Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

İyi akşamlar kızlar ben anca geldim bebişleri uyuturken ben de uyuyakalmışım
Bugün kahvaltıda bir rafadan yumurta, birkaç çatal domates ve salatalık, biraz örgü peynir, iki ceviz
Ara avuç içi kadar pide, peynir, 5 zeytin.
Öğlen bir bardak süt, 5 adet kuru erik, fındık ve badem.
Akşam bir parça kuzu gerdan bir adet güveç patates, birkaç kaşık yoğurt.

Tek mi yaşıyorsun? Ben tek yaşarken menülerim aynen böyleydi kilomda 55 di. Şimdi evliyim ve iki bebişim var kilom 84 aradaki farka bak sen

Senin kilon yok demek ben feci durumdayım bebişler eskisi gibi emmiyor artık biraz da o gazla rejime başladım zaten. Bahara kadar bu işi halletmem gerek kendime sinir oluyorum. bütün güzel giysilerimi dağıttım hiçbirşeye olmuyorum artık evde dışarıda eşofman ile duruyorum

Kızlarrr diyetin 4.günündeyim ve 3aylık bebeğim var sütüm azaldı sanırım sürekli emmek istiyor doymuyor yaa öff diyet yapmayı bırakcam bu gidişle
Sütün çok değilse dikkat et canım. Ben de 4 aylıkken bebekler başladım bir baktım sütüm acayip azaldı hemen bıraktım rejimi, bu yüzden 6 aylık olsunlar dedim bekledim. Bu arada rejime başlayalı 4 gün oldu ve artık hiç yok gibi. Dün gece ememediler. Benim için sorun değil ben 6 ay emsinler süper diyordum ikiz olunca. Bazı arkadaşları hiç etkilemedi bu arada diyet falan. Bilmiyorum vücut yapısı ile ilgili olmalı.

Selamın aleyküm kızlarrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Ya ne güzel sabah 6da uyanıyordum bu sabah nedense ancak 07.30da uyanabildim
Tabi baya bir kendime gelmişim sanırım bir kaç günün yorgunluğu ve hastalığın halsizliğinden öyle oldu ama sıkıntı yok hemen yumurtamı haşlanması için ateşe koyup sizlere bir bakayım dedim

Malum bugün spor günüm o yüzden biraz daha hızlı hareket etmem gerekecek ki kahvaltı etmeden çıkmamış olmak için artık kahve keyfimi gelince yaparım nasılsa kas ağrıları için her defasında kahve içiyorum

Minik kuzumda yeni uyandı oda birazdan hazırlanır ki birlikte çıkacağız nasılsa

Yoğun ama zevkli bir gün beni bekliyor

Süper bir menü olmuş canım Kuzunun hatrına yenen bisküvi zaten sayılmaz nasılsa 3.cüyü saklamışsın

Canım senin menü de harika olmuş tebrikler

Benim de saçlarımda tek tük beyazlar başladı bugüne kadar hiç boyamadım ben. Bu arada yaşım 40

Maşallah diyelim
Benim kızkardeşim benden 11 ay ufak ama benden fazladır beyazları ve her ay mutlaka boyamak zorunda kalır

Hiç sıkıntı yapma canım yaza kadar harika kilolar verilmiş olacak o zaman da bütün gardolabını komple yenilemiş olacaksın Bende inan büyük gelenlerin hepsini dağıtıyorum dar olan pek bir şey kalmadı o yüzden mecbur kalınca ancak bir kot yada üst alıyorum kendime çünkü hedefe ulaşınca çok daha rahat alışveriş yapabileceğiz

Kızlarrr diyetin 4.günündeyim ve 3aylık bebeğim var sütüm azaldı sanırım sürekli emmek istiyor doymuyor yaa öff diyet yapmayı bırakcam bu gidişle

Canım daha kuzun çok ufak heee diyetide bırakma ama sağlıklı beslen ve ara öğünler ekle süt yapabilecek şeylerle
Suyunu da ihmal etme canım hem asıl süt yapan su hemde sana faydası olur

Kahvaltımı küçük cadıyla yaptım
Her sabah kahvaltı yapmak istemez ancak zorla ben ona bir iki lokma birşeyler yediririm ama bu sabah dur önce ben kahvaltı edip sonra onu birşeyler yediririm diye düşünürken cadı tabağıma ortak oldu
Benimde aslında pek hoşlanmadığım bir şey daha doğrusu kendime kadar hazırlayıpda biri bana ortak olunca ne yediğimi nede doyduğumu anlamıyorum Neyse hemen tabağa ilave yaptım peynirden de ikimizde doyduk

Şimdi giyinip hemen spora atıyorum kendimi

Benimkide çok emmek istiyor sutumde zaten az aslında hurma incir tüketiyorum benim sütümü en çok bulgur arttırıyor farkediyorum sende bulgur dene bi senede belki işe yarar. Kilo verme amacıyla değilde dengeli beslenmeyle işi yürütmeye çalış istersen

Halledersin canım, bu takımlar kesinlikle insanı motive ediyor :) Ben hamilelik öncesi fazla kilolarımı vermek için katılmıştım ilk, istediğim kiloya düşünce hamile kaldım. Gerçi hamilelikte 18-19 kg falan aldım Şimdi 3-5 kilo kaldı geriye, onlar da gider umarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…