Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Kuzum inan hala zor hareket ediyorum heee öncekine nazaran çok çok daha iyi ama spor zor yaparım gibime geliyor üstelik reglde başlıyor o yüzden artı göreceğim kesin takımı korumak adına böyle bir karar verdim zaten değişen bir şey olmaz sadece listede olmayacağım iki hafta yokda yine her fırsatta buralardayım
Hem o arada bir silkelenip kendimi daha güzel toparlayabilirim stres olmayınca

He iki haftaysa iyi canım çok yoruldun bence koşturmacayla geçiyor günlerin bol bol dinlen

**** 8. Takım 543.Etap****

Oynakbasi34 ( 88,9 / / / % )sabit
Yena ( 72,4 / 72 /0.4 / 0.55% )
doga3 ( 95,5 / 94 / 1,5 / 1,57 % )
kittenlove ( 64,7 / 64 / 0.7 / 1,08 % )
erciyes111 ( 63,7 / / / % ) Üye izne ayrılmak istiyor ( 1.ci izni )
serenalar ( 73,3 / / / % ) Sabit
perihan00 ( 67,8 / 66,5/ 1,3/ 1,92% )
anlem ( 75,2 / 74,5 / 0,7 / 0,93 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 24 Ekim, başlangıç kilosu 76,6, hedef 60

8.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Te

Teşekkür ederim bu hafta daha ikinci günüm en kısa sürede o listede ben de yer alırım umarım

dün ilk defa gece atıştırma yemek olmayacak dedim sabah 5te tatlı kriziyle uyandım anlamıyorum şekerim mi düşüyor bir tatlı kaşığı çikolata yiyip yattım böyle sorunu olan var mı sabaha karşı tatlı isteği?

Ileriki zamanlarda düzelir...tatli isteğini sağlikli besinlerden karşila..kahve cayi şekersiz ic icemiyorsan ki .bende icemiyorum.ben 1 tane tatlandirici katiyorum 1 büyük kup kahveye mesela..

Ileriki zamanlarda düzelir...tatli isteğini sağlikli besinlerden karşila..kahve cayi şekersiz ic icemiyorsan ki .bende icemiyorum.ben 1 tane tatlandirici katiyorum 1 büyük kup kahveye mesela..
Normalde hiç tatlı isteğim yok gün içinde çay kahveyi de şekersiz içerim acaba hiç şeker almıyorum diye mi gece böyle bir şey oluyor bilemedim.

Normalde hiç tatlı isteğim yok gün içinde çay kahveyi de şekersiz içerim acaba hiç şeker almıyorum diye mi gece böyle bir şey oluyor bilemedim.
Benim en cok regl dönemlerinde tatli isteği oluyo...onuda meyveylen karşiliyorum yeterli oluyo..yani kac haftadir kilo verme sürecinde öyle yapiyirum...biraz başim ağtiyo ama idare ediyorum....cok zorlanirsam 1 tatli kaşiği bal veya pekmez yiyorum oda iyi geliyo...ama benim zaten eskisi gibi cikolataylan zaten aram pek yok....özelikle nutelladan cok tiksindim..

ay keşke ben de tiksinsem neyse bugün aynı şey olursa elma mandalina falan deneyeceğim. Bir de öyle bir kriz ki sabaha karşı çikolatayı yedim rahata erdim yatağa dönüp uyudum. evden çikolatayı yok edersem mecburen dayanırım gibi

Ben çikolata almıyorum artık yerine siyah kuru üzüm, kuru incir var, sabah çok canım isterse tatlı bir tatlı kaşığı reçel ya da bal yiyorum.

merhaba arkadaşlar...pek sizlerle birlikte olamıyorum ama benim hayatımda böyle işte
listede olmasamda kilo bildirimi yapayım.

geçen hafta 74.10 idim bu hafta 74,40 çıktım.Grip oldum üzerimi çıkarmadan tartıldım belki ondan.

bu arada diyetisyene başladım 07.kasımda 3 gündür uyguluyorum.1600 kalorilik bir liste verdi 2 hafta sonra görüşürüz dedi.aralarda meyve ve yoğurt var.ekmek esmer ekmek 2 dilim sabah öğle akşam 1 dilim öğle sebze yersem akşam et yiyorum bol salata ve öğle ve akşam çorba var.

baktım zayıflayamıyorum diyetisyene gittim bende kilom 75,20 çıktı ama tok halimle ve kıyafetimle demekki kilom daha az

görüşmek üzere öptüm sizi...

kilo verenleri tebrik ediyorum...bu arada Gulhan1 tebrikler çok güzel vermişssin geçen sefer bayağ düşük kilo ile ayrılmıştın.Umarın yine eski kilona dönersin.

ben pek giremiyorum internete işyerinde yoğunluk evde yoğunluk neyse görüşürüz....

Bendede çok oluyor hurma ile geçiriyorum tatlı isteğimi bastırıyor sende bi dene istersen :))

Sagol eminecim...bakalim kismet ..şimdilik hedefim 60 ..sonra 5 li rakamlari görmek kismet olurmu bilmiyorun...bu sefer inşallah tekrar verdiğim kilolari almam...bazi sikintilrdan dolayi cok bunalmistim sinirden stressden yedim. inşallah birdaha o sikintilari yaşamam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…