- 12 Eylül 2012
- 1.693
- 5.171
- 358
BU saatte 1 bardak ayran içtim
Kahvaltımı da ettim
Hazır aklımdayken dünki Diyetisyen Randevumun nasıl geçtiğini de sizlere anlatayım
Dün malum evde çok güzel eksiler görmüştüm hatta diyetisyene gittiğimde belki az daha fazlası da çıkarsa diye büyük bir hevesle gittim
Ölçümde gide gide 100 gr gitmiştiTabi regl olduğum için çok fazla rakama takılmadım ama işin garibi dikkat etmeme rağmen 400 gr yağdan almışım o sonucu görüncede anında karar verdim bu böyle olmayacak ben bu işi daha sıkı tutmam gerekiyor sırf bana bir nevi ceza olsun diye de sabahki bildirimimi son anda Ayşeye düzelttirdim gerçi takımın ortalaması eccük benim yüzümden düştü ama bunu kendim için yapmak zorundaydım
Sibel ( yani diyetisyenim ) görüştüğümüzde regl olduğumuda duyunca sonucun çok normal olduğunu söyledieee tabi birde şu boynum yüzünden doğru düzgün yürüyemiyorum
Tam bana listemi düzenlerken kendim çok daha sıkı bir liste talep ettimhem bana ceza hemde o direnci kırmam şart zaten oda boynumdan dolayı 1 aydır onun ve benimde istediğim kadar eksi göremeyince detoks vari bir liste vermeye karar verdi
Allahın izniyle bugün itibaren kesinlikle harfiyen listeye uyacağım ve bol suyla devam edeceğim
Gerçi sonrasında KVye gittiğimde beni görenlerin hepsi ( son 2 akraba gününe katılamamıştım) baya fark var diyip durdular ama benim hedefime ulaşabilmem için biraz daha azimli olmam şart hatta bugün doktor kontrolünde kesinlikle doktorunda onayı alabilirsem ağrım olsada her gün yürümek için kendimi biraz daha zorlayacağım Mekik falan çekemeyeceğim bariz belli de birde yürüyüş harici ip atlamayı soracağım doktora hani fıtıkları tetiklemezse onuda eklemek istiyorum artık günlük rutinime
Baya etkili olduğunu okumuş ve takım yarışmasında olan kızların bazılarından görmüştüm
Banucum inşallah iyi haberlerle gelirsin doktordan..
Listen çok az gerçekten. Bu kadar az olması kıtlık sinyali yaratmazmi sen zaten çok dikkat ediyorsun tek dezavantajin sağlık sorunundan dolayi spor yapmaman. Oda mecbur yapmaman lazım. .
Bir de uzun süre diyet yapınca plato dönemine girdik ikimiz de telaş yok. Izin hiç düşünme :)
Hayırlı haberlerle dönersin inş Banu ablaSonucu size gelir gelmez yazarım inşallah
88 olsun benim hedef inşallah verebilirimMerhaba kızlar
Sabah erken kalkıp dip köşe temizlik yaptım yeni bitti çok yoruldum bugünkü sporum bu olsun artık)
Yine hedefleri yazmayan arkadaşlar var tekrar baştan okuycam kacirdigim varmı diye
3_4gibi yazarım kızımı uyutup
Bugün bende uzun aradan sonra yürüyüş yaptim 45 dakika kadarBu haftanın spor listesi
1-YENA ...........340 dk
1-doga3 ...........240 dk
3- H helopini .......135 dk
4-Su perisi86 .......60 dk
Haftaya listemiz daha iyi olur
Bu haftanın spor listesi
1-YENA ...........340 dk
1-doga3 ...........240 dk
3- H helopini .......135 dk
4-Su perisi86 .......60 dk
Haftaya listemiz daha iyi olur
Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Herkese hayırlı günler
Hele şükür evime geldim veeeee çok güzel haberlerle döndüm
Şükürler olsun ki Fıtıklarım taşlaşmamış yani acil Ameliyatlık bir durum yokmuşDoktor evet Ameliyatlık boyda fıtıkların ama şansına yumuşak doku Ellerinde güç kaybı artmadığı sürece sakın Ameliyat olma dedi hatta fizik tedavi ile boyutlarını ufaltabilirsin o yüzden ilk fırsatta iyi bir Fizik Tedavi doktoruna git dedi
Nasıl bir yük kalktı üzerimden sizlere anlatamam
Hee belki 2 - 3 sene sonra kaçamam ameliyattan ama en azından şu anda kendimi kollayarak uzun süre idare edebilirim
Dönüşü iki dakika AVMye uğrayıp kendime akşam için bir kot ve uzun hırka aldım ( kırmızı tabikikoyu renkler siyahlarla artık işim olmaz eskiden cem yılmaz modundaydım )
Öğlenlik yemeğimi de yedim şimdide kuzuyu yıkayıp hazırladıktan sonra kendimde duşa girip hazırlanır Anneme geçerim
Şansıma da AVMde Amcama deng geldikonlarda erken gelip AVMde dolanmak istemişler hatta Anneme hemen telefon açtım kız gelmiş Eltin bir saatte kalmaz damlarlar diye
Neyse şimdilik bana müsaade
Gece halim olursa damlarım nasılsa yine
Allaha emanet olun
AYLİK HEDEF KİLO TABLOSU
Evelynn güncel56.3 / 5subat hedef 52.9
Gulhan1 güncel 60.7 /5subat hedef 58
kittenlove güncel 62.5/5subat hedef 60
YENA güncel 67.5/5subat hedef 66
H helopini güncel 68.3/5subat hedef 65
Su perisi86 güncel 77.7/5subat hedef 72.7
mavimli güncel 79.4/5subat hedef 77.5
oynakbasi34 güncel 86.5/5subat hedef ????
doga3 güncel 90.6/5subat hedef 88
M mavikelbk güncel 85/5subat hedef ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?