Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sigarayı bıraktım ama kiloları alınca yeniden başladım yani şu an daha az içiyorum ama bırakmak sayılmaz artık

Kötü olmuş çokmu içiyorsun. ..

Ben de sadece kahveyle içerim gün de 2 defa falan bilemedin 3 oluyor.

Bugün ne yemeği yapiyorsunuz kizlar..benim menü yine sebze ağirlikli olacak.kiymali karnabahar yapacagim..salata ve domates corbasi olacak menüde...

Benim de Kıymalı kabak var.. başka da birsey yok aklım da bi eve gideyim de ayarlarım artık. ..

Afiyet olsun size..

valla kilolar bunalıma soktuğu için tekrar başladım sigaraya ben 56dan 73.5 e çıktım hiç az değil
Keşke bikac ay daha sabretseydin o aşiri iştah zamanla düzene giriyor..bitki caylari yudumla veya kahve.. sigara yerine istersen ...ama inaniyorumki sende düzene sokacaksin bu durumu..yeterki iste arkadaşim

Öylen yemeğimide yedim..menüde dometes corbasi vardi ama vszgectim..onun yerine yulafli et parcali corba yaptim dogal et suyu ile...cok nefisti...y

Keşke bikac ay daha sabretseydin o aşiri iştah zamanla düzene giriyor..bitki caylari yudumla veya kahve.. sigara yerine istersen ...ama inaniyorumki sende düzene sokacaksin bu durumu..yeterki iste arkadaşim
İnşallah ya geçen hafta arkadaşımın düğününe gittim iki yıldır görmüyordum arkadaşlarımı düğünde herkes sadece beni konuştu düğüne odaklanan kimse yoktu şimdi başlamazsam diyet ve spora sonum iyi değil

Kötü olmuş çokmu içiyorsun. ..

Ben de sadece kahveyle içerim gün de 2 defa falan bilemedin 3 oluyor.
seninki çok iyiymiş ben akşam çok içmiyorum ama gün içinde bazen sayısını bile bilmiyorum. Stresli bir işim var ondan galiba. eskiye göre iyi azalttım ama malesef kötü bir bağımlılık

Kızlar ben 55 kilodan 73 kilo oldum ama sigaraya başlamadm şimdi onu bahane etmeyelim yolumuza bakalım biz :))sigara aslında kilo vermeye yararı olan birşey değil çalışmalarda öyle bir sonuç yok ama insanlar kendilerini inanandırıyolar aksine metabolizmaya bozuyor.

Sabah tartıda güzel bir sonuç gördüm inşallah yarına daha da artar o eksi :) bugün de akşam ne yiceğime karar veremedim daha

İyi akşamlar kızlar nasılsınız?
Annem geldi görüşememiştik çoktandır sohbet muhabbet buraya giremedim bugün bir türlü.
Sigaranın muhabbeti dönmüş. Ben de eskiden içerdim hamile kalınca bıraktım bir daha da başlamadım. İnşallah da başlamam. Bu arada ben de 56dan 84e çıktım. Kendime inanamıyorum eskiden 60 bile ne çok görünürdü gözümde. Nasıl böyle oldum ben
Neyse vereceğim hepsini inanıyorum.
Bugünkü menümü yazayım.
Kahvaltı bir adet yağda yumurta, 3 ceviz, 2 badem, 7-8 tuzsuz doğal fıstık, 5 siyah zeytin, az örgü peynir, yarım dilim çavdar ekmek, filtre kahve.
Ara bir muz, 4 fındık.
Öğlen fırında tavuk, karnabahar, brokoli, biber üstüne az yoğurt.
Akşam minik bir kase karışık yeşil salata.
Birazdan bir sade Türk kahvesi içerim.

Bugünkü menüm...

Kahvaltim...
1 dilim tahilli ekmek
1 dilim kaşar peynir
1 domates
1 kücük kàze cökelek
5 zeytin
1 elma
1 portakal

Öylen...
1 tabak kiymali karnabahar
1 tabak etli yulaf corbasi
1 tabak karişik salata..

Ara..50 gr..kavrulmuş kestane

Akşam ...
1 Kücük kaze salata
1 kücük kaze etli yulaf corbasi

Toplam kalori 1057.

1000 kaloriyi biraz aştim ama soru deyil nede olsa saglikli beslendim tamamen..

Tebrikler menün kusursuz..

menu paylaşim. .

Sabah,
1 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin

Ara,
Duble kahve
1 incir
1 ceviz
1 kestane

Öğlen,
Brokoli salatası

Ara,
1Armut

Aksam,
Kıymalı kabak
Yoğurt

Menüler çok başarılı. .
Yarın güzel sonuçlar alırız inş.

ilk günüm olması sebebiyle daha rayına oturmasa da ilk menüm:
Sabah: limonlu ılık su+ sade kahve
Öğle: peynirli domatesli kepek ekmek sandviç
Aralarda mandalina ve iki bardak yeşil çay ve iki bardak kahve
Akşam: 1 kaşık humus, kıymalı kabak yemeği ve iki kaşık yoğurt
her gün ne yiyeceğim derken bugün kıymalı kabak görmüştüm burada çok güzel oldu buna rastlamam baya özlemişim teşekkür ederim artık ne pişirsem derdi olmayacak yarın öğle yemeğim de hazır :)

menu paylaşim. .

Sabah,
1 dilim ekmek
1 yumurta
Peynir
Zeytin

Ara,
Duble kahve
1 incir
1 ceviz
1 kestane

Öğlen,
Brokoli salatası

Ara,
1Armut

Aksam,
Kıymalı kabak
Yoğurt
sanırım kıymalı kabağı öğlen sizden görmüştüm sayenizde ben de yaptım baya özlemişim teşekkürler akşam yemek önerisi paylaşımları beni çok büyük bir dertten kurtardı:)

sanırım kıymalı kabağı öğlen sizden görmüştüm sayenizde ben de yaptım baya özlemişim teşekkürler akşam yemek önerisi paylaşımları beni çok büyük bir dertten kurtardı:)

Afiyet olsun. Kahvaltı dişin da gayet iyi beslenmissin..
Umarım daim olur..
Kahve ben de fazla tüketiyorum. Türk Kahvesi ve filtre kahve gün için de tükettiklerim. .
Masa başı calisinca illa elin gerek kupa gerek fincan arıyor illa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…