Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

G gcm19944 hoşgeldin kendini tanitabilirsin sabah takım arkadaşlarım ve kaptanımız görür kaynasiriz
Canim bn genc kizligimda zayiftim fakat bi dogum yaptiktan sonra 30 kilo birden aldim ve birdhada veremedim simdi 2.ci cocugu istiyoruz fakat doktorum kilo vermem gerektigini yumurtaliklarimda yaglanma oldugunu soyledi gecen ay gitmistim doktora. Bana diyet verdiler 3 haftada 5 kilo verdim tam 90 kiloydum suan 85e dustum ve ideal kilom 65 70 olmasi gerekiyor bunun icin cabaliyorum insallah basaricam

Aramiza hosgeldin canim istedikten sonra olmayacak sey yoktur insallah Hepimiz istedigimiz kilolara geliriz :)

Canim cok gecmis olsun biz yavas yavas atlatiyoruz en kisa zamanda siz de atlatirsiniz insallah

Aramiza hosgeldin canim insallah istedigin kilolara ulasirsin tabii hep birlikte :)

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün artık nasıl yorgun düştüysem ( aksiyon hiç eksik olmadı ) resmen saat 22:00de yatıp uyumşum
Sağ olsun eşim biraz kızla oturmuş sonra aramıza almış Sabaha kadar deliksiz uyumuşum ama nasıl iyi geldi anlatamam

Aksiyon hiç eksik olmadı dedim ya Dün akşam yine hastaneye götürmeye karar verince eşim bu kez özele götürelim belki daha iyi bakarlar dedi ama gittiğimiz özelde acil giriş yapmaya kalkıştığımız halde çocuk o haldeyken normal giriş yapıp bekleyin dendi ( çocuğun ateşi evden çıkarken 39.2ydi )
Bende doğal olarak sinir oldum ve eşime bunlar para götürmenin peşinde yürü biz yine devlet hastanesine gidelim dedim
Trafikte maşallah yoğun olunca kendi mahallemize yakın sokak aralarına girelim dedik ana cadde hiç ilerlemiyor diye hay demez olaydık
Bizimki tam giderken kadının biri yolu aracıyla keyfi kapatmış hadi iki korna ötürdü hatun yolu açtı ( oda o an birini araçtan indirirken sohbet ediyormuş ) araçtan inen adamda tabi arabanın önüne atlayınca bizimki tekrar kornaya bastı ( acelemiz var diye ) tip tip bakıncada az ilerleyip bir yandanda ne bakıyorsun kardeşim acelem var dedi ve olanlar oldu
Adam hızlı adımlarla eşimin üzerine yürümeye başlayınca bizim artist ( onada çok kızdım sonra ) arabadan indi
Gelen adam direk eşimi itmeye başlayınca ne lan yol vermiyorsun falan diye bende anında araya girip ikisini ayırdım hatta o ara adam banada vurmaya kalkışmış tabi ben fark etmedim onu o heycanla
Tam bizimkini arabaya doğru ittirirken adam başladı ana avrat küfür edip tekrar saldırmaya ama öyle böyle küfür etmedi eee benimki dururmu adamın üzerine horoz gibi atlamaya kalkıştı Bir yandan arabada çocuk ateşler içinde yanıyor ona mı yanayım eşim daha önce beyin felci geçirdi tekrar sinirden bir şey olur diye ona mı yanayım derken o an bana nasıl bir güç geldiyse önce adamı bir güzel ittim ( ama yeminle o an saniyesinde pişman oldum ya adam düşünce kafayı çarpsaydı kaldırıma diye ) anında dönüp eşimide yakasından tuttuğum gibi kenara ittim bin arabaya yeter çocuk hasta diye Neyseki mahalleden bir kaç kişi araya girdi de diğer adamı uzaklaştırdılar ( ben görmedim ama adamda gidip arabadan levye almaya koşmuş anında )
Bindik arabaya yolumuza gittik ama tabi benim elim ayağım boşaldı resmen nasıl titriyorum size anlatamam
Hatta hastaneye varana kadar eşime fırça attım sen nasıl düşüncesizce davranırsın bırak küfür ettiyse etti kendinide bizi de nasıl tehlikeye atarsın diye Büyük kızım bile arabadan fırlayıp babasını çekmeye başlamış o an sonra fark ettim
Haklısın falan dediysede valla sinirden hem ağladım hem saydırdım hep diyorum şu trafik yüzünden bir gün başına bir şey gelecek senin diye ama yok her küfür edene atlıyor

Hastanede kayıt işlemi yaparken bir ara bayılacak gibi oldum hatta hemşire sağ olsun abla iyimisin bak otur dinlen şurda falan dedi de yok iyiyim dedim de kızımla ilgilendim
Perşembe günü de eşimi Nöroloji doktoruna götüreceğim ama yemin ettim doktora çok kuvvetli bir antidepresan ver şuna hatta öküz deviren cinsinden olsun demezsem banada BAnu demesinler

Eve gelince de yatana kadar saydırdım bizimkine sen delimisin ya adamın silahı olsaydı ya o levyeyi alıp sana koşturup saldırsaydı diye Özür üzerine özür diledi ve doktor nasıl bir antidepresan verirse versin kullanacağına söz verdi

Hani dert bir değil ki sağlam durayım Yine şükür Rabbim dermansız dert vermedi
Sabah tartılayım dedim hay demez olaydım 2 kgya yakın artı görünüyorum ( gerçi 2 gündür 1 ltire suyu ancak içmişimdir Neyse bugün itibaren kendimi topluyorum ve suyada abanıyorum cumaya kadar en azından sabit çıkarım diye ümit ediyorum

Canim cok gecmis olsun biz yavas yavas atlatiyoruz en kisa zamanda siz de atlatirsiniz insallah
Aminnn canım inşallah Rabbim tüm hastalara şifa verir ...Aminnn

Aramıza hoş geldin canım
Meşhur ortada görünmeyen kaptan benim
Bir aksiyondan bir sonrakine koşunca fırsat bulamadım
Benimde rekorum 124.5 kgdu hatta senelerce al verler yaşadım ( ufakken aslında hep tombiştim ama evlenirken 52 kgdum inanılması güç de olsa ) en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım ve geçen cuma 89.5i görmüştüm evdeki tardıda gerçi şu anda yine 9lu rakamlar ama hallederim nasılsa sağlık olsunda gerisi önemsiz
İnşallah sende çok güzel kilolar verip bizimle hedefine ulaşırsın sonrada mucizen yola çıkar

Kısaca takım kurallarınıda özetliyeyim;

Günde 5 mesaj beklentimiz var herkesten ( yoğunluk olunca tabiki idare ediyoruz ama bildirirseniz süper olur )
Yediklerimizi bildirmek zorunlu değil ama bildirirsek birbirimizi gördüğümüz yanlışlarda uyarma şansımız olur
Her cuma kilo bildirim günü bir önceki haftayla aradaki farkı bildiriyoruz
Yeni gelen arkadaşlar 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( deneme süresi gibi ve maalesef bu kural esnetilemiyor adminlerin rıcası üzerine )

Birde daha evvel yarışmaya katıldın mı ( farklı niklede olsa )
Hedef kilonuda yazarsan not etmem için

Kahvaltımıda ettim ohhh misss şimdide yeşil çayımı içiyorum
Bir saat sonrada sade kahvemi içip kendimi spor salonuna atacağım

Kızlar ben hazırlanıp spora kaçıyorum
Kahve içmeye fırsat bulamadım ama gelince içerim inşallah

Allaha emanet olun

Banuşuumm sen ciddi tehlike atlatmışsın canım
Çok çok geçmiş olsun. ALLAH korumuş. Bende hep diyorum benim kocişe "silahı vs vardır. Çeker vurur. Ih diyemezsin" diye ama adam laz. "Vurursa vursun ne yapalım vademiz o kadarmış" diyor

Selam arkadaslar kendimi bu aralar hic iyi hissetmiyorum hastalik bir yandan sikintilar bir yandan pesimi birakmiyor. Kac gundur dogru duzgun beslenemedimde ne bulduysam onu yedim spor felanda hakgetire yani. Bugun toparlamaya calisiyim sabah kalkip yureyeyim dedim sabah 6.15te uyandim banyoya gittim nasil birsyse ayni hizla yataga geri dondum az daha isede gec kalcaktim. Bu aralar uzerimde bir bunalim havasi var pes etmemede cok az kaldiiii

oynakbasi34 banu ablacim sanada cok gecmid olsun valla Rabbim korumuş dışarısı manyak dolu.

Tabikide cnm herkeze gunaydinlar hedef kilom 65 suan 85 kiloyum boyum 1.76 busabah kahvaltim 1dilim ekmek yarim domatez yarim salatalik ufak peyniir 1 bardak yesil cay ictim cnm 10.30 ara ogunum eti formum var 2 tane cnm 1.30da ogle yemegim var 4 kasik sebze yemegi susuz yagsiz salata yarim kase yogurt sonra 15.30da ara ogunum pirinc patlagim 1 adet enson 18.30da aksam yemeggim yine sebze yemegi 4kasik 4 kofte buyuklugunde et balik veya tavuk salata yogurt cnm ve 21de 1 adet meyve ve sut iciyorum cnm diyetisyenim onerdi bu arada araniza aldiginiz icin tesekkur ederim hepinize insallah incecik oluruz .)

Canim dha once yarismaya katilmadim hiccc

Canim dha once yarismaya katilmadim hiccc

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Demin resmen destan yazmıştım ama nasıl becerdiysem bir tuşla herşeyi bir anda sildim
Hemen özet geçiyorum o zaman yoksa aynı şeyleri yaz yaz bitmez

Spordan sonra kızkardeşimle Annem kuzuyu görmeye geldiler Eşimde sabah grip oldu diye işe gitmemişti oda hafif ateşlenince bir yandan da onla ilgilenmeye başladım
Bünye alıştı ya tam oh rahatladım kuzu düzeldi derken bu sefer eşimin yamulması çokta koymadı resmen bağışıklık kazandım

Annemler gittikten sonra ateşi düşsün diye eşime zorlada olsa duş aldırdım Tam mızmız oluyor hastalanınca hatta utanmasa beni yıkasana diyecek
Şükür şu anda çok daha iyi ama tabi ıhlamur takviyesi yapıyoruz

Spor salonuna başlayalı tam 1 ay olmuş bugün ve tabiki bu durumda ordada tartı günü vardı Artı çıkacağımı bile bile tabi mecbur tartıldım ve normalde ilk tartıldığımda da orda evdeki ve diyetisyendekine rağmen 1.5 hatta 2 kg fark olmuştu
İlk tartıldığımda 96,6 kg çıkmıştım bu sefer 91.6 çıktım
Hoca çok çok güzel bir sonuç dedi üstelik 1.5 yağdan gitmiş 3.5 kgda kilodan Ama anlamadığım tek şey kadının demesi kasda azalma varmış dedim nasıl olur burda haftanın 2 gün tam programa uyuyorum fazlası var eksiği yok üstelik diğer günlerde zaten koşturmaca halindeyim diye
Ödem varmı diye sordum ki olduğuna adim gibi eminim sonuçta kaç gündür doğru düzgün su içmemiştim bile
Demezmi bizde ödem net görünmez diye
Kendi kendime amannn salla gitsin sonuçta Sibelde her hafta tartılırken her ölçüm yapılıyor üstelik kas oranımda artış var onun tartısına göre zaten okadar sporda kas gitmesi mümkün değil

Bugün beslenmeme uygun devam ettim hatta akşam yemeğimi de baya erken yedim
Birazdan da yediklerimi yazarım son aramı bile yaptım artık yatana kadar sırf su yada yeşil çay içerim
Bir kaç günlük dengesizliği telafi için şarttı

@Derya000 Canım sende sakın pes etme bak bu hafta listeye alacağız seni ve bomba gibi bir giriş yapmanı istiyorum şu önümüzdeki iki gün çok daha dikkatli ol ve bol bol suyunu yeşil çayını iç Sana güveniyorum
Hem pes etmek ne demek daha yolun başındayız ve emin ol kilolar gittikçe daha da motive olacaksın eminim

Bu arada daha evvel sordum mu hatırlamıyorum ama senin hedefin kaçtı bence şimdilik 65 iyidir nasılsa hedefe ulaşınca yine aşağı çekebiliriz

@gcm19944 Canım senide alıntılamıştım da oda uçtu
Bence beslenme şeklin çok çok güzel ve eminim faydasını göreceksin aynen devam ama suyunu ihmal etme ben 3 litrenin altına düşmemeye çalışıyorum yoksa ödem oluşuyor anında
Kesinlikle çok güzel kilolar vereceğiz birlikte 11 kasımda sende listemizdesin Allahın izniyle

selam kızlarr
oynakbasi34 ablacım büyük gecmis olsun trafik magandası dolu etraf ya valla ucuz kurtulmussunuz
kuzunun iyilesmesine sevindim
esinede acil sifalar diliyorum ablacım
bu arada -5 kg vermissin cok sevindim darısı basımıza

Canım menun gayet güzel eminim cuma günü güzel bir eksi görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…