Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canın çekmiyor ama optan sonra dimi?

Narin ellerinle açtın ve yedin he bana diyene bak börek yiyor ben lafını edince suçlu oldum

oynakbasi34 süper olmuşsun canım maşallah daha da devam edersin

Yeni arkadaşlar hoş gelmiş
Bu günkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Öğlen
Az makarnayı bir kase yoğurt nane kırmızı biberle karıştırdım
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Kızartmadan karnıyarık
Cacık

İkindi 2-3 çatal kek yemiştim

Su içemiyorum ya havalar soğudu 1 litre olmadı bu gün

Ben beğendim afiyet olsun...

Canım istiyor artık.. ilk 3 ay canım istemiyordu ama artık herşey çekiyor canım...
Oy canım benim büyük başarın var biliyor sun demi tv dekiler o kilolarda bile uymuyorlar listeye problem çıkıyor sen süpersin ve az kaldı hedefe ennnn kötü ihtimal yılbaşı ne kaldı ki

KAhvaltını ihmal etme canım...Benim kız da öyle hemen alelacele çıkıyor evden...
her sabah daha erken uyanıp kahvaltı hazırlıyorum muhakak ki herkesten önce ben çıkıyorum evden :)
yine de çoğu zaman kahvaltı yapmadan çıkıyormuş evden..

Oy canım benim büyük başarın var biliyor sun demi tv dekiler o kilolarda bile uymuyorlar listeye problem çıkıyor sen süpersin ve az kaldı hedefe ennnn kötü ihtimal yılbaşı ne kaldı ki

İnşallah canım... Allah utandırmasın,pişman etmesin hep öyle dua ediyorum...
1,5 yıl sonra dikkat edilmediğin de kilo alımı başlıyormuş artık.. benim iyice oturtmam,benimsemem gerek dengeli beslenmeyi...

Doğacım senin neden modun düşük kuzu.?
Özel değilse tabiii

Yazın içiyodum ama şimdi içemiyorum artık dün nerdeyse yarım litre içtim ayranla desteklemeye çalışıyorum ama olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…