- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Kuzuyu aldımaslında sanırım sadece kabızlık sıkıntısı var şimdi hatun elinde çubuk krakerlerle çizgi film izliyor çamaşır falan sericeğim sonrada yine sarma saracağım Büyük cadı arkadaşlarına söz vermiş size sarma sarıp getireceğim diye ama cadı 21.00de ancak eve gelmiş oluyor o saatten sonrada ne sarma sarılır nede pişmesi beklenir o yüzde ihale bana kaldı yine
Ve tabiki her zamanki gibi ben ağzıma sürmeyeceğim
Öğlen yemeğini yiyorum taze fasulye
Aksama da kuru fasulye yapıcam :)
Anam sarma diye diye en son sarma sardircan bize kaptanım civanım :)
Kolay gele sana.
Sabah ksk çarşıya indim kıza yağmurluk aldım sırt cantam altimda babet basic beyaz tişört ve salaş bir pantolonla üstüme uzun bir hırka almadan dedim böyle özgürce oran buram firladimi diye yürümek ne güzel bişey mis Allahım dedim etrafta eski halimde olan uzun montlu hırkalı hatunlari gördükçe allahim herkese yardım et çok şükür dedim bir kez daha sukrettim kilo insana büyük yük ve kendime kot ceket aldım belde çok yakıştı yaşasınnnSelamın Aleyküm kızlarrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün akşam gün faslından sonra geç saatte arkadaşım kahve içmeye geldieşimde onun eşinin yanına dükkana gitmişti en son saat 21:00de telefon açtı çayı koyun biz geliyoruz diye
Çok güzel sohbet ettik ve cidden her ikisinide çok severim ama eşimin paso çay içeceği tutunca bir an sık adamın gırtlağını dedi şeytanlen zaten bütün gün yorulmuşum bari sen az çay iç ama yok
Şaka bir yana ama şükür dün sabah gördüğüm o çok az artı bu sabah eksiye dönmüşdemekki kaçamaksız ve bol suyla devam etmiş olmam süper oldu
İnşallah cumaya kadar aynı istikrarla devam edeceğim
Çok sağ olun kızlar valla baya bir motive ettiniz sizlerde beni Şükür baya baya ufaldım ama tabi daha baya var ve Yenacığımın da dediği gibi o popiş ufalmalı gerçi bu en kilolu dönemime göre çok çok zayıf halim
Vay namissiz vay kendisinden hiç haz etmem :)))Tekrar oluşuyor namıssız :)
Kız onlar kim ki ne, ne cahilim hiç biyeri takip etmiyorum herşeyden habersiz yaşıyorumKaç haftadır derece yapıyoruz bizde :) aman biz bize yeteriz ben orayı takibibıraktım artık ... başarılı buluyorum çoğu takıma göre yüzdelerimiz ortada ortamımızda güzel seviyeli daha noolsun
Sarma dedi dedi bana sardirdi valla hafta sonu yaptim yedimAnam sarma diye diye en son sarma sardircan bize kaptanım civanım :)
Kolay gele sana.
valla ben kendi kendine gitme şeyi olduğunu bile bilmiyordum hele başarı oranı falan hiç haberim yoktu :) açıklamalarda sizi davet eden yere gidin diye bir şey vardı ben de yazdım sağolsun serenalar davet etti beni açıkçası çok da iyi oldu hep derece aldk kaç haftadır üstüne takım kaptanının aktif olması çok önemli benim için kiGruba davet ettiğim üye 7takima gitmiş başarı oranı yüksek diye öyle yazmış gruba şimdi gördüm o zaman yarışmaya katılmak isteyen bölümüne yazmasaydi dimi ama
inşallah şuan 65 ile başlayan bir kilo görücem gibi :)İşte budurrrrr
Bİrde üzülüyordun geçen hafta veremedim diyebak cumaya kadar daha fazla eksi olacak o görürsün
valla ben kendi kendine gitme şeyi olduğunu bile bilmiyordum hele başarı oranı falan hiç haberim yoktu :) açıklamalarda sizi davet eden yere gidin diye bir şey vardı ben de yazdım sağolsun serenalar davet etti beni açıkçası çok da iyi oldu hep derece aldk kaç haftadır üstüne takım kaptanının aktif olması çok önemli benim için kioynakbasi34 sağolsun hiç boş bırakmıyor bizi
inşallah şuan 65 ile başlayan bir kilo görücem gibi :)
Bayaga araştırma yapmış sorma aman daha davet etmemvalla ben kendi kendine gitme şeyi olduğunu bile bilmiyordum hele başarı oranı falan hiç haberim yoktu :) açıklamalarda sizi davet eden yere gidin diye bir şey vardı ben de yazdım sağolsun serenalar davet etti beni açıkçası çok da iyi oldu hep derece aldk kaç haftadır üstüne takım kaptanının aktif olması çok önemli benim için kioynakbasi34 sağolsun hiç boş bırakmıyor bizi
Abla bende aksama kuru fasulye yapacağım cacık baba kıza da az pilav yaparım artıkÖğlen yemeğini yiyorum taze fasulye
Aksama da kuru fasulye yapıcam :)
günün geneline bakılırsa aşure dengelenmiş bence kayıp sayılmaz ama kaçamak yapmamak insana güven veriyo tabi :)Selam kizlar.
Bugünkü yediklerim...
Kahvalti..
2 kaşik yogurt
1 kücük kaze aşure
Öylen
Karisik salata
Yogurtlu kabak yemeği
Sebze corbasi
1/2 dilim ekmek
Aksam
Karisik salata
1 bardak chia ile ayran
Kacamak olarak sadece aşure var olmasaydi iyiydi ama cumaya kadar cok dikkat edeceyim
Bayaga araştırma yapmış sorma aman daha davet etmem
bir de farketmişken size de söyleyeyim ben öğünler dengeli olsun diye dikkat ediyorum kh,yağ,protein açısından bi baktım hiç çorbayı katmıyorum .çorba sağlıklı evet ama yine de Karbonhidrata giriyor tavuk çorbası vs. dışında tabi, o yüzden ekstra karbonhidrat almaya gerek yok çorbalı öğünlerde
Kızlar kardesime gittim yeni geldim orada şekersiz Türk kahvesi fındık birazda yani 10tane kadarda kabak çekirdeği yedim kızımı uyuttum benim için spor saati
Selam kizlar.
Bugünkü yediklerim...
Kahvalti..
2 kaşik yogurt
1 kücük kaze aşure
Öylen
Karisik salata
Yogurtlu kabak yemeği
Sebze corbasi
1/2 dilim ekmek
Aksam
Karisik salata
1 bardak chia ile ayran
Kacamak olarak sadece aşure var olmasaydi iyiydi ama cumaya kadar cok dikkat edeceyim
gördükçe davet edebiliyorsak ben de ediyim denk geldikçe bir kuralı falan var mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?