- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
Maşallah canım sana ne güzel yardımci olmuşsun becerikli kadin seni geçmiş olsun ayrıca o his ne güzel dimi attın havanı geldin zayifladin ya
İyi geceler kızlar siteye giriyorum sayfa açılıyor virüs programı çıkıyor bulaşmış diye muneye yazdım sonuç aynı telefonda bişey yok virüs fln
Sizdede oluyor mu?
Bugün toplam kalori 1500 bugün dışarda yediğim simit ve meyve suyu nedeni iki saat yürüdüm gerçi inş yarın daha dikkatli olurum
Spor Bir saat
oynakbasi34 Banu abla biseymi kaçırdım yoksun sayfalarda geçmişi bı okuyayım
Amin çok saol canım az yedim Sabah akşama inşallah az yerim :)) yemekler yapılınca yenmeden olmuyor nefsimi çok zorluyor :))Yatili misafir olunca gercekten zor..Allah sabir versin sana...inşallah yarin düzeltirsin..ama ne olursa olsun yola devam pes etmek yok...ve yediklerimizi yazalimki kendimizi salmayalim kontolü elden birakmayalim..
Bu cok iyi bir haber....demekki direnci bazen bu şekilde kirmak gerekiyor....Kızlar nasılsınız cumaya size bomba patlatıcam ...aylardır pirinç pilavı yemiyordum geçen cuma yedim zaten kilo veremiyorum bari canımın çektiğini yiyeyim dedim bir tabak yedim gofret yedim pazar bi tartıldım eksi şaşırtmak gerekmiş namıssız metoyu:)
İnşallahArkadaslar doğa arkadasimla bir yanlis anlasma vardi düzelttik cok sükür özelden yazistik....yola devam...gelsin eksiler
Kızlar nasılsınız cumaya size bomba patlatıcam ...aylardır pirinç pilavı yemiyordum geçen cuma yedim zaten kilo veremiyorum bari canımın çektiğini yiyeyim dedim bir tabak yedim gofret yedim pazar bi tartıldım eksi şaşırtmak gerekmiş namıssız metoyu:)
Valla öyle oldu cuma akşam yedim cumartesi diyete devam pazar sabah inmişti tabi bozmadan devam
Herkese iyi akşamlaar sınav haftası bitti nişan da bitti düün çok şükür :) hergün menü paylaşımıma devam tekrar :)
Kahvaltı : tam buğday ekmeğine sandviç
Öğlen : light süt latte
Yarım tahıllı simit
Akşam : bir tabak taze fasülye
Akşam çayı : bir avuç patlamış mısır
Bir baklava
Kaloriyi hesaplayıp yazarım :) şimdi bir de sporumu yapınca yazarım :)
İyi geceler kızlar siteye giriyorum sayfa açılıyor virüs programı çıkıyor bulaşmış diye muneye yazdım sonuç aynı telefonda bişey yok virüs fln
Sizdede oluyor mu?
Teşekkürler :) benim sanırım filtre kahve
Kızlar nasılsınız cumaya size bomba patlatıcam ...aylardır pirinç pilavı yemiyordum geçen cuma yedim zaten kilo veremiyorum bari canımın çektiğini yiyeyim dedim bir tabak yedim gofret yedim pazar bi tartıldım eksi şaşırtmak gerekmiş namıssız metoyu:)
Arkadaslar doğa arkadasimla bir yanlis anlasma vardi düzelttik cok sükür özelden yazistik....yola devam...gelsin eksiler
Aynen bozmadan devamm canımValla öyle oldu cuma akşam yedim cumartesi diyete devam pazar sabah inmişti tabi bozmadan devam
Alabaş nedir?Bügün cok saglikli yemekler yaptim..bukadar sağlikli yemeklerden sonra protein icecegine gerek kalmadi bugün....umarim sizinde gününüz hafif gecmiştir .
Sabah kahvaltim...
1 alabaş
1 elma
3 dilim patlak misir gevreği
1 dilim kaşar peynir
1 yumurta
2 tatli kaşiği labne peynir
1 domates
Öylen
1 tabak tavuk etli bol sebzeli corba
1 tabak zeytinyağli pirasa
1 portakal
Akşam
1 tabak tavuk etli sebze corbasi
Toplam kalori..1078
Bügün cok saglikli yemekler yaptim..bukadar sağlikli yemeklerden sonra protein icecegine gerek kalmadi bugün....umarim sizinde gününüz hafif gecmiştir .
Sabah kahvaltim...
1 alabaş
1 elma
3 dilim patlak misir gevreği
1 dilim kaşar peynir
1 yumurta
2 tatli kaşiği labne peynir
1 domates
Öylen
1 tabak tavuk etli bol sebzeli corba
1 tabak zeytinyağli pirasa
1 portakal
Akşam
1 tabak tavuk etli sebze corbasi
Toplam kalori..1078
Aynen bozmadan devamm canım
tesekkür ederim..Afiyet olsun başarılı bir menü. .
Alabaş nedir canım. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?