Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

geçen haftasonu 12 şer saat ders yaptığımız için bu haftasonu daha rahat olcak bunu sporla değerlendirip bu ödemden kurtulmaya çalışıcamm eğer yine gitmezse izin alıp toparlanıp mı geri dönsem diyorum ama izin hakkımız da 2 taneymiş azmış .

Maşallah ilk günde bu azim.ancak alkuşlanir..

O kilolar ya gidecek ya gidecek tatlım

Canım çok teşekkür ederim inşallah hedef uzak değil

Bildirim zamanıııııj
Bugün yine hastanelerdeydik dişimiz çıkıyo ama sanki babamız dil çıkarıyo bi evham bi panik utanmasa Meloş mıçsa doktora gidicez
Eee böyle olunca benim öğün saatleri gümledi
Sabah
İki tane 100 kalorilik saray kek
Öğlen
Dardanelton soslu ton balığı
1 dilim tahıllı ekmek
1 bardak şekersiz limonata
Ara
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolata
Akşam
3 adet köfte
1 bardak şekersiz limonata
Acılı mayonez çok az
Ara
Türk kahvesi
1 küçük kurabiye
1.5 litre su
Allah’ta beni nasıl biliyorsa öyle yapsın

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar ve hayırlı cumalar
Rabbim şu mübarek günün hürmetine bizlere gönlümüzden geçenleri tez zamanda hayırlı olarak nasip eder inşallah ......Aminnnnn

Bu sabah nasıl bir sabah olsun diye diye yattıysam 05:00de uyandım tekrar yatsam mı falan diye düşünürken vazgeçtim Kendime güzel bir türk kahvesi yapayım diye düşünürken bir baktım kahvem bitmiş bende kendime güzel bir bitkisel çay yaptım

Bu sabah tartılayım dedim ama benim tartı yine kafayı yemiş gibi o yüzden yine sonucum Sibele kaldı orda daha sağlıklı ve doğru bir sonuç göreceğime eminim nasılsa

Bugun yediklerime gelince
Kahvalti:
Az sucuklu az peynirli yagsiz cok tahilli ekmege tost
1 haslanmis yumurta
Ara:1 cok tahilli ekmek uzeri 1yk tahin pekmez ve 1/3 muz
Aksam:1 kase yagsiz pirasa 5 kofte 10 fistik
Coook acim :)))

Süper bir menü ve eminim karşılığını fazlasıyla alacaksın

İlk gün için mikemmellllllllllllllllll bir menü cidden tebrik ederim
Valla bu istikrarla gidersen eminim çok çabuk hedefine ulaşırsın

Kızlar harikasiniz gerçekten kiloları çok merak ediyorum. Yarın belli bir saat varmı kilo bildirimi için

Kızlar söylemiş zaten genelde sabahları bildirimler yapılıyor ama ben özellikle en geç öğlen 14:00 gibi yapılmış olmasını istiyorum

Canım harika bir menü hadi bakalım göreyim seni

Hİç moral bozmuyoruz belli olmaz belkide çok güzel bir süprizle karşılaşırsın hem öyle olmasada önümüzdeki hafta müsait olduğuna göre çoook daha güzel sporuna odaklanır ona göre çok daha güzel rakamlar görürsün

Çok geçmiş olsun kuzuya İnşallah babasıda panik yapmamayı zamanla öğrenir Bizimki de aksine çok fazla rahat daha doğrusu evde kendi herşeye müdahale eder son anda tamam artık benim tıp bilgisi burada bitti doktora gidebiliriz der tabi ben o arada isyan bayrağını açmadıysam

Beslenme olarak çok da kötü değil ama senden çok daha güzel menülerde göreceğimize eminim

Kızlar hepinize günaydın bugün tartıda eksi göreceğime emindim ama ne yazık ki sabit kalmışım. 79,5 dün hiç su içmedim sadece bir bardak  su içmeyi hep unutuyorum desem

Günaydin kizlar hayirli mutlu Cumalar

Ilk bildirimi ben yapim...

Başlangic kilom.........72 kg
Gecen haftaki kilom 61,3 kg
Bugünkü kilom .......60,5 kg
Giden......0,8 gr
Toplam giden ....11,5 kg
Yüzdem.....% 1,31

Ve hedefim 57 kg olmak

***8. Takım 554.Etap***

Oynakbasi34 ( 85,9 / / / % )
Yena ( 67 / 67 / / % )
doga3 ( 89,2 / / / % )
kittenlove ( 61,7 / / /% )
perihan00 ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
mavimli ( 79,5 / / / % ) Sabit
helopini ( 66,5 / / /% )

8.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:
Kızlar hepinize günaydın bugün tartıda eksi göreceğime emindim ama ne yazık ki sabit kalmışım. 79,5 dün hiç su içmedim sadece bir bardak  su içmeyi hep unutuyorum desem

Üzme tatlı canını demekki suyun az olduğu için ödem olma ihtimali var haftaya daha da güzel olur o sonuçlar inşallah

Ha gayret Canım çok çok az kaldı süper gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…