Canim bn genc kizligimda zayiftim fakat bi dogum yaptiktan sonra 30 kilo birden aldim ve birdhada veremedim simdi 2.ci cocugu istiyoruz fakat doktorum kilo vermem gerektigini yumurtaliklarimda yaglanma oldugunu soyledi gecen ay gitmistim doktora. Bana diyet verdiler 3 haftada 5 kilo verdim tam 90 kiloydum suan 85e dustum ve ideal kilom 65 70 olmasi gerekiyor bunun icin cabaliyorum insallah basaricam
Aramiza hosgeldin canim istedikten sonra olmayacak sey yoktur insallah Hepimiz istedigimiz kilolara geliriz :)merhabalar, ben 22 yasında üniversite ögrencisiyim kendimi bildim bileli yani 12-13 yaslarımdan beri kiloluyum ve bu durumdan hep kactım cokta kilolu degilim veririm nolacak vs dedim ve diyetlere pzartesi basladım salı bitirdim bir türlü istikrar saglayamadım ama artık bir seyler dank etmeye basladı artık kendimi aynada görmek istemiyorum giydiklerim yakısmıyor sinir oluyorum suanki kilom 118 boyum 1.73 baya bir kiloluyum
internette arastırma yaparken bu siteye rastladım ve destek takımlarını gördüm ben de o takımlardan birine dahil olmak istiyorumsuan ki hedefim hırslı bir sekilde 1 ayda -10 kg vermek Allahın izniyle basarabilirim :)
ve sizin takıma girmekten cok mutluyum
Canim cok gecmis olsun biz yavas yavas atlatiyoruz en kisa zamanda siz de atlatirsiniz insallahSağ olasın canım valla demesen hiç fırsat bulupta bakmazdımkuzuyla ilgilenmekten kendi takımıma bile zorla arada bakıyorum
Kuzuu tekrar götürdük hastaneyesağ olsun doktor direk yine ilgilendi ve kan tahlili yaptı normalde ateşin şimdiye geçmiş olması gerekiyordu hatta doktor bile şaşırdı
Şükür kan sonuçları normal çıktı yani ilaça antibiyotik bitene kadar devam ama 3 gün içinde geçmemiş olursa mutlaka tekrar getir dedi
Öksürük başladı ufak ufak rahatlatmak için hava makinesini de bağlayabilirsin dedi ( laf arasında ben söyledim evde var diye )
Şu anda daha iyi şükür uzandı
Umarım bir daha çıkmazda bende bu gece deliksiz bir uyku çekerimhastanede bir ara ben bile bayılacak gibi oldum hemşire abla otur dinlen biraz dedide nerde mecbur koşturdum
Aramiza hosgeldin canim insallah istedigin kilolara ulasirsin tabii hep birlikte :)Canim bn genc kizligimda zayiftim fakat bi dogum yaptiktan sonra 30 kilo birden aldim ve birdhada veremedim simdi 2.ci cocugu istiyoruz fakat doktorum kilo vermem gerektigini yumurtaliklarimda yaglanma oldugunu soyledi gecen ay gitmistim doktora. Bana diyet verdiler 3 haftada 5 kilo verdim tam 90 kiloydum suan 85e dustum ve ideal kilom 65 70 olmasi gerekiyor bunun icin cabaliyorum insallah basaricam
Aminnn canım inşallah Rabbim tüm hastalara şifa verir ...AminnnCanim cok gecmis olsun biz yavas yavas atlatiyoruz en kisa zamanda siz de atlatirsiniz insallah
Canim bn genc kizligimda zayiftim fakat bi dogum yaptiktan sonra 30 kilo birden aldim ve birdhada veremedim simdi 2.ci cocugu istiyoruz fakat doktorum kilo vermem gerektigini yumurtaliklarimda yaglanma oldugunu soyledi gecen ay gitmistim doktora. Bana diyet verdiler 3 haftada 5 kilo verdim tam 90 kiloydum suan 85e dustum ve ideal kilom 65 70 olmasi gerekiyor bunun icin cabaliyorum insallah basaricam
Banuşuumm sen ciddi tehlike atlatmışsın canımSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar
Dün artık nasıl yorgun düştüysem ( aksiyon hiç eksik olmadı) resmen saat 22:00de yatıp uyumşum
Sağ olsun eşim biraz kızla oturmuş sonra aramıza almışSabaha kadar deliksiz uyumuşum ama nasıl iyi geldi anlatamam
Aksiyon hiç eksik olmadı dedim yaDün akşam yine hastaneye götürmeye karar verince eşim bu kez özele götürelim belki daha iyi bakarlar dedi ama gittiğimiz özelde acil giriş yapmaya kalkıştığımız halde çocuk o haldeyken normal giriş yapıp bekleyin dendi ( çocuğun ateşi evden çıkarken 39.2ydi )
Bende doğal olarak sinir oldum ve eşime bunlar para götürmenin peşinde yürü biz yine devlet hastanesine gidelim dedim
Trafikte maşallah yoğun olunca kendi mahallemize yakın sokak aralarına girelim dedik ana cadde hiç ilerlemiyor diyehay demez olaydık
Bizimki tam giderken kadının biri yolu aracıyla keyfi kapatmış hadi iki korna ötürdü hatun yolu açtı ( oda o an birini araçtan indirirken sohbet ediyormuş ) araçtan inen adamda tabi arabanın önüne atlayınca bizimki tekrar kornaya bastı ( acelemiz var diye ) tip tip bakıncada az ilerleyip bir yandanda ne bakıyorsun kardeşim acelem var dedi ve olanlar oldu
Adam hızlı adımlarla eşimin üzerine yürümeye başlayınca bizim artist ( onada çok kızdım sonra ) arabadan indi
Gelen adam direk eşimi itmeye başlayınca ne lan yol vermiyorsun falan diyebende anında araya girip ikisini ayırdım hatta o ara adam banada vurmaya kalkışmış tabi ben fark etmedim onu o heycanla
Tam bizimkini arabaya doğru ittirirken adam başladı ana avrat küfür edip tekrar saldırmayaama öyle böyle küfür etmedi eee benimki dururmu adamın üzerine horoz gibi atlamaya kalkıştı Bir yandan arabada çocuk ateşler içinde yanıyor ona mı yanayım eşim daha önce beyin felci geçirdi tekrar sinirden bir şey olur diye ona mı yanayım derken o an bana nasıl bir güç geldiyse önce adamı bir güzel ittim ( ama yeminle o an saniyesinde pişman oldum ya adam düşünce kafayı çarpsaydı kaldırıma diye ) anında dönüp eşimide yakasından tuttuğum gibi kenara ittim bin arabaya yeter çocuk hasta diye Neyseki mahalleden bir kaç kişi araya girdi de diğer adamı uzaklaştırdılar ( ben görmedim ama adamda gidip arabadan levye almaya koşmuş anında )
Bindik arabaya yolumuza gittik ama tabi benim elim ayağım boşaldı resmennasıl titriyorum size anlatamam
Hatta hastaneye varana kadar eşime fırça attım sen nasıl düşüncesizce davranırsın bırak küfür ettiyse etti kendinide bizi de nasıl tehlikeye atarsın diyeBüyük kızım bile arabadan fırlayıp babasını çekmeye başlamış o an sonra fark ettim
Haklısın falan dediysede valla sinirden hem ağladım hem saydırdımhep diyorum şu trafik yüzünden bir gün başına bir şey gelecek senin diye ama yok her küfür edene atlıyor
Hastanede kayıt işlemi yaparken bir ara bayılacak gibi oldum hatta hemşire sağ olsun abla iyimisin bak otur dinlen şurda falan dedi de yok iyiyim dedim de kızımla ilgilendim
Perşembe günü de eşimi Nöroloji doktoruna götüreceğim ama yemin ettim doktora çok kuvvetli bir antidepresan ver şuna hatta öküz deviren cinsinden olsun demezsem banada BAnu demesinler
Eve gelince de yatana kadar saydırdım bizimkine sen delimisin ya adamın silahı olsaydı ya o levyeyi alıp sana koşturup saldırsaydı diyeÖzür üzerine özür diledi ve doktor nasıl bir antidepresan verirse versin kullanacağına söz verdi
Hani dert bir değil ki sağlam durayımYine şükür Rabbim dermansız dert vermedi
Sabah tartılayım dedim hay demez olaydım2 kgya yakın artı görünüyorum ( gerçi 2 gündür 1 ltire suyu ancak içmişimdir Neyse bugün itibaren kendimi topluyorum ve suyada abanıyorum cumaya kadar en azından sabit çıkarım diye ümit ediyorum
Aminnn canım inşallah Rabbim tüm hastalara şifa verir ...Aminnn
Tabikide cnm herkeze gunaydinlar hedef kilom 65 suan 85 kiloyum boyum 1.76 busabah kahvaltim 1dilim ekmek yarim domatez yarim salatalik ufak peyniir 1 bardak yesil cay ictim cnm 10.30 ara ogunum eti formum var 2 tane cnm 1.30da ogle yemegim var 4 kasik sebze yemegi susuz yagsiz salata yarim kase yogurt sonra 15.30da ara ogunum pirinc patlagim 1 adet enson 18.30da aksam yemeggim yine sebze yemegi 4kasik 4 kofte buyuklugunde et balik veya tavuk salata yogurt cnm ve 21de 1 adet meyve ve sut iciyorum cnm diyetisyenim onerdi bu arada araniza aldiginiz icin tesekkur ederim hepinize insallah incecik oluruz .)Aramıza hoş geldin canım
Meşhur ortada görünmeyen kaptan benim
Bir aksiyondan bir sonrakine koşunca fırsat bulamadım
Benimde rekorum 124.5 kgdu hatta senelerce al verler yaşadım ( ufakken aslında hep tombiştim ama evlenirken 52 kgdum inanılması güç de olsa ) en son 6 ay evvel 118le diyetisyene başladım ve geçen cuma 89.5i görmüştüm evdeki tardıdagerçi şu anda yine 9lu rakamlar ama hallederim nasılsa sağlık olsunda gerisi önemsiz
İnşallah sende çok güzel kilolar verip bizimle hedefine ulaşırsın sonrada mucizen yola çıkar
Kısaca takım kurallarınıda özetliyeyim;
Günde 5 mesaj beklentimiz var herkesten ( yoğunluk olunca tabiki idare ediyoruz ama bildirirseniz süper olur )
Yediklerimizi bildirmek zorunlu değil ama bildirirsek birbirimizi gördüğümüz yanlışlarda uyarma şansımız olur
Her cuma kilo bildirim günübir önceki haftayla aradaki farkı bildiriyoruz
Yeni gelen arkadaşlar 3.cü cuma bildiriminde listeye dahil olabiliyorlar ( deneme süresi gibi ve maalesef bu kural esnetilemiyor adminlerin rıcası üzerine )
Birde daha evvel yarışmaya katıldın mı ( farklı niklede olsa )
Hedef kilonuda yazarsan not etmem için
Canim dha once yarismaya katilmadim hicccTabikide cnm herkeze gunaydinlar hedef kilom 65 suan 85 kiloyum boyum 1.76 busabah kahvaltim 1dilim ekmek yarim domatez yarim salatalik ufak peyniir 1 bardak yesil cay ictim cnm 10.30 ara ogunum eti formum var 2 tane cnm 1.30da ogle yemegim var 4 kasik sebze yemegi susuz yagsiz salata yarim kase yogurt sonra 15.30da ara ogunum pirinc patlagim 1 adet enson 18.30da aksam yemeggim yine sebze yemegi 4kasik 4 kofte buyuklugunde et balik veya tavuk salata yogurt cnm ve 21de 1 adet meyve ve sut iciyorum cnm diyetisyenim onerdi bu arada araniza aldiginiz icin tesekkur ederim hepinize insallah incecik oluruz .)
Canim dha once yarismaya katilmadim hicccTabikide cnm herkeze gunaydinlar hedef kilom 65 suan 85 kiloyum boyum 1.76 busabah kahvaltim 1dilim ekmek yarim domatez yarim salatalik ufak peyniir 1 bardak yesil cay ictim cnm 10.30 ara ogunum eti formum var 2 tane cnm 1.30da ogle yemegim var 4 kasik sebze yemegi susuz yagsiz salata yarim kase yogurt sonra 15.30da ara ogunum pirinc patlagim 1 adet enson 18.30da aksam yemeggim yine sebze yemegi 4kasik 4 kofte buyuklugunde et balik veya tavuk salata yogurt cnm ve 21de 1 adet meyve ve sut iciyorum cnm diyetisyenim onerdi bu arada araniza aldiginiz icin tesekkur ederim hepinize insallah incecik oluruz .)
Canım menun gayet güzel eminim cuma günü güzel bir eksi görürsünTabikide cnm herkeze gunaydinlar hedef kilom 65 suan 85 kiloyum boyum 1.76 busabah kahvaltim 1dilim ekmek yarim domatez yarim salatalik ufak peyniir 1 bardak yesil cay ictim cnm 10.30 ara ogunum eti formum var 2 tane cnm 1.30da ogle yemegim var 4 kasik sebze yemegi susuz yagsiz salata yarim kase yogurt sonra 15.30da ara ogunum pirinc patlagim 1 adet enson 18.30da aksam yemeggim yine sebze yemegi 4kasik 4 kofte buyuklugunde et balik veya tavuk salata yogurt cnm ve 21de 1 adet meyve ve sut iciyorum cnm diyetisyenim onerdi bu arada araniza aldiginiz icin tesekkur ederim hepinize insallah incecik oluruz .)
Amin cnm insallaahhhAramiza hosgeldin canim insallah istedigin kilolara ulasirsin tabii hep birlikte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?