Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuzuyu aldım aslında sanırım sadece kabızlık sıkıntısı var şimdi hatun elinde çubuk krakerlerle çizgi film izliyor çamaşır falan sericeğim sonrada yine sarma saracağım Büyük cadı arkadaşlarına söz vermiş size sarma sarıp getireceğim diye ama cadı 21.00de ancak eve gelmiş oluyor o saatten sonrada ne sarma sarılır nede pişmesi beklenir o yüzde ihale bana kaldı yine
Ve tabiki her zamanki gibi ben ağzıma sürmeyeceğim

Anam sarma diye diye en son sarma sardircan bize kaptanım civanım :)

Kolay gele sana.

Öğlen yemeğini yiyorum taze fasulye
Aksama da kuru fasulye yapıcam :)

Afiyet olsun canım bende akşam için barbunya düşündüm Bugün takım gazmana bağlayacak

Anam sarma diye diye en son sarma sardircan bize kaptanım civanım :)

Kolay gele sana.

Bana kalsa kıvıracağım da büyük kız yer beni sonra sarma niyetine eminim biraz sonra mesaj atar başladın mı sarmaya diye
Neyse son kalan çamaşırlarımı da serip hemen başlıyorum harcına benim tesisatçı yine yalan olacak sanrım cevap vermiyor eşşek herif

Sabah ksk çarşıya indim kıza yağmurluk aldım sırt cantam altimda babet basic beyaz tişört ve salaş bir pantolonla üstüme uzun bir hırka almadan dedim böyle özgürce oran buram firladimi diye yürümek ne güzel bişey mis Allahım dedim etrafta eski halimde olan uzun montlu hırkalı hatunlari gördükçe allahim herkese yardım et çok şükür dedim bir kez daha sukrettim kilo insana büyük yük ve kendime kot ceket aldım belde çok yakıştı yaşasınnn

Kaç haftadır derece yapıyoruz bizde :) aman biz bize yeteriz ben orayı takibi bıraktım artık ... başarılı buluyorum çoğu takıma göre yüzdelerimiz ortada ortamımızda güzel seviyeli daha noolsun
Kız onlar kim ki ne, ne cahilim hiç biyeri takip etmiyorum herşeyden habersiz yaşıyorum neysem kimseyi takibe ihtiyacım yok vesselam sizinde yok

Gruba davet ettiğim üye 7takima gitmiş başarı oranı yüksek diye öyle yazmış gruba şimdi gördüm o zaman yarışmaya katılmak isteyen bölümüne yazmasaydi dimi ama
valla ben kendi kendine gitme şeyi olduğunu bile bilmiyordum hele başarı oranı falan hiç haberim yoktu :) açıklamalarda sizi davet eden yere gidin diye bir şey vardı ben de yazdım sağolsun serenalar davet etti beni açıkçası çok da iyi oldu hep derece aldk kaç haftadır üstüne takım kaptanının aktif olması çok önemli benim için ki oynakbasi34 sağolsun hiç boş bırakmıyor bizi

Birlikte fıstık gibi olalım da sonra çatlasın rakipler
Ne demek canım seve seve yeterki sizler motive olun ve bana yoldaşlık yapın hedefe giden yolda

inşallah şuan 65 ile başlayan bir kilo görücem gibi :)

Aminnnn inşallah Rabbim nazardan sakınsın

Bayaga araştırma yapmış sorma aman daha davet etmem

bir de farketmişken size de söyleyeyim ben öğünler dengeli olsun diye dikkat ediyorum kh,yağ,protein açısından bi baktım hiç çorbayı katmıyorum .çorba sağlıklı evet ama yine de Karbonhidrata giriyor tavuk çorbası vs. dışında tabi, o yüzden ekstra karbonhidrat almaya gerek yok çorbalı öğünlerde

Kızlar kardesime gittim yeni geldim orada şekersiz Türk kahvesi fındık birazda yani 10tane kadarda kabak çekirdeği yedim kızımı uyuttum benim için spor saati

Selam kizlar.
Bugünkü yediklerim...
Kahvalti..
2 kaşik yogurt
1 kücük kaze aşure

Öylen
Karisik salata
Yogurtlu kabak yemeği
Sebze corbasi
1/2 dilim ekmek

Aksam
Karisik salata
1 bardak chia ile ayran

Kacamak olarak sadece aşure var olmasaydi iyiydi ama cumaya kadar cok dikkat edeceyim

günün geneline bakılırsa aşure dengelenmiş bence kayıp sayılmaz ama kaçamak yapmamak insana güven veriyo tabi :)

Bayaga araştırma yapmış sorma aman daha davet etmem

Hayır takımlar birinci olunca ucunda para ödülü yok ki bu kadar araştırma maşallah
Arzu eden gelir arzu etmeyenin de yolu açık olsun ha bizim takımda ha başka takımda maksat hedefe ulaşmak

Benim diyetisyende çorba verdiğinde yanına sadece salata ve yoğurt veriyor yemek yok

Kızlar kardesime gittim yeni geldim orada şekersiz Türk kahvesi fındık birazda yani 10tane kadarda kabak çekirdeği yedim kızımı uyuttum benim için spor saati

Hadi sana kolay gelsin canım yansın yağlar

Bencede gayet dengeli bir menü olmuş sonuçta aşure sabahtan yenmiş
Bol eksilerle döner inşallah ....çok aminnn

gördükçe davet edebiliyorsak ben de ediyim denk geldikçe bir kuralı falan var mı :)

Herkes istediği gibi davet edebilir canım başka konularda arkadaşın da varsa onları bile davet edebilirsin canım hiç bir sıkıntı yok

Anam size cevap vereceğim diye az daha kahvemi taşırıyordum neyse ki son anda yetiştim

Hadi şimdilik bana müsaade iki saattir sarmaya başlayacağım hesapta harçı hazır bekliyor sağ olsun küçük cimcime şimdide dişim diye tuturdu anam bu çocukların hepsi safi masraf dün gecede büyük kızı götürdü eşim acile ama iltihap var diye antibiyotik verip göndermişler bir kaç gün sonra tekrar gidecek ( gerçi yirmilik dişi de çıkıyor oda ağrı yapar demiş dişçi )
Bu gece de ufaklıkta sıra sanırım gerçi onun özel dişçisi randevu almam lazım yine ona neymiş çocuk dişçisi olması gerekiyormuş ( alt tarafı odada extradan çizgi film oynatıyorlar ama çıkışta ben cepte hafiflediğim için oynaya oynaya dönüyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…