Çok sağolasınÇok güzel bir enerjin var iyi ki geldin aramıza.Daha fazla aktif olsan ne iyi olur...
Tek mi yaşıyorsun? Ben tek yaşarken menülerim aynen böyleydiBen de yedikleri yazayım. Pek istediğim gibi olmadı vakitsizlikten...
Sabah,
Simit
Peynir
Zeytin
Öğle,
Sahan da yumurta
Yarım dilim ekmek
Salata
Aksam,
1 dilim ekmek
Peynir
zeytin
domates
Salatalik
Bugün aralarda çok kahve içtim. Icmemem gerek fazla.
70 dk. Aerobik/plates
doga3
Ne okuyorsun canım?Herkese iyi geceler kızlar bugün teorik sınavı atlattım çarşamba da pratik sınav var inşallah güzelce onu da atlatıp buralara geri dönücem
Senin kilon yok demek ben feci durumdayımAaaaa kimleri görüyorummmm :) iyi yapmışsın, ben de kendi takımımda liste dışı da olsa kiloları vermeye çalışıyorum. Az bi şey kaldı :)
Senin ikizler emiyorsa çok çabuk verirsin, malum iki kat hızlı çalışıyor metabolizma :)
Banuș çok haklısın daha önce gelmeliydim ama kendi takımıma bile doğru düzgün ugrayamadıgım zamanlar olduUmut paşa bir yandan tez bir yandan, ne hallerdeyim :) neyse buna şükür tabi ki..
Bu hafta derece yapın öyleyse notanızı da sildirin
Sütün çok değilse dikkat et canım. Ben de 4 aylıkken bebekler başladım bir baktım sütüm acayip azaldı hemen bıraktım rejimi, bu yüzden 6 aylık olsunlar dedim bekledim. Bu arada rejime başlayalı 4 gün oldu ve artık hiç yok gibi. Dün gece ememediler. Benim için sorun değil ben 6 ay emsinler süper diyordum ikiz olunca. Bazı arkadaşları hiç etkilemedi bu arada diyet falan. Bilmiyorum vücut yapısı ile ilgili olmalı.Kızlarrr diyetin 4.günündeyim ve 3aylık bebeğim var sütüm azaldı sanırım sürekli emmek istiyor doymuyor yaa öff diyet yapmayı bırakcam bu gidişle
Kızlar gorumcem geldi yeni gitti
Menüm
Sabah peynir zeytin Bir tatlı kaşığı kuşburnu marmeladı
Bir buçuk dilim tb ekmeği
Ara yeşil çay 10findik
Öğlen
Et sote bir dilim ekmek Bir bardak chiali ayran
Ara şekersiz kahve beş fındık
17:30 bir parca beyaz peynir iki zeytin yarım dilim ekmek
18:30 bir haşlanmış mısır azıcık tuz attım hatta tuzsuz bile geldi
21:00 da şekersiz çay iki kakaolu ikram bisküvi kızım ağladı ben yemiyorun diye elime verip yeee diyor
Hatta üçüncü verdi sakladım yedim dedim
Eritirim Bir saat daha ayaktayım mutfak toplanacak evde duş alıp yatarım
Toplam kalori 1400
Spor 60 dkdoga3
İyi akşamlar kızlar ben anca geldim bebişleri uyuturken ben de uyuyakalmışım
Bugün kahvaltıda bir rafadan yumurta, birkaç çatal domates ve salatalık, biraz örgü peynir, iki ceviz
Ara avuç içi kadar pide, peynir, 5 zeytin.
Öğlen bir bardak süt, 5 adet kuru erik, fındık ve badem.
Akşam bir parça kuzu gerdan bir adet güveç patates, birkaç kaşık yoğurt.
Benim de saçlarımda tek tük beyazlar başladı bugüne kadar hiç boyamadım ben. Bu arada yaşım 40
Senin kilon yok demek ben feci durumdayımbebişler eskisi gibi emmiyor artık biraz da o gazla rejime başladım zaten. Bahara kadar bu işi halletmem gerek kendime sinir oluyorum. bütün güzel giysilerimi dağıttım hiçbirşeye olmuyorum artık evde dışarıda eşofman ile duruyorum
Kızlarrr diyetin 4.günündeyim ve 3aylık bebeğim var sütüm azaldı sanırım sürekli emmek istiyor doymuyor yaa öff diyet yapmayı bırakcam bu gidişle
Benimkide çok emmek istiyor sutumde zaten az aslındaKızlarrr diyetin 4.günündeyim ve 3aylık bebeğim var sütüm azaldı sanırım sürekli emmek istiyor doymuyor yaa öff diyet yapmayı bırakcam bu gidişle
Halledersin canım, bu takımlar kesinlikle insanı motive ediyor :) Ben hamilelik öncesi fazla kilolarımı vermek için katılmıştım ilk, istediğim kiloya düşünce hamile kaldım. Gerçi hamilelikte 18-19 kg falan aldımSenin kilon yok demek ben feci durumdayımbebişler eskisi gibi emmiyor artık biraz da o gazla rejime başladım zaten. Bahara kadar bu işi halletmem gerek kendime sinir oluyorum. bütün güzel giysilerimi dağıttım hiçbirşeye olmuyorum artık evde dışarıda eşofman ile duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?