- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
Benim yok abla söz bende 70 düşünce resim koyarım telefonu eşim yeni aldı diyete İlk başladığım fotolar o telefonda kaldı
Canın çekmiyor ama optan sonra dimi?Böyle diyeceğini tahmin etmiştim :)
Kızım nefis bu insanın canı hersey çekiyor ..
Misal iki gündür kendi narin ellerimle yaptığım ıspanaklı börek yiyorum. dipnot elimde cevirmeden
Bakak görek neler olacak...
Ayrıca hiç kolay değil ışıl çok zor
Narin ellerinle açtın ve yedin he bana diyene bak börek yiyor ben lafını edince suçlu oldumBöyle diyeceğini tahmin etmiştim :)
Kızım nefis bu insanın canı hersey çekiyor ..
Misal iki gündür kendi narin ellerimle yaptığım ıspanaklı börek yiyorum. dipnot elimde cevirmeden
Bakak görek neler olacak...
Ayrıca hiç kolay değil ışıl çok zor
SuperrrrKızlarrrrrrrr albüme bugünki halim attımGerçi albümde karışık duruyor resimler nedense ama üzerimde gri uzun kollu olan son eklediğim
İsmine tıkla Görürsün fotoğraf larıalbüm nerde oluyor
Ben beğendim afiyet olsun...oynakbasi34 süper olmuşsun canım maşallah daha da devam edersin
Yeni arkadaşlar hoş gelmiş
Bu günkü yediklerimi yazayım
2 kayısı
Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Öğlen
Az makarnayı bir kase yoğurt nane kırmızı biberle karıştırdım
Akşam
1 dilim çok tahıllı ekmek
Kızartmadan karnıyarık
Cacık
İkindi 2-3 çatal kek yemiştim
Narin ellerinle açtın ve yedin he bana diyene bak börek yiyor ben lafını edince suçlu oldum
Canım istiyor artık.. ilk 3 ay canım istemiyordu ama artık herşey çekiyor canım...Canın çekmiyor ama optan sonra dimi?
Akşam ekmek yemeseydim iyiydi de çok oldu sankiBen beğendim afiyet olsun...
Benim yok abla söz bende 70 düşünce resim koyarım telefonu eşim yeni aldı diyete İlk başladığım fotolar o telefonda kaldı
Ben göremiyorum senin resimleri
Oy canım benim büyük başarın var biliyor sun demi tv dekiler o kilolarda bile uymuyorlar listeye problem çıkıyor sen süpersinCanım istiyor artık.. ilk 3 ay canım istemiyordu ama artık herşey çekiyor canım...
menüm
kahvaltı : 5 tane susamlı çubuk kraker (vakit bulamadım ayakta yedim hemen sabah ) 42
öğlen : tavuk suyu çorba 170
nohut 285
bir kase yoğurt 80
arada çikolata almıilardı birileri çay yanına onu yemedim tabiki de nefsime sahip çıkıpp
ara : iki lokma peynir ekmek 100
akşam : iki kepçe mercimek çorbası 137
iki tane kabak dolması 334
bir kase cacık 62
toplam kalori 1210
şimdi biraz pilates yapıcam kaslarım güçlensin :)
Oy canım benim büyük başarın var biliyor sun demi tv dekiler o kilolarda bile uymuyorlar listeye problem çıkıyor sen süpersinve az kaldı hedefe ennnn kötü ihtimal yılbaşı ne kaldı ki
Bende göremedimİzlemeye başladım seni. Şimdi bak bakalım..
Akşam ekmek yemeseydim iyiydi de çok oldu sanki
Su olayına ne diyorsun içebiliyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?