- 8 Şubat 2015
- 981
- 2.863
- 113
Hoş geldin aramıza canım: )Teşekkür ederim hosbulduk derya ben 23yasindayim evliyim calisiyorum ve özellikle evlendikten sonra asiri bir kilo artışı oldu. Suanda en son tartildigima gore 75 kiloydum gecen hafta bir diyetisyene basladim ama pek memnunda kalmadim pek uyamadimda kiloda veremedim sanirim nasil yaparim bilmiyorum. Özellikle bebek tedavisi icin kilo vermem gerekli
Allah korusun yavrularimizi hastaliktan kazadan beladan sikintidan..aminnnSağol canım yok grip olmuyor canım n
Zaten bir kere yaşadık kas göçünü çok zor bir 3 gündü bir daha hiç yürüyemeyecek zannetmiştimçok şükür şimdi daha iyiyiz dış çıkarıyoruz: )
Beni de al beni de
Allah bagislasin ben bir tane ile bogusuyorum resmen :)Tesekkür edrrim yena..aynen
2 kizlarim ilk evlilikten
2 kücük kizlarim ve 2 ogullarim simdiki evliligimden...
En büyük olani 22 yasindaki kizim yakinda evlenecek...en kücügüde 5 yasindaki oglum.
Amin canım sağolAllah korusun yavrularimizi hastaliktan kazadan beladan sikintidan..aminnn
Maşallah benim üç çocuk var büyükle küçüğün arasında 15 yaş var 23,5 -19-8 yaşındalarTesekkür edrrim yena..aynen
En büyük olani 22 yasindaki kizim yakinda evlenecek...en kücügüde 5 yasindaki oglum.
162 boydaşmışız:) 80 bulsam bana yeter gibi yaşdan dolayı kilo kaybı zor oluyor malesefSağol canım daha iyiyiz şimdi ama bir kez daha anladım bütün nazı bana bu ve metin bana simariyor bana ağlıyor: ) boyun kaç canım ben boy 162 şu anda da çok kilolu durmuyorum ama ben kendimi 58 kilo iken beğeniyorum; )
Allah korusun... dişin bu mevsimde çıkması iyidir yazın çok daha yıpratır dişini sevsinler onun :)Sağol canım yok grip olmuyor canım n
Zaten bir kere yaşadık kas göçünü çok zor bir 3 gündü bir daha hiç yürüyemeyecek zannetmiştimçok şükür şimdi daha iyiyiz dış çıkarıyoruz: )
Hayır en yaşlı ve kilolu benimMerhaba herkese
Ben yaşlı ben yorgun ben umutsuz offff
Neyse içinizi karartmayım
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
Domates
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz
Öğle
1 elma
1 mandalina
1/2 puaça
Akşam
1.5 kepçe kuru fasülye
1 kase yoğurt
Ara
Şimdilik yemedim
Su 2lt olur
Tekrar oluşuyor namıssız :)
Hoş geldin canım yediklerini toptan yazsan daha iyi olurHerkese gunaydin sabah kahvaltim 1 kibrit kutusu buyuklugunde az yagli az tuzlu beyaz peynir 2 dilim cavdar ekmegi bir salatalik ve yesil cay
Geçmiş olsun canımArkdaşlar günaydın kaç gündür serumdu ilaçdı derken pek bişey yiyemedim bugün kendime geldim ama bi iştahım açıldı sormayın sürekli bişeyler yemek istiyorum özellikle ekmek simit poğaça gibi zaten pişmiş yemek hala yiyemiyorum peynir ekmek zeytinle ayakta duruyorum yavaş yavaş düzelicem inşallah
Menü güzel canım okula öğlen için yemek termosu alabilirsin ben de en kısa zamanda edinicem bir taneMerhaba herkese
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
Domates
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz
Öğle
1 elma
1 mandalina
1/2 puaça
Akşam
1.5 kepçe kuru fasülye
1 kase yoğurt
Ara
Şimdilik yemedim
Su 2lt olur
80 bulsam bana yeter yok sağlıklı olana kadar devam dava arkadaşım elbette yas etkiler ama azim azim azimMaşallah benim üç çocuk var büyükle küçüğün arasında 15 yaş var 23,5 -19-8 yaşındalar
162 boydaşmışız:) 80 bulsam bana yeter gibi yaşdan dolayı kilo kaybı zor oluyor malesef
Allah korusun... dişin bu mevsimde çıkması iyidir yazın çok daha yıpratır dişini sevsinler onun :)
Hayır en yaşlı ve kilolu benimpozitif düşünüyoruz darlanmak yasak
allah bağışlasın bende bir oğlan kedi varTesekkür edrrim yena..aynen
azcık kocalarınızı da çalıştırın yaaMenü güzel canım okula öğlen için yemek termosu alabilirsin ben de en kısa zamanda edinicem bir tane
Bugün okulda yalnızım dostlar şarkısını çevirerek yorgunum dostlar şeklinde söyledim inan o kadar çok yoruluyorum ki akşam yemekten sonra mutfak toplamak ölüm gibi geliyor
Kızlar yinede bu yediklerim toplam 1400 kalori nasıl sizceİyi geceler kızlar
Menüm
Sabah sucuklu yumurta iki dilim ekmek
Ara Bir ceviz iki tane Bitter kaplama form bisküvi
Öğlen kabuska yoğurt dört kaşık
Ara yeşil çay (kızımın elinde ismini yazmak istemiyorum 187 kalorilik bişey vardı o yemedi ben yedim tam bir saat spor yaptım yakmak için bidaha olmaz söz)
Akşam iki kalem pirzola salata Bir kâse çorba bir bardak chiali ayran
Ara bir mor erik
Yoğurt kürü
Merhaba herkese
Menüme gelince
Sabah
1 yumurta
Domates
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 ceviz
Öğle
1 elma
1 mandalina
1/2 puaça
Akşam
1.5 kepçe kuru fasülye
1 kase yoğurt
Ara
Şimdilik yemedim
Su 2lt olur
Beni de al beni de
Önce okuyamadigim geçmişi okudum :) okul çok yoğun giremedim yaptığım etkinlikleri yarın paylaşirim : ) bugün bizim beyle tanışma yıldönümümüz 5. Yıl birazcık buskuvili pasta yedimyarın daha dikkatli olacağım söz ama okulda 5 dakika oturmadım fazladan ders bile yaptim 8 buçuk 3 buçuk arası sadece 10 dakika yemek için ara verdim merdivenleri in çık bacaklarım ağrıdı inanin inşallah yarın çok daha güzel olacak kacamaksiz
Harika şahane menü gelsin
6
1 kayısı
8
2 dilim çok tahıllı ekmek
Zeytin
Peynir
Maydanoz
12.30
3 tane Kıymalı ıspanaklı kalem böreği
1 bardak süt
14
Küçük kase yoğurt
16
1 dilim elma
Yarım armut
Yarım havuç
1/3 nar
18
Menemen
Kızartmadan karnıyarık
2 dilim çok tahıllı ekmek
Ayran
Doyamadım bi türlü
80 bulsam bana yeter yok sağlıklı olana kadar devam dava arkadaşım elbette yas etkiler ama azim azim azim
azcık kocalarınızı da çalıştırın yaaburdan beri delleniyorum
40 dk dans egzersiz yaptım bende spor yaptığım zamanlar hep daha güzel oluyor
İyi geceler kızlar
Menüm
Sabah sucuklu yumurta iki dilim ekmek
Ara Bir ceviz iki tane Bitter kaplama form bisküvi
Öğlen kabuska yoğurt dört kaşık
Ara yeşil çay (kızımın elinde ismini yazmak istemiyorum 187 kalorilik bişey vardı o yemedi ben yedim tam bir saat spor yaptım yakmak için bidaha olmaz söz)
Akşam iki kalem pirzola salata Bir kâse çorba bir bardak chiali ayran
Ara bir mor erik
Yoğurt kürü
Kızlar yinede bu yediklerim toplam 1400 kalori nasıl sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?