Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar

Dün sabah sizlere yazdıktan sonra bir ara Öğretemen sınıf grubuna okulda Teknoloji bağımlılığı ile ilgili seminer var diye haber verdi ve herkesi görmek isterim orada diyince ağrılarıma rağmen Okula hazırlanıp gittim
1 saatten fazla sürdü seminer ( gerçi hep bildiğimiz şeyleri anlattı gelen Psikolog ) ordan da nasılsa okul çıkışına vakit var diye Anneme kahve içmeye uğradım
Hatun beni kalıp gibi görünce baya üzüldü tabi kaç gündür koşturuyorsun anlamadın belkide yel aldın diyip durdu
Kızı alıp hemen eve gelirim diye düşünürken 15 dakika kala uyuya kalmışım
Annemde uyandırmaya kıyamamış kızımı alması için babamı okula göndermiş

Ben uyanıp anam geç kaldım diye fırladığımda bir baktım Annem öğlenlik yemek hazırlamış Babamda kuzuyla gelmiş
Kaç günün yorgunluğu ancak çıkıyor demekki
Öğle yemeğini yedikten sonra eve geldik ama sersem gibiydim ve hareket ettikçe dayanılmaz ağrılarım oldu
Büyük kız zaten okuldan laptobla gelene kadar put gibi durdum hatta o geldikten sonrada oturduğum yerde uyumuşum
Ufak cimcimenin arabada uyursa diye bir boyunluğu vardı onu takmıştım baktım onunla biraz daha rahatım bu sefer gece yatarkende onu kullandım

Hala baya ağrıyor
Birde aksilik o ya arkadaşımla bir ara telefonla konuşurken büyük kızın endokrin randevusuyla alakalı sohbet olunca ya hakikaten bu ay kontrolü vardı dur kartına bakayım kaçındaydı dedim ve şansa o randevusu da bugünmüş tabi büyük kız onu duyunca biraz uyuz oldu doktora gitmeyi sevmediği için ama ikna ettim bugün gitmek için sonuçta randevuyu zor aldık ve doktor muayeneye gittikçe yeni randevu veriyor o yüzden birine gitmemezlik yapamayacak

Saat 08:00de randevusu o yüzden artık 07:30da evden çıkmamız lazım aksilik küçük kuzunun da okulu yokmuş bugün Öğretmen doktora gideceği için onuda sabah sabah Anneme bırakırım nasılsa öğleden sonra da 15:30 gibi onuda yüzmeye götüreceğim

Beslenme dün resmen berbattı zorla eve gelince çorba falan yaptım ama deli gibi canım tatlı birşeyler istedi ve ben dayanamayıp karam yedim birde bir kaç tane hoş beş bisküvi Cumaya kadar çok çok dikkatli olmam şart oldu yoksa cidden şu şımarıklığın acısı fena olur

oynakbasi34 geçmiş olsun ağrısı çok fena oluyor benimde hep ağrır (

Çok teşekkür ederim canım valla dediğin gibi ağrı fena birde ben alışkın değilim öyle az hareket etmeye daha çok sinir oluyorum

Maşallah canım sana ne güzel yardımci olmuşsun becerikli kadin seni geçmiş olsun ayrıca o his ne güzel dimi attın havanı geldin zayifladin ya

Sorma havamı attım atmasına ama sanırım kendi kendime nazar deydirdim geldiğimizden beri iki gün oldu boyun ağrısı bahanesiyle biraz değil baya bir şaşırmış vaziyetteyim neyse bugün itibaren silkeleniyoruz

İyi geceler kızlar siteye giriyorum sayfa açılıyor virüs programı çıkıyor bulaşmış diye muneye yazdım sonuç aynı telefonda bişey yok virüs fln

Sizdede oluyor mu?

Bazen benimde oluyor ama sonra kendi kendine düzeliyor

Yok şükür olanın harici bir durum yok
Bugünde büyük kızı doktora götüreceğim ama işim çabuk biter damlarım inşallah kızı yüzmeye götürmeden tekrar buralara Spor salonuna bu gün gidemiyorum maalesef hem kızdan dolayı hemde bu hafta benim spor yapmam zaten imkansız

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Tekrar herkese hayırlı sabahlar

Kızlarla Hastane faslını da aradan çıkardık
Doktor büyük kıza bir iki soru sordu sonrada hadi birde kan tahlili yapalım metabolizman ne alemde bir bakalım dedi sonucu Salı öğlende götüreceğiz inşallah İnşallah zayıflaması için ona destek birşeyler verir de kuzum da zayıflar artık
Eşim sağ olsun ( ben fırça atınca ) bizi bekleyip tekrar eve bıraktı

Hemen kendime güzel bir nescafe yaptım bol suyla artık öğle yemeğine kadar devam ederim

Yatili misafir olunca gercekten zor..Allah sabir versin sana...inşallah yarin düzeltirsin..ama ne olursa olsun yola devam pes etmek yok...ve yediklerimizi yazalimki kendimizi salmayalim kontolü elden birakmayalim..
Amin çok saol canım az yedim Sabah akşama inşallah az yerim :)) yemekler yapılınca yenmeden olmuyor nefsimi çok zorluyor :))

Birazdan hazırlanıp Anneme uğrayacağım Kızkardeşim gelmiş Annemde ille Yüzmeye gitmeden gel Öğleni birlikte yiyelim diye tutturdu Neyse iyi oldu gerçi öğlenlik yemeğim vardı ama artık onuda yüzmeden gelince yerim

Hayirli mutlu Sabahlar arkadaşllar kacamaksiz bir gün dileği ile....umarim iyi bir gün atlatiriz bugün ..

Kızlar nasılsınız cumaya size bomba patlatıcam ...aylardır pirinç pilavı yemiyordum geçen cuma yedim zaten kilo veremiyorum bari canımın çektiğini yiyeyim dedim bir tabak yedim gofret yedim pazar bi tartıldım eksi şaşırtmak gerekmiş namıssız metoyu:)

Bu cok iyi bir haber....demekki direnci bazen bu şekilde kirmak gerekiyor....

hadi güzn aydın canım atlatmışsın..
Nişan olayı nedir.?

İyi geceler kızlar siteye giriyorum sayfa açılıyor virüs programı çıkıyor bulaşmış diye muneye yazdım sonuç aynı telefonda bişey yok virüs fln

Sizdede oluyor mu?

Dün bakım vardı site de kuzum. ben de giremedim..

Teşekkürler :) benim sanırım filtre kahve

Benim de vazgeçilmezim filtre kahve..

Bak sen namıssıza :)

Arkadaslar doğa arkadasimla bir yanlis anlasma vardi düzelttik cok sükür özelden yazistik....yola devam...gelsin eksiler

İşte bu...

Bügün cok saglikli yemekler yaptim..bukadar sağlikli yemeklerden sonra protein icecegine gerek kalmadi bugün....umarim sizinde gününüz hafif gecmiştir .

Sabah kahvaltim...
1 alabaş
1 elma
3 dilim patlak misir gevreği
1 dilim kaşar peynir
1 yumurta
2 tatli kaşiği labne peynir
1 domates

Öylen
1 tabak tavuk etli bol sebzeli corba
1 tabak zeytinyağli pirasa
1 portakal

Akşam
1 tabak tavuk etli sebze corbasi

Toplam kalori..1078

Alabaş nedir?

Afiyet olsun başarılı bir menü. .
Alabaş nedir canım. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…