- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
oynakbasi34 Banucum geçmiş olsun. Usuttunmu acaba.. sıvı daha fazla bulanmasina sebep olur diye düşünüyorum normal Beslen canım.
Su perisi86 baya artmış kilon.. kür detoks yerine sağlıklı beslenmeye başla bence..
Normal beslenmeyle de gider ödemin. .
Gulhan1 iyi dusunmussun 2-3 kilo alma payı bırakmak isabetli bir karar..
doga3 yeni yıl, yeni beden hadi bakalım asilalim artık...
87 hedefim umarım tuttururum
Geçmiş olsun canım sıvıdan ziyade normal ye patates haşlama da iyi gelir
Doğru söylüyorsun yaza kadar atmalıyım fazlalıklarımı
Valla kızlar ben hafta sonu hiç dikkat edemedim limonlu cheesecake, chocolate chip cookie gibi gayet kalorili şeyler yedim, içki de içtim bu sabah bi tartıldım bir kilo fazlayım eh 10 günde verdiğimi iki günde almışım ne güzel
Eşim doğum günü sürprizi yaptı bu hafta sonu Berline uçuyoruz 5 gün. Asıl o zaman boğazımı nasıl tutacağım ben
Benim doğum günüm canım 40 olmak üzereyim
Nice sağlıklı mutlu yılların olsun canım huzur ve sağlıklaiyiki doğdun
Benim doğum günüm canım 40 olmak üzereyim
Nice mutlu saglikli yillara canim ...Demek sende oglaksin ...bendensinteşekkürler canım benim ilk doğum günü mesajımı senden aldım
Ne çok oglak burcundan olan var...Kızlar bende oğlak burcuyum kizimda ikimizin doğum günü aynı 19ocak
Kızlar bende oğlak burcuyum kizimda ikimizin doğum günü aynı 19ocak
Bende spora başladigimda ölcümlerimi vermek istiyorumBu arada kızlar cuma günü bildirimleri yaparken hedefleri belirleyeceğiz ya birde ölçülerimizi alalım tekrar ki 1 ay sonra aradaki farkı görürüz
Cok sevindim bu habere...https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-54135310
Kızlar üstteki linkte Performans Uygulamasının sonuçları var ve şükür hiç sarı kart veya notamız yokBaşarılı bir etap olmuş
Herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
Bende spora başladigimda ölcümlerimi vermek istiyorum
Çoook teşekkür ederimHersey gönlünce olsun canım. .
Sevdiklerinle mutlu yıllar. .
Aaa süpermişNice mutlu saglikli yillara canim ...Demek sende oglaksin ...bendensin
Aaaa süprizzzzzKızlar bende oğlak burcuyum kizimda ikimizin doğum günü aynı 19ocak
Yok canim benim dogum günü gecti..gecen ay 25 araliktaydi...benim 11 yaşindaki kizimin doğum günüde 24.aralikti...ikimizin dogumgününü beraber kutladik...bende 42 yaşina girdim..Aaa süpermişsenin ne zaman daha var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?