Evdekiler yüzünden eşimi az çok biliyorsun vurdum duymaz küçük oğlum gibi oluyor bazen büyük oğlanda çıldırttı beni komple tembeller ayrıyetten size iyi hizmet için emekli oldum nede olsa diyorum vs vs bi dolu şeyler sıkıldım başımı alıp gidesim varda kızım küçükDoğacım senin neden modun düşük kuzu.?
Özel değilse tabiii
Ben hâlâ göremedimBende göremedim
Yazın içiyodum ama şimdi içemiyorum artık dün nerdeyse yarım litre içtim ayranla desteklemeye çalışıyorum ama olmuyor
Evdekiler yüzünden eşimi az çok biliyorsun vurdum duymaz küçük oğlum gibi oluyor bazen büyük oğlanda çıldırttı beni komple tembeller ayrıyetten size iyi hizmet için emekli oldum nede olsa diyorum vs vs bi dolu şeyler sıkıldım başımı alıp gidesim varda kızım küçük
Bizim niye numaramız yok birbirimizde gerek oluyor bazen burda yazılmıyor her şey :/
Ben hâlâ göremedim
İzliyorum ama göremiyorum Banu ablayı görüyorum amaİçmeye çalış yarım lt.çok az..
ayran yoğurt hiç sevemiyorum ..
Benimki de rahat.. Üzme kendini.Bizler herşeye yetişmeye çalıştıkça onlar rahatlıyor işte...
Beni izliyormusun.?
Kontrol ettim duruyor resimler...
Gayet iyi canım bakalım cuma kaç çıkacaksın tartıdaKizlar tam 45 dk yurudum. 280 kalori yakimisim iyimi sizce
Bakalim gidicekmi kilolar:)Gayet iyi canım bakalım cuma kaç çıkacaksın tartıda
Aaa niye ki hani yeme isteği yapan şeyide almışlardıCanım istiyor artık.. ilk 3 ay canım istemiyordu ama artık herşey çekiyor canım...
Benide izle kız dur bende seni izleyimİzlemeye başladım seni. Şimdi bak bakalım..
Banu abla hiç resim göremedim
oynakbasi34 Banu abla süpersin valla kıskandım çokta sevindim senin adına ne güzel ya motive oldum
YENA abla senden de bekliyorum resim öncesi sonrası diye lütfen
oynakbasi34 masallah ne guzel rabbim kizlarini sana bagislasin :) banada nasip etsin. İnsallah bende zayıflıcammm hayirlisiyla. Cok guzel kilo vermissiniz tebrikler darusi bana :)
oynakbasi34 banucum bayıldım üst taraf çok güzel gitmiş. Senin de ben gibi bacaklar kalın onlar da sporla incelecek inş. ..
Superrrr
Aaa randevu almıyoruz biz tc girip ekrana sıra bekliyoruz hatta geçen 3 te girdim 3.10 da çıktım kimse yoktu sabahları kalabalık oluyor öğleden sonra gidiyorum sıra beklemiym diyeKızlar yine ben
Son anda Sağlık ocağına randevu almak gerektiğini hatırladımBugüne de randevu olmadığı için yarına aldım o yüzden biraz geç çıkıp direk mahkemeye giderim o arada az daha su ve çıkmadan da ara öğünümü yaparım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?