Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmis olsun arkadaşim..bende lazer düsünüyordum...sonrasinda rahatsizlikmi veriyo aceba

Gecmis olsun arkadaşim..bende lazer düsünüyordum...sonrasinda rahatsizlikmi veriyo aceba
Ameliyat sonrası bı süre suni gözyaşı damlası veriyor zaten Dr
Ben ameliyat olalı 13yil olacak buna bağlı değildir gözumdeki kuruluk belki enfeksiyon olabilir belkide uykusuzluk stres yorgunluk

Ben de oldum lazer 16-17 sene oldu çok şükür bir sıkıntım yok. iyi ki oldum. Çok yüksekti numaram. Ben de göz kuruluğu var ama hep vardı belki biraz arttı. Bir de gece ışığa hassasiyetim arttı.

Kızlar iyi akşamlar bugün çok işim vardı. Salonun şeklini tamamen değiştirdim, bebeklere oyun alanı yaptım bir aya kalmaz emeklerler tedbirleri almak gerek.
Bugün neler yedim?
Kahvaltı ıspanaklı yumurta, az beyaz peynir, 3 ceviz ve 3 siyah zeytin, bir dilim çavdar ekmek. Filtre kahve.
Ara bir dilim kavun.
Öğlen yarım muz, 3-4 fındık ve leblebi, 2 siyah kuru üzüm.
Akşam yoğurtlu ıspanak çorbası, iki çatal makarna, bir porsiyon bezelye yemeği, az turşu.
Birazdan çay ve bir parça cevizli sucuk yerim.

Son düzenleme:
Cok iyisin ..
Benim en iyi destekcim bitki caylari..istahimi kontrol etmemde yardimci oluyo..

Son düzenleme:
Yediklerimi yazayım ben de

Sabah,
Tereyağda yumurta
6 zeytin
2 catal peynir
1 dilime yakın ekmek
Roka

Ara,
2 kahve
1 ceviz
1 incir

Öğlen,
Yoğurtlu brokoli

Ara,
1 trabzon hurması
6 badem

Aksam,
Ispanak
Yoğurt
1 yeşil soğan

Ara,
Henüz belli değil belki sadece sıvı tüketirim.

60 dk. Aerobik+plates

Hayırlı akşamlar hanımlar :)) misafir bebek derken çok yoruldum :))
Sabah
2 tane yumurta sahanda yumurta
3 zeytin
Bir kibrit kutusu tahin helvası
3 dilim kepek ekmek
Bir tatlı kaşığı labne peynir

Öğlen
3 dilim su böreği
Bir tane ev yapımı puaca

Akşam
Izgara levrek
Salata
Biraz turşu

Ara
10 tane badem
Birazcık cevizli pekmezli sucuk
3 tane kuru kayısı

Biraz fazlaya kaçtı bugün inşallah yarın telafi ederim :))

Yatili misafir olunca gercekten zor..Allah sabir versin sana...inşallah yarin düzeltirsin..ama ne olursa olsun yola devam pes etmek yok...ve yediklerimizi yazalimki kendimizi salmayalim kontolü elden birakmayalim..

Herkese iyi akşamlaar sınav haftası bitti nişan da bitti düün çok şükür :) hergün menü paylaşımıma devam tekrar :)
Kahvaltı : tam buğday ekmeğine sandviç
Öğlen : light süt latte
Yarım tahıllı simit
Akşam : bir tabak taze fasülye
Akşam çayı : bir avuç patlamış mısır
Bir baklava

Kaloriyi hesaplayıp yazarım :) şimdi bir de sporumu yapınca yazarım :)

İyi geceler kızlar siteye giriyorum sayfa açılıyor virüs programı çıkıyor bulaşmış diye muneye yazdım sonuç aynı telefonda bişey yok virüs fln

Sizdede oluyor mu?

Bugün toplam kalori 1500 bugün dışarda yediğim simit ve meyve suyu nedeni iki saat yürüdüm gerçi inş yarın daha dikkatli olurum

Spor Bir saat

oynakbasi34 Banu abla biseymi kaçırdım yoksun sayfalarda geçmişi bı okuyayım

Oyyy ne tatlıdır onlar şimdi cinsiyetleri neydi kuzularinin

Sınavlar bitti şükür canım bizim kızda annesi ziyarete yanına gidince ne cumbur cemaat geldiniz der gibi sizinle uğraşamam anne demiş iki günde sepetlemis geri geldiler tıp zor malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…