Geçmiş olsundikişleri aldırdım katı yemekler de yiyebildim bu hafta şimdi bir hafta mola sonra diğer diş alınacak. Bir iki tane de dolgu var yapılacak. bu saat oldu hala gidemedim tuvalete ne rahattım iki hafta.
MerhabaEvett yeni gelen arkadaslara merhaba ben bu hafta listeye girmiyor muydum
Ya ben burda olduğum için çok mutluyum, açana gelecek hafta ne olacak
Evett yeni gelen arkadaslara merhaba ben bu hafta listeye girmiyor muydum
Selam kızlar ben ilk kilo bildirimimi yapıyım sabah tartıldım 62.7 çıktım buna şükür pazartesi online diyetisyene başlıyorum çok sıkı yapıcam kararlıyımoynakbasi34
Ya ben burda olduğum için çok mutluyum, açana gelecek hafta ne olacak
72,60 yım kızlar işlerim yoğun kızlar...geçen haftada aynıydım
Kaptanım 4 yıl bu süre için çok fazla değil mi? 6 ayda dönmüş olsam bölünsün tabiki yeni üyelik açıp gelmedim 4 yıl önce ölmüşte olabilirdim saçmalık yani***8. Takım 554.Etap***
Oynakbasi34 ( 85,9 / 87 /+1,1 / - 1,28% )
Yena ( 67 / 66,5 /0,5 / 0,75% )
doga3 ( 89,2 / / / % )Sabit
kittenlove ( 61,7 / 62,8 / + 1,1 / - 1,78 % )
perihan00 ( 61,3 / 60,5 / 0,8 / 1,31 % )
mavimli ( 79,5 / / / % ) Sabit
helopini ( 66,5 / 66,3 / 0,2 / 0,30 % )
catterflym ( 70,7 / 70,3 / 0,4 / 0,57 % ) Yeni üye, başlangıç tarihi 09.01., başlangıç 72 kg, hedef 59 kg
siyamum ( 56,3/ 60,2 / 0,8 / 0,01 % ) 376. etapta 5. takımda izne ayrılan üye kilo artışı ile transfer olarak dönüş yaptı, yüzdesi 179'a bölündü
8.Takım Ortalaması: - 0,018 %
Eminim haftaya çok daha güzel sonuçlar göreceğizpes etmek yok
Kaptanım 4 yıl bu süre için çok fazla değil mi? 6 ayda dönmüş olsam bölünsün tabiki yeni üyelik açıp gelmedim 4 yıl önce ölmüşte olabilirdim saçmalık yani
Yine de saçma ama olan olmuş. Neyse bugunde tartı sonrasi regl oldum haftaya ödemde gider güzel bi sonuçla gelirimMaalesef kural gereği öyle ama sıkıntı yok eminim haftaya çok daha güzel bir yüzden olacaktır
Yeni üyelik alıp gelseydin bu seferde yeni nick aldığın için sıkıntı olurdu adminler tespit ettikleri an
Sıkma canını canım nasılsa haftaya takım olarak çok çok daha güzel bir yüzdemiz olacak
1.62 canım malesef en azından bi 55 olmam lazımKilon iyiymiş aslın da..
Boyun kaç.?
Boy kısa olunca bişey değişmiyoBence de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?