Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese hayırlı akşamlar

Sonunda evime gelebildim şükür
Bugün bana ne oldu bilmiyorum ama inanılmaz mide bulantısı devam ediyor hatta herşey bana çok ağır kokmaya başladı Babam hatta Anneme işaret etmiş acaba hamile mi diye
Büyük kızımda bende şüphelendi hatta ben bir ara Annemde tam tuvaletten çıkarken yakaladı beni kız sen bu ay adet oldun mu dedi yok olmam lazım aslında dedim
Bizimki başladı işi gırgıra vurmaya ; dizlerini döverek anammm aklıma gelen başıma mı geliyor falan diye hesapta ağıt yakıyor
Babamda makarasına ay bizde bebek özlemiştik sen kardeş istemiyorsan bize verirsiniz falan diye iyice çocuğu deli etmeye çalışıyor Dedim istemiyor ama olursada hayatta vermez o kardeşini hee sanki ben veririm

Eşimde durumu duyunca bir test al bari dedi nasıl hemen heveslendiyse
Neyse eve gelir gelmez test yaptım bir şey yok sanırım regl olamadığım için vücut tepki veriyor o şekilde

Annem sabah kahvaltı etmediğimi duyunca zorla iki tabak tarhana çorbası içirdi bana bol acılı iyi geldi o an
Eve gelince de yine midem kaldırmayınca kendime 1 büyük bardak ayran koydum Birazdan da 1 bardak sıcak süt içerim ( belkide midemi üşüttüm farkında olmadan )

Gerçi biraz evvel arkadaş aradı oda aynı durumdaymış hatta Anneside iki gündür öyleymiş sanırım salgın var dedi artık bol limonlu su içerim mikrop varsada çabuk atabileyim

Bende anlamadım canım belki de farkında olmadan üşüttüm gerçi dışarı çıkarken mutlaka atlet giyorum ama evde yine yalın ayak atletsiz dolanıyorum fenalık geliyor diye
Şimdi kızın ev patiklerini giyeyim bari de ayakları sıcak tutayım

87 hedefim umarım tuttururum

Geçmiş olsun canım sıvıdan ziyade normal ye patates haşlama da iyi gelir

Doğru söylüyorsun yaza kadar atmalıyım fazlalıklarımı

Patatesi nişastasından dolayı yiyemiyorum şekerimi fırlatıyor ve sonrasında uyuyorum paso yoksa bana kalsa sabahtan akşama haşlama patates yiyebilirim

Önümüzde 2.5 gün var ve sıkı tutarsan bence fazlalıkları rahat gönderirsin canım
Pes etmek yok bir hafta hafif sapıtınca pes etseydik bukadar güzel kilolar gitmezdi

Eşim doğum günü sürprizi yaptı bu hafta sonu Berline uçuyoruz 5 gün. Asıl o zaman boğazımı nasıl tutacağım ben

Ne güzel canım Tadını çıkar ama gezerek bol bol gezersen sıkıntı olmaz zaten almanların hamur işleri biraz sıkıntı onlarıda gündüz yersen abartmadan kilo almazsın bence

Su perisi86 Canım bence hepimiz cuma tartılıp 1 aylık hedef koyalım yani bir sonraki tartı 5 şubatta olur

Ben cuma kilo durumuma göre ( en son 87.5dim evdekine göre diyetisyende 1 kg fazlayım ) Hedefim aylık 3 kg vermek diyeyim şimdilik malum yürüyemiyorum artık en azından gerçekçi bir hedef olsun belirttiğimiz rakamlar ki daha bir motive olalım tutturunca

Bugün yediklerim

Sabah,
Yarım simit
Zeytin
Peynir

Ara,
1 avuç ceviz badem kuru üzüm

Öğle,
6 yaprak sarma

Akşam,
1,5 yumurta 2 kaşık yoğurt ile çılbır
2 kaşık yeşil mercimek

Ara,
Belki 1 portakal yerim henüz belli değil

Spor 1 saat halk oyunu
Cook zevkli ve yorucu doga3 Artvin ve antep yöresi oynadik :)

Bügünki menüm...

Kahvalti..
1,5 dilim ekmek
1 dilim tavuk salam
2 yk.. kahvaltilik zeytinyagi ile fistikli .Zahter...
1 kücük kaze yoğurt

Öylen....
1 porsiyon tavuk yüreği kavurmasi
100 gr.salcali makarna

Akşam...
2 kaşik kadar menemen
1 kücük dilim ekmek
1 lokmalik tahin pekmez karişimi
2 kaşik yulaf
1 kaze yoğurt

Toplam kalori....1128

Aslinda sadece menemen yiyecektim ama cocuklarim yemek istedi..sonra artani yedim...

Kızlar bende oğlak burcuyum kizimda ikimizin doğum günü aynı 19ocak

Ayyy ne güzel
Benim Şubat 28 1 gün geç doğsaymışım 29unda doğacakmışım sonra 4 senede bir deng gelecekmiş
Büyük kızım 25 ekim ( keşke 3 gün geç doğsaymışım dediği oluyor )
Küçük kızımda daha şanslıydım doktor suni sanci olacak yine dediğinde ertesi gün 30 ağustos diye ( ssk geçmez o gün o yüzden gece 12den önce hastaneye yatış yapılması gerek diye de uyarınca hadi o zaman onu 30 ağustosda doğurayım dedim )
Şimdi her sene çok şanslıyım Zafer Bayramında doğdum sanki tüm Türkiye benim doğum günümü kutluyor diye seviniyor kuzu

Bu arada kızlar cuma günü bildirimleri yaparken hedefleri belirleyeceğiz ya birde ölçülerimizi alalım tekrar ki 1 ay sonra aradaki farkı görürüz

Bende spora başladigimda ölcümlerimi vermek istiyorum

İnşallah hep daha az çıkacak bundan sonra ölçülerimiz Bende şu hedefime bir ulaşayım ve şu boyun fıtığı bir netleşsin de ona göre yüzmeye yazılmak istiyorum yaza doğru en azından kendimi zorlamadan vücudum sıkılaşır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…