çok iyiymişAyyy ne güzel
Benim Şubat 281 gün geç doğsaymışım 29unda doğacakmışım sonra 4 senede bir deng gelecekmiş
Büyük kızım 25 ekim ( keşke 3 gün geç doğsaymışım dediği oluyor)
Küçük kızımda daha şanslıydım doktor suni sanci olacak yine dediğinde ertesi gün 30 ağustos diye ( ssk geçmez o gün o yüzden gece 12den önce hastaneye yatış yapılması gerek diye de uyarınca hadi o zaman onu 30 ağustosda doğurayım dedim)
Şimdi her sene çok şanslıyım Zafer Bayramında doğdum sanki tüm Türkiye benim doğum günümü kutluyor diye seviniyor kuzu
Mutlu yıllar o zamanYok canim benim dogum günü gecti..gecen ay 25 araliktaydi...benim 11 yaşindaki kizimin doğum günüde 24.aralikti...ikimizin dogumgününü beraber kutladik...bende 42 yaşina girdim..
Teşekkür ederim....Mutlu yıllar o zaman
Vay çok az yemişsin! AferinMenüm
Sabah yumurta peynir iki dilim ekmek
Ara Bir portakal
Öğlen tavuk sote dört kaşık Bir kâse yoğurt Bir tatlı kaşığı çörek otu
Ara bı küçük muz
18:30 Bir kâse çorba Bir tabak salata bı dilim ekmek
20:30 Bir bardak kadar patlamış mısır
Spor 40dk
Çok açtım bugün ya acligim aklıma gelmesin diye elime örgü aldım bilmiyorum da YouTube açtım video baka baka tığ işi patik basladim bitince atarım resim burayaVay çok az yemişsin! AferinOff benim eşim şimdi çay yaptı bu saatte kabuklu fıstık ve çekirdek yedim kendime sinir oldum.
Evet ya bir avuç yedimÇok açtım bugün ya acligim aklıma gelmesin diye elime örgü aldım bilmiyorum da YouTube açtım video baka baka tığ işi patik basladim bitince atarım resim buraya
Keşke bu saatte yemeseydin
Patik iyi fikirÇok açtım bugün ya acligim aklıma gelmesin diye elime örgü aldım bilmiyorum da YouTube açtım video baka baka tığ işi patik basladim bitince atarım resim buraya
Keşke bu saatte yemeseydin
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...iflama-yarismasi.638656/page-24#post-54135310
Kızlar üstteki linkte Performans Uygulamasının sonuçları var ve şükür hiç sarı kart veya notamız yokBaşarılı bir etap olmuş
Herkesi canı gönülden tebrik ediyorum
Patik iyi fikirben de kendimi resme vereyim diyorum ama ona da zaman bulamıyorum yok kesin başlayacağım haftaya dönünce resme.
Yaşasın .. çok sevindim..
Şahane fikir.. çok iyi stres giderme araciymis resim yapmak..
Ben çok yeteneksizim o konuda..
Hadi yine iyisiniz :)
Takıma Kahveler benden.
Sormadım ama hepimiz sade içiyoruz dimi ?
Merhaba kızlar dünkü menümü girmeyi unuttum sabah öylesine bi tartılayım derken aklıma geldi. uzun zamandır yoğun çalışıyorum diye ne evde ne de salonda spor yapamıyordum. Bu hafta final haftası benim de yoğunluğum azalıyor yeniden spora başlıyorum bugün. Tüm malzemelerimi yanıma aldım akşam iş çıkışı direk spora gidicem. orada bir de ölçü aldırayım diyorum. Şu an 68.4 kiloyum hedefim 60. Dün bir hocamla karşılaştım çok zayıflamışsın ne güzel olmuşsun dedi demek ki 3-4 kilo vermek bile iyi işe yarıyor :)
yalnız bir sorum var size spora akşam gideceğim için tartılma ölçü vs de akşam alınacak. Onların tartısı benimkinden güzel değişik bir tartı genişçe üstüne bir basamak merdivenle çıkılıyor ona daha mı güvenmeliyim? Akşam ile sabah tartılma arasındaki ne kadarlık bir fark güvenilir olur?
Bu arada hemen dünkü menümü paylaşayım;
Sabah: limonlu su ve kahve
Öğle: mantalı kaşarlı pide, salata ve ayran
Akşam: iki tane haşlanmış yumurtanın beyazı, bir dilim keçi peyniri, iki dilim salam ve yarım domates. yanında 3 dilim çok tahıllı ekmek yedim malesef
Akşam atıştırması olarak çayın yanında iki tane bisküvi yedim.
Öğlenlik yemeğimi de ateşe koydum
Şu saatte kadar 1.5 litre suyumu da içtim
Harika gidiyor maşallah aynen devam inşallah cumaya kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?