Günaydın kızlar çok giremiyorum pazartesiden sonra dolu dizgin burada olurum inşallah
Çok tatlısın süper motive edicisin valla hemen gaza geldim geneSelamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine tüm yüreğimizden geçenleri hayırlı olarak bizlere en kısa zamanda nasip eder inşallahhhhh....Aminnnn
Çok şükür dün uzun zaman aradan sonra ilk kez deliksiz bir uyku çektim
Kas gevşetici baya rahatladı hatta rahatlatmakla kalmadı birde reglm mi söktü
Gerçi bu sabah yine boynumda ağrıyla uyandım ama en azından öncekine nazaran çok çok daha hafifartık bir kaç gün de boynumu iyice sarıp dolanırım da sıcak tuttukça daha çabuk geçer
Allah razı olsun canımdediğin gibi elimizin kiri biraz inatçı bu ara ama hallederiz
Kesinlikle rahat hareket edebilmek büyük nimetmişsağlık olsun gerisi nasılsa yine gelir
Kesinlikle bende inanıyorum şu ağrı tam bir geçsin de ondan sonra kimse tutamaz beni
Günaydın canım
Kendinde diyorsun bebişler var diye o yüzden 400 grı küçük görmeher hafta 400 - 500 gr versen aylık yaklaşık 2 kg yapar 10 ayda 20 kg bence hiçte küçümsenmeyecek bir rakam eminim bir sonraki hafta daha güzel gidecektir sonuçta ne uyku düzeni var nede beslenme düzeni tam olur kuzularla ilgilenirken
7li rakamlara ne kaldı ki şuradaYılbaşına kesinlikle garanti bence
Günaydın canım
tebrikler canım harika gidiyorsun
Valla bu gidişle sende yeni yıla 5li rakamlarla gireceksin eminim
Geçen hafta 75.2
Bugün:74.5
Eksilen 0.7
%:0.9
Günaydin kizlar...
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 66.5
Giden 1.3
Yüzdem 1.92
Evet öyle biliyordum:))oynakbasi34 acaba listede miyim bu hafta
Saol cnm yüzde işini Tam bilmiyordum :))anlem Senide tebrik ederim..sende güzel eksi görmüşün..700 gr.az deyi...ama yüzden iki rakamli olmsdi gerekiyo bildigim kadariyla...senin yüzden % 0,93 olmali..??
Harika çok iyiGünaydin kizlar...
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 66.5
Giden 1.3
Yüzdem 1.92
Kız benim kilomu beğenmedinizmi**** 8. Takım 543.Etap****
Oynakbasi34 ( 88,9 / / / % )
Yena ( 72,4 / / / % )
doga3 ( 95,5 / 94/ 1.5/ 1.57% )
kittenlove ( 64,7 / 64 / 0.7 / 1,08 % )
erciyes111 ( 63,7 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
serenalar ( 73,3 / / / % )
perihan00 ( 67,8 / / / % )
8.Takım Ortalaması: %
Kız benim kilomu beğenmedinizmi
Kız benim kilomu beğenmedinizmi
[QUOTE
Yazdigini görmedim gercekten ..ama maşalah...süper bir sonuc bu..tebrikler arkadaşim...
Kız ne izniKızlar ben izne ayrılıyorum listede ama tabiki her an buradayım yine
Boynum tamamen geçmeden spora asılamayacağım ve regl olmak üzereyimo yüzden biraz liste stresi olmadan 2 haftacık da olsa kendimi nadasa alıyorum ve bomba gibi dönüyorum sahalara
Aaaa kız sen bildirim yapmıştın dimiBende diyorum sanki bir şey eksik diye kız boynum tutulunca kafada eskisi kadar çalışmıyor
Hemen düzeltiyorum beğenmez olurmuyum harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?