0.8/61.0×100= %1,31Tebrikler canim..
Yüzde bu şekilde hesaplaniyor....
Gecen haftaki kilonu..yani ..61.0 ..bugünkü eksiylen bölüyorsun...sonra sonucu 100 ile çarpiyorsun...örneğin...
0.8÷60.0=0,013333 ×100 = 1,33
Haftaya çok daha dikkat edicemOlmuşla ölmüşe çare yok canım ama bak önümüzdeki hafta çooook güzel bir eksi istiyorum senden
Çarşamba günü olmam gerekiyordu haşa olamadm olsaydım inicekti aslında1 kilodan fazla arti neden acaba..
Regl dönemindesin sanırım. ..
Hoş geldinİnşallah haftaya güzel bir sonuçla sizinle olacağım
Geçen hafta: 61.0
Bugün: 60.2
Fark: 800 gr
Yüzde: hesaplayamadim
Kizlar hepiniz harikasiniz kilo veremeyenler sabit kalanlar arada olabilir oyle hepimizin basina geliyor sakin motivasyonunuzu bozmayin ben hep motivasyonu kaubetmekten dolayi hayalimdeki kiloya inemedim
Benim kiloma gelince
Gecen hafta 70.7 cikmistim
Bu hafta: 70.3 ciktim sonra bir daha cikayim dedim 70.1 70.0 70.2 69.9 bile cikti 70.3 blr daha cikmadi.sanirim tartimi degismeliyim ama ben en yuksegini baz aliyorum regl olmama ragmen gayet iyi bence
dikişleri aldırdım katı yemekler de yiyebildim bu hafta şimdi bir hafta mola sonra diğer diş alınacak. Bir iki tane de dolgu var yapılacak. bu saat oldu hala gidemedim tuvalete ne rahattım iki hafta.Perşembe günü bağırsak hareketlendiren çay vb icseydin keşke :)
Biraz daha eksi olurdu :)
Senin diş ağrın nasıl geçtimi?
Selam kızlar ben ilk kilo bildirimimi yapıyım sabah tartıldım 62.7 çıktım buna şükür pazartesi online diyetisyene başlıyorum çok sıkı yapıcam kararlıyımoynakbasi34
dikişleri aldırdım katı yemekler de yiyebildim bu hafta şimdi bir hafta mola sonra diğer diş alınacak. Bir iki tane de dolgu var yapılacak. bu saat oldu hala gidemedim tuvalete ne rahattım iki hafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?