Günaydın kizlar kahvaltımı yaptım
Sucuklu yumurta yeşil çay domates peynir biber bim de yaprak galetalar var ondan 3 tane yedim aşırı ince birşey kepekli
Ben resimlerimi çekiyorum öncesi sonrası için ya kızlar ben sanki daha fazla vermiş gibiyim 3 kilo olsa anlaşılmaz ama her gören çok iyi kilo vermişsin diyor 3 kilo diyorum iyi tartil yanların sarkan göbeğin kaybolmuş popon küçülmüş ne 3 kilosu diyorlar sanırım sikilasma var ama hipotiroid den dolayı kilom gitmiyor
Korkuyorum tartıda 80 olup s bedene düşücem diye
Geçen ay 48 bedendim
Şimdi 42 bedenim
Yazlik kışlıklarımi ayarladım akşam 38 40 42 44 46 48 beden pantolonlarim var gebelik boyunca kilo aldıkça kısa süreliğine giydiğim eskimemiş pantolonlar bunlar 46 yi 44 u denedim bol 48 artık düğmesi açılmadan giriyor çıkıyor 42 yi bi giydim tam hayırlısı artik
Günaydın kizlar kahvaltımı yaptım
Sucuklu yumurta yeşil çay domates peynir biber bim de yaprak galetalar var ondan 3 tane yedim aşırı ince birşey kepekli
Ben resimlerimi çekiyorum öncesi sonrası için ya kızlar ben sanki daha fazla vermiş gibiyim 3 kilo olsa anlaşılmaz ama her gören çok iyi kilo vermişsin diyor 3 kilo diyorum iyi tartil yanların sarkan göbeğin kaybolmuş popon küçülmüş ne 3 kilosu diyorlar sanırım sikilasma var ama hipotiroid den dolayı kilom gitmiyor
Geçen ay 48 bedendim
Şimdi 42 bedenim
Yazlik kışlıklarımi ayarladım akşam 38 40 42 44 46 48 beden pantolonlarim var gebelik boyunca kilo aldıkça kısa süreliğine giydiğim eskimemiş pantolonlar bunlar 46 yi 44 u denedim bol 48 artık düğmesi açılmadan giriyor çıkıyor 42 yi bi giydim tam hayırlısı artik
canım kusura bakma senin mesajı görmedim 7. takıma başvurdum sağol ilgilendinsevgili8284 hoşgeldin kendini tanitabilirsin
Kaç haftadır derece yapıyoruz bizde :) aman biz bize yeteriz ben orayı takibiGruba davet ettiğim üye 7takima gitmiş başarı oranı yüksek diye öyle yazmış gruba şimdi gördüm o zaman yarışmaya katılmak isteyen bölümüne yazmasaydi dimi ama
Süper motiven de daha yükselir ohh:)Günaydın kizlar kahvaltımı yaptım
Geçen ay 48 bedendim
Şimdi 42 bedenim
Merhaba arkadaşlar ben kendimi toparalayana kadar öenü paylaşmayım diyorum zaten düzenli de beslenemiyorjm sabah müsli yedim deminde bir simit öğle de çorba yerim heralde duruma göre artık spora da bugün başlıcam bu arada hastalandığımı duyunca ablam geldi yanıma bi kaç yanımda kalıcak bu hastalıkların en sevimli yanı bu olsa gerek
Gruba davet ettiğim üye 7takima gitmiş başarı oranı yüksek diye öyle yazmış gruba şimdi gördüm o zaman yarışmaya katılmak isteyen bölümüne yazmasaydi dimi ama
Kaç haftadır derece yapıyoruz bizde :) aman biz bize yeteriz ben orayı takibibıraktım artık ... başarılı buluyorum çoğu takıma göre yüzdelerimiz ortada ortamımızda güzel seviyeli daha noolsun
UKizlaaar sonunda haftalar sonra eksi gordum tartidaaaa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?