dün yine yatamadım ağrıdan dr gidicem öğlenden sonra

Gunaydiiiinnn
Yine allaha şükürler olsun çok enerjik başladım güne pzr günü kalın bi lastik aldım kollarimi bacaklarımı çalıştırıyorum yatakta gözümü açar açmaz 10 15 dk sürüyor hareketler
Dün sabahtan beri ceviz kabugu suyu içiyorum kilo vermeye yardımcı oluyormuş
Kahvaltımı az önce yaptım
2 tane yumurta kırdım 1 tatli kaşigi koy tereyagina oglumla birlikte yedik yanına yeşil çay 1 dilim kepeklı ekmek biraz da peynir
Bugün istanbul da hava güzel cam silmeyi düşünüyorum tabi yürüyüşte yapcam
Bugün bu kadar keyifli olmamın esas sebebi sezeryanla doğum yaptım ben 82 kiloluk bir insan tahmin edin o göbeği ne kadar geniş ve sarkik sabah bi baktım gobegim içine doğru çökmüş yanlarındaki katlar açılmış ve en önemlisi mide kısmında göbek kasım belirmeye başlamış aslında çok kilo vermedim ama sanırım sporun etkisi ilk 10 gün egzersiz yaptım 3 gundurde aşırı hareketliyim işte tüm bunlarin etkisini bu sabah görmüş oldum

Günaydınlar

Evet valla eksileri görünce çok mutlu oluyorum ama ben biraz yavaş kilo veriyorum sanırım kaç aydır daha 6 kilo verdim

Evet valla eksileri görünce çok mutlu oluyorum ama ben biraz yavaş kilo veriyorum sanırım kaç aydır daha 6 kilo verdim
Bende çok yavas verenlerdenim hipotiroid sorunu var bende gebelikten sonra çıktı eskiden 3 ayda 20 kilo veren ben şimdi gram gram ilerliyorum hayırlısı yapacak birşey yok

Merhaba kızlar öğlen yemeği sonrası kızımla dışarı çıktık kız kardeşime uğradım şekersiz kahvemi içtim

Eve yeni geldik kızımı uyutup sporumu yapacağım bugün sabah güzel bir eksi gördüm tartida
Çok mutlu oldum

Selam arkadaslar..ben buraya pek ugrayamiyorum...ileriki zamanlarda mümkün oldugunca daha sik yazmaya calisacagim...hem ancak kilo vermeye adapte olabildim kac haftadir..ha dedimmi kilo vermeye baslayamiyorum malesef..bikac hafta sürüyo yeni düzene alişmam..neyse yediklerimi yazayim
Sabah kahvaltim..
Chia, yulaf ,dogranmiş meyve, misir gevregi ve süt ile karisim yaptim....tarcin ile yedim cok nefisti...2 kaşikta yogurt.
Öyle yemeyim...
1 tabak yogurt salcali fellah köftesi
1 tabak mercimek corba...öyle yemeyi sanirim fazla oldu
Aksam sadece yogurt

Son düzenleme:
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Şükür kavuşturana
Hesapta bugün temizlik yapacaktım
Sabahtan kızın işi için gittik görüşmeye gayet güzel geçti Bakalım ilk fırsatta aynı yerde tanıdığımız biriyle daha görüşecek kızlar ve inşallah gönüllerine göre olur
Eve dönünce kendimi bir tuhaf hissettim az dinleneyim dedim tansiyonumu bir ölçtüm baktım büyük 9 küçük 5
Sanırım bir kaç günün yorgunluğu çıkıyor
Şükür şu anda çok daha iyiyim
Tabi benim temizlik yattı ister istemez daha doğrusu kız olsun çamurdan olsun demiyorlar boşuna sağ olsun büyük kızım mutfağı bir güzel kırkladı salonuda zaten daha geçen gün dip köşe temizlemiştim onunda üzerinden geçti Bir tek banyo ve balkon kaldı onuda artık yarın hallederim

Yarın tabiki yine sporuma da gideceğim gidip biraz daha yağ yakayım malum sonraki gün diyetisyen kontrolüm var Öğlende de Anneme misafir gelecekmiş kızı okuldan alıp bir kahve içmeye uğrar misafirlere görünürüm ordan da yüzmeye Akşamda eve gelince cuma gününden yapacağım kabak tatlımı doğrayıp şekere yatırırım

Kaptanım bizim oğlan uyumadan iş yapamıyorum o uyuduktan sonra yapıyorum işlerimi o yüzden de geç saate kalıyorum birde bir gün sonrası için yemek yapıyorum yoksa spora gidemiyorum

Maşallah yine canım çok iyi dayanıyorsun o zaman

Bence süper bir karar canım kesinlikle dayanabilirsin ve karşılığınıda bol eksiyle alacaksın Sabret ve inanmaktan hiç vazgeçme

Günaydınlar

Çok geçmiş olsun canım sanada
Şükür eşim çok daha iyi hatta o düzeldi ben yamuldum Dinlendi adamcağız çok yorulmuş demekki

Ellerine ve emeğine sağlık canım
İnşalalh bir sonraki notumuz çok daha iyi olur

Tebrikler canım hep daha fazla eksiler görürsün inşallah

Abbo sınıfta kalmışız resmen
Hadi bundan sonra çiçek dolduralım listemizi

Şükür artık daha iyi dereceler almaya başladık inşallah çiçek bahçesine çevireceğiz bir sonraki listemizi

İyi akşamlar kızlar bugğn sabah 500 g artı çıktım çok moralim bozuldu valla hep bu kiloda takılıyorum

Moral bozmak yok canım akşamı inşallah hafif tutmuşsundur bol suyla da o minik artı eksilere bile düşer

Tebrikler canım inşallah cumaya daha da güzel rakamlar görürsün

Hadi bakalım ufak ufak toparlanmaya başlamışsın daha da güzel motive olduktan sonra gelip burada çatır çatır kilolarını bizimle birlikte vereceksin
Bu arada menün güzel bence akşamda yoğurdun yanına salata da ekleseydin keşke canım

Merhaba hemen kahvaltıdan sonra ki yediklerimi de yazayım
Kahvaltıdan 5 saat sonra 2 kuru kayısı 5 adet fındık şekersiz kahve içtim
2 saat sonra akşam yemeği yedim saat 5 ti yediğimde
Etli bamya 4 yemek kaşığı
1 kase yoğurt
Türlü havuçlu salaa
Saat 7 de 1 bardak süt içtim
Suyum 2 lt oldu ama devam ediyorum
Bugün sadece 2 km yürüdüm haftada 5 gün 5 km yürüyeceğim için bugünlük bu kadar yeter

Gayet güzel bir menü olmuş canım 2 litre suyunu az daha çoğaltırsan süper olur

Kızlarrrrrrrrrrr cumartesi akrabalar gelecekti ya Pazartesiye ertelendi bir üzüldüm bir üzüldüm

Valla üzerimden büyük bir yük kalktı en azından Temizlik için vaktim olacak şükürler olsun
Ne tansiyon kaldı ne bir şey

Oh iyi olmuş..temizligini yap sonra keyfine bak..
Yilbaşi hedefleri yapildimi...benim hedefim 65 kilo insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…