- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kızlar çok yorgunum hemen menümü yazayım çıkayım
Sabah ilik limonlu tarcinli su
Kahvalti domates salatalik dereotu peynir 5 zeytin 2 kepekli galeta bir bardak çay
Ara büyük bir fincan şekersiz turk kahvesi ve 2 adet gün kurusu kayısı
Öğle 4 adet köfte 1 dilim pide bir bardak ayran
Ara bir kupa gojiberryli bitki çayı 5 6 adet badem
Saat 5 gibi baturu almaya gittim kapıda 3 adet mercimek köftesi yedim :)
Akşam bir tabak kuru fasulye küçük bir kase cacık
Ara bir kupa yeşil çay
Su da 2 litre
Herkese iyi geceler; )
İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah peynir zeytin domates sivri biber iki dilim tb ekmeği
Ara bı küçük armut altı fındık
Öğlen yarım kâse çorba iki ceviz
Ara bi dilim ekmek peynir yeşil çay
16:30da şekersiz kahve altı fındık
17:30 bir mor erik
19:00 haşlanmış mısır
19:30 bı kâse kıymalı taze fasulye salata
23:30 yoğurt kürü
Spor toplam 50dk egzersiz
İyi gecelr arkadaşlar yemek yapayım derken bu saate kaldım menüm
Sabah yumurta peynir zeytin donates salatalık bir dilim ekmek
Ara 1 elma 3 ceviz
Öğle haşlanmış karanabahar kıyma ve yoğurt bir dilim ekmek
Ara 2 hurma 15 badem
Akşam öğlenin aynısı
Ara bir bardak tarçınlı süt
Su 2,5 lt spor 1 saat
Herkese günaydın
Kaptanım bizim oğlan uyumadan iş yapamıyorum o uyuduktan sonra yapıyorum işlerimi o yüzden de geç saate kalıyorum birde bir gün sonrası için yemek yapıyorum yoksa spora gidemiyorumSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
İki gündür her zamankinden biraz geç yatıyorum ama şükür bünye nasıl alıştıysa yinede aynı saatlerde uyanıyor
Bugünde düne nazaran biraz daha hafif uyandım üstelik dün olması gerektiği gibi su da içmemiştim
Hemen şekersiz Türk kahvemi yapıp geldim
Biraz keyif yapayım sonra kahvaltımıda yapar saat 8e doğru da evdeki herkesi uyandırırım
Şu büyük kızın işini halledelim de sonra hemen eve dönüp şu temizliğime başlıyayım ( iyi ki geçen gün az da olsa birşeyler yapmışım)
Şu cumartesiyi de atlatayım da sonra bir kaç gün temizlikde yapmamvalla hayatımın en yoğun haftası oldu bu hafta
Canım menün harikaCumayı iple çeker oldum bu hafta da
Seninde hem spor hem menü cidden süper canımeminim karşılığını fazlasıyla göreceksin
Canım seninde menü süpermaşallah benden beter koşturmuşsun o saatte kadar yemek faslıyla da uğraştığına göre
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun özelliklede hem çalışıp hemde evinin işini yapan hatunların
Aminnnnnnn
çok iyi eksiyide görünce daha bi motive olursun.....Günaydın arkadaşlar bugün bir karar aldım 1 ay boyunca kaçamak yapmıcam ve diyetimi bozmucam ne olursa olsun misafir gezme fark etmez kararım kesin geçenlerde de kendime iki hafta vermiştim iyi oldu bu sefer süreti biraz uzun tuttum bakalım inşallah uyarım
Evet valla eksileri görünce çok mutlu oluyorum ama ben biraz yavaş kilo veriyorum sanırım kaç aydır daha 6 kilo verdimGünaydınlar
çok iyi eksiyide görünce daha bi motive olursun.....
Banucum birşeyi yoktur inşallah eşinin kolay gelsin güne hazırlık varmş
Dün yine yatamadım ağrıdan dr gidicem öğlenden sonra
Bende çok yavas verenlerdenim hipotiroid sorunu var bende gebelikten sonra çıktı eskiden 3 ayda 20 kilo veren ben şimdi gram gram ilerliyorum hayırlısı yapacak birşey yokEvet valla eksileri görünce çok mutlu oluyorum ama ben biraz yavaş kilo veriyorum sanırım kaç aydır daha 6 kilo verdim
Kaptanım bizim oğlan uyumadan iş yapamıyorum o uyuduktan sonra yapıyorum işlerimi o yüzden de geç saate kalıyorum birde bir gün sonrası için yemek yapıyorum yoksa spora gidemiyorum
Günaydın arkadaşlar bugün bir karar aldım 1 ay boyunca kaçamak yapmıcam ve diyetimi bozmucam ne olursa olsun misafir gezme fark etmez kararım kesin geçenlerde de kendime iki hafta vermiştim iyi oldu bu sefer süreti biraz uzun tuttum bakalım inşallah uyarım
Günaydınlar
çok iyi eksiyide görünce daha bi motive olursun.....
Banucum birşeyi yoktur inşallah eşinin kolay gelsin güne hazırlık varmş
Dün yine yatamadım ağrıdan dr gidicem öğlenden sonra
Merhaba 8. takımcım,
519. ve 537. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-40#post-53001175
Ne yazık ki geçer not alamadınız. Bir sonraki analiz döneminde başarılar dilerim.
Gunaydiiiinnn
Yine allaha şükürler olsun çok enerjik başladım güne pzr günü kalın bi lastik aldım kollarimi bacaklarımı çalıştırıyorum yatakta gözümü açar açmaz 10 15 dk sürüyor hareketler
Dün sabahtan beri ceviz kabugu suyu içiyorum kilo vermeye yardımcı oluyormuş
Kahvaltımı az önce yaptım
2 tane yumurta kırdım 1 tatli kaşigi koy tereyagina oglumla birlikte yedik yanına yeşil çay 1 dilim kepeklı ekmek biraz da peynir
Bugün istanbul da hava güzel cam silmeyi düşünüyorum tabi yürüyüşte yapcam
Bugün bu kadar keyifli olmamın esas sebebi sezeryanla doğum yaptım ben 82 kiloluk bir insan tahmin edin o göbeği ne kadar geniş ve sarkik sabah bi baktım gobegim içine doğru çökmüş yanlarındaki katlar açılmış ve en önemlisi mide kısmında göbek kasım belirmeye başlamış aslında çok kilo vermedim ama sanırım sporun etkisi ilk 10 gün egzersiz yaptım 3 gundurde aşırı hareketliyim işte tüm bunlarin etkisini bu sabah görmüş oldum
Abbo sınıfta kalmışız resmen
Hadi bundan sonra çiçek dolduralım listemizi
İyi akşamlar kızlar bugğn sabah 500 g artı çıktım çok moralim bozuldu valla hep bu kiloda takılıyorum
Merhaba kızlar öğlen yemeği sonrası kızımla dışarı çıktık kız kardeşime uğradım şekersiz kahvemi içtim
Eve yeni geldik kızımı uyutup sporumu yapacağım bugün sabah güzel bir eksi gördüm tartida
Çok mutlu oldum
Selam arkadaslar..ben buraya pek ugrayamiyorum...ileriki zamanlarda mümkün oldugunca daha sik yazmaya calisacagim...hem ancak kilo vermeye adapte olabildim kac haftadir..ha dedimmi kilo vermeye baslayamiyorum malesef..bikac hafta sürüyo yeni düzene alişmam..neyse yediklerimi yazayim
Sabah kahvaltim..
Chia, yulaf ,dogranmiş meyve, misir gevregi ve süt ile karisim yaptim....tarcin ile yedim cok nefisti...2 kaşikta yogurt.
Öyle yemeyim...
1 tabak yogurt salcali fellah köftesi
1 tabak mercimek corba...öyle yemeyi sanirim fazla oldu
Aksam sadece yogurt
Merhaba hemen kahvaltıdan sonra ki yediklerimi de yazayım
Kahvaltıdan 5 saat sonra 2 kuru kayısı 5 adet fındık şekersiz kahve içtim
2 saat sonra akşam yemeği yedim saat 5 ti yediğimde
Etli bamya 4 yemek kaşığı
1 kase yoğurt
Türlü havuçlu salaa
Saat 7 de 1 bardak süt içtim
Suyum 2 lt oldu ama devam ediyorum
Bugün sadece 2 km yürüdüm haftada 5 gün 5 km yürüyeceğim için bugünlük bu kadar yeter
Oh iyi olmuş..Kızlarrrrrrrrrrr cumartesi akrabalar gelecekti yaPazartesiye ertelendi bir üzüldüm bir üzüldüm
Valla üzerimden büyük bir yük kalktı en azından Temizlik için vaktim olacak şükürler olsun
Ne tansiyon kaldı ne bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?